2011 Şubat Anneleri

Canım hemen kötü düşünme. Bir sorun olsaydı doktor söylerdi. Ve unutmaki amniyosentez sonuçlarının çogunda bebek saglıklı çıkıyor.

merhaba nur,
farkettim şimdi çok şikayet etmişim gerçekten daha ilk günden) ama tabi ailede olunca anlıyorsun sen.
tetanoz için dr.um şart değil ama istersen yaptır bebek 1 yıl bağışık olur dedi. ben 20. haftada yaptırmayı düşünüyorum

selam canım,
yemek önemli aslında, yanında sandviçmeyve süt falan bişeyler götür olmazsa. aç kalmasın miniş

iyi geceler arkadaşlar....kimsecikler yok herhalde...bende yalnızım eşim nöbetçi....ne zamandır arayış içindeyim sizede danışayım istedim...ben kitaplar okumak istiyorum kızımı yetiştirmede bana yardımcı olabilecek.sizin tavsiye edebilceğiniz kitap isimleri varsa paylaşırsanız sevinirimm....

Dr. Mehmet ÖZ- Siz Bebeğinizi beklerken
Dr. Sabiha Paktuna Keskin- Anne İş'te, çalışan anne ve çocuğu
Dr. Cihangir Ertekin- Bebek beslenmesi ve bakımı
Dr. Lawrence E. Shapiro- bebekler için acil yardım kılavuzu (bu ilk yardımla ilgili)
ben bunları almıştım nur. iyi geceler

arkadaşlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim..rabbim hayırlısını nasip etsin..kendi doktorum umarım iyi haberler verir...
hoşçakalın...

Günaydın güzel hamişler nasılsınız iki günde ne kadan çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi :))
Biz bir iyi bir kötü gidiyoruz dün akşam inanılmaz gaz sancım vardı mahvoldum sabaha kadar ilk defa bir arkadaşımda yemek yedim daha önce yemediğim şeyler sanırım onlar yaptı ama şu anda çok şükür iyiyiz :))

Yeni anne adayları gelmiş aramıza hoşgeldiniz allah hepimize sağlıklı ve güzel doğumlar nasip etsin inş.
Fukuka msj okudum canım inş.kötü birşey yoktur kötü düşünme sakın iyi şeyler geçirmeye çalış aklından hep.
Öğretmen hamişlerimizde işe başlamışlar allah yardımcınız olsun kızlar,allahtan havalarda biraz serin rahat olacak ben o sıcaklardan ne çektim bu sene :))

Neslicim günaydın canım hoşgeldin,kızın olacağı kesinleşmiş gözünaydın canm.

evet kesinleşti ama benim içime erkek doğuyordu hep şimdi yine bi acabamı var :)))))

Herkese merhaba.
Bende artık bebişimi hissetmek istiyorum... Sabah uyandığımda elimi gezdiriyorum ama ( Herhalde daha vakti var.
Sürmeli demek 5 ekimde gidiyorsun, yolun açıkolsun ordan da yazarsın değilmi?
Bütün öğretmenlere kolay geçirecekleri güzel bir yıl diliyorum... Bende öğretmen olma çok isterdim ama belki olsam bende nöbetden filan sıkılabilirdim :))
Şimdi yarın benim 19 hafta olucak 5.ayın içindeyim değil mi arkadaşlar?
(fufuka dualarım seninle, içini ferah tut!)

merhaba arkadaşlarr tünaydınnnkaydirigubbakcemile2benim kızım kıpır kıpırrr maşallah hissetmek çok güzellopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlarr tünaydınnnkaydirigubbakcemile2benim kızım kıpır kıpırrr maşallah hissetmek çok güzellopuyorumnanaktan

ben 17, haftada hissetmeye başlamıştım ama doktor olmaz demişti ama gerçektende oydu şuan dışardan bakınca bile belli oluyo maşllah sağdan soldan heryerden vuruyo :)))

teşekkür ederim senaysn en kısa zamanda edineceğim inş...benimde arkadaşım bir kitap tavsiye etmiş notlarımı karıştırırken buldum yabancı bi yazar SEVGİYLE DİSİPLİN(0-21 YAŞ) istersen bi bak sende:)

Haluk Yavuzerin tüm kitaplarını tavsiye edebilirim (bebeklik dönemi değil, çocuk yetiştirme olarak düşündüm). Çocuğunuzun İlk 6 Yılı ve Anne-Baba ve Çocuk'u şimdiden alabilirsin. Çocuğu Tanımak ve Anlamak içinde ebeveyn sorularına da yer veren anlaşılır, hoş bir kitaptır.

ben 17, haftada hissetmeye başlamıştım ama doktor olmaz demişti ama gerçektende oydu şuan dışardan bakınca bile belli oluyo maşllah sağdan soldan heryerden vuruyo :)))

ben yeni yeni hissediyorum ilk başlarda inanamadımmm acaba kendi kendime kuruntu yapıyorum diye falan düşündüm ama artık inanıyorumm kzımın kıpırdanışlarıı:)bir de çok ilginç sanki bazı zamanlarda daha çok hareketleniyor mesela eşim yanımdayken sendede oluyor mu öyle

Bir de Freud'a Ne Yaptık da Çocuklarımız Böyle Oldu adlı, Catherine Mathelin'in çok hoş bir kitabı var. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…