2011 Şubat Anneleri

senaysn canım sen kaçıncı haftadasın peki

merhaba canım, 17+2 bugün. şubatın son annelerinden olacağım sanırım benim minik oğlum acelecilik yapmazsa)

günaydıın kızlar,
dün ayrıntılı ultrasona gittik.
minik oğlum 22 cm boyunda ve tam 295 gr :ecrin_bebek:
herşey yolunda o kadar mutlu oldum ki yerimseniben

gözün aydın senacım maşallah büyümüş yavrun, mutluluğunu tahmin ederim ben de cuma gittim hala havalarda uçuyorum düşündükçe..

bravo mısra hem o kadar yoğun çalışıp hem de temizlik yapacak enerji buluyorsun. kolay gelsin canım

merhaba kızlar her gece kabus göryorum bebeğimi emziremediğimi görüyorum sizdede olyomu böle kabuslarrrr

sorma fadimecim bende de durum aynı, bir gece 7 aylık doğuruyorum, bir gece 24. haftada geliyor bebek, sonra 3üz doğuruyorum. ağlıyorum bunları istemiyorum çok çirkinler falan diye. her gece ayrı senaryo...

nasılsınız kızlar bebişler nasıl
merhaba canım, bebiş iyi kocaman oldu teyzesi taaaaaam 216 gr)
senin miniğin de iyidir umarım.

arkadaşlar cinsiyetler mezaman belli oluyor ben 16 haftada gittim kız olabilir dedi doktor sizce kesinmidir nezaman belli oluyor net olarak şimdi 17. haftadayım üçlü testimide yaptırdım sonucunu bekliyorum sevgiler...

ne zamandır göremiyorum seni su; nasılsın bebeğin nasıl? bana 12. haftada erkeğe benziyor demişti 17. haftada 2 gün önce gittiğimizde erkek dedi gene. zaten bebek ayakları aşağıda kafa yukarıda dik pozisyondaydı ve bacaklarını her oynattığında gördük biz de erkek olduğunu. bebeğin pozisyonu uygunsa bu haftalarda kesin öğrenirsin.

arkadaşlar cinsiyetler mezaman belli oluyor ben 16 haftada gittim kız olabilir dedi doktor sizce kesinmidir nezaman belli oluyor net olarak şimdi 17. haftadayım üçlü testimide yaptırdım sonucunu bekliyorum sevgiler...

kızlar soruma cevap yokmu bende 17+2 günlük hamileyim 25 şubat doğum tarihim..

iyiyim canım ikimizinde sat aynı galiba sen nasılsın bebiş nasıl?benim ilk bebeğim ya senin...?doğuma nasıl karar vericez aklımda okadar soru işareti varki üçlü testidde yaptırdım sonuçlar kaç günde çıkar biliyorum sen yaptırdınmı sevgiler...

bebek gayet iyi canım, bir hafta ilerde galiba tosuncuk olacak bizimki) ilk bebek benim de zor bir süreçmiş ama gene de çok muyluyum. dr. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek yok dedi. ben de fazla strese girmek istemedim. 7 ekimde detaylı ultrason yaptırıcam. inş. senin de 3lü iyi çıkar.
canım doğumu hiç düşünmemeye çalış bir süre daha, nasılsa kızların hepsi doğurduktan sonra sıra bize gelecek) onların tecrübelerinden yararlanırız.
büyük gün 25 şubat ikimiz için de (tabi minikler bir süpriz yapmazlarsa)

Arkadalar merhaba uzun zamandır sızlerı takıp edıyordum ama yazmamıstım. Bundan sonra bende aranızdayım. Insallah bu surecı beraber tamamlarız ve hepımız saglıcakla meleklerımızı kucagımıza aldıgımızıda paylasırız. Allah ızın verırse benımde bır kızım olacak 16+5 gunluk olduk kızıma kavusmayı sabırsızlıkla beklıyorum.
Rabbım herkese yasatsın bu duyguyu ınsallah:Saruboceq:

slm canım kendini saklamazsa bebiş 16 haftada ultrosonda görülüo benim 20 hafta ama ben hala bilmiorum 16+5 ken gitmiştim o zaman saklamıştı ... sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama yinede merak ediyorum cinsiyeti içime erkek doğuyor bakalım cuma günü gideceğim benim tatlı miniğim gösterecek mi yerimseniben

hoşgeldin canım öncelikle dua na amiiiiinnnnnn diyorum....allah kızını sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canıma.s

tost deyince bende dayanamıyorum valla oh afiyet olsun ancak eve dip temel girişme fikri hiç hoşuma gitmedi cık cıkcıck lmaz: dikkat et kendine yorma doğum günü mesajını gördümmü hatırlamıyorum ama geçmiş doğum günün çoook kutlu olsun. olumunekankayizsmile

ben genelde hep tavuk baget yiyorum acaba tavuklardada varmıdır böyle bir risk?

Hoşgeldin aramıza :teytey:

fadime83, manikk, moonsun82

kızlar yarın ders varrrr

evet ya ama ben özledim öğrencilerimi hem daha çabuk geçer günler bebeğimize tez zamanda kavuşuruz:) Bu yıl 24 saate giricem toplamda işim hafif sayılır.Bi tek sorunum okulda bebeişime bişey olmasın bide kıyafet.Allaha şükür normal kıyafetlerim halen oluyo biçoğu kumaş pantolonlar hariç.Oda önemli değil elbise ve etekler yaşasın:)

canım senle ayrıntılı ultrasonlarımız aynı tarihteymilş inş güzel haberler alırız kocaman oldular bebişlerimiz:)

merhaba arkadaşlar uzuuunnnnnnn bir zamandır forumdan uzak kaldım...ailemin yanındaydım daha sonra bayram falan girdi malum bu arada baya bir yolculuk yapmak durumunda kaldık...daha sonra sitede bi sıkıntı vardı herhalde o yüzden gelemedim...sonrada pc ile uğraşmaya pek vaktim olmuyor çünkü çok ağrım oluyor...karnımın alt kısmı( hani uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra spor yapınca yada çok yürüyünce bi ağrı olur ya )etkırmış gibi ağrıyor...oturursam yada uzanırsam rahatım ama azıcık bir kıpırdanayım hemen ağrım başlıyor...ve bu ağrılara bel ağrılarımda ekleniyor...sabretmeye çalışıyorum mecburen...yüzümde yine acaip sivilcelenme oluyor...haftaya doktora gidicez ve ayrıntılı ultrasona giricez umarım güzel haberler duyarız...hmm birde bebişinin hareketlerini hisseden arkadaşlar nasıl bişi oluyor tarif edebilr misiniz?sanırım bende hissetmeye başladım ama acaba kızımın hareketlerimi yoksa bana mı öyle geliyor?

canım zaten 7 hafta sonra nöbette yok..artık idare edicez benim de 24 saat dersim var yarım gün sabah 730 öğle 13 de bitiyor
kıyafet..... artık bakacağız

kız annelerinde sivilcelenme normalmiş kız annenin güzelliğini alırmış.ben de yok ama henüz

canım hoşgeldin bebişinde hayırlı olsun senin hamilelik nasıl gidiyor?

canım geçmiş olsun ilk benimde öyleydi sanırım idrar yollarından enfeksiyon kapmışsın yolda yürüyemiyordum ağrıdan am şimdi geçti bide aniden yattığın yerden kalkma yavaş kalk oda sancı yapıyor kız annelerinin cildi bozulurmuş zaten benim daha bozulmadı ama bebişinin hareketleride sanki içnde bi kuş kanat çırpıyor gibi oluyor müthiş bir duygu bencede hissettiğin kızının harekatleri canım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…