2011 Şubat Anneleri

Kıskanmaaaaa:) görürsün 1 ay sonra kendini,karnından önünü göremeyeceğin günlerde gelecek çağlayan hiç merak etme:)

ya ebru şallı gibi olursan sen,kadın 7 aylık hamileydi karnı yoktu dümdüz :) bebek neresindeydi onun anlayamadım:) öyle bir hamilelik daha önce hiç görmemiştim valla,hani bazılarının karnı ufak olur anlarımda ebru şallını karnı hiç yoktuuuu o ne yaa kafamçokkarıştı

sadece yaşlılar değil genç olanlarda yorum yapıyor,gerçi herkes kafadan atıp duruyor,yoksa millet müneccim değil..hatta kızda kalça bel genişler erkekte sadece göbek sivrileşir durumuda hikaye..hastaneye gide gele bunların hamilelik hurafesi olduğuna inandım,çünkü hastanede her çeşit hamile var,konuştuğumda aslında hiç alakası olmadığını insanın fiziki yapısına göre şekillendiğini artık biliyorum,erkek sandığım kız,kız sandığım erkek karnı çıktı.hamilelikte herkes farklı tatlara yatkınlık duyuyor,tatlı ekşi muhabbetide saçmalık...yok kız anneyi çirkinleştirirmiş erkek güzelleştirir,erkekte tatlı kızda ekşi yersin,kızda anne karnı yayvan olur kalçalar genişler,ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur atlıyı,kızda mide bulantıların olur erkekte olmaz,gibi saçmalıklar hamilelik hurafeleri bana göre.resmen kız çocuğu annelerine hakaret ediliyor :) ha bazı bayanlarda bu hamilelik hurafeleri birebir tutabilir,tuttuğu içinde böyle bir inanış hakim buda sadece denk gelme meselesi bence,yoksa gerçeklik payı yok.benim annem 4 erkek 2 kız annesi,ve hepimizde ekşi yemiş.mide bulantıları olmamış,kaldıki benim kızım olacak çirkinleşmek yerine daha çok güzelleştim,şuana kadar mide bulantısı nedir bilmedim,karnımda yayvan değil,ekşi konusuna gelince,çocukluğumdan beri damak zevki olarak ekşili ve bol acılı yiyeceklere daha düşkünüm halende aynıyım hamilelik birşey değiştirmedi.

Ayy ne güzel bir duygudur kimbilir... Bende henüz bir his yok... sanırım bende de 20. haftada falan hissedilecek.

Ahh bu erkek bebişler yok muuu!!! annelerine cilveli babalarına somurtuklar.Kızlar da tam tersi.Babalarına yapmadıkları cilve,şaklabanlık yok anneye gelince sus pus oluyorlar.

Aman ne güzel yaa kızlar artmaya başladı... Valla şubat bebişlerinin çoğu erkek benim duyduklarımın.Bizim kızlar baya değerli olacaklar.

Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.
Gözünaydın canım.

Bu ne yaaa Samanyolu Tv sırlar dünyası gibi :)) kenardan bir amca yada teyze çıkar şok olunası bişeyler söyler ve birden gider.Tövbe tövbeee... Medine Merve.... fena sayılmaz.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Kız olmasını çokkkkkkk istediğim için bugün buruğum oğluşum kızmasın

Öyle deme şekerim... Yakında erkek fikrine de alışırsın... Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin.Hem size hemde vatanına hayırlı bir evlat olur inşallah. Belki 2. ye kız yaparsın :))

bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz

Evet canım ben başladım.Çünkü çok alınacak şey var bir anda alırsam maddi olarak çok sarsıcı olacak.Şimdiden uygun ne bulursam alıyorum .
Kraft Energy travel sistem bebek arabası+ana kucağı(oto koltuğu) aldık
fermuarlı tulum olabilen bebek battaniyesi aldım
6 tane falan yarım kollu çıtçıtlı body aldım
1 tane pijama takımı aldım
10'lu ve 5'li hastane çıkış seti aldım

Ayrıca annem benim bir sürü eşyamı saklamış... hiç giyilmemiş hırka ve yelekler... giyilmiş ama hala çok temiz el örgüsü hırkalar... el örgüsü patikler...
Hatta bebek karyolam bile duruyor depoda. :)
Bebişim de benim hırkalarımla büyüyecek inşallah :)

Çağlayancım insandan insana değişiyor bu göbek. Bana da ne biçim hamilesin sen diyorlar bazen. Kıyafetlerin etkilediğini düşünüyorum geçende biri göbeğin erken çıkmış dedi. kaydirigubbakcemile3 Sonuçta 4 ayı bitirdik. Yavaş yavaş büyüyoruz hissetmesekte. Bayramda hiç kimse anlamadı bilee.:kedi:

Al benden de o kadar... hiç alakası yok bu inanışların gerçekle... Benim kızım olacak Allahın izniyle... ama ben hep tatlı yiyorum... Canım genellikle tatlı istiyor.Ki normalde de tatlı hastasıyımdır... Göbek konusuna gelince kesinlikle vücut yapısına ve kilo alış şekline bağlı. Genelde zayıf bayanlar hamileliklerinde sadece göbek çıktığı için haliyle sivri duruyor... kilolu bayanlarda ise zaten kilo olduğundan daha yayvan bir görüntü oluyor... ayrıca kimisi kilo alırken kalçadan alıyor kimisi sırtından kimiside direkt mide ve göbek. Bunlar hep milleti oyalamanın bir yolu...

Bunlar eskilerin kendilerine göre uyarladıkları hurafeler bence de. Bol kıyafetler (tunik tarzı) giydiğimde senin kızın olacak kalçan var diyorlar. Eski (licralı bedeni saran) kıyafetlerimi giydiğimde sen sadece göbeğe almışsın oğlun olacak diyorlar. Tipe bakılırsa ben sadece göbeğe aldım şimdilik. Daha verdiğim kiloları yeni aldım. Kalçam falan da büyümedi.Hala aynı bedenim. Eski kıyafetleri giyiyorum. Gebeliğimi bilmeyen birisi "sen bugünlerde pek güzelleştin" dedi bana. Yani çirkinleştiğime kesinlikle inanmıyorum. Bütün hamişler güzeldir..opuyorumnanaktan KIZI da olsa OĞLU da. :CüvCüv:

Canım bizim günlerimiz aynı sanırım :)) benimde göbüşüm baya var... bide rahat olsun diye bol giyiniyorum... sanırım hamile olduğum belli oluyordur.Fakat birden hızla büyüdü göbeğim... sanırım 20. haftaya kadar baya bi göbekli olucam :)

mrb arkadaşlar dün yine acaip yoğundum burdurdan arkadaşlar geldi günü birlik sabahtan bi çıktım taaa saat 9 du eve girebildim.oyüzden dün hiç uğrayamadım dün sabah bende aşımı yaptırdım bende de bi ağrı olmadı sadece gece üstüne yatamadım o kadar.
çağlayancım iyi olmana sevindim.
tahlil sonuçlarını alan arkadaşlar hayırlı olsun cinsiyetini sonunda gösteren bebişler de olmuş onlarında gözü aydın.

24' az kalmış kaç haftalık hamiştin canım sen göstermedi miniş kendini benimki 16 haftada göstermişti,anneside meraktan kurtuldu. :))
Cinsiyet belli olmadan ablam genelde beyaz üzerine ağırlıklı kıyafetler almıştı bebişe,beyaz,sarı,beyaz üzerine çizgili pijamalar falan çok güzeller ama hepsi

ben şuan 19+6 haftalığım canım en son 16 haftalıkken gitmiştim saklanmış miniğim göremedik...artık dr çıktıktan hemen sonra hemen alışverişe artık

günaydın güzell anneler
bende sonunda cinsiyeti öğrenenler kervanına katılıyorum
prensim geliyo inşallah kızlarr çok şükür Rabbime

canım benim sevindim ağrı olmadığına bu aşı bende bayağı etkili olmuş galiba:) senin bebişin cinsiyeti belli mi? alışveriş yaptın mı hiç

günaydın güzell anneler

Oooo güzünüzaydın canım Allah önce size sonra vatanına hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Valla bu yıl Prens'lerin yılı oldu.Prensesler çok az. Bizim kızlar pek kıymetli olacaklar.

Evt cnm. Sen benden birgün öndesinn.kaydirigubbakcemile5 Bol giyindiğinde hamile olmayan birini bile hamile sanırsın. Kıyafet çok etkiliyor bence. Belden saran alta doğru bolaran tunik tarzı kıyafetler hamile olduğunu belli ediyor. Siyah hiç belli etmiyorr Byarmda siyah giymiştim de.
Önemli olan sağlığımız arkadaşlar herkesin yapısı farklı. Ben oldum olası göbeğe alırım kiloyu belim kalındır. Ne yapsak bunu değiştiremeyiz. Bölgesel zayıflama falan hepsi hikaye.... Şimdi de öyle kalçaya aldığım bişi yok. ,

Pkemez tüketiyormusunuz arkadaşlar. Ebemiz kan değerleri giderek düşer bu aylardan sonra dedi. Hapı ikiye çıkarsan yada pekmez tüketsen dedi. Kan hapını özellikle C vitamini ile alın emilimini arttırıyormuş. alkisalkisalkis Eğer kalsiyum almazsak bebişimiz kalsiyum ihtiyacını bizden karşılıyor yani bizim ilerde kemik erimesi sorunları olabiliyormuş. Kendimiz için içeceğiz yanii cokacimcoook

Oooo güzünüzaydın canım Allah önce size sonra vatanına hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Valla bu yıl Prens'lerin yılı oldu.Prensesler çok az. Bizim kızlar pek kıymetli olacaklar.

saol cnm güzel duan için Allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
sorma yaaa prensler çoğaldıı şubatta erkek nüfus patlaması olcak inşgamyoncuiremsu

Kızlar doktorum aradı çok şükür 3'lü taramamız da güzel çıkmış.Riskli grupta değiliz. Rabbime şükürler olsun bunu da geçirdik... Allahım tüm hamişlere ve bebişlere sağlık versin.Hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza alalım inşallah.

günaydın güzell anneler

Nurberracım hayırlı olsun. Presin sağlıkla gelir inşallah. İlk öğrendiğimiz gün çok mutluyduk o günü hatırladım :1hug:farklı bir duygu...Rabbim herkese nasip etsinnzemuszemus

Bir prenses de benden :ecrin_bebek: Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…