güzelim yaşamadım ilaç söyleyemem ama süt içiyorsan en azından laktozsuz süt içerek gazının daha da artmasına engel olabilirsin.laktozsuz süt gaz yapmıyor.kızlar merhaba
nolur bana yardım edın...ben dün akşamdan beri gaz sancısı çekiyorum.bunu yaşayan varmı.kafayı yemek üzereyim ne yesem gaz yapıyo..drumu aradım soda ıc dedı bende ıctım ıse yaramadı dedım.rennıe duo dıye bır surup soyledı onu alıcam ama ben ıcınce gazımı tamamen atabılmek ıstıyorum.butun gece agrım vardı.gecen yıne boyle olmustu hastaneye gıtmıstık.sadece serum verdıler.hastaneye de gıtmek ıstemıyorum.sızden yasayan varsa acele cevap beklıyorum(((
bende yazayım begendigim erkek isimlerini ama ben hiç birinde karar veremiyorum belki dahab farklı bi isim bulurumm.
burak, kerem, eren, kutay, emir ...
sizce hangisi yada hiçbirimi bilemiyorummbilmiyorumkismile
kızlar merhaba
nolur bana yardım edın...ben dün akşamdan beri gaz sancısı çekiyorum.bunu yaşayan varmı.kafayı yemek üzereyim ne yesem gaz yapıyo..drumu aradım soda ıc dedı bende ıctım ıse yaramadı dedım.rennıe duo dıye bır surup soyledı onu alıcam ama ben ıcınce gazımı tamamen atabılmek ıstıyorum.butun gece agrım vardı.gecen yıne boyle olmustu hastaneye gıtmıstık.sadece serum verdıler.hastaneye de gıtmek ıstemıyorum.sızden yasayan varsa acele cevap beklıyorum(((
bende yazayım begendigim erkek isimlerini ama ben hiç birinde karar veremiyorum belki dahab farklı bi isim bulurumm.
burak, kerem, eren, kutay, emir ...
sizce hangisi yada hiçbirimi bilemiyorummbilmiyorumkismile
kerem ve emirrrr ikiside çok güzelll
oğlum olsaydı emir istiyordum hatırlıyormusun sevim-li konuşmuştuk eşim istemiyor nasıl kandırsam diyeeee gerek kalmadı az önce dr dan geldik kızımız olacakmışşşş inşlhhhhhhhhhh
hatırlamazmıyım canım bende eşimi zor ikna ettim emir ismine ama şimdi çok seviyor slogan bile buldu oğluna emir paşa çok yaşa diye her akşam öyle giriyor eve :lepi:
kızlar merhaba herkese a.s.
bugün doktor amcamıza gittik... çikolata küpüne girdim miğdem bulana bulana..ama gösterdi sonunda bizim ufaklık... süprizzzzz PRENSESİMİZ GELİYORRR....hihoyyyt
3lü tarama testimizi yaptırdık....sonucumuzu 24-25 eylülde alıcaz... bir dahaki randevumuz 15 ekimm...hayırlısıyla temiz çıkar umarım hihoyyyt
gözün aydın canım ne büyük mutluluk değilmi bebişi görmek hele insan cinsiyetini öğrenince resmen hayallere dalıyor
Bugün benim doğum günüm kızlar...
Eşim ve 2 kızımla inşallah nice güzel yıllarım olur.
Sanaldada olsa arkadaşım olmanızdan çok mutluyum.Sizleri seviyorum.....a.s.
Yasemin gözünaydın.
Fatmacım dogum günün kutlu olsun. Eşinle, kızlarınla nice saglıklı mutlu yıllara...
şenaycım seninde bugündü randevun sende haberler nasıl ???
Bugün benim doğum günüm kızlar...
Eşim ve 2 kızımla inşallah nice güzel yıllarım olur.
Sanaldada olsa arkadaşım olmanızdan çok mutluyum.Sizleri seviyorum.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?