Kızlar doktorum aradı çok şükür 3'lü taramamız da güzel çıkmış.Riskli grupta değiliz. Rabbime şükürler olsun bunu da geçirdik... Allahım tüm hamişlere ve bebişlere sağlık versin.Hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza alalım inşallah.
günaydın güzell anneler
bende sonunda cinsiyeti öğrenenler kervanına katılıyorum
prensim geliyo inşallah kızlarr çok şükür Rabbime
Kızlar doktorum aradı çok şükür 3'lü taramamız da güzel çıkmış.Riskli grupta değiliz. Rabbime şükürler olsun bunu da geçirdik... Allahım tüm hamişlere ve bebişlere sağlık versin.Hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza alalım inşallah.
gözün aydın nurcum çok şükür sende öğrendin,yakışıklı sağlıklı doğsun prensin inş...
Bir prenses de benden :ecrin_bebek: Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bir prenses de benden :ecrin_bebek: Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Nurberracım hayırlı olsun. Presin sağlıkla gelir inşallah. İlk öğrendiğimiz gün çok mutluyduk o günü hatırladım :1hug:farklı bir duygu...Rabbim herkese nasip etsinnzemuszemus
Gözünaydın canım,allah tamamına erdirsin inş.gamyoncuiremsu
Teşekkür ederim..Bir de üçlü testimin sonucu çıksaydı o zaman çok rahatlıycam inşallah..
Kızçem'in karnı acıkmış ben yemeğe gidiyorum kızlar karnımızı doyularım bir güzel :)))
Kızçem'in karnı acıkmış ben yemeğe gidiyorum kızlar karnımızı doyularım bir güzel :)))
Ben markete gidiyorum kızlar. Evde bişi kalmamış. Bbeğimizin karnı acıkmadan pişerlimm yiyelim. Öpüyorum hepinizi zemuszemus
şükürrrr,buda çıktı aradan,gözün aydın,bende sonuçları pzt alıcam,Allah hepimizin yavrusunu korusun.
Gözünaydın canım,bu endişedede bitti allah başka keder vermesin artık bizede gelsin şu bebişler bir an önce
Topiklerde gezinirken bu siteyi gördüm ve girdim,inanılmaz güzel şeyler var şimdi eşimin aklını çelip burdan birşeyler almak istiyorum kalite gözüküyorlar inş.yanılmam aldıktan sonrada bakmanızı tavsiye ederim,kızçeler için olanlar hele çok güzel :))
40-50% Off Baby Sale
Çok sevindim cnm. :CüvCüv: Bizde 4 lü test vermiştik bugün yarın çıkar inşallah. Doktorun özel muayenesine mi gidiyorsun cnm. Araması çok güzel. Biz kendimiz takip ediyoruz özel hastanee
günaydın güzell anneler
bende sonunda cinsiyeti öğrenenler kervanına katılıyorum
prensim geliyo inşallah kızlarr çok şükür Rabbime
CANIM GÖZÜN AYDINN.
:
nasılsınız kızlar benim bebişime aldığım ciciler geldi anakucağı aldım hem oto koltuğu olanlardan çoraplar aldım minicik minicik alt açma minderi aldım civilimden bugün geldi hepsi geçende çok cici bi ayakkabı aldım resim yüklemeyi öğrendiğim ilk an hepsini ekliyecem diğer aldıklarımla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?