2011 Şubat Anneleri

merhabalar ben de şubat annesi olucam inş
henuz hiçbişey almadım
park yataklara baktım sallanması hosuma gitmedi
büyüyebilen karyolalar sallanabiliyomu acaba

slmlar geldim :))) Benim cinsiyet konusunda emin olamadı buğday hanım bakalım önümüzdeki hafta ne olacak :)))

çok güselmiş fiyatı nekadar acaba
29 tl +3 taksit imkanı varmış açık arttırma arıyorum onu yakalarsak dahada ucuza gelebilir :))

güzel görünüyorlar kullanışlı ise alalım bizde kış bebekleri olacak battaniye en büyük ihtiyaç...

Çok güzel puf puf yazmış alan arkadaş resimde'de gözüküyor güzel olduğu evet kış bebişleri için battaniye şart ben örüyorum bir tane ama hazırda almak lazım.Bu arada hoşgeldin topiğe :))

slmlar geldim :))) Benim cinsiyet konusunda emin olamadı buğday hanım bakalım önümüzdeki hafta ne olacak :)))

Bizim 16 haftada söyledi,önce kendi emin oldu bir beş dk gezindi,onunla konuştu görmek için uğraştı sonunda emin olup söyledi.Çok güzeldi yaa o an :)) inş. sende öğrenirsin kaçında gidiyorsun biz manikk'le beraber 30'eylülde gidiyoruz

kızlar ne güzel eşyalardan bahsedionuz ben bişi almaya korkuyorum

Neden korkuyorsun canım.:1hug:

Evet güzel görünüyor fiatınada baktım bence uygun 29 tl. Çok tşkr ederim hoşbuldum canım )))

biliyorsun canım bebeğin beyninde kist var dr lar endişelenecek bişi yok desede ben korkuyorum acaba bişi olurmu die bilmiyorumkismile

biliyorsun canım bebeğin beyninde kist var dr lar endişelenecek bişi yok desede ben korkuyorum acaba bişi olurmu die bilmiyorumkismile

Biliyorum canım ama böyle yaparak hem kendini hemde bebişini üzüyorsun,ilk söylediğinde arkadaşlarımızda söylemişti geçer diye,sende lütfen olumlu düşünmeye çalış inş.kendiliğinden geçen bir kisttir bu ,şimdi kontrole ne zaman gideceksin.Zamanı geldimi

2 ekimde dün gittim 313 gr olmuş bütün gelişimleri haftasından önde gidiyor bakalım ne olcak

2 ekimde dün gittim 313 gr olmuş bütün gelişimleri haftasından önde gidiyor bakalım ne olcak

Maşallah kuzucuğa bak annesi o sağlıklı ve güzel gelişiyor,sende endişe etmemeye çalış canım olumlu düşün her zaman için biliyorum dışardan birinin söylemesiyle halledilecek birşey değil insanın elinde değil canına birşey olacak diye üzülmemesi ama sen ne kadar olumlu ve pozitif düşünürsen inan herşeyde o kadar güzel oluyor.

çok saol desteğin için keşke herkes burda tanıştığım arkadaşlarım gibi olumlu olsa bu olaya
karşı çevremden öle tepkiler alıyorumki takmamak elde değil

çok saol desteğin için keşke herkes burda tanıştığım arkadaşlarım gibi olumlu olsa bu olaya
karşı çevremden öle tepkiler alıyorumki takmamak elde değil

:1hug:şu anda senin moral'e ve desteğe en çok ihtiyacın olduğu zamanlar böyle şeyleri söyleyenleri çevrenden uzaklaştırmaya çalış cnım yapabiliyorsan eğer,ve onlara sürekli benim bebeğim iyi ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecekde,onların seni üzmesine sakın izin verme bu dönemlerde en çok moral'e ihtiyacımız var bizim,bana kendimi kötü hissettiren kimseyle görüşmemeye çalışıyorum canım bak kaç gündür hastaydım eşimin ailesinden bir kişi bile aramadı sonra lafa gelince bir sürü şey söylüyorlar hep aklımızdasın merak ettik seni diye,burdaki arkadaşlarım gelmediğim hergün yazmış buraya seni merak ettik nasılsın diye,bir telefona bakardı sadece ama aramadılar bile işte,Kafana takmamaya çalış canım elinden geldiğince

esraa47 Allah şifasını verir o günahsız yavrunun hiç merak etme,hemen en kötüsünü düşünme,gelişim aşamasında olan bebekte bu tür şeyler olabilir,hepimizinkinde olabilir,içi su dolu bir kistse telaş yapma o kendiliğinden kaybolur Allahın izniyle bak biri uzman doktora bir soru sormuş doktor şöyle cevaplamış,aşağı yukarı senin durumuna uyuyor.

merhabalar,ultrasonla 5.ayinda cinsiyet ogrenimini belirlerken beyin de doktor un kist diye belittigi iki adet siyah nokta oldugu saptandi.olmamasi gerektigini belirtyen doktor bakirkoy kadin dogum ’perinatolojiye’ yonlendirerek riskli gebelik adi altinda bebegin gelisimi dogal olup olmadigini arasitmak icin gobekletn su alma islemi gerceklestirildi.yapilan tahlil ve tetkikler soncu kromozom sayilarinda bir eksiklik bulgusuna rastlanmadigi cin bebek gelesimin normal oldugu belirtilerek hastane ile islgimiz kesildi.benim sormak istedigim, beyinde gorulen iki adet siyah nokta ne anlama geliyor ve onun olusmasina neden olan etken ?.iyi calismalar diliyorum

Bu bahsettiğiniz choroid plexus kisti dediğimiz durumdur. Bu yapı beyin boşluklarında dolaşan beyin omurilik sıvısının yapımı görevi görür. Bu yapılarda kistler bazen görülebilir. Bu normal hiçbir sorunu olmyan bebeklerde görülebildiği gibi kromozom anormallikleri olanlarda daha sıklıkla görülür. Sizde amniyosentez yapılmış ve böyle bir problem varlığı ekarte edilmiş olduğuna göre endişe etmenize gerek kalmamış. Bu kistler büyük olasılıkla 26 haftaya kadar kaybolur. Kaybolmasa da hiçbir problem oluşturmaz çünkü beyin dokusu içinde değil beyin içindeki boşluklarda yer alır. Bu da çocukta hiç bir soruna neden olmaz.
Yani endişe etmeniz için bir neden kalmamış

bunlarda FORUMDAN..

gelincik20410-09-2010, 13:37
merhaba öncelikle geçmiş olsun bende şuan 22 haftalık hamileyim ve bebeğimin beyninde kist çıktı doktorum 32. haftada tamamen kaybolacağını söyledi ve şuan yapılan ultrasonda küçüklmeye başladığını söyledi umarım bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eyleriz...

rudebox27-08-2010, 17:02
22 haftalık hamile biri olarak bebegimin sol akcigerinde kistler çıktı. Doktorumun dediğine göre olabilen bi durummuş. kafam çok karışık daha önce bu durumda olan ya da tanıdıklarında olan varsa bana ulaşabilir mi acaba ???

pitirsen08-09-2010, 17:25
çok geçmiş olsun şimdi bebek ne durumda bende 26 haftalık hamileyim banada bebeğin kafasında kist var zamanla kaybolur dediler

yani esra sıkıntı ve stres yapma,bu senin ufak bir imtihanın olabilir,sabret ve bekle herşeyin düzeleceğini göreceksin,bence sende yavaş yavaş miniğine birşeyler almaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…