2011 Şubat Anneleri

Mrb Çağlayancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...Benim randevumu sormuştun sanırım cvp yazamadım.22 eylül de buğday hanımdayız bakalım nasıl geçecek?görüşmek üzere...

herkeslere datlu rüylarrrrrrrrr bebişlerinizi görün inşallah rüyalarınızdaa

günaydııııııınnn

biz de dün ayrıntılı ultrasona girdik birde yüz profilimizin fotosunu aldık.e belli belirsiz ama yine de bebişler artık baya bir insan görüntüsüne bürünmüşler maşallah.doktoruma dışarda ayda bir defacıkta olsa fastfood yiyebilir miyim diye sordum."olur ama dikkat et B.king listerialı (tehlikeli bir bakteri) et getirmiş."dedi.aman kızlar dikkat edin.en iyisi evde kendimiz yapmamız hem yabancı bir sitede hamilelikte evde yapılanın çok faydalı olduğunu okumuştum.

İyi pazarlar arkadaşlar.
Dün sabah nöbetten çıktım akşam 8 e kadar eşimle dip köşe temizlik yaptık.Evdeki tüm fazla eşyaları ,birikmiş gazeteleri vs attık ,cam-kapı derken saat 20o olmuş,halende temizlik bitmiş sayılmaz 6.makine çamaşır yıkanıyor 3 makine daha var.

günaydıın kızlar,
dün ayrıntılı ultrasona gittik.
minik oğlum 22 cm boyunda ve tam 295 gr :ecrin_bebek:
herşey yolunda o kadar mutlu oldum ki yerimseniben

Doğum günümü kutlayan ve güzel dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyor , sevgilerimi gönderiyorum...a.s.a.s.a.s.
Dün akşama kadar yine mide bulantısı ve halsizlikten yattım durdum hemen hiç birşey yemedim diyebiirim .taki akşam 22 de karnım bir acıktıki yarım ekmek+çeyrek ekmek tostu götürdüm gece tabi mide ağrısından uyuyamadım
( tostu yadım çünkü hepimizin kolaylıkla yapabileceği yada ulaşabileceği bir yiyecek olmasından)
gece burnum çok tıkanıyor bazen kanıyor sizdede oluyormu bilmem buranın havası çok fazla kuru ondanda olabilir bacaklarım kolaarım bile pul pul dökülüyor o derece yani
karnımın alt tarafı yavaşça belirdi gibi sanki ama hala kotlarımı giyiyorum sabah tartıldım hamile kaldığım kilodan hala 1 kilo eksiğim ama çokta şikayetçi değilim yani:) ona rağmen ve göbüşüm önceden baya olmasına rağmen artık alttaraftan hissediliyor gibi yada bana öyle geliyor.bu hafta perşembe kontrolüm var çok özledim minişimi
şimdi evi dip temel temizlemeye gidiyorum malum yarın okullar açılıyor işleri bugünden bitirmem gerek
şimdilik öptüm hepinizi
sevgiler...

günaydıın kızlar,
dün ayrıntılı ultrasona gittik.
minik oğlum 22 cm boyunda ve tam 295 gr :ecrin_bebek:
herşey yolunda o kadar mutlu oldum ki yerimseniben

canım çok sevindim kocaman olmuş minik oğluşun darısı benim başıma bende kızımı özledim bir an önce doktora gidip görsem onu bu arada bizler kadar doktora gitmeye meraklılar var mıdır acaba?

Benim eşimde aynı fikirdeydi ama ben bir liste yaptım alınacaklar konusunda ve fiyat çıkardım kaba taslak :) sonra hak verdi şimdiden almamız gerektiğine...
Çünkü bi seferde almak gerçekten maddi olarak çok yıkıcı.Zaten bebek doğduktan sonra da masraflar devam edecek.O nedenle şimdiden taksitli şekilde alıp ödemek en makulu.
Birde ilerleyen aylarda daha da ağırlaşacağız.Öyle mağaza mağaza semt semt gezip en uygunu bulup almak falan bize ölüm gibi gelecek.O zamanlara kalmadan bşeyleri alıp koymak en iyisi.[/QUOTE]

gerçekten süper bir fikir canım bende bugün yapıcam listemi yani daha alınacak o kadar çok şey var ki hepsini bir anda almak baya maliyetli zaten bir iki ay sonra çok fazla gezemiycez işte erkekler anlamıyo ama bu şekilde daha iyi olur sağol canım kaydirigubbakcemile2

gerçekten süper bir fikir canım bende bugün yapıcam listemi yani daha alınacak o kadar çok şey var ki hepsini bir anda almak baya maliyetli zaten bir iki ay sonra çok fazla gezemiycez işte erkekler anlamıyo ama bu şekilde daha iyi olur sağol canım kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

teşekkür ederim canım benim msj sayısı 100 ü geçmemiş onun için ekleyemedim ama sayıyı doldurup hemen ekliycem

teşekkür ederim canım benim msj sayısı 100 ü geçmemiş onun için ekleyemedim ama sayıyı doldurup hemen ekliycem [/QUOTE]

yasemincim bol bol mesaj yazda dolsun 100 mesajın
göbişide cok merak ediyorumm

gerçekten süper bir fikir canım bende bugün yapıcam listemi yani daha alınacak o kadar çok şey var ki hepsini bir anda almak baya maliyetli zaten bir iki ay sonra çok fazla gezemiycez işte erkekler anlamıyo ama bu şekilde daha iyi olur sağol canım kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

teşekkür ederim canım benim msj sayısı 100 ü geçmemiş onun için ekleyemedim ama sayıyı doldurup hemen ekliycem

yasemincim bol bol mesaj yazda dolsun 100 mesajın
göbişide cok merak ediyorumm[/QUOTE]

msj sayımı doldurıyım hemen ekliycem canım göbişide ekliycem sen ekledin mi son göbişini canım

canım çok sevindim kocaman olmuş minik oğluşun darısı benim başıma bende kızımı özledim bir an önce doktora gidip görsem onu bu arada bizler kadar doktora gitmeye meraklılar var mıdır acaba?

teşekkür ederim teyzesii
sende gitte doktora bi prensesin haberleri alalım artık
bi değişiklik olacakmı çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar ara ara giriyorum buraya bişey sorucam size ben bebişimin hareketlerini kelebek çarpması gibi hissediyorum ama 2 gündür bi durgunluk var sizdede oluyormu acil cvp verirseniz sevinirim öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…