2011 Şubat Anneleri

çok şeker birşey bende bunları beğeniyorum ama bunlar sadece çok küçükken kullanılır asıl çocuk büyüyünce 1 yaşındayken felan kullanmak daha mantıklı değilmi çocuk baştan kucakta gezdiriliyor ancak sonradan zor olur böyle düşünmüştüm ben zaten bizim doğum kışa geliyor başlardan ilk 3 -4 ay arabayla biryere çıkaramayız gibi geliyor soğuk olacakya sonrası içinde çocuk büyüyüncede rahat kullanabileceği arabaları öneriyor tecrübeli anneler hatta baston arabaları öneryorlar bende daha karar vermedim araba en son alacağım şey olacağı için

selam güzel anneler.umarım herkes iyidir.okullar açılınca foruma girememeye başladım bende bugün sağlık ocağına gitiim kan verdim.yarın da tetanaoz aşısının ilkini yaptıracağım.cumarteside ayrıntılı ultrsaonumuz varrrrrr...

Ne kadar pahalı bu bebek arabaları,allahtan ablamınkiler var çocuklar hiç kullanmadı öylece duruyorlar ben sadece ana kucağı alıcam.Onuda ablam biz alırız kızçeye diyor,sanırım bana sadece diğer eşyalarını almak düşecek aileye ilk kızçe gelince herkeste büyük bir heyecan ve telaş var :)))

evet çağlayancım acayip pahalılar banada 2 sene önce hediye gelmişti baston pusetlerden ee doğumda kışa gelecek doğum yaza kadarda anakucağı ile idare edilir sonrada baston puset en iyisi hem hafif hem portatiff

Canım çok şık arabalar bunlar ama çağlayanın da dediği gibi bebek çok küçükken kullanılır sonrasında 3 yaşına kadar kullanılabilecek bişey için yine para ödersin.
Bunlar biraz lüks yani :)
bizim aldığımız çift yönlü değil ama ana kucağı bebek arabasının üstüne yüzü kullanana dönük şekilde kilitlenebiliyor yani çift yönlü gibi oluyor. diğer türlü kullanımda da üstte şeffaf pencere var görebiliyorsun içeriyi istediğin zaman.

evet çağlayancım acayip pahalılar banada 2 sene önce hediye gelmişti baston pusetlerden ee doğumda kışa gelecek doğum yaza kadarda anakucağı ile idare edilir sonrada baston puset en iyisi hem hafif hem portatiff

maşallah şanslıymışsınız kızlar :)) gerçekten butür ürünler çook pahalı.

Evet bastonları çok öeriyorlar birde dün site ve forumlar arasında bir araştırma yaptım da çok önerdikleri bir araba var (hem tekerlekleri küçük, itme yeri tek elle tutulabiliyor, tek elle kapanıp açılabiliyormuş) Bebe Confort markasının Loola-up modeli. Nette 489 tl fiyat gördüm.
Ben daha hiçbirşey almadım bebişime. Daha çok varmış gibi geliyor ne bilim???

Şanslıymışsın canım bak hediye gelmiş iyi günlerde kullan canım.Anakucağı en mantıklısı gibi şu anda bizim için tam kışın ortasında gelecek çünkü bebişlerimiz :))Bu bebişlerin yeni evlenecek bir gelinin çeyizi kadar masrafı varmış ben hiç bu kadar beklemiyordum herşeyi sıfırdan almak gerekiyor birde ablan yada kardeşin yoksa evli ve çocuklu o zaman yandın işte herşeyi sil baştan almak gerekiyor.

o bende yok işte kardeşim var ama bekar henüz o yüzden anneannemiz babaannemiz halalarımız çalışıp dursunlar çok bekledik bu bebişi herkese bişeylerikakalıyacaz başka çaremiz yok kaydirigubbakcemile5

ooo kızlar ne güzel kalabalık bugün burası...
arabalara bakmışsınız.ben henüz bakmıyorum,kardeşim annemnler ve akrabalar hep soruyor ne alalım diye. muhtemelen yatak ,araba ve tüm eşyaları paylaştıracağız.
başka da ne olursa bakalım artık

Bende hiç ağrı falan olmadı aşıdan sonra demekki kişiden kişiye değişiyor.
Karnımda daha hiç belli değilki bilsin eski göbeğim hala duruyor yani:)
yok canım bana kalsa 5 kilo ile doğuma girmek isterim ama ben son 3 ay çok alıyorum

valla bana dışardan bakan hamile olduğumu haytta anlayamaz zaten kiloluyum birde hala kotlarımı falan giyiyorum.ama kadın nasıl anladıysa anladı bende korktum inlimidir cinlimidir diyekaydirigubbakcemile3

test sonuçları güzel çıkan arkadaşları ve cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyoruma.s. a.s. a.s.

o bende yok işte kardeşim var ama bekar henüz o yüzden anneannemiz babaannemiz halalarımız çalışıp dursunlar çok bekledik bu bebişi herkese bişeylerikakalıyacaz başka çaremiz yok kaydirigubbakcemile5

park yatağıda dayımıza aldıracaz çok hevesli dayı olucak diyee herşeyi ben alıcam diye tutturdu

Hevesleri varken alsınlar canım benimkilerde öyle çok hevesli ve heyecanlılar Eşimin ailesinin ilk evlenen çocuğu gençler arasında şimdi buda ilk torunları,bizimkilerde ablamında iki tane erkek var,herkes şu anda yarış içinde nasıl olsak nerde güzel şeyler var en güzel bizim kızımızın olsun diye helede benim babam yiğenlerimin eskilerini kullanmasından yana buda ilk sayılır bırakın hepsini yeni alalım diye anneme söylenip duruyormuş sürekli zor ikna ettik geçenlerde babacım hepsi yeni yazık günah o kadar paraya diye diye inş.vazgeçmez gene kararından yoksa herşeyi alıcak annemle bir gündegidip :)))

Üzerine hiç yük almadan herkese paylaştır canım,ben öyle yapıcam,halalar,teyzeler eşimin tarafında epeyce fazla,ee bizimkilerde dünden razı zaten herşeyini biz alırız diyorlar :))

Olabilir canım sabah bir arkadaşımız bendende fena olduğunu yazmıştı,allahtan ben çok hiçsetmiyorum arada zorluyor sadece,ya bu son 3 ay neden daha fazla kg alınıyor,hiç anlamıyorum ablamda dün öyle söyledi,şimdi almasan bile 3 aydan sonra çok fazla alınıyor dedi ama kendisi maalesef iğne gibi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…