melocum merhaba hoşgeldinn
bugün hastane bahçesinde çok ilginç birşey yaşadım
nur yüzlü bir teyze geldi omuzuma dokundu dediki ''yavrum kızının adına medine merve koy''
affalladım Allah Allah ne diyor bu teyzem dedim kendi kendime
dedim teyzecim içinizemi doğdu neden kız dediniz?
başını salladı,evet der gibisinden,ilave etti unutma medine merve dedi sonra tostunu yemeye gitti :))))))
Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.
nur yüzlü bir teyze geldi omuzuma dokundu dediki ''yavrum kızının adına medine merve koy''
başını salladı,evet der gibisinden,ilave etti unutma medine merve dedi sonra tostunu yemeye gitti :))))))
Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.
Günaydınn güzel annelerrr...
Sabah aç karnıma tartıldım 93.6 kg geldim hala hamile kaldığım kilodan düşüğüm
benimle aynı durumda olan varmı???
aaaa şoktayım ben senin kesin kızın olacak diye düşünüyordum niyeyse :)
Allah bağışlasın canım....
aayyy çok ilginç ya
bende bayramda çarşı pazar gezerken dükkanın birinde bir kadın pantolon gösterdi bende şimdi almayayım daha sonra alırım dedim.oda bana evet doğumdan sonra gel al.kızın olacak senin bak gör dedi.ben hamile olduğumu bile söylememiştim halbuki????
günaydın kızlar nasılsınız?
Bende anlamadım nasıl anladı kız olduğunu,halbuki üzerimdede geniş bir elbise vardı ve üstelik karnımda burnumda değil,vardır bir hayır bundada
fns93 senin yaşadığında çok ilginç,acaba bizmi kendimizin farkında değiliz,dışarıdan bakan hemen hamile olduğumuzu anlıyor
Bende anlamadım nasıl anladı kız olduğunu,halbuki üzerimdede geniş bir elbise vardı ve üstelik karnımda burnumda değil,vardır bir hayır bundada
fns93 senin yaşadığında çok ilginç,acaba bizmi kendimizin farkında değiliz,dışarıdan bakan hemen hamile olduğumuzu anlıyor
günaydın arkadaşlar çağlayancım geçmiş olsun ben aranıza yeni katıldım 3 4 gün oluyo bende salı günü aşı olmuştum ağrı yaptı artı saç diplerimden başlayarak tüm vücudumdam soğuk ter aktı sonrada bi üşüme girdi tansiyonum düştü bana bayaa bi etki yaptı yani aşı dünde daha fazla ağrıdı şükür şimdi hafifledi aşı olmayan arkadaşlar korkmasın bünyeden bünyeye değişio demekki benim bünye kaldırmadı sanırım:)
günaydın kızlar
bendede grip ve aşırı balgam geçmedi...çok dikkat etmek gerekiyor...
gripten kurtulamadım
bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Kız olmasını çokkkkkkk istediğim için bugün buruğum oğluşum kızmasın
bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?