ben yeni yeni hissediyorum ilk başlarda inanamadımmm acaba kendi kendime kuruntu yapıyorum diye falan düşündüm ama artık inanıyorumm kzımın kıpırdanışlarıı:)bir de çok ilginç sanki bazı zamanlarda daha çok hareketleniyor mesela eşim yanımdayken sendede oluyor mu öyle
huhuuuu günaydın hanımlar bakıyorum unutmuşsunuz beni :))))))))) bayramdan sonra güzel bir tatil yaptık sizler nasılsınız bakalım bu arada benimde kesinleşti bebişim kızzzzzzzz
B]pazar akşamı uzan mıştım bir kalktım iç çamaşırım kan içinde ama hiç ağrı yok dr aradım sabah ge dedi gittim çok şükür bebekte sorun yok rahim ağzı kanamasıymış 2 gündür uzanıyorum ve ilaç alıyorum.açıkçası kanı görünce çok korktum dr sonra kızkardeşimi aradım oda yeni ebe oldu biraz beni rahatlattı ama sabah kadar hep dua ettim[/B]şimdi pek kendimi yormuyorum
ne güzel tetenoz aşını yaptırmışsın ben korkudan hala gidemedim bebişinin cicilerinide başlamışsın almaya güle güle giysin inş...selam millet cuma günü ilk doz tetanoz aşımızı olduk çok şükür kolumun üstüne yatamama dışında sıkıntım olmadı acıo yeri o kadar anladım ki bu kişiden kişiye değişiomuş bizde cicilerini almaya başladık bebişimin fotoğraf çekemicem ama kanz die bi yerden 3-5 bişi daha aldık bide park yatak aldık çok mutluyuum içim kıpır kıpır tabi bebişimde kıpır kıpır
ya canım sorma bende öle özlemişimki sanki pc başına oturunca boş geliyordu iyiki düzeldi bende aranızdayım...offff bugün ilkders dışında full derse girdim aynı zamanda nöbet tutum ayaklarım şişti bizim lise olduğu için ses seda yoktu ama yorgunluk mahvetti beni
nesli81 hoşgeldin canım.Unutmadık merak etmezemuszemus
ben hala sağıma,soluma,sırtüstüğ ve hatta yüzüstüde yatıyorum canım
çok rahatsızda olmuyorum yani
makyaj dersen ben evden her çıktığımda mutlaka makyajımı yaparım ilk kızımdada yapmıştım bir sorun olmuyor yani:)
offff ne güzel keşke bende evde oturan öğretmen olsamm :)
hoşgeldin yeşimcim özlemiştik seni:)
umarın kötü bişey çıkmaz canını sıkmamaya çalış yanılma payı olabiliyor biliyorsun inş öle bişeydir iyi haberlerle gelirsin inş.kızlar canım çok sıkkın..
bugün üçlü test sonuçları için hastaneyi aradık dr amniyon sıvısı almam gerekiyo demiş eşime..bu da ne demek şimdi..kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum..bütün hevesim kaçtı ve yerini korku aldı..şimdi benim bebeğimde sorun var..offfff yaaaaa..yarın sonuçları hastaneden alıp kendi oktoruma götürecem..
nolur dua edin kızlar..umarım bir şey yoktur..şu an dünya başıma yıkılmış gibiyim(((
kitabın adını bilen yok mu ??
Merhaba arkadaşlar
foruma pek yazmıyorum ama düzenli okuyorum. Nur nasılsın. Benimde haftaya ayrıntılı ultrasonum var.Heyecanla bekliyorum. Benim oğluşumda çok hraeketli maşaallah. hoş kızımda da öyleydi. Son aylarımda yediğim tekmelerimden iki tane büyük çatlağım var. Umarım bunda çatlaklar artmaz.
kitabın adını bilen yok mu ??
iyim buketcim sen nasılsın?ya bizimde haftaya hem ayrıntılı ultrason hemde normal randevumuz var...acropole nurten hanıma gidiyordun demi sende hangi gün gidiceksin belli mi belki karşılaşırız:)benimde hafiften kırmızı kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı krem kullanıyorum ama bakalım son aylarda nasıl olcak:)sağlıkla gelsinler inş....
Slm kizlarrr =) ya ben cok terliyorum pööfffff klimali kiyafet yok mu alsam ben bitane
O sıcak basmaları bendede var canım burda hava kapalı bazen hafiften yağıyor ben kısa kollu geldim bu sabah işe eşim kızdı ama ne yapıyım yanıyorum ter basıyor sürekli :)))
Kış'ı nasıl geçiricem hiç bilmiyorum yazlıkları kaldırmıycam böyle giderse kaydirigubbakcemile3
aynen valla ben soyunuyorum esim kiziyo ise geldim klima acacam is arkadaslarim kiziyo alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?