2011 Şubat Anneleri

Saol'un teyzeleri yemeğimizi yiyip geldik.Yemek yiyince kendimi acayip rahat hissediyorum yaaa :)))

Hayırlı olsun canım güzel günlerde giysin bebişin inş.Neler aldık topiğinde 2.msjda anlatımı var nasıl yüklendiğinin hadi ekle resimleri bizde görelim bakalım annesi neler almış minişe :))

Cinsiyet öğrenen anneler hepinizin gözü aydın ne güzel yine prensler prenseslerrr ooohhh :)) tahlillerde güzel çıkmış. bizde eşimle dr'dan geliyoruz oğluşumuzu gördük kıpır kıpırdı. şimdi bizde karnımızı doyuralım gelelim acıktık çokkk :icecream:

Maşallah bebişine annesi afiyet olsun canım :))
çağlayan boyut çok büyük nasıl küçültücem

Resmi yüklemeden önce 320x240 boyutunu seç var canım ona tıkla ondan sonra devam et kaydetmeye öbür türlü büyük oluyor

Kızlar bişey sorıcam 3 testler alınınca doktor uğra bakıyım dedi ozaman tekrardan ultrasyona giren arkadaşlar varmı ? bide testlerden kız ve erkek olduğu bilinebiliyo diyolar sizce ne kadar doğru :uhm:

Mrb arkadaşlar
Dün bebişin cinsiyetini öğrendikten sonra İdil Baby a gittim fiyatlara baktım,bebiş kıyafetleri aman aman ucuz değil ama kaliteli olduğu çok belli.
Örn;10 parça hastane çıkış takımı 69-79 TL
Patikli ikili altlar 15-16 TL

Kraft ın bir arabasını eşimle çok beğendik amaaaaa 550 tl çok pahalı,oto koltuğuyla 780.Yabancıların kullandığı bebek arabalarını gördüyseniz onlardan epeyce değişik bebeğin yatağı kısım kendi etrafında dönüyor istediğin gibi ayarlayabiliyorsun,tekerlekler çok büyük

kızlar nasılsınız valla 2 gün oturmadım bilgisayara maşallah ne kadar yazışmışmısın

hasta olanlara geçmiş olsun bebeğin cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın ...

yeni gelenler hoş geldiniz

mısracım bide bebevitrini.com diye bi site var,bende oraya bakıyodum bebek arabası ve ana kucağı bi arada indirimde 249 tl. gayet güzel görünüyo,zaten kraft ve chicco vs markalar satıyolar bi göz at istersen canım.

Kızlar bişey sorıcam 3 testler alınınca doktor uğra bakıyım dedi ozaman tekrardan ultrasyona giren arkadaşlar varmı ? bide testlerden kız ve erkek olduğu bilinebiliyo diyolar sizce ne kadar doğru :uhm:

Benim dr.3'lü test yaptırmadı canım ama 2li test'te cinsiyet tahmini yapmıştık burda hepimiz benimki tutmamıştı :))

40-50% Off Baby Sale

Kızlar site müthüş ama sadece USA

Bizde zaten şans yokki ama çok güzel ve kaliteli şeyler var gözüküyordu.

Kraftbaby.com -
Bir de bunu beğendik.
Diğerini bulabilirsem ekleyeceğim

İdil baby'in internet sitesinde'de ürünler civilim kadar ucuz değil zaten aralarındaki kalite farkı nasıl bilmiyorum ama civilim'in ürünlerini ben çok beğendim.
Resmini gönderdiğin linkteki araba güzelmiş canım,benim bebişin arabasına benziyor,ama almışken en kullanışlısını almak gerek uzun süre idare edebilsin bizi :))

Efecan06 hoşgeldin canım nasılsın.

bide taffybaby.com.tr diye biyer buldum kraftın oyun parkları indirimde 259 tl. opuyorumnanaktan

40-50% Off Baby Sale

Kızlar site müthüş ama sadece USA

Sitedeki ürünler süper... hepsine bayıldım ve bazı ürünler gerçekten buradakilerden çok daha ucuz... kendime sepet hazırlamıştım.Sonra bi baktım sadece USA
Acaba türkiyeye gönderim yapan bir site var mıdır? hani kozmetikteki strawberrynet gibi.

10'lu hastane çıkışı 69 tl miiiiiii!!!! :1shok: Ankara'da acity ve eryaman kc avm'de Cemre mağazası var oradan 10'lu hastane çıkışını 38tl'ye 5'li çıkışı 13tl 'ye aldım... 3 taksit.
Bebek arabası ve anakucağını kraft aldık. Özelcan bebe'nin acity mağazasından
Kraft | Kraft Energy Travel Sistem Bebek Arabas | Taffy Baby Chicco, Kraft, Rmer, Peg Perego Bebek Gereleri, Bebek Arabalar, Oyuncak ürün bu
bu ürünü 270tl nakit aldık... genelde 400küsur piyasada fiyatı... bizim aldığımız lacivert-turuncu.

Kredi kartı kullanmadığım için internetten alışveriş yapmıyorum ama yine de bir bakayım teşekkürler

Evet arabayı kaliteli almak lazım hem kaliteli,hem kullanışlı,hem de hafif istiyorum hepsi bir arada nasıl bulurum bilemiyorum :)Ama genel olarak araba fiyatlarını görünce çok şaşırdım.

canım hepsini güle güle sağlıklı günlerde giyinsin inşallah
resimleri koyda bakalım cicilere

günaydın güzell anneler
bende sonunda cinsiyeti öğrenenler kervanına katılıyorum
prensim geliyo inşallah kızlarr çok şükür Rabbime

Bir prenses de benden :ecrin_bebek: Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
gözünüz aydın kızlar ne güzel merakınızı giderdiniz

bebek alışverişine başladınızmı neler alıyorsunuz

ben daha başlamadım valla tam olarak 2 parça birşey aldım kaldık bu ayda geçsinde diyorum
okadar güzel şeyler varki bakıyorum bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum çokta birşey almak istemiyorum ilk aşamda çocuk çabuk büyüyor dedikleri için ama gözümde kalıyor bakalım bu ayda bir çıksında hayırlısıyla....

Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.
seninde gözün aydın canım kız hissediyordun sanırım sen ama bence her ikiside çok güzel hayırlı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…