Mrb canım hoşgeldin mide bulantısını saymazsak daha iyiyim çok şükür istifra etmemek için türlü türlü yol deniyorum sen nasılsın,bebişinide gördün bir sonraki randevun ne zaman benim 13günüm kaldı görüş günüme :))
Maşallah bebeğine; demek karnını dalgalandırıyor artık. kaçıncı haftadasın? bende hala tık yok)
günaydıın kızlar,
dün ayrıntılı ultrasona gittik.
minik oğlum 22 cm boyunda ve tam 295 gr :ecrin_bebek:
herşey yolunda o kadar mutlu oldum ki yerimseniben
Benim eşimde aynı fikirdeydi ama ben bir liste yaptım alınacaklar konusunda ve fiyat çıkardım kaba taslak :) sonra hak verdi şimdiden almamız gerektiğine...
Çünkü bi seferde almak gerçekten maddi olarak çok yıkıcı.Zaten bebek doğduktan sonra da masraflar devam edecek.O nedenle şimdiden taksitli şekilde alıp ödemek en makulu.
Birde ilerleyen aylarda daha da ağırlaşacağız.Öyle mağaza mağaza semt semt gezip en uygunu bulup almak falan bize ölüm gibi gelecek.O zamanlara kalmadan bşeyleri alıp koymak en iyisi.
Bende hiç anlamam canım büyük hevesim var ama dikiş makinam bile yok :)))
6.ay sınırı var canım benim önümde :))
Güzel günlerde giysin canım bebeğin,resimlerini eklesene neler aldık topiğine görelim kızçenin cicilerini :))
gerçekten süper bir fikir canım bende bugün yapıcam listemi yani daha alınacak o kadar çok şey var ki hepsini bir anda almak baya maliyetli zaten bir iki ay sonra çok fazla gezemiycez işte erkekler anlamıyo ama bu şekilde daha iyi olur sağol canım kaydirigubbakcemile2
Benim eşimde aynı fikirdeydi ama ben bir liste yaptım alınacaklar konusunda ve fiyat çıkardım kaba taslak :) sonra hak verdi şimdiden almamız gerektiğine...
Çünkü bi seferde almak gerçekten maddi olarak çok yıkıcı.Zaten bebek doğduktan sonra da masraflar devam edecek.O nedenle şimdiden taksitli şekilde alıp ödemek en makulu.
Birde ilerleyen aylarda daha da ağırlaşacağız.Öyle mağaza mağaza semt semt gezip en uygunu bulup almak falan bize ölüm gibi gelecek.O zamanlara kalmadan bşeyleri alıp koymak en iyisi.
teşekkür ederim canım benim msj sayısı 100 ü geçmemiş onun için ekleyemedim ama sayıyı doldurup hemen ekliycem
canım çok sevindim kocaman olmuş minik oğluşun darısı benim başıma bende kızımı özledim bir an önce doktora gidip görsem onu bu arada bizler kadar doktora gitmeye meraklılar var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?