kızlar canım çok sıkkın..
bugün üçlü test sonuçları için hastaneyi aradık dr amniyon sıvısı almam gerekiyo demiş eşime..bu da ne demek şimdi..kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum..bütün hevesim kaçtı ve yerini korku aldı..şimdi benim bebeğimde sorun var..offfff yaaaaa..yarın sonuçları hastaneden alıp kendi oktoruma götürecem..
nolur dua edin kızlar..umarım bir şey yoktur..şu an dünya başıma yıkılmış gibiyim(((
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?okuduğum kadarıyla öğretmen arkadaşaların ilk günleri zor geçmiş...benim annemde kolejde öğretmen biraz önce konuştum onunlada mahvolmuşş o da...kendi halime şükrettim herhalde ben bu mızmız halimle çalışamazdım:)allah tüm öğretmenlerimize güç versin inş...
yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...test sonucu iyi çıkan arkadaşların gözü aydın...
fufukacım canını sıkma inş kötü birşey yoktur dualarımız seninle umarım iyi haberlerle gelirsin...
çatlak için ben doktoruma sormuş lierac diye bir krem önerdi onu kullanıyorum kozmetiklerde bulabilirsiniz ben tekin acar dan almıştım içim yana yana...
tetanoz aşısı için benim doktorumm hiç bişi demedi:çok üzgünüm:
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Bugün benim için oldukça sakindi. :) Çünkü dogru düzgün ögrenci gelmemişti. Nöbet günüm de Cuma günleri ve bahçe. Offf 10 yıldır bahçede ve cuma günleri nöbet tutuyorum ya. Hiç mi degişmez!!!
Neyseki 4 nöbetle bitrecegim :)
Bir de yemek sorun oldu. Okulda bu hafta yemek çıkmayacak malesef. Dışarıdan yemek de istemiyorum ama simitle geçiştirdim artık...
iyi geceler arkadaşlar....kimsecikler yok herhalde...bende yalnızım eşim nöbetçi....ne zamandır arayış içindeyim sizede danışayım istedim...ben kitaplar okumak istiyorum kızımı yetiştirmede bana yardımcı olabilecek.sizin tavsiye edebilceğiniz kitap isimleri varsa paylaşırsanız sevinirimm....
Günaydın güzel hamişler nasılsınız iki günde ne kadan çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi :))
Biz bir iyi bir kötü gidiyoruz dün akşam inanılmaz gaz sancım vardı mahvoldum sabaha kadar ilk defa bir arkadaşımda yemek yedim daha önce yemediğim şeyler sanırım onlar yaptı ama şu anda çok şükür iyiyiz :))
Yeni anne adayları gelmiş aramıza hoşgeldiniz allah hepimize sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin inş.
Fukuka msj okudum canım inş.kötü birşey yoktur kötü düşünme sakın iyi şeyler geçirmeye çalış aklından hep.
Öğretmen hamişlerimizde işe başlamışlar allah yardımcınız olsun kızlar,allahtan havalarda biraz serin rahat olacak ben o sıcaklardan ne çektim bu sene :))
Neslicim günaydın canım hoşgeldin,kızın olacağı kesinleşmiş gözünaydın canm.
Günaydın arkadaşlar
merhaba arkadaşlarr tünaydınnnkaydirigubbakcemile2benim kızım kıpır kıpırrr maşallah hissetmek çok güzellopuyorumnanaktan
Dr. Mehmet ÖZ- Siz Bebeğinizi beklerken
Dr. Sabiha Paktuna Keskin- Anne İş'te, çalışan anne ve çocuğu
Dr. Cihangir Ertekin- Bebek beslenmesi ve bakımı
Dr. Lawrence E. Shapiro- bebekler için acil yardım kılavuzu (bu ilk yardımla ilgili)
ben bunları almıştım nur. iyi geceler
iyi geceler arkadaşlar....kimsecikler yok herhalde...bende yalnızım eşim nöbetçi....ne zamandır arayış içindeyim sizede danışayım istedim...ben kitaplar okumak istiyorum kızımı yetiştirmede bana yardımcı olabilecek.sizin tavsiye edebilceğiniz kitap isimleri varsa paylaşırsanız sevinirimm....
ben 17, haftada hissetmeye başlamıştım ama doktor olmaz demişti ama gerçektende oydu şuan dışardan bakınca bile belli oluyo maşllah sağdan soldan heryerden vuruyo :)))
Bir de Freud'a Ne Yaptık da Çocuklarımız Böyle Oldu adlı, Catherine Mathelin'in çok hoş bir kitabı var. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?