2011 Şubat Anneleri

selam millet cuma günü ilk doz tetanoz aşımızı olduk çok şükür kolumun üstüne yatamama dışında sıkıntım olmadı acıo yeri o kadar anladım ki bu kişiden kişiye değişiomuş bizde cicilerini almaya başladık bebişimin fotoğraf çekemicem ama kanz die bi yerden 3-5 bişi daha aldık bide park yatak aldık çok mutluyuum içim kıpır kıpır tabi bebişimde kıpır kıpır

offff bugün ilkders dışında full derse girdim aynı zamanda nöbet tutum ayaklarım şişti bizim lise olduğu için ses seda yoktu ama yorgunluk mahvetti beni

nesli81 hoşgeldin canım.Unutmadık merak etmezemuszemus

ben hala sağıma,soluma,sırtüstüğ ve hatta yüzüstüde yatıyorum canım
çok rahatsızda olmuyorum yani
makyaj dersen ben evden her çıktığımda mutlaka makyajımı yaparım ilk kızımdada yapmıştım bir sorun olmuyor yani:)

offff ne güzel keşke bende evde oturan öğretmen olsamm :)

hoşgeldin yeşimcim özlemiştik seni:)

saol cnm benim bacak aramda sirtimda fln herbiyerimde yastik var, esim yatak yastik doldu seni bulamiyorum artik diyo :dance:

kızlar yemek yapacağım şimdi
canım neler neler istiyorda kim yapacak off dışardanmı söylesem hiç halim yok
yarın yine full ders var
azcıkta bacaklarımı havaya dikip dinleneyim bari
şimdilik öptüm hepiniziiiiiia.s.

maşallah de tütütü ne güzel bir hamilelik böyle sen hiç hamileyim deme sadece kilo var yani ne güzel

-tatlicadiarzu- hamilelik 19+4 gün oldu sadece 3 kg aldım,oda normal seyrediyor:) şuan sadece göbişim belirmeye başladı

ha olumsuz yönlerim yokmu vaaaaaaaaarrr,olmaz olurmuu,mesela göğüslerimde acaip kırmızı çatlaklarım oluştu (( kalçamdada var kırmızı çatlak,tek tesellim kırmızı çatlakların daha sonra gidecek olması.gider dimi inşallah züğürt tesellisi değildir benimkisi :bbo:

slm şubat anne adayları galiba bend aranıza gircem 15 haftalık ikiz hamilesiyim tahmini 13 mart dio ama ikiz olduğu için şubat sonu gözküyoooo inşşalh sağlıklı ca gelir yavrularımmm sizler kaynaşmışsınız benide alın aranızaaaa öpüyorum hepinizzz hepiniz sağlıklı kavuşun bebişlerinize

slm şubat anne adayları benide aranıza alır mısınız galiba bende şubat sonu doğuracak gibi gözüküyorum ikiz hamilesiyim bu arada 15 haftalık tahmini martın ikinci haftası diyo ama ikiz olduğu için tabi dayanabilirsem şubat sonu doğacak kuzularımmm inşallah ve ben bu arada 56 ile başladım 57 olmuşumm inşş bebeklerim kilo alırrr tek isteğim bu sağlılı olmalarıı biz eikili ve üçlü test yapılmadı yapılmayacak ikiz olduğu için sadece 5 ayda ayrıntılı ultrosan olacak (4 boyutlu )şuanda vitamin ve demir hapı kullanıyorumm başkada bi şey yok ve çok rahat bş hamilelik geçiriyorum

slm şubat anne adayları benide aranıza alır mısınız galiba bende şubat sonu doğuracak gibi gözüküyorum ikiz hamilesiyim bu arada 15 haftalık tahmini martın ikinci haftası diyo ama ikiz olduğu için tabi dayanabilirsem şubat sonu doğacak kuzularımmm inşallah ve ben bu arada 56 ile başladım 57 olmuşumm inşş bebeklerim kilo alırrr tek isteğim bu sağlılı olmalarıı biz eikili ve üçlü test yapılmadı yapılmayacak ikiz olduğu için sadece 5 ayda ayrıntılı ultrosan olacak (4 boyutlu )şuanda vitamin ve demir hapı kullanıyorumm başkada bi şey yok ve çok rahat bş hamilelik geçiriyorum

canım seni üzmak istemem ama o kırmızı çatlaklar zamanla matlaşıp yol yol olucaklar ve ömür boyu senle yaşayacaklar lise zamanı benimde bacaklarımda olmuştu onları görmeye alıştım ama yenilerine alışamam heralde inş. olmaz bu arada bol bol su içki vücudundaki sıvı kaybını önlemiş ol

hoşgeldin aramızaaaa

Hoşgeldin canım,ne kadar güzel ikiz bebek bekliyorsun,çift heyecan yaşayacaksın Allah kucağına almayıda nasip etsin,aramıza hoşgeldin a.s.

ya nesli benim vücudum çatlamaya çok müsait şimdiden başladım çatlamaya yakında haritaya dönerim kesin,önerebileceğin bir çatlak kremi varmı? en azından aza indirsem şunları,hele göğüslerimdekileri gördükçe tuhaf oluyorum

oluşan çatlakları pek kaybedemezsin ama bundan sonra olucakların önüne geçmek için lierac diye bi krem var onu kullanabilirsin hatta bazı arkadaşlar doktora sormuştu izin veriyo doktor eczanelere bi sor derim

hayatım boyunca hiç bir zaman kilolu olmadım,11 yaşında daha çocukken başladı çatlaklarım,şimdi yenileri geliyo,şuan göbeğimde birşey yok ama kalça ve göğüslerim çok deforme oldu çatlaklardan of ya offfffffffff :S:S:S:S en çok beğendiğim yerimdi pürüzsüz göğüslerim tüh yaa :))))

merhaba hoşgeldin. bende ikiz hamilesiyim. ne güzel sen 1 kilo almışsın bende şimdi 4,5 aylık hamileyim ve tam 7 kilo aldım. tekrar hoşgeldin.. :)

bu tetenoz aşısını mutlaka yaptırmak gerekiyor mu? bana doktorum hiç bişey söylemedi bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…