merhabalar ben de şubat annesi olucam inş
henuz hiçbişey almadım
park yataklara baktım sallanması hosuma gitmedi
büyüyebilen karyolalar sallanabiliyomu acaba
henuz hiçbişey almadım
henuz hiçbişey almadım
Kızlar bu battaniye nasıl aralık annesi almış çok güzel puf puf diyor
KARGOSUZ GAFULL Triko Bebek Battaniyesi80*100pmb GittiGidiyor.com'da
Burda buldum bende almayı düşünüyorum ne dersiniz :))
Kızlar bu battaniye nasıl aralık annesi almış çok güzel puf puf diyor
Burda buldum bende almayı düşünüyorum ne dersiniz :))
29 tl +3 taksit imkanı varmış açık arttırma arıyorum onu yakalarsak dahada ucuza gelebilir :))çok güselmiş fiyatı nekadar acaba
güzel görünüyorlar kullanışlı ise alalım bizde kış bebekleri olacak battaniye en büyük ihtiyaç...
slmlar geldim :))) Benim cinsiyet konusunda emin olamadı buğday hanım bakalım önümüzdeki hafta ne olacak :)))
kızlar ne güzel eşyalardan bahsedionuz ben bişi almaya korkuyorum
29 tl +3 taksit imkanı varmış açık arttırma arıyorum onu yakalarsak dahada ucuza gelebilir :))
Çok güzel puf puf yazmış alan arkadaş resimde'de gözüküyor güzel olduğu evet kış bebişleri için battaniye şart ben örüyorum bir tane ama hazırda almak lazım.Bu arada hoşgeldin topiğe :))
Bizim 16 haftada söyledi,önce kendi emin oldu bir beş dk gezindi,onunla konuştu görmek için uğraştı sonunda emin olup söyledi.Çok güzeldi yaa o an :)) inş. sende öğrenirsin kaçında gidiyorsun biz manikk'le beraber 30'eylülde gidiyoruz
Neden korkuyorsun canım.:1hug:
biliyorsun canım bebeğin beyninde kist var dr lar endişelenecek bişi yok desede ben korkuyorum acaba bişi olurmu die bilmiyorumkismile
2 ekimde dün gittim 313 gr olmuş bütün gelişimleri haftasından önde gidiyor bakalım ne olcak
Maşallah kuzucuğabak annesi o sağlıklı ve güzel gelişiyor,sende endişe etmemeye çalış canım olumlu düşün her zaman için biliyorum dışardan birinin söylemesiyle halledilecek birşey değil insanın elinde değil canına birşey olacak diye üzülmemesi ama sen ne kadar olumlu ve pozitif düşünürsen inan herşeyde o kadar güzel oluyor.
çok saol desteğin için keşke herkes burda tanıştığım arkadaşlarım gibi olumlu olsa bu olaya
karşı çevremden öle tepkiler alıyorumki takmamak elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?