Kizlar önümüzdeki ay kardesimin nisani var, makyaj konusunda ne düsünüyosunuz fondoten vs.? genelde makyaja ihtiyacim yok ise bile bi kalem sürerek geliyorum ama o gün daha bi güzel olmak istiyo insan =)
Bide su sola yatma meselesi var, ben en rahat sag tarafa yatiyorum simdi doguma kadar illa sola mi yatcam bide sanki sag sol fark etmez öyle yatinca bebegimi eziyomusum gibi geliyo :S
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir...çalışan öğretmen annişlerin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun...sorunsuz,sıkıntısız atlatmak nasip olur inş...ben evde oturan bir öğretmen oldum malesef...bugün çok ağrım yok çok şükür elh.umarım hep böyle devam eder...herkese sağlıklı ve huzurlu günlerkaydirigubbakcemile2
çok iyiyiz canım saol oğluşta artık hareketlerini iyice hissettirmeye başladı çok mutlu oluyorum perşembe günü anamoli taraması için bi başka yere yönlerdirdi doktorumuz sabırsızlıkla onu bekliyorum ....
anamoli taraması yaptıran arkadaşlar normal ultrasondan bi farkı varmı nasıl bişry merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum...
canım birgünden bişey olmaz yap makyajını ama sonra çok iyi temizle ben arada özel bi yere gidersem yapıyorum akşam çok iyi temizliyorum bide sol tarafa yatmak en doğrusuymuş kalbin bebişine kanı daha rahat pompalıyormuş bende bacaklarımın arasına yastık falan koyup sola yatıyorum yastıklarla daha rahat oluyor canım
maşallah de tütütü ne güzel bir hamilelik böyle sen hiç hamileyim deme sadece kilo var yani ne güzel
saol cnm benim bacak aramda sirtimda fln herbiyerimde yastik var, esim yatak yastik doldu seni bulamiyorum artik diyo :dance:
-tatlicadiarzu- hamilelik 19+4 gün oldu sadece 3 kg aldım,oda normal seyrediyor:) şuan sadece göbişim belirmeye başladı
ha olumsuz yönlerim yokmu vaaaaaaaaarrr,olmaz olurmuu,mesela göğüslerimde acaip kırmızı çatlaklarım oluştu(( kalçamdada var kırmızı çatlak,tek tesellim kırmızı çatlakların daha sonra gidecek olması.gider dimi inşallah züğürt tesellisi değildir benimkisi :bbo:
slm şubat anne adayları galiba bend aranıza gircem 15 haftalık ikiz hamilesiyim tahmini 13 mart dio ama ikiz olduğu için şubat sonu gözküyoooo inşşalh sağlıklı ca gelir yavrularımmm sizler kaynaşmışsınız benide alın aranızaaaa öpüyorum hepinizzz hepiniz sağlıklı kavuşun bebişlerinize
slm şubat anne adayları galiba bend aranıza gircem 15 haftalık ikiz hamilesiyim tahmini 13 mart dio ama ikiz olduğu için şubat sonu gözküyoooo inşşalh sağlıklı ca gelir yavrularımmm sizler kaynaşmışsınız benide alın aranızaaaa öpüyorum hepinizzz hepiniz sağlıklı kavuşun bebişlerinize
canım seni üzmak istemem ama o kırmızı çatlaklar zamanla matlaşıp yol yol olucaklar ve ömür boyu senle yaşayacaklar lise zamanı benimde bacaklarımda olmuştu onları görmeye alıştım ama yenilerine alışamam heralde inş. olmaz bu arada bol bol su içki vücudundaki sıvı kaybını önlemiş ol
ya nesli benim vücudum çatlamaya çok müsait şimdiden başladım çatlamayayakında haritaya dönerim kesin,önerebileceğin bir çatlak kremi varmı? en azından aza indirsem şunları,hele göğüslerimdekileri gördükçe tuhaf oluyorum
slm şubat anne adayları benide aranıza alır mısınız galiba bende şubat sonu doğuracak gibi gözüküyorum ikiz hamilesiyim bu arada 15 haftalık tahmini martın ikinci haftası diyo ama ikiz olduğu için tabi dayanabilirsem şubat sonu doğacak kuzularımmm inşallah ve ben bu arada 56 ile başladım 57 olmuşumm inşş bebeklerim kilo alırrr tek isteğim bu sağlılı olmalarıı biz eikili ve üçlü test yapılmadı yapılmayacak ikiz olduğu için sadece 5 ayda ayrıntılı ultrosan olacak (4 boyutlu )şuanda vitamin ve demir hapı kullanıyorumm başkada bi şey yok ve çok rahat bş hamilelik geçiriyorum
selam millet cuma günü ilk doz tetanoz aşımızı olduk çok şükür kolumun üstüne yatamama dışında sıkıntım olmadı acıo yeri o kadar anladım ki bu kişiden kişiye değişiomuş bizde cicilerini almaya başladık bebişimin fotoğraf çekemicem ama kanz die bi yerden 3-5 bişi daha aldık bide park yatak aldık çok mutluyuum içim kıpır kıpır tabi bebişimde kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?