canım hepsini güle güle sağlıklı günlerde giyinsin inşallah
resimleri koyda bakalım cicilere
gözünüz aydın kızlar ne güzel merakınızı giderdiniz
ben daha başlamadım valla tam olarak 2 parça birşey aldım kaldık bu ayda geçsinde diyorum
okadar güzel şeyler varki bakıyorum bakıyorum ama bir türlü karar veremiyorum çokta birşey almak istemiyorum ilk aşamda çocuk çabuk büyüyor dedikleri için ama gözümde kalıyor bakalım bu ayda bir çıksında hayırlısıyla....
seninde gözün aydın canım kız hissediyordun sanırım sen ama bence her ikiside çok güzel hayırlı olsunda
Arkadaşlar Merhabalar,1 saat önce hastaneden geldim,3 lü test için kan verdim,ve idrar testi yapılacak enfeksiyon varmı yokmu diye,malum bu arada sürekli tuvalete çıkıyorum.bu arada cinsiyetimiz netleşti,KIZ:)))) bacak aralarını daha net gördük,daha önceden pipi diye gördüğümüz bizi yanıltan çıkıntı klitorismiş:))) şimdi herşey normale dönmüş,cidden şoför nebahatmış hak verdim doktora,gelişimimizde iyi 230 gr olmuş miniğim,gelirken dayanamadım bir tane penye yelek ile incili çorap aldım :) test sonuçlarını pzt alıcam benden şimdilik bu kadar.
oooh sonunda rahatlamışsındır mapuci
gözünüz aydın baştaki doltor bayağı aklınızı karıştırmıştı ama sonunda kesinleşti yani.. hayırlı bir evlat olur inşallah
saol caım biar önce gelselerde içlerinde görsek buarada bebişlerimize neler aldık topiğinde var resimleri
nurberra,mapuci,mısra,kuzen hayırlı olsun kızlar.bebişlerinizin cinsiyetini öğrenmişsiniz..
sevimli cicileriniz hayırlı olsun canım.bebişin iyi günlerde kullansın inş.
Ne kadar pahalı bu bebek arabaları,allahtan ablamınkiler var çocuklar hiç kullanmadı öylece duruyorlar ben sadece ana kucağı alıcam.Onuda ablam biz alırız kızçeye diyor,sanırım bana sadece diğer eşyalarını almak düşecek aileye ilk kızçe gelince herkeste büyük bir heyecan ve telaş var :)))
Ne kadar pahalı bu bebek arabaları,allahtan ablamınkiler var çocuklar hiç kullanmadı öylece duruyorlar ben sadece ana kucağı alıcam.Onuda ablam biz alırız kızçeye diyor,sanırım bana sadece diğer eşyalarını almak düşecek aileye ilk kızçe gelince herkeste büyük bir heyecan ve telaş var :)))
evet çağlayancım acayip pahalılar banada 2 sene önce hediye gelmişti baston pusetlerden ee doğumda kışa gelecek doğum yaza kadarda anakucağı ile idare edilir sonrada baston puset en iyisi hem hafif hem portatiff
evet çağlayancım acayip pahalılar banada 2 sene önce hediye gelmişti baston pusetlerden ee doğumda kışa gelecek doğum yaza kadarda anakucağı ile idare edilir sonrada baston puset en iyisi hem hafif hem portatiff
Şanslıymışsın canım bak hediye gelmiş iyi günlerde kullan canım.Anakucağı en mantıklısı gibi şu anda bizim için tam kışın ortasında gelecek çünkü bebişlerimiz :))Bu bebişlerin yeni evlenecek bir gelinin çeyizi kadar masrafı varmış ben hiç bu kadar beklemiyordum herşeyi sıfırdan almak gerekiyor birde ablan yada kardeşin yoksa evli ve çocuklu o zaman yandın işte herşeyi sil baştan almak gerekiyor.
Günaydın kızçeler,nasılsınız bugün bakalım,geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim,test sonucu güzel çıkan arkadaşları tebrik ediyorum.
Benim sol kolumda aşıdan dolayı çok ağrı yok ama üstüne yatamıyorum ve orayı çok oynatamıyorum iğnenin olduğu yer ağrı yapıyor inş.çabucak geçer tek kolla idare etmek zor oluyormuş :))
Günaydın canım,ben kg almaya başladım bile almıyorum diyordum ama artık yediklerim yaramaya başladı bile bebiş sağlıklıysa hiç kg alma işte ne güzel inş.bende durdurabilirim bu kg almamayı
Kadının içine mi doğdu acaba senin hamiş olduğun yada belkide göbişten anlamıştır. Ne kadar ilginç dimi böyle pat diye söylüyorlar hiç tanımadığımız insanlar :))
Bende anlamadım nasıl anladı kız olduğunu,halbuki üzerimdede geniş bir elbise vardı ve üstelik karnımda burnumda değil,vardır bir hayır bundada
fns93 senin yaşadığında çok ilginç,acaba bizmi kendimizin farkında değiliz,dışarıdan bakan hemen hamile olduğumuzu anlıyor
o bende yok işte kardeşim var ama bekar henüz o yüzden anneannemiz babaannemiz halalarımız çalışıp dursunlar çok bekledik bu bebişi herkese bişeylerikakalıyacaz başka çaremiz yok kaydirigubbakcemile5
park yatağıda dayımıza aldıracaz çok hevesli dayı olucak diyee herşeyi ben alıcam diye tutturdu
ooo kızlar ne güzel kalabalık bugün burası...
arabalara bakmışsınız.ben henüz bakmıyorum,kardeşim annemnler ve akrabalar hep soruyor ne alalım diye. muhtemelen yatak ,araba ve tüm eşyaları paylaştıracağız.
başka da ne olursa bakalım artık
Bende hiç ağrı falan olmadı aşıdan sonra demekki kişiden kişiye değişiyor.
Karnımda daha hiç belli değilki bilsin eski göbeğim hala duruyor yani:)
yok canım bana kalsa 5 kilo ile doğuma girmek isterim ama ben son 3 ay çok alıyorum
valla bana dışardan bakan hamile olduğumu haytta anlayamaz zaten kiloluyum birde hala kotlarımı falan giyiyorum.ama kadın nasıl anladıysa anladı bende korktum inlimidir cinlimidir diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?