2011 Şubat Anneleri

selam anneler
öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum ve zaman çabuk geçsin kucaklayalım sağlıkla bebeklerimizi

ben yarın ankaraya ayrıntılı ultrası-ona gisdiyorum çok heyecanlı azcık ta panik durumdayım
inşallah güzel haberler getiririm

saol canım çok zorlanıcaz ya sınıfa varana kadar soluk soluğa kalıyorum şimdiden

kızlar canım çok sıkkın..

bugün üçlü test sonuçları için hastaneyi aradık dr amniyon sıvısı almam gerekiyo demiş eşime..bu da ne demek şimdi..kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum..bütün hevesim kaçtı ve yerini korku aldı..şimdi benim bebeğimde sorun var..offfff yaaaaa..yarın sonuçları hastaneden alıp kendi oktoruma götürecem..
nolur dua edin kızlar..umarım bir şey yoktur..şu an dünya başıma yıkılmış gibiyim(((

canım hemen kötüye yormayalım bu testler olasılıklara bakıyor..kendi doktorunla da görüş..

kötü bisey oldugunu düsünmüyorum cnm, kötüye yorma rabbim yardimcin olsun

biraz rahat olmaya çalış zehra, üzme kendini de bebeğini de. umarım herşey yolundadır.

huhuuuu günaydın hanımlar bakıyorum unutmuşsunuz beni :))))))))) bayramdan sonra güzel bir tatil yaptık sizler nasılsınız bakalım bu arada benimde kesinleşti bebişim kızzzzzzzz

kızına sağlıklı uzun bir ömür dilerim neslicim.

aramıza hoşgeldin, ne güzel iki bebeğin birden olacak. zor ama çok keyifli olur eminim. hayırlısı olsun.

günaydın arkadaşlar

öğretmen arkdaşlar sizlerede Allah kolaylık versin hepinize iyi çalışmalar

bizde başladık okula oğlumla beraber gidip geleceğiz

Günaydinnnn. ögretmen hamisler allah kolaylik versin isiniz zor valla ben oturarak calistigim halde yoruluyorum bazen =)

öğretmen arkadaşlarım eğitim yılınız hayırlı olsun işiniz zor valla
öğrencilerle normal şartlarda başetmesi zor ki birde bu durumda allah sabır versin hepinize

selam anneler
öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum ve zaman çabuk geçsin kucaklayalım sağlıkla bebeklerimizi

saol canım çok zorlanıcaz ya sınıfa varana kadar soluk soluğa kalıyorum şimdiden

çok sağolun arkadaşlar, gerçekten zor geldi uzun bir tatilden sonra bu yoğun tempo. kitap dağıttık çok yorucu oldu, çocuklar da iyice kopmuşlar okul ortamından laf anlatmak, sınıflara toplayıp yerlerine oturtmak bile zor geldi. bir an önce dersler başlasa da rahatlasak. sene başı ve sene sonu en zor zamanlar olur zaten. ama bu önümüzdeki 4 ay kolay geçmeyecek anladım bugün, müthiş bir bel ve sırt ağrısıyla eve geldim. diğer öğretmen arkadaşlar sizde durumlar nasıl?
fatmacım seni okudum, bir de nöbet tutmuşsun üstüne. turşumuz çıktı valla ilk günden. allah yardımcımız olsun

hoşgeldin canım aramıza inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucagına alkisalkisalkis

şenaycım benim iyiydi ama sessizliğe çok alışmışım başım müthiş ağrıyor eşim de aynı...sıkacağız artık dişimizi
8lerdeydim rahhattı.

çok sağolun arkadaşlar, gerçekten zor geldi uzun bir tatilden sonra bu yoğun tempo. kitap dağıttık çok yorucu oldu, çocuklar da iyice kopmuşlar okul ortamından laf anlatmak, sınıflara toplayıp yerlerine oturtmak bile zor geldi. bir an önce dersler başlasa da rahatlasak. sene başı ve sene sonu en zor zamanlar olur zaten. ama bu önümüzdeki 4 ay kolay geçmeyecek anladım bugün, müthiş bir bel ve sırt ağrısıyla eve geldim. diğer öğretmen arkadaşlar sizde durumlar nasıl?
fatmacım seni okudum, bir de nöbet tutmuşsun üstüne. turşumuz çıktı valla ilk günden. allah yardımcımız olsun[/QUOTE]

yaa bende büyük bir isteksizlik var ..ben okulu ve öğrencilerimi çok severim ama nöbet tutma fikri felan beni tedirgin ediyor..........((((((((((((((((

bu testler hep olasılıklar üzerine biliyorsun. hemen bir sorun var diye şartlandırma kendini. umarım kötü birşey yoktur. sen deneyimli bir yer ve dr. bulup amniyosentezini yaptır. dualarımız seninle canım.

herkese iyi geceler kızlar bende işten yeni çıkıcam kendinize ve bebişinize iyi bakın

fufuka canım sende kendini üzme kendi doktoruna bi göster allahın izniyle bişe çıkmaz inş.

selam kızlar bende bugün 3lü tst sonucumu aldım herşey normalmiş
vede kızım olucakmış havalara uçtum gördüğüm herkezle paylaşmak istiyorum

fatmacım seni okudum, bir de nöbet tutmuşsun üstüne. turşumuz çıktı valla ilk günden. allah yardımcımız olsun

evet canım ya ilk gün çok kötü geçti.Aslına bakarsan geçen sene arası idareyle iyi olan bir arkadaşa 4 aydan sonra nöbet yazmamıştı müdür ben şimdi 5. ayımdayım ve söylediğim halde hocahanım 1 ay sonra yazmam dedi bende zaten 1 ay sonra nöbetten düşüyorum hocam si zahmet etmeyin dedim.böyle eşitsizlikleri görünce insanda ne çalışma azmi kalıyor ne bişey bide bahçe nöbeti yazmış bizde sınıf sistemi var benim sınıfım 2. katta her tenefüs in çık in çık bizim nöbetler 1 yıl boyunca değişmez yani 1 sene hep bahçe kurul kararıyla çıkıp onada itiraz ettim bu halimle bari bahçe yazmasaydınız diye diğer arkadaşlarla anlaşın kabul ederlerse problem yok dedi
yani sinirden şimdi gelde ders anlat
Allahtan bir arkadaş kabul ettide bu hafta böyle geçti 18 ekimde 10,11 ve 12. sınıflar derse başlayacak ozmanda bana nöbet yazmayacak müdür .lütfedecek yanikötükedihüsoklava:kötükedihüso

yaa bende büyük bir isteksizlik var ..ben okulu ve öğrencilerimi çok severim ama nöbet tutma fikri felan beni tedirgin ediyor..........((((((((((((((((

aynı durumdayım çok isteksiz başladım bu yıl
çok zorlu bir 4 ay var
Allah yardımcımız olsun
üstüne üstlük 30 saat dersim var benim

canım güzel düşün güzel olsun tabi demesi kolay diyeceksin ama üzülmeni istemiyoruz hiçbirimiz
bence başka dr larada danışmalısın

tam çıkarken forumdan günün güzel haberi geldi
tebriklerr:teytey:a.s.

hayırlı olsun canım.. onların guzel haberını almak kadar guzel bısey yok dımı. Benımde kızım olcak ınsallah kızlar çogunlukta mı ne?

heryerde aynı düzen malesef canım, idarecilerle kanka olan rahat ediyor, biz hiç o durumları yaşamayacağız sanırım. aslında inadına heyet raporu alıp zorda bırakmak lazım, ama öğrencileri düşününce ona da vicdanı el vermiyor insanın.

5 ekim gece gidiyorum canımboshayallersmile
iyi yolculuklar sürmeli, bu arada diğer linkte resmini gördüm maşallah çok hoş olmuş.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?okuduğum kadarıyla öğretmen arkadaşaların ilk günleri zor geçmiş...benim annemde kolejde öğretmen biraz önce konuştum onunlada mahvolmuşş o da...kendi halime şükrettim herhalde ben bu mızmız halimle çalışamazdım:)allah tüm öğretmenlerimize güç versin inş...
yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...test sonucu iyi çıkan arkadaşların gözü aydın...
fufukacım canını sıkma inş kötü birşey yoktur dualarımız seninle umarım iyi haberlerle gelirsin...
çatlak için ben doktoruma sormuş lierac diye bir krem önerdi onu kullanıyorum kozmetiklerde bulabilirsiniz ben tekin acar dan almıştım içim yana yana...
tetanoz aşısı için benim doktorumm hiç bişi demedi:çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Bugün benim için oldukça sakindi. :) Çünkü dogru düzgün ögrenci gelmemişti. Nöbet günüm de Cuma günleri ve bahçe. Offf 10 yıldır bahçede ve cuma günleri nöbet tutuyorum ya. Hiç mi degişmez!!!

Neyseki 4 nöbetle bitrecegim :)

Bir de yemek sorun oldu. Okulda bu hafta yemek çıkmayacak malesef. Dışarıdan yemek de istemiyorum ama simitle geçiştirdim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…