selam anneler
öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum ve zaman çabuk geçsin kucaklayalım sağlıkla bebeklerimizi
ben yarın ankaraya ayrıntılı ultrası-ona gisdiyorum çok heyecanlı azcık ta panik durumdayım
inşallah güzel haberler getiririm
saol canım çok zorlanıcaz ya sınıfa varana kadar soluk soluğa kalıyorum şimdiden
kızlar canım çok sıkkın..
bugün üçlü test sonuçları için hastaneyi aradık dr amniyon sıvısı almam gerekiyo demiş eşime..bu da ne demek şimdi..kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum..bütün hevesim kaçtı ve yerini korku aldı..şimdi benim bebeğimde sorun var..offfff yaaaaa..yarın sonuçları hastaneden alıp kendi oktoruma götürecem..
nolur dua edin kızlar..umarım bir şey yoktur..şu an dünya başıma yıkılmış gibiyim(((
bugün üçlü test sonuçları için hastaneyi aradık dr amniyon sıvısı almam gerekiyo demiş eşime..bu da ne demek şimdi..kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum..bütün hevesim kaçtı ve yerini korku aldı..şimdi benim bebeğimde sorun var..offfff yaaaaa..yarın sonuçları hastaneden alıp kendi oktoruma götürecem..
nolur dua edin kızlar..umarım bir şey yoktur..şu an dünya başıma yıkılmış gibiyim(((
mrb kızlar çok kötü bigün geçirdim dünden beri çok küçük pıtırcıklar hissettim yani yok denecek gibiydi pek hareket etmedi daha önce biri 3 haftalık biri 5 haftalık düşük yapmıştım sabahtan beri ağladım çok korkuyorum onu kaybetmekten doktora gittik acile herşey iyi dedi içime su serpildi fakat kafama bişey takıldı ben ilk hamile kalınca bana kan sulandırıcı iğne verdi doktor tedbir amaçlı diye şimdide kesti ama hiç tahlil yapmadı ilkinded sonrada 4 gündür vurulmuyorum iğneyi ama ya biey olursa ya benim kanımda pıhtılaşma varsa diye içim içimi yiyo bi fikriniz varmı salı gün kartal arşatırmaya gidicem ama acildeki doktor şu saaten sonra bi test yapılmaz ama genede bi git dedi bi doktor başka öbürü başka diyor ya bende gerçekten pıhtılaşma varsa ve iğne kesildiği için bi sorun olursa ?? kafam çok karışık allah yardımcım olsun hepimizn ne olur dua edin bu sefer bebeğim benden kopmasın lütfen fikirlerinizi bekliyorum
huhuuuu günaydın hanımlar bakıyorum unutmuşsunuz beni :))))))))) bayramdan sonra güzel bir tatil yaptık sizler nasılsınız bakalım bu arada benimde kesinleşti bebişim kızzzzzzzz
slm şubat anne adayları galiba bend aranıza gircem 15 haftalık ikiz hamilesiyim tahmini 13 mart dio ama ikiz olduğu için şubat sonu gözküyoooo inşşalh sağlıklı ca gelir yavrularımmm sizler kaynaşmışsınız benide alın aranızaaaa öpüyorum hepinizzz hepiniz sağlıklı kavuşun bebişlerinize
günaydın arkadaşlar
öğretmen arkdaşlar sizlerede Allah kolaylık versin hepinize iyi çalışmalar
bizde başladık okula oğlumla beraber gidip geleceğiz
Günaydinnnn. ögretmen hamisler allah kolaylik versin isiniz zor valla ben oturarak calistigim halde yoruluyorum bazen =)
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir...çalışan öğretmen annişlerin yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun...sorunsuz,sıkıntısız atlatmak nasip olur inş...ben evde oturan bir öğretmen oldum malesef...bugün çok ağrım yok çok şükür elh.umarım hep böyle devam eder...herkese sağlıklı ve huzurlu günlerkaydirigubbakcemile2
öğretmen arkadaşlarım eğitim yılınız hayırlı olsun işiniz zor valla
öğrencilerle normal şartlarda başetmesi zor ki birde bu durumda allah sabır versin hepinize
selam anneler
öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum ve zaman çabuk geçsin kucaklayalım sağlıkla bebeklerimizi
saol canım çok zorlanıcaz ya sınıfa varana kadar soluk soluğa kalıyorum şimdiden
slm şubat anne adayları galiba bend aranıza gircem 15 haftalık ikiz hamilesiyim tahmini 13 mart dio ama ikiz olduğu için şubat sonu gözküyoooo inşşalh sağlıklı ca gelir yavrularımmm sizler kaynaşmışsınız benide alın aranızaaaa öpüyorum hepinizzz hepiniz sağlıklı kavuşun bebişlerinize
çok sağolun arkadaşlar, gerçekten zor geldi uzun bir tatilden sonra bu yoğun tempo. kitap dağıttık çok yorucu oldu, çocuklar da iyice kopmuşlar okul ortamından laf anlatmak, sınıflara toplayıp yerlerine oturtmak bile zor geldi. bir an önce dersler başlasa da rahatlasak. sene başı ve sene sonu en zor zamanlar olur zaten. ama bu önümüzdeki 4 ay kolay geçmeyecek anladım bugün, müthiş bir bel ve sırt ağrısıyla eve geldim. diğer öğretmen arkadaşlar sizde durumlar nasıl?
fatmacım seni okudum, bir de nöbet tutmuşsun üstüne. turşumuz çıktı valla ilk günden. allah yardımcımız olsun
şenaycım benim iyiydi ama sessizliğe çok alışmışım başım müthiş ağrıyor eşim de aynı...sıkacağız artık dişimizi
8lerdeydim rahhattı.
aynen canım, ama neyseki 24. haftaya kadar sadece. ondan sonra rahatız.
fatmacım seni okudum, bir de nöbet tutmuşsun üstüne. turşumuz çıktı valla ilk günden. allah yardımcımız olsun
yaa bende büyük bir isteksizlik var ..ben okulu ve öğrencilerimi çok severim ama nöbet tutma fikri felan beni tedirgin ediyor..........((((((((((((((((
selam kızlar bende bugün 3lü tst sonucumu aldım herşey normalmiş
vede kızım olucakmış havalara uçtum gördüğüm herkezle paylaşmak istiyorum
sürmelii nerelerdesinnn ne zaman gidiyorsun annenin yanına
selam kızlar bende bugün 3lü tst sonucumu aldım herşey normalmiş
vede kızım olucakmış havalara uçtum gördüğüm herkezle paylaşmak istiyorum
evet canım ya ilk gün çok kötü geçti.Aslına bakarsan geçen sene arası idareyle iyi olan bir arkadaşa 4 aydan sonra nöbet yazmamıştı müdür ben şimdi 5. ayımdayım ve söylediğim halde hocahanım 1 ay sonra yazmam dedi bende zaten 1 ay sonra nöbetten düşüyorum hocam si zahmet etmeyin dedim.böyle eşitsizlikleri görünce insanda ne çalışma azmi kalıyor ne bişey bide bahçe nöbeti yazmış bizde sınıf sistemi var benim sınıfım 2. katta her tenefüs in çık in çık bizim nöbetler 1 yıl boyunca değişmez yani 1 sene hep bahçe kurul kararıyla çıkıp onada itiraz ettim bu halimle bari bahçe yazmasaydınız diye diğer arkadaşlarla anlaşın kabul ederlerse problem yok dedi
yani sinirden şimdi gelde ders anlat
Allahtan bir arkadaş kabul ettide bu hafta böyle geçti 18 ekimde 10,11 ve 12. sınıflar derse başlayacak ozmanda bana nöbet yazmayacak müdür .lütfedecek yanikötükedihüsoklava:kötükedihüso
.
iyi yolculuklar sürmeli, bu arada diğer linkte resmini gördüm maşallah çok hoş olmuş.5 ekim gece gidiyorum canımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?