nasılsınız kızlar benim bebişime aldığım ciciler geldi anakucağı aldım hem oto koltuğu olanlardan çoraplar aldım minicik minicik alt açma minderi aldım civilimden bugün geldi hepsi geçende çok cici bi ayakkabı aldım resim yüklemeyi öğrendiğim ilk an hepsini ekliyecem diğer aldıklarımla birlikte
ben henüz başlamadım daha cinsiyetimiz belli deil daha sakladı kendini ayın 24 kontrol var bakalım tatlı bebişim kendini gösterecek mi gösterir göstermez ilk işim miniğime bişeyler almak olacak göstermese de ben de hem kıza hem erkeğe gidecek bişeyler alırım her halikarda alacağım yani:)) alacağımda sizce her iki cinsede gidecek renkler nelerdir[/QUOTE
24' az kalmış kaç haftalık hamiştin canım sen göstermedi miniş kendini benimki 16 haftada göstermişti,anneside meraktan kurtuldu. :))
Cinsiyet belli olmadan ablam genelde beyaz üzerine ağırlıklı kıyafetler almıştı bebişe,beyaz,sarı,beyaz üzerine çizgili pijamalar falan çok güzeller ama hepsi
Sarıyı yenidoğan için tavsiye etmiyorlar diye biliyorum. Sarılığı görmeyi zorlaştırıyormuş. Ama normalde olur.Yeşil e turuncu da alabilirsin.
Cinsiyet öğrenen anneler hepinizin gözü aydın ne güzel yine prensler prenseslerrr ooohhh :)) tahlillerde güzel çıkmış. bizde eşimle dr'dan geliyoruz oğluşumuzu gördük kıpır kıpırdı. şimdi bizde karnımızı doyuralım gelelim acıktık çokkk :icecream:
çağlayan boyut çok büyük nasıl küçültücem
ben henüz başlamadım daha cinsiyetimiz belli deil daha sakladı kendini ayın 24 kontrol var bakalım tatlı bebişim kendini gösterecek mi gösterir göstermez ilk işim miniğime bişeyler almak olacak göstermese de ben de hem kıza hem erkeğe gidecek bişeyler alırım her halikarda alacağım yani:)) alacağımda sizce her iki cinsede gidecek renkler nelerdir[/QUOTE
24' az kalmış kaç haftalık hamiştin canım sen göstermedi miniş kendini benimki 16 haftada göstermişti,anneside meraktan kurtuldu. :))
Cinsiyet belli olmadan ablam genelde beyaz üzerine ağırlıklı kıyafetler almıştı bebişe,beyaz,sarı,beyaz üzerine çizgili pijamalar falan çok güzeller ama hepsi
Sarıyı yenidoğan için tavsiye etmiyorlar diye biliyorum. Sarılığı görmeyi zorlaştırıyormuş. Ama normalde olur.Yeşil e turuncu da alabilirsin.
Evet onu biliyorum ama yenidoğan için sarı cicimiz yok teyzesi bizim 3 aylıktan sonra için var opuyorumnanaktan
Kızlar bişey sorıcam 3 testler alınınca doktor uğra bakıyım dedi ozaman tekrardan ultrasyona giren arkadaşlar varmı ? bide testlerden kız ve erkek olduğu bilinebiliyo diyolar sizce ne kadar doğru :uhm:
40-50% Off Baby Sale
Kızlar site müthüş ama sadece USA
Mrb arkadaşlar
Dün bebişin cinsiyetini öğrendikten sonra İdil Baby a gittim fiyatlara baktım,bebiş kıyafetleri aman aman ucuz değil ama kaliteli olduğu çok belli.
Örn;10 parça hastane çıkış takımı 69-79 TL
Patikli ikili altlar 15-16 TL
Kraft ın bir arabasını eşimle çok beğendik amaaaaa 550 tl çok pahalı,oto koltuğuyla 780.Yabancıların kullandığı bebek arabalarını gördüyseniz onlardan epeyce değişik bebeğin yatağı kısım kendi etrafında dönüyor istediğin gibi ayarlayabiliyorsun,tekerlekler çok büyük
40-50% Off Baby Sale
Kızlar site müthüş ama sadece USA
Mrb arkadaşlar
Dün bebişin cinsiyetini öğrendikten sonra İdil Baby a gittim fiyatlara baktım,bebiş kıyafetleri aman aman ucuz değil ama kaliteli olduğu çok belli.
Örn;10 parça hastane çıkış takımı 69-79 TL
Patikli ikili altlar 15-16 TL
Kraft ın bir arabasını eşimle çok beğendik amaaaaa 550 tl çok pahalı,oto koltuğuyla 780.Yabancıların kullandığı bebek arabalarını gördüyseniz onlardan epeyce değişik bebeğin yatağı kısım kendi etrafında dönüyor istediğin gibi ayarlayabiliyorsun,tekerlekler çok büyük
mısracım bide bebevitrini.com diye bi site var,bende oraya bakıyodum bebek arabası ve ana kucağı bi arada indirimde 249 tl. gayet güzel görünüyo,zaten kraft ve chicco vs markalar satıyolar bi göz at istersen canım.
Benim dr.3'lü test yaptırmadı canım ama 2li test'te cinsiyet tahmini yapmıştık burda hepimiz benimki tutmamıştı :))
Bizde zaten şans yokki ama çok güzel ve kaliteli şeyler var gözüküyordu.
İdil baby'in internet sitesinde'de ürünler civilim kadar ucuz değil zaten aralarındaki kalite farkı nasıl bilmiyorum ama civilim'in ürünlerini ben çok beğendim.
Resmini gönderdiğin linkteki araba güzelmiş canım,benim bebişin arabasına benziyor,ama almışken en kullanışlısını almak gerek uzun süre idare edebilsin bizi :))
Efecan06 hoşgeldin canım nasılsın.
nasılsınız kızlar benim bebişime aldığım ciciler geldi anakucağı aldım hem oto koltuğu olanlardan çoraplar aldım minicik minicik alt açma minderi aldım civilimden bugün geldi hepsi geçende çok cici bi ayakkabı aldım resim yüklemeyi öğrendiğim ilk an hepsini ekliyecem diğer aldıklarımla birlikte
günaydın güzell anneler
bende sonunda cinsiyeti öğrenenler kervanına katılıyorum
prensim geliyo inşallah kızlarr çok şükür Rabbime
gözünüz aydın kızlar ne güzel merakınızı giderdinizBir prenses de benden :ecrin_bebek: Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz
seninde gözün aydın canım kız hissediyordun sanırım sen ama bence her ikiside çok güzel hayırlı olsundaKızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.
Arkadaşlar Merhabalar,1 saat önce hastaneden geldim,3 lü test için kan verdim,ve idrar testi yapılacak enfeksiyon varmı yokmu diye,malum bu arada sürekli tuvalete çıkıyorum.bu arada cinsiyetimiz netleşti,KIZ:)))) bacak aralarını daha net gördük,daha önceden pipi diye gördüğümüz bizi yanıltan çıkıntı klitorismiş:))) şimdi herşey normale dönmüş,cidden şoför nebahatmış hak verdim doktora,gelişimimizde iyi 230 gr olmuş miniğim,gelirken dayanamadım bir tane penye yelek ile incili çorap aldım :) test sonuçlarını pzt alıcam benden şimdilik bu kadar.
oooh sonunda rahatlamışsındır mapuci
gözünüz aydın baştaki doltor bayağı aklınızı karıştırmıştı ama sonunda kesinleşti yani.. hayırlı bir evlat olur inşallah
canım hepsini güle güle sağlıklı günlerde giyinsin inşallah
resimleri koyda bakalım cicilere
gözünüz aydın kızlar ne güzel merakınızı giderdiniz
ben daha başlamadım valla tam olarak 2 parça birşey aldım kaldık bu ayda geçsinde diyorum
okadar güzel şeyler varki bakıyorum bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum çokta birşey almak istemiyorum ilk aşamda çocuk çabuk büyüyor dedikleri için ama gözümde kalıyor bakalım bu ayda bir çıksında hayırlısıyla....
seninde gözün aydın canım kız hissediyordun sanırım sen ama bence her ikiside çok güzel hayırlı olsunda
Arkadaşlar Merhabalar,1 saat önce hastaneden geldim,3 lü test için kan verdim,ve idrar testi yapılacak enfeksiyon varmı yokmu diye,malum bu arada sürekli tuvalete çıkıyorum.bu arada cinsiyetimiz netleşti,KIZ:)))) bacak aralarını daha net gördük,daha önceden pipi diye gördüğümüz bizi yanıltan çıkıntı klitorismiş:))) şimdi herşey normale dönmüş,cidden şoför nebahatmış hak verdim doktora,gelişimimizde iyi 230 gr olmuş miniğim,gelirken dayanamadım bir tane penye yelek ile incili çorap aldım :) test sonuçlarını pzt alıcam benden şimdilik bu kadar.
oooh sonunda rahatlamışsındır mapuci
gözünüz aydın baştaki doltor bayağı aklınızı karıştırmıştı ama sonunda kesinleşti yani.. hayırlı bir evlat olur inşallah[/QUOTEçok saol canım bebişlerimize neler aldık bölümüne ekledimmm bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?