teşekkür ederim teyzesii
sende gitte doktora bi prensesin haberleri alalım artık
bi değişiklik olacakmı çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar ara ara giriyorum buraya bişey sorucam size ben bebişimin hareketlerini kelebek çarpması gibi hissediyorum ama 2 gündür bi durgunluk var sizdede oluyormu acil cvp verirseniz sevinirim öpüyorum hepinizi
evet canım arada oluyo korkma tatlı bişeyler ye o zaman biraz hareketleniyo bende ilk başlarda çok korkuyodum bir gün oynuyo sonra hiç hareket yok ama doktora gittiğimde gayet iyide kalp atışlarıda
Doğum günümü kutlayan ve güzel dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyor , sevgilerimi gönderiyorum...a.s.a.s.a.s.
Dün akşama kadar yine mide bulantısı ve halsizlikten yattım durdum hemen hiç birşey yemedim diyebiirim .taki akşam 22 de karnım bir acıktıki yarım ekmek+çeyrek ekmek tostu götürdüm gece tabi mide ağrısından uyuyamadım
( tostu yadım çünkü hepimizin kolaylıkla yapabileceği yada ulaşabileceği bir yiyecek olmasından)
gece burnum çok tıkanıyor bazen kanıyor sizdede oluyormu bilmem buranın havası çok fazla kuru ondanda olabilir bacaklarım kolaarım bile pul pul dökülüyor o derece yani
karnımın alt tarafı yavaşça belirdi gibi sanki ama hala kotlarımı giyiyorum sabah tartıldım hamile kaldığım kilodan hala 1 kilo eksiğim ama çokta şikayetçi değilim yani:) ona rağmen ve göbüşüm önceden baya olmasına rağmen artık alttaraftan hissediliyor gibi yada bana öyle geliyor.bu hafta perşembe kontrolüm var çok özledim minişimi
şimdi evi dip temel temizlemeye gidiyorum malum yarın okullar açılıyor işleri bugünden bitirmem gerek
şimdilik öptüm hepinizi
sevgiler...
sağolasın ama insan korkuyo inşallah bir sıkıntı yoktur oynadığı zaman çok mutlu oluyorum sizlerde eminim böylesinizdir şimdi ise içime sıkıntı düştü tatlı yedim ama bakalım teşekkür ederim
merhaba kızlar her gece kabus göryorum bebeğimi emziremediğimi görüyorum sizdede olyomu böle kabuslarrrr
oynadıkları zaman anne olduğumuzu hatırlıyoruz bu muhteşem bir duygu inşallah hemen oynarda annesi senin içinde rahatlar belki uyuyodur minişin bu arada cinsiyeti belli mi?
canım çok sevindim kocaman olmuş minik oğluşun darısı benim başıma bende kızımı özledim bir an önce doktora gidip görsem onu bu arada bizler kadar doktora gitmeye meraklılar var mıdır acaba?[/QUO :roflol:bence yoktur arkadaşım :1rolleyes:heralde kimse dr gitmeyi sevmiyordur
merhaba kızlar her gece kabus göryorum bebeğimi emziremediğimi görüyorum sizdede olyomu böle kabuslarrrr
göstermiyoki teyzesi 18 haftalık ama maalesef naz yapıyo kız zannedersem bu arada mutlaka hareketleri normaldir belki ama ben biraz pimpirikliyim kötü bir anım var 7 ay öncesinden o yüzden herşeyden korkar oldum allahım bi sağlıcakla doğsalardı başka bir şey istemem
canım çok sevindim kocaman olmuş minik oğluşun darısı benim başıma bende kızımı özledim bir an önce doktora gidip görsem onu bu arada bizler kadar doktora gitmeye meraklılar var mıdır acaba?[/QUO :roflol:bence yoktur arkadaşım :1rolleyes:heralde kimse dr gitmeyi sevmiyordur
bencede canım bebişlerimiz 2 dk. görebilmek için bizde doktor delisi olduk kaydirigubbakcemile3
evet canım bendede oluyor,normal bir rüya gördüğüm yok her gece sürekli kabuslarla uğraşıyorum,geçen gece rüyamda bebeğimin yerinden daha aşağıya indiğini düşmek üzere olduğunu gördüm,durduğu yerde koca bir şişilik vardı,şişliğe dokundum iğne ucu kadar kan çıktı,hastane hastane dolaştım rüyamda,sonra tuvalette kanamam olduğunu gördüm,uyandığımda oh be rüyaymış dedim,bu gecede rüyamda bir dünya çikolata yediğimi gördüm çiğneye çiğneye çikolata yedim çeşit çeşit,bıkmak usanmak bilmedim,sürekli yedim,çok iğrençti :S çikolatadan nefret ederim.kazalar,hastalıklar,dişlerimin ufalıp dağılması gibi hep kötü şeyler görüyorum,hamilelik döneminde oluyormuş bunlar.malesef
evet ya çoğu gece iyiki rüyaydı diyerek uyanıyorum umarım sağlıklıdır bebklerimizz
birde yalnış hatırlamıyorsam seninde benim gibi ilk aylar düşük tehliken vardı dimi? lekelenmen bazende kanaman oluyordu,yatarak dinlenerek korkuyla geçirdik o dönemleri,işte bu rüyalar o günlerde yaşadığımız sıkıntının korkunun bastırılmış hali,bilinç altı yani,ama çok şükürki atlattık o dönemleri,bebeklerimiz iyi çok şükür,neredeyse tüm hamileler böyle kabuslar görüyor.
Bugün benim doğum günüm kızlar...
Eşim ve 2 kızımla inşallah nice güzel yıllarım olur.
Sanaldada olsa arkadaşım olmanızdan çok mutluyum.Sizleri seviyorum.....a.s.
Saol canım,kaynanam yok ama ondan beter bir görümcem var saolsun sizinkileri hiç aratmıyor en iyisi onları takmamak galiba. :))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bakalım ece kızımız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?