2011 Şubat Anneleri

teşekkür ederim teyzesii
sende gitte doktora bi prensesin haberleri alalım artık
bi değişiklik olacakmı çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2

inşallah olmaz canım eşim dediki şimdi bunları aldın eğer cinsiyeti erkekse o elbiseleri sana giydiririm kaydirigubbakcemile2 yoksa elbiseler elimde patlıycak kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ara ara giriyorum buraya bişey sorucam size ben bebişimin hareketlerini kelebek çarpması gibi hissediyorum ama 2 gündür bi durgunluk var sizdede oluyormu acil cvp verirseniz sevinirim öpüyorum hepinizi

evet canım arada oluyo korkma tatlı bişeyler ye o zaman biraz hareketleniyo bende ilk başlarda çok korkuyodum bir gün oynuyo sonra hiç hareket yok ama doktora gittiğimde gayet iyide kalp atışlarıda

evet canım arada oluyo korkma tatlı bişeyler ye o zaman biraz hareketleniyo bende ilk başlarda çok korkuyodum bir gün oynuyo sonra hiç hareket yok ama doktora gittiğimde gayet iyide kalp atışlarıda

sağolasın ama insan korkuyo inşallah bir sıkıntı yoktur oynadığı zaman çok mutlu oluyorum sizlerde eminim böylesinizdir şimdi ise içime sıkıntı düştü tatlı yedim ama bakalım teşekkür ederim

canım doğum günün kutlu olsun bu arada merak etme bende de burun kanaması oluyo arada doktora gittim hamilelerde çok normal beklediğimiz bişey korkma dedi kalp daha fazla kan pompaladığı için oluyomuş kilono sorun yapma canım bende 65 le hamile kaldım şuan 64 üm çokta memnunum zaten ilerleyen aylarda fazlasıyla alıcaz kiloları

oynadıkları zaman anne olduğumuzu hatırlıyoruz bu muhteşem bir duygu inşallah hemen oynarda annesi senin içinde rahatlar belki uyuyodur minişin bu arada cinsiyeti belli mi?

merhaba kızlar her gece kabus göryorum bebeğimi emziremediğimi görüyorum sizdede olyomu böle kabuslarrrr

merhaba canım bende rüyamda kızımı emzirdiğimi görüyorum sütüm taşıyodu altına bardak tutuyodum bardak doluyodu allah rüyalarımızı hayra çıkartsın demekki sende benim gibi acaba bebişime sütüm yeticekmi diye çok düşünüyosun canım

oynadıkları zaman anne olduğumuzu hatırlıyoruz bu muhteşem bir duygu inşallah hemen oynarda annesi senin içinde rahatlar belki uyuyodur minişin bu arada cinsiyeti belli mi?

göstermiyoki teyzesi 18 haftalık ama maalesef naz yapıyo kız zannedersem bu arada mutlaka hareketleri normaldir belki ama ben biraz pimpirikliyim kötü bir anım var 7 ay öncesinden o yüzden herşeyden korkar oldum allahım bi sağlıcakla doğsalardı başka bir şey istemem

merhaba kızlar her gece kabus göryorum bebeğimi emziremediğimi görüyorum sizdede olyomu böle kabuslarrrr

evet canım bendede oluyor,normal bir rüya gördüğüm yok her gece sürekli kabuslarla uğraşıyorum,geçen gece rüyamda bebeğimin yerinden daha aşağıya indiğini düşmek üzere olduğunu gördüm,durduğu yerde koca bir şişilik vardı,şişliğe dokundum iğne ucu kadar kan çıktı,hastane hastane dolaştım rüyamda,sonra tuvalette kanamam olduğunu gördüm,uyandığımda oh be rüyaymış dedim,bu gecede rüyamda bir dünya çikolata yediğimi gördüm çiğneye çiğneye çikolata yedim çeşit çeşit,bıkmak usanmak bilmedim,sürekli yedim,çok iğrençti :S çikolatadan nefret ederim.kazalar,hastalıklar,dişlerimin ufalıp dağılması gibi hep kötü şeyler görüyorum,hamilelik döneminde oluyormuş bunlar.malesef

heralde senin bebişinde kız canım benimkide allahım inşallah sağlıkla hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder iyi düşün iyi olsun canım biraz içini ferah tut inşallah bebişini kucağına alınca herşeyi unutursun

evet ya çoğu gece iyiki rüyaydı diyerek uyanıyorum umarım sağlıklıdır bebklerimizz

evet ya çoğu gece iyiki rüyaydı diyerek uyanıyorum umarım sağlıklıdır bebklerimizz

birde yalnış hatırlamıyorsam seninde benim gibi ilk aylar düşük tehliken vardı dimi? lekelenmen bazende kanaman oluyordu,yatarak dinlenerek korkuyla geçirdik o dönemleri,işte bu rüyalar o günlerde yaşadığımız sıkıntının korkunun bastırılmış hali,bilinç altı yani,ama çok şükürki atlattık o dönemleri,bebeklerimiz iyi çok şükür,neredeyse tüm hamileler böyle kabuslar görüyor.

evetcanım cteşekkür ederim zor günler atlattık

Saol canım,kaynanam yok ama ondan beter bir görümcem var saolsun sizinkileri hiç aratmıyor en iyisi onları takmamak galiba. :))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bakalım ece kızımız nasıl

merhaba oğlumla beraber gitdik kızımızın yanına 239 gr olmuş boyu.uzun olacak diyor
bütün her yerine baktı çok güzel dedi ekimin 2sinde büyük ult gireceğiz renkli olacakmış detaylı bakılacak bakalım o da temiz çıkarsa çok rahatlayacağım.

arkadaşlar cinsiyetler mezaman belli oluyor ben 16 haftada gittim kız olabilir dedi doktor sizce kesinmidir nezaman belli oluyor net olarak şimdi 17. haftadayım üçlü testimide yaptırdım sonucunu bekliyorum sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…