2011 Şubat Anneleri

ya tebrik eden herkese çok teşekkür ederim,bazılarınızın yorumları beni güldürdü moral kattı diyebilirim çok teşekkürler

Mısraa çok tebrikler sende öğrendin sonunda miniğinin cinsiyetini hadi gözün aydınnnnnnnn

Heves inşallah senin karmaşıklığında son bulur,seni çok iyi anlıyorum

Kızlar bebeğimin adını nebahatmı koysam acaba ? lülülülülülü

yok yok ayşe dilan iyi :)

melocum merhaba hoşgeldinn

bugün hastane bahçesinde çok ilginç birşey yaşadım

nur yüzlü bir teyze geldi omuzuma dokundu dediki ''yavrum kızının adına medine merve koy''

affalladım Allah Allah ne diyor bu teyzem dedim kendi kendime

dedim teyzecim içinizemi doğdu neden kız dediniz?

başını salladı,evet der gibisinden,ilave etti unutma medine merve dedi sonra tostunu yemeye gitti :))))))

ayyyy...sır kapısı gibi..nerden bildiki kızın olacağını?
eyvahedigeldismile

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Kız olmasını çokkkkkkk istediğim için bugün buruğum oğluşum kızmasın

Günaydınn güzel annelerrr...
Sabah aç karnıma tartıldım 93.6 kg geldim hala hamile kaldığım kilodan düşüğüm
benimle aynı durumda olan varmı???

Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.

aaaa şoktayım ben senin kesin kızın olacak diye düşünüyordum niyeyse :)
Allah bağışlasın canım....

aayyy çok ilginç ya
bende bayramda çarşı pazar gezerken dükkanın birinde bir kadın pantolon gösterdi bende şimdi almayayım daha sonra alırım dedim.oda bana evet doğumdan sonra gel al.kızın olacak senin bak gör dedi.ben hamile olduğumu bile söylememiştim halbuki????

Günaydın kızçeler,nasılsınız bugün bakalım,geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim,test sonucu güzel çıkan arkadaşları tebrik ediyorum.
Benim sol kolumda aşıdan dolayı çok ağrı yok ama üstüne yatamıyorum ve orayı çok oynatamıyorum iğnenin olduğu yer ağrı yapıyor inş.çabucak geçer tek kolla idare etmek zor oluyormuş :))

Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.

Gözünaydın canım,kız beklerken nazlı bebek erkek çıktı sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım inş.

ohaoldumsmile çok ilginç ya,nasıl anladı ki senin kızın olduğunu çok şaşırdım bunu okuyunca.Hayır olsun diyelim de hayırlı olsun bari :))

Günaydın canım,ben kg almaya başladım bile almıyorum diyordum ama artık yediklerim yaramaya başladı bile bebiş sağlıklıysa hiç kg alma işte ne güzel inş.bende durdurabilirim bu kg almamayı
Kadının içine mi doğdu acaba senin hamiş olduğun yada belkide göbişten anlamıştır. Ne kadar ilginç dimi böyle pat diye söylüyorlar hiç tanımadığımız insanlar :))

Bende anlamadım nasıl anladı kız olduğunu,halbuki üzerimdede geniş bir elbise vardı ve üstelik karnımda burnumda değil,vardır bir hayır bundada

fns93 senin yaşadığında çok ilginç,acaba bizmi kendimizin farkında değiliz,dışarıdan bakan hemen hamile olduğumuzu anlıyor

günaydın arkadaşlar çağlayancım geçmiş olsun ben aranıza yeni katıldım 3 4 gün oluyo bende salı günü aşı olmuştum ağrı yaptı artı saç diplerimden başlayarak tüm vücudumdam soğuk ter aktı sonrada bi üşüme girdi tansiyonum düştü bana bayaa bi etki yaptı yani aşı dünde daha fazla ağrıdı şükür şimdi hafifledi aşı olmayan arkadaşlar korkmasın bünyeden bünyeye değişio demekki benim bünye kaldırmadı sanırım:)

İnsanlar yüzümüze yansıdığını söylüyorlar aceba doğru mu .:)
Benimde karnımdan önce belim genişledi, herkes kız olacak dedi, kız çıktı, eskilerin bir bildikleri var, yüyılların tecrubesi.

günaydın kızlarr
tahlil sonucu çıkan arkadaşlar gözünüz aydınn
kızçeler ve kızancıklar geliyomuşş ohh ne güzell.hadi bakalım hayırlısı

Biz farkında değiliz demekki hamiş olduğumuzu benim karnım bana büyümüyor gibi geliyor ama dr.gittiğimde bak artık karnın büyümeye başlamış dedi,halbuki ben kocaman bir karnım olsun öyle gezmek istiyorum çok güzel hamileler vardı orada karınları çok güzeldi :))

Saol canım,sanada geçmiş olsun seninki baya bir tesir etmiş sana çok şükür ben o kadar olmadım öyle olsaydım heralde bu hafta hiç işe gelemezdim :)))

günaydın kızlar
bendede grip ve aşırı balgam geçmedi...çok dikkat etmek gerekiyor...
gripten kurtulamadım

bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz

Geçmiş olsun canım,dr'la görüştün mü bu grip için sana belki ilaç yazardı,bol bol ıhlamur ve c vitamini tüket canım,taze sıkılmış portakal suyu çok iyi geliyor.
Ben bir daha alışveriş yapmadım eşime söz verdiğim için ama bebeğim için battaniye örüyorum nerdeyse yarıladım bitsin ekliycem inş.burayada :hulya:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Kız olmasını çokkkkkkk istediğim için bugün buruğum oğluşum kızmasın

mısracım gözünaydın,
bende kız diye şartlandırmıştım kendimi,Doktor erkek deyince şok oldum.
Ama bi kaç gün sonra oğlum fikri çok cazip gelmeye başladı.Oğluşun kızmaz merak etme :)

bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz

ben henüz başlamadım daha cinsiyetimiz belli deil daha sakladı kendini ayın 24 kontrol var bakalım tatlı bebişim kendini gösterecek mi gösterir göstermez ilk işim miniğime bişeyler almak olacak göstermese de ben de hem kıza hem erkeğe gidecek bişeyler alırım her halikarda alacağım yani:)) alacağımda sizce her iki cinsede gidecek renkler nelerdir

Chicconun yazlık ürünlerinde %50 indirim var. Ben izmirde hello babyden aldım, belki sizin şehrinizde de vardır. Yazlıklar büyük almak gerek tabi, şimdiden hazır oldu böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…