Biz farkında değiliz demekki hamiş olduğumuzu benim karnım bana büyümüyor gibi geliyor ama dr.gittiğimde bak artık karnın büyümeye başlamış dedi,halbuki ben kocaman bir karnım olsun öyle gezmek istiyorum çok güzel hamileler vardı orada karınları çok güzeldi :))
ben henüz başlamadım daha cinsiyetimiz belli deil daha sakladı kendini ayın 24 kontrol var bakalım tatlı bebişim kendini gösterecek mi gösterir göstermez ilk işim miniğime bişeyler almak olacak göstermese de ben de hem kıza hem erkeğe gidecek bişeyler alırım her halikarda alacağım yani:)) alacağımda sizce her iki cinsede gidecek renkler nelerdir[/QUOTE
24' az kalmış kaç haftalık hamiştin canım sen göstermedi miniş kendini benimki 16 haftada göstermişti,anneside meraktan kurtuldu. :))
Cinsiyet belli olmadan ablam genelde beyaz üzerine ağırlıklı kıyafetler almıştı bebişe,beyaz,sarı,beyaz üzerine çizgili pijamalar falan çok güzeller ama hepsi
Chicconun yazlık ürünlerinde %50 indirim var. Ben izmirde hello babyden aldım, belki sizin şehrinizde de vardır. Yazlıklar büyük almak gerek tabi, şimdiden hazır oldu böylece.
Bizim burda öyle büyük mağazaların hiçbirinden yok maalesef,büyük şehirlerde olmak böyle bir avantaj kazandırıyor galiba,ben sadece onları netten görüp alabiliyorum :))
Kıskanmaaaaa:) görürsün 1 ay sonra kendini,karnından önünü göremeyeceğin günlerde gelecek çağlayan hiç merak etme:)
ya ebru şallı gibi olursan sen,kadın 7 aylık hamileydi karnı yoktu dümdüz :) bebek neresindeydi onun anlayamadım:) öyle bir hamilelik daha önce hiç görmemiştim valla,hani bazılarının karnı ufak olur anlarımda ebru şallını karnı hiç yoktuuuu o ne yaa kafamçokkarıştı
Ebru şalla mı allah korsun onun gibi olmayı kesinlikle istemem,hiçbirşey yemiyor kadın sonrada 9 kg aldım diyor neresine almış göremedim ben onu :)))
Benim iç karnım büyük galiba benim henüz bebişim burdayım anne demedi ama onu hissediyorum ya o yeter bana :)))
İnsanlar yüzümüze yansıdığını söylüyorlar aceba doğru mu .:)
Benimde karnımdan önce belim genişledi, herkes kız olacak dedi, kız çıktı, eskilerin bir bildikleri var, yüyılların tecrubesi.
Selam guzel anneler. Dun Doktora haber geldi cok sukur butun test sonuclari iyi cikti. Bebegim ikili ve uclu testti saglikli sekilde atlatti. Darisi hepinizin basina. Bu arada cizelgede dogum tarihini 25 ocak olarak degistirebilirsin caglayancim.
Kizlar dun bebegim tekmelemeye basladi. Basta cok korktum birsey oluyor zannettim. Gobegimden tekmelerini gordum. Inanilmaz bisey. Icinizde benim gibi panik yapan oldumu arkadaslar?
Ahh bu erkek bebişler yok muuu!!! annelerine cilveli babalarına somurtuklar.Kızlar da tam tersi.Babalarına yapmadıkları cilve,şaklabanlık yok anneye gelince sus pus oluyorlar.mapuci gözünaydın kararsızlık ne zor:))))))))))))
benim oğluşum da çok hareket ediyo artık göbeğimin sağ tarafı bazen kocaman oluyo
kolbastı oynuyo gibi titretiyo heryeri
hemen eşimi çağırıyorum gel bak diye o gelince duruyo
yazık adam göremedi bi türlü:)))))))))))
merhaba güzel şubat annişleri bugün dr. gittik 3 lü test sonucumuzu aldık allaha şükürler olsun temiz çıktı bu arada çağlayancım geçmiş olsun canım dikkat et kendine listeyede kızımı ekleyebilirmisin?
Gözünaydın canım.Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.
melocum merhaba hoşgeldinn
bugün hastane bahçesinde çok ilginç birşey yaşadım
nur yüzlü bir teyze geldi omuzuma dokundu dediki ''yavrum kızının adına medine merve koy''
affalladım Allah Allah ne diyor bu teyzem dedim kendi kendime
dedim teyzecim içinizemi doğdu neden kız dediniz?
başını salladı,evet der gibisinden,ilave etti unutma medine merve dedi sonra tostunu yemeye gitti :))))))
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Kız olmasını çokkkkkkk istediğim için bugün buruğum oğluşum kızmasın
bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz
sadece yaşlılar değil genç olanlarda yorum yapıyor,gerçi herkes kafadan atıp duruyor,yoksa millet müneccim değil..hatta kızda kalça bel genişler erkekte sadece göbek sivrileşir durumuda hikaye..hastaneye gide gele bunların hamilelik hurafesi olduğuna inandım,çünkü hastanede her çeşit hamile var,konuştuğumda aslında hiç alakası olmadığını insanın fiziki yapısına göre şekillendiğini artık biliyorum,erkek sandığım kız,kız sandığım erkek karnı çıktı.hamilelikte herkes farklı tatlara yatkınlık duyuyor,tatlı ekşi muhabbetide saçmalık...yok kız anneyi çirkinleştirirmiş erkek güzelleştirir,erkekte tatlı kızda ekşi yersin,kızda anne karnı yayvan olur kalçalar genişler,ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur atlıyı,kızda mide bulantıların olur erkekte olmaz,gibi saçmalıklar hamilelik hurafeleri bana göre.resmen kız çocuğu annelerine hakaret ediliyor :) ha bazı bayanlarda bu hamilelik hurafeleri birebir tutabilir,tuttuğu içinde böyle bir inanış hakim buda sadece denk gelme meselesi bence,yoksa gerçeklik payı yok.benim annem 4 erkek 2 kız annesi,ve hepimizde ekşi yemiş.mide bulantıları olmamış,kaldıki benim kızım olacak çirkinleşmek yerine daha çok güzelleştim,şuana kadar mide bulantısı nedir bilmedim,karnımda yayvan değil,ekşi konusuna gelince,çocukluğumdan beri damak zevki olarak ekşili ve bol acılı yiyeceklere daha düşkünüm halende aynıyım hamilelik birşey değiştirmedi.
sadece yaşlılar değil genç olanlarda yorum yapıyor,gerçi herkes kafadan atıp duruyor,yoksa millet müneccim değil..hatta kızda kalça bel genişler erkekte sadece göbek sivrileşir durumuda hikaye..hastaneye gide gele bunların hamilelik hurafesi olduğuna inandım,çünkü hastanede her çeşit hamile var,konuştuğumda aslında hiç alakası olmadığını insanın fiziki yapısına göre şekillendiğini artık biliyorum,erkek sandığım kız,kız sandığım erkek karnı çıktı.hamilelikte herkes farklı tatlara yatkınlık duyuyor,tatlı ekşi muhabbetide saçmalık...yok kız anneyi çirkinleştirirmiş erkek güzelleştirir,erkekte tatlı kızda ekşi yersin,kızda anne karnı yayvan olur kalçalar genişler,ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur atlıyı,kızda mide bulantıların olur erkekte olmaz,gibi saçmalıklar hamilelik hurafeleri bana göre.resmen kız çocuğu annelerine hakaret ediliyor :) ha bazı bayanlarda bu hamilelik hurafeleri birebir tutabilir,tuttuğu içinde böyle bir inanış hakim buda sadece denk gelme meselesi bence,yoksa gerçeklik payı yok.benim annem 4 erkek 2 kız annesi,ve hepimizde ekşi yemiş.mide bulantıları olmamış,kaldıki benim kızım olacak çirkinleşmek yerine daha çok güzelleştim,şuana kadar mide bulantısı nedir bilmedim,karnımda yayvan değil,ekşi konusuna gelince,çocukluğumdan beri damak zevki olarak ekşili ve bol acılı yiyeceklere daha düşkünüm halende aynıyım hamilelik birşey değiştirmedi.
Çağlayancım insandan insana değişiyor bu göbek. Bana da ne biçim hamilesin sen diyorlar bazen. Kıyafetlerin etkilediğini düşünüyorum geçende biri göbeğin erken çıkmış dedi. kaydirigubbakcemile3 Sonuçta 4 ayı bitirdik. Yavaş yavaş büyüyoruz hissetmesekte. Bayramda hiç kimse anlamadı bilee.:kedi:
mrb arkadaşlar dün yine acaip yoğundum burdurdan arkadaşlar geldi günü birlik sabahtan bi çıktım taaa saat 9 du eve girebildim.oyüzden dün hiç uğrayamadım dün sabah bende aşımı yaptırdım bende de bi ağrı olmadı sadece gece üstüne yatamadım o kadar.
çağlayancım iyi olmana sevindim.
tahlil sonuçlarını alan arkadaşlar hayırlı olsun cinsiyetini sonunda gösteren bebişler de olmuş onlarında gözü aydın.
günaydın güzell anneler
bende sonunda cinsiyeti öğrenenler kervanına katılıyorum
prensim geliyo inşallah kızlarr çok şükür Rabbime
Canım bizim günlerimiz aynı sanırım :)) benimde göbüşüm baya var... bide rahat olsun diye bol giyiniyorum... sanırım hamile olduğum belli oluyordur.Fakat birden hızla büyüdü göbeğim... sanırım 20. haftaya kadar baya bi göbekli olucam :)
Oooo güzünüzaydın canım Allah önce size sonra vatanına hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Valla bu yıl Prens'lerin yılı oldu.Prensesler çok az. Bizim kızlar pek kıymetli olacaklar.
günaydın güzell anneler
günaydın güzell anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?