2011 Şubat Anneleri

güzelim yaşamadım ilaç söyleyemem ama süt içiyorsan en azından laktozsuz süt içerek gazının daha da artmasına engel olabilirsin.laktozsuz süt gaz yapmıyor.

bende yazayım begendigim erkek isimlerini ama ben hiç birinde karar veremiyorum belki dahab farklı bi isim bulurumm.

burak, kerem, eren, kutay, emir ...

sizce hangisi yada hiçbirimi bilemiyorummbilmiyorumkismile

hepsi çok güzel ama emir en güzelii oğluşumun adı olucak inşsempatiksalakcinni

kimyonda iyi geliyor 1 çay kaşıgı at ağzına üstüne su iç gazın midendeyse iyi geliyor bağırsaktaysaar işe yararmmı bilemiyorummm

bende yazayım begendigim erkek isimlerini ama ben hiç birinde karar veremiyorum belki dahab farklı bi isim bulurumm.

burak, kerem, eren, kutay, emir ...

sizce hangisi yada hiçbirimi bilemiyorummbilmiyorumkismile

kerem ve emirrrr ikiside çok güzelll
oğlum olsaydı emir istiyordum hatırlıyormusun sevim-li konuşmuştuk eşim istemiyor nasıl kandırsam diyeeee gerek kalmadı az önce dr dan geldik kızımız olacakmışşşş inşlhhhhhhhhhh

hatırlamazmıyım canım bende eşimi zor ikna ettim emir ismine ama şimdi çok seviyor slogan bile buldu oğluna emir paşa çok yaşa diye her akşam öyle giriyor eve :lepi:

hatırlamazmıyım canım bende eşimi zor ikna ettim emir ismine ama şimdi çok seviyor slogan bile buldu oğluna emir paşa çok yaşa diye her akşam öyle giriyor eve :lepi:

ay bu arada güzel ayrıntıyı unutuyordum bir kızımız daha oluyorrr gözün aydın canım prenseslerimiz çoğalıyorrr

Kızlaar 3lü tarama sonuçlarımız iyiymiş şükür
haftaya detaylı ultrasona girecegim

kızlar merhaba herkese a.s.

bugün doktor amcamıza gittik... çikolata küpüne girdim miğdem bulana bulana..ama gösterdi sonunda bizim ufaklık... süprizzzzz PRENSESİMİZ GELİYORRR.... hihoyyyt

3lü tarama testimizi yaptırdık....sonucumuzu 24-25 eylülde alıcaz... bir dahaki randevumuz 15 ekimm...hayırlısıyla temiz çıkar umarım hihoyyyt

kızlar bişey sorucam ben pazartesi idrar tahlili yaptırmıştım öğleden sonra sonucu gösterdim doktor iltihap var dedi ve infex diye bi antibiyotik verdi sizlerden kullanan varmı bunu gebelik için B kategorisinde diyor

gözün aydın canım ne büyük mutluluk değilmi bebişi görmek hele insan cinsiyetini öğrenince resmen hayallere dalıyor

Bugün benim doğum günüm kızlar...
Eşim ve 2 kızımla inşallah nice güzel yıllarım olur.
Sanaldada olsa arkadaşım olmanızdan çok mutluyum.Sizleri seviyorum.....a.s.

nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara ailen ile birlikte...alkisalkisalkis iyiki doğdun... iyiki varsınnn

yasmin kamu gözün aydın,sende prenses anneleri kervanına katıldın ne güzel,Allah güzel günlerinizide göstersin inşallaaaaaaaah

fns93 doğum günün kutlu olsun,daha çook uzun yıllar boyunca en güzel günler seninle meleklerinle ve eşinle olsun,Allah huzurunuzu bozmasın aminnnnnn

şenaycım seninde bugündü randevun sende haberler nasıl ???

canım kızın oluyormuş çok sevindim gözün aydın. ben de sabah erkenden gittim, sen çikolata ben bal) maşallah kıpır kıpırdı bebek. ama tarttı dr randevunun sonunda, bilsem az yerdim kahvaltıda)) erkek diye tahmin etmişlerdi 12. haftada bugün artık kesin gibi gördük OĞLUMUZU... herşey yolunda , 216 gr. olmuş 1 hafta önde dedi dr. midem için rennie verdi, biraz sancı oluyordu akşamları. sen 3lü yaptırmışsın galiba, bana yaptırmadı 7 ekimde detaylı ultrason yapacak. sen detaylıya girmiyormusun?

canım nice mutlu güzel senelere... kızınla eşinle minik kuzunla sağlıklı bir yaş dilerim.
doğum günlerimiz yakınmış, benim de 20 eylül. öğrencilerle kutluyoruz bu yıl malesef))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…