2011 Şubat Anneleri

teşekkürler canım...anladığım kadarıyla sende yaşamışsın bu ağrıları peki ilaç falan kullandın mı?benim cildim hamileliğimin başından beri baya yıprandı ama şu an acaip kötü durumda doktorumuza soracağım kullanabileceğim bişi var mı diye...evet galiba dediğin gibi prensesin hareketleri gerçekten çok güzell:)

geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz....ben seğirme şeklinde hissediyorum güzeim

canım benim doktorum ilaç kullanmamı pek istemedi bol bol su iç dedi ve ayaklarını yükseğe kaldırarak dinlen iyi geliyor canım mümkün olduğunca makyaj yapma kozmetik malzemeler cildi daha fazla mahvediyor dikkat et canım kendine

canım ben çok su tüketiyorumm zaten şimdi sen idrar yolu enfeksiyonu olabilir deyince çok panik oldum...teşhisi nasıl koyuluyor?umarım kötü bişi olmaz...makyaj pek yapmamm normladede....

canım ben çok su tüketiyorumm zaten şimdi sen idrar yolu enfeksiyonu olabilir deyince çok panik oldum...teşhisi nasıl koyuluyor?umarım kötü bişi olmaz...makyaj pek yapmamm normladede....

benimde senin gibi kasıklarım çok ağrıyodu otururken bişey yok yürümeye başlıyım ağrıdan ölüyodum zaten idrarımda koyu sarı geliyodu o ara doktora anlattım idrar yollarından enfeksiyon kapmışsın ama o zamnda 3 aylık hamileydim ilaç kullanma dedi bol su iç ayakları üştme geçer dedi şimdi geçti idrarım berrak ve şuan allaha şükürler olsun ağrım yok inşallah bir an önce geçer canım yürümek bile çok acı veiyodur sana bide kasıklarına bişey batıyo ama çok panik yapılıcak bişey değil canım korkma inşallah en kısa sürede geçer ağrıların hamileliğinin doya doya tadını çıkartırsın sende

benimde öyle canım otururken birşeyim yok ayağa kalktığımda çok ağrım oluyor....umarım bende dediğin gibi kolaycacık atlatırımm dediğim gibi acaip panik oldum eşimin yarın gece nöbeti var gündüz evde belki sabahleyin erkenden doktora giderim haftayı beklemeden....:çok üzgünüm:

doktora git canım ihmal etme en azından içinde rahatlamış olur belki ilaçta verir biran önce ağrılarından kurtulursun en azından neden ağrılarının olduğunu öğrenirsin inşallah herşeyin normaldir canım biran önce ağrılarındanda kurtulursun

canım hoşgeldin bebişinde hayırlı olsun senin hamilelik nasıl gidiyor?

teşekkür ederım canım.. Başlarda baya zor gunler bende gecırdım bulantılardı halsızlıktı felan bırde benım zaten rısklı bır gebelıgım vardı resmen dusecek dıe bekledım ama sukur kı kızım sıkı tutundu ama rısk bu seferde erken dogumla devam edıor cunku rahımde bır myomum var ınsallah sımdıye kadar geldıgımız gıbı devam edersek hayırlısıyla kavusurum kuzuma. Rabbım hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler :))))a.s.a.s.

fns93 Doğum günün kutlu olsunnnnnnnn :içelim:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.
zaten yapamadım manikcim temizliği ince işlere daldık albümleri falan çıkarıp baktık eski günleri andık
sonra banyo manikür vs yaptım çantamı hazırladım yıllıklar zümreler falan saat 9 olmuş işte:) acelesi yok yavaş yavaş yaparım artık zaten haftasonu kadın gelecek gerisini o halleder

nuryasemin ben zaten çok kilolu hamile kaldığım için pekte takmıyorum yeni alacağım kiloları yani :roflol:

ayyy ben hiç özlemedim valla
ayaklarım gei geri gidiyor inan
nerdeyse okul açılacak diye ağlayacağım:umursamaz:
30 saat dersim olacak birde nöbet yazmış müdür sinir oldum halbuki geçen sene başka bir arkadaşa 4 aylıkken yazmamıştı
hiçbir zaman idareye yakın olamadığım için işlerim yolunda gitmez zaten
amannn dersime girer çıkarım ama çok yorucu olacak çookk

aramıza hüşegeldin canım
aminnn:Saruboceq:

bendede var idrar yolları enfeksiyonundan ve hiç geçmiyor zaten
dr um günde 3 litre su iç dedi
su iç wc ye git su iç wc ye git dedi:)

hadi ben kaçıyorum kızlar
eğitimci arkadaşlar hepimizin eğitim öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun...
iyi gecelerrr

mrb kızlar çok kötü bigün geçirdim dünden beri çok küçük pıtırcıklar hissettim yani yok denecek gibiydi pek hareket etmedi daha önce biri 3 haftalık biri 5 haftalık düşük yapmıştım sabahtan beri ağladım çok korkuyorum onu kaybetmekten doktora gittik acile herşey iyi dedi içime su serpildi fakat kafama bişey takıldı ben ilk hamile kalınca bana kan sulandırıcı iğne verdi doktor tedbir amaçlı diye şimdide kesti ama hiç tahlil yapmadı ilkinded sonrada 4 gündür vurulmuyorum iğneyi ama ya biey olursa ya benim kanımda pıhtılaşma varsa diye içim içimi yiyo bi fikriniz varmı salı gün kartal arşatırmaya gidicem ama acildeki doktor şu saaten sonra bi test yapılmaz ama genede bi git dedi bi doktor başka öbürü başka diyor ya bende gerçekten pıhtılaşma varsa ve iğne kesildiği için bi sorun olursa ?? kafam çok karışık allah yardımcım olsun hepimizn ne olur dua edin bu sefer bebeğim benden kopmasın lütfen fikirlerinizi bekliyorum

günaydın arkadaşlar

öğretmen arkdaşlar sizlerede Allah kolaylık versin hepinize iyi çalışmalar

bizde başladık okula oğlumla beraber gidip geleceğiz

Günaydinnnn. ögretmen hamisler allah kolaylik versin isiniz zor valla ben oturarak calistigim halde yoruluyorum bazen =)

Kizlar önümüzdeki ay kardesimin nisani var, makyaj konusunda ne düsünüyosunuz fondoten vs.? genelde makyaja ihtiyacim yok ise bile bi kalem sürerek geliyorum ama o gün daha bi güzel olmak istiyo insan =)

Bide su sola yatma meselesi var, ben en rahat sag tarafa yatiyorum simdi doguma kadar illa sola mi yatcam bide sanki sag sol fark etmez öyle yatinca bebegimi eziyomusum gibi geliyo :S

huhuuuu günaydın hanımlar bakıyorum unutmuşsunuz beni :))))))))) bayramdan sonra güzel bir tatil yaptık sizler nasılsınız bakalım bu arada benimde kesinleşti bebişim kızzzzzzzz

mimix günaydın cnm , bende aaynı wsoruyu cuma günü doktoruma sordum çünkü bend3e sağıma rahat yatıyorum sırt üstüne dönüyorum gecede,aynen senin gibi bebişimi eziyomuşum gibi kötü hissediyordum ama 8. aya kadar sağıma soluma ve sırt üstü yatmama gayet normal dedi. 20.haftadan sonra kesinlikle yüzüstü yatma dedi ki ben zaten yatamıyorum :) yani rahat ol canım endişelenicek bişey yokmuş yatabilirmişiz. sadece yüzüstü yatma... makyaj konusuna gelince ben yapıyorum fondoten pudra vs. kaliteli malzeme kullandığın sürece internet sitelerindede bir zararı olmadığı yazıyor. kaliteli olsun demem de sadece cildin için,bu aralar ciltlerimiz sivilce leke vs. çok müsait biliyosun,yoksa bebekle ilgili bir riski yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…