senaysn canım sen kaçıncı haftadasın peki
günaydıın kızlar,
dün ayrıntılı ultrasona gittik.
minik oğlum 22 cm boyunda ve tam 295 gr :ecrin_bebek:
herşey yolunda o kadar mutlu oldum ki yerimseniben
İyi pazarlar arkadaşlar.
Dün sabah nöbetten çıktım akşam 8 e kadar eşimle dip köşe temizlik yaptık.Evdeki tüm fazla eşyaları ,birikmiş gazeteleri vs attık ,cam-kapı derken saat 20o olmuş,halende temizlik bitmiş sayılmaz 6.makine çamaşır yıkanıyor 3 makine daha var.
merhaba kızlar her gece kabus göryorum bebeğimi emziremediğimi görüyorum sizdede olyomu böle kabuslarrrr
merhaba canım, bebiş iyi kocaman oldu teyzesi taaaaaam 216 grnasılsınız kızlar bebişler nasıl
arkadaşlar cinsiyetler mezaman belli oluyor ben 16 haftada gittim kız olabilir dedi doktor sizce kesinmidir nezaman belli oluyor net olarak şimdi 17. haftadayım üçlü testimide yaptırdım sonucunu bekliyorum sevgiler...
arkadaşlar cinsiyetler mezaman belli oluyor ben 16 haftada gittim kız olabilir dedi doktor sizce kesinmidir nezaman belli oluyor net olarak şimdi 17. haftadayım üçlü testimide yaptırdım sonucunu bekliyorum sevgiler...
ne zamandır göremiyorum seni su; nasılsın bebeğin nasıl? bana 12. haftada erkeğe benziyor demişti 17. haftada 2 gün önce gittiğimizde erkek dedi gene. zaten bebek ayakları aşağıda kafa yukarıda dik pozisyondaydı ve bacaklarını her oynattığında gördük biz de erkek olduğunu. bebeğin pozisyonu uygunsa bu haftalarda kesin öğrenirsin.
iyiyim canım ikimizinde sat aynı galiba sen nasılsın bebiş nasıl?benim ilk bebeğim ya senin...?doğuma nasıl karar vericez aklımda okadar soru işareti varki üçlü testidde yaptırdım sonuçlar kaç günde çıkar biliyorum sen yaptırdınmı sevgiler...
kızlar soruma cevap yokmu bende 17+2 günlük hamileyim 25 şubat doğum tarihim..
Arkadalar merhaba uzun zamandır sızlerı takıp edıyordum ama yazmamıstım. Bundan sonra bende aranızdayım. Insallah bu surecı beraber tamamlarız ve hepımız saglıcakla meleklerımızı kucagımıza aldıgımızıda paylasırız. Allah ızın verırse benımde bır kızım olacak 16+5 gunluk olduk kızıma kavusmayı sabırsızlıkla beklıyorum.
Rabbım herkese yasatsın bu duyguyu ınsallah:Saruboceq:
Doğum günümü kutlayan ve güzel dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyor , sevgilerimi gönderiyorum...a.s.a.s.a.s.
Dün akşama kadar yine mide bulantısı ve halsizlikten yattım durdum hemen hiç birşey yemedim diyebiirim .taki akşam 22 de karnım bir acıktıki yarım ekmek+çeyrek ekmek tostu götürdüm gece tabi mide ağrısından uyuyamadım
( tostu yadım çünkü hepimizin kolaylıkla yapabileceği yada ulaşabileceği bir yiyecek olmasından)
gece burnum çok tıkanıyor bazen kanıyor sizdede oluyormu bilmem buranın havası çok fazla kuru ondanda olabilir bacaklarım kolaarım bile pul pul dökülüyor o derece yani
karnımın alt tarafı yavaşça belirdi gibi sanki ama hala kotlarımı giyiyorum sabah tartıldım hamile kaldığım kilodan hala 1 kilo eksiğim ama çokta şikayetçi değilim yani:) ona rağmen ve göbüşüm önceden baya olmasına rağmen artık alttaraftan hissediliyor gibi yada bana öyle geliyor.bu hafta perşembe kontrolüm var çok özledim minişimi
şimdi evi dip temel temizlemeye gidiyorum malum yarın okullar açılıyor işleri bugünden bitirmem gerek
şimdilik öptüm hepinizi
sevgiler...
ben genelde hep tavuk baget yiyorum acaba tavuklardada varmıdır böyle bir risk?günaydııııııınnn
biz de dün ayrıntılı ultrasona girdik birde yüz profilimizin fotosunu aldık.e belli belirsiz ama yine de bebişler artık baya bir insan görüntüsüne bürünmüşler maşallah.doktoruma dışarda ayda bir defacıkta olsa fastfood yiyebilir miyim diye sordum."olur ama dikkat et B.king listerialı (tehlikeli bir bakteri) et getirmiş."dedi.aman kızlar dikkat edin.en iyisi evde kendimiz yapmamız hem yabancı bir sitede hamilelikte evde yapılanın çok faydalı olduğunu okumuştum.
Arkadalar merhaba uzun zamandır sızlerı takıp edıyordum ama yazmamıstım. Bundan sonra bende aranızdayım. Insallah bu surecı beraber tamamlarız ve hepımız saglıcakla meleklerımızı kucagımıza aldıgımızıda paylasırız. Allah ızın verırse benımde bır kızım olacak 16+5 gunluk olduk kızıma kavusmayı sabırsızlıkla beklıyorum.
fadime83, manikk, moonsun82
kızlar yarın ders varrrr
hoşgeldin canım öncelikle dua na amiiiiinnnnnn diyorum....allah kızını sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canıma.s
Hoşgeldin aramıza :teytey:
bebek gayet iyi canım, bir hafta ilerde galiba tosuncuk olacak bizimki) ilk bebek benim de zor bir süreçmiş ama gene de çok muyluyum. dr. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi. ben de fazla strese girmek istemedim. 7 ekimde detaylı ultrason yaptırıcam. inş. senin de 3lü iyi çıkar.
canım doğumu hiç düşünmemeye çalış bir süre daha, nasılsa kızların hepsi doğurduktan sonra sıra bize gelecek) onların tecrübelerinden yararlanırız.
büyük gün 25 şubat ikimiz için de (tabi minikler bir süpriz yapmazlarsa)
canım zaten 7 hafta sonra nöbette yok..artık idare edicez benim de 24 saat dersim var yarım gün sabah 730 öğle 13 de bitiyorevet ya ama ben özledim öğrencilerimi hem daha çabuk geçer günler bebeğimize tez zamanda kavuşuruz:) Bu yıl 24 saate giricem toplamda işim hafif sayılır.Bi tek sorunum okulda bebeişime bişey olmasın bide kıyafet.Allaha şükür normal kıyafetlerim halen oluyo biçoğu kumaş pantolonlar hariç.Oda önemli değil elbise ve etekler yaşasın:)
merhaba arkadaşlar uzuuunnnnnnn bir zamandır forumdan uzak kaldım...ailemin yanındaydım daha sonra bayram falan girdi malum bu arada baya bir yolculuk yapmak durumunda kaldık...daha sonra sitede bi sıkıntı vardı herhalde o yüzden gelemedim...sonrada pc ile uğraşmaya pek vaktim olmuyor çünkü çok ağrım oluyor...karnımın alt kısmı( hani uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra spor yapınca yada çok yürüyünce bi ağrı olur ya )etkırmış gibi ağrıyor...oturursam yada uzanırsam rahatım ama azıcık bir kıpırdanayım hemen ağrım başlıyor...ve bu ağrılara bel ağrılarımda ekleniyor...sabretmeye çalışıyorum mecburen...yüzümde yine acaip sivilcelenme oluyor...haftaya doktora gidicez ve ayrıntılı ultrasona giricez umarım güzel haberler duyarız...hmm birde bebişinin hareketlerini hisseden arkadaşlar nasıl bişi oluyor tarif edebilr misiniz?sanırım bende hissetmeye başladım ama acaba kızımın hareketlerimi yoksa bana mı öyle geliyor?
merhaba arkadaşlar uzuuunnnnnnn bir zamandır forumdan uzak kaldım...ailemin yanındaydım daha sonra bayram falan girdi malum bu arada baya bir yolculuk yapmak durumunda kaldık...daha sonra sitede bi sıkıntı vardı herhalde o yüzden gelemedim...sonrada pc ile uğraşmaya pek vaktim olmuyor çünkü çok ağrım oluyor...karnımın alt kısmı( hani uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra spor yapınca yada çok yürüyünce bi ağrı olur ya )etkırmış gibi ağrıyor...oturursam yada uzanırsam rahatım ama azıcık bir kıpırdanayım hemen ağrım başlıyor...ve bu ağrılara bel ağrılarımda ekleniyor...sabretmeye çalışıyorum mecburen...yüzümde yine acaip sivilcelenme oluyor...haftaya doktora gidicez ve ayrıntılı ultrasona giricez umarım güzel haberler duyarız...hmm birde bebişinin hareketlerini hisseden arkadaşlar nasıl bişi oluyor tarif edebilr misiniz?sanırım bende hissetmeye başladım ama acaba kızımın hareketlerimi yoksa bana mı öyle geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?