canım geçmiş olsun ilk benimde öyleydi sanırım idrar yollarından enfeksiyon kapmışsın yolda yürüyemiyordum ağrıdan am şimdi geçti bide aniden yattığın yerden kalkma yavaş kalk oda sancı yapıyor kız annelerinin cildi bozulurmuş zaten benim daha bozulmadı ama bebişinin hareketleride sanki içnde bi kuş kanat çırpıyor gibi oluyor müthiş bir duygu bencede hissettiğin kızının harekatleri canım kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar uzuuunnnnnnn bir zamandır forumdan uzak kaldım...ailemin yanındaydım daha sonra bayram falan girdi malum bu arada baya bir yolculuk yapmak durumunda kaldık...daha sonra sitede bi sıkıntı vardı herhalde o yüzden gelemedim...sonrada pc ile uğraşmaya pek vaktim olmuyor çünkü çok ağrım oluyor...karnımın alt kısmı( hani uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra spor yapınca yada çok yürüyünce bi ağrı olur ya )etkırmış gibi ağrıyor...oturursam yada uzanırsam rahatım ama azıcık bir kıpırdanayım hemen ağrım başlıyor...ve bu ağrılara bel ağrılarımda ekleniyor...sabretmeye çalışıyorum mecburen...yüzümde yine acaip sivilcelenme oluyor...haftaya doktora gidicez ve ayrıntılı ultrasona giricez umarım güzel haberler duyarız...hmm birde bebişinin hareketlerini hisseden arkadaşlar nasıl bişi oluyor tarif edebilr misiniz?sanırım bende hissetmeye başladım ama acaba kızımın hareketlerimi yoksa bana mı öyle geliyor?
geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz....ben seğirme şeklinde hissediyorum güzeim
teşekkürler canım...anladığım kadarıyla sende yaşamışsın bu ağrıları peki ilaç falan kullandın mı?benim cildim hamileliğimin başından beri baya yıprandı ama şu an acaip kötü durumda doktorumuza soracağım kullanabileceğim bişi var mı diye...evet galiba dediğin gibi prensesin hareketleri gerçekten çok güzell:)
canım benim doktorum ilaç kullanmamı pek istemedi bol bol su iç dedi ve ayaklarını yükseğe kaldırarak dinlen iyi geliyor canım mümkün olduğunca makyaj yapma kozmetik malzemeler cildi daha fazla mahvediyor dikkat et canım kendine
canım ben çok su tüketiyorumm zaten şimdi sen idrar yolu enfeksiyonu olabilir deyince çok panik oldum...teşhisi nasıl koyuluyor?umarım kötü bişi olmaz...makyaj pek yapmamm normladede....
benimde senin gibi kasıklarım çok ağrıyodu otururken bişey yok yürümeye başlıyım ağrıdan ölüyodum zaten idrarımda koyu sarı geliyodu o ara doktora anlattım idrar yollarından enfeksiyon kapmışsın ama o zamnda 3 aylık hamileydim ilaç kullanma dedi bol su iç ayakları üştme geçer dedi şimdi geçti idrarım berrak ve şuan allaha şükürler olsun ağrım yok inşallah bir an önce geçer canım yürümek bile çok acı veiyodur sana bide kasıklarına bişey batıyo ama çok panik yapılıcak bişey değil canım korkma inşallah en kısa sürede geçer ağrıların hamileliğinin doya doya tadını çıkartırsın sende
benimde öyle canım otururken birşeyim yok ayağa kalktığımda çok ağrım oluyor....umarım bende dediğin gibi kolaycacık atlatırımm dediğim gibi acaip panik oldum eşimin yarın gece nöbeti var gündüz evde belki sabahleyin erkenden doktora giderim haftayı beklemeden....:çok üzgünüm:
canım hoşgeldin bebişinde hayırlı olsun senin hamilelik nasıl gidiyor?
canım doğum günün kutlu olsun bu arada merak etme bende de burun kanaması oluyo arada doktora gittim hamilelerde çok normal beklediğimiz bişey korkma dedi kalp daha fazla kan pompaladığı için oluyomuş kilono sorun yapma canım bende 65 le hamile kaldım şuan 64 üm çokta memnunum zaten ilerleyen aylarda fazlasıyla alıcaz kiloları
doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler :))))a.s.a.s.
fns93 Doğum günün kutlu olsunnnnnnnn :içelim:
tost deyince bende dayanamıyorum valla oh afiyet olsun ancak eve dip temel girişme fikri hiç hoşuma gitmedi cık cıkcıcklmaz: dikkat et kendine yorma doğum günü mesajını gördümmü hatırlamıyorum ama geçmiş doğum günün çoook kutlu olsun. olumunekankayizsmile
evet ya ama ben özledim öğrencilerimi hem daha çabuk geçer günler bebeğimize tez zamanda kavuşuruz:) Bu yıl 24 saate giricem toplamda işim hafif sayılır.Bi tek sorunum okulda bebeişime bişey olmasın bide kıyafet.Allaha şükür normal kıyafetlerim halen oluyo biçoğu kumaş pantolonlar hariç.Oda önemli değil elbise ve etekler yaşasın:)
Arkadalar merhaba uzun zamandır sızlerı takıp edıyordum ama yazmamıstım. Bundan sonra bende aranızdayım. Insallah bu surecı beraber tamamlarız ve hepımız saglıcakla meleklerımızı kucagımıza aldıgımızıda paylasırız. Allah ızın verırse benımde bır kızım olacak 16+5 gunluk olduk kızıma kavusmayı sabırsızlıkla beklıyorum.
Rabbım herkese yasatsın bu duyguyu ınsallah:Saruboceq:
canım ben çok su tüketiyorumm zaten şimdi sen idrar yolu enfeksiyonu olabilir deyince çok panik oldum...teşhisi nasıl koyuluyor?umarım kötü bişi olmaz...makyaj pek yapmamm normladede....
canım senle ayrıntılı ultrasonlarımız aynı tarihteymilş inş güzel haberler alırız kocaman oldular bebişlerimiz:)
fadime83, manikk, moonsun82
kızlar yarın ders varrrr
Kizlar önümüzdeki ay kardesimin nisani var, makyaj konusunda ne düsünüyosunuz fondoten vs.? genelde makyaja ihtiyacim yok ise bile bi kalem sürerek geliyorum ama o gün daha bi güzel olmak istiyo insan =)
Bide su sola yatma meselesi var, ben en rahat sag tarafa yatiyorum simdi doguma kadar illa sola mi yatcam bide sanki sag sol fark etmez öyle yatinca bebegimi eziyomusum gibi geliyo :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?