kızlar bu civilim ne kadar ucuzmuş böle alanlar ürünlerden memnunmusunuz bi bahsedin ya
O sıcak basmaları bendede var canım burda hava kapalı bazen hafiften yağıyor ben kısa kollu geldim bu sabah işe eşim kızdı ama ne yapıyım yanıyorum ter basıyor sürekli :)))
Kış'ı nasıl geçiricem hiç bilmiyorum yazlıkları kaldırmıycam böyle giderse kaydirigubbakcemile3
Ben çok memnunum canım kaliteside çok güzel yıkamadım gerçi renkleri solar mı solmaz mı bilmiyorum ama bir kaç parça birşey alıp kendinde gör derim kalitesini ben çok beğendim.Yalovada yada bursada bulursam civilim'in satan ürünlerini hepsi ordan almayı düşünüyorum açıkçası
sıcak basması ben de de oluyor içimden çığlık atmak geliyor ama normalmiş metabolizma hızlı çalıştığındanmış.
çağlayan nasılsın canım<*
kızlar bu civilim ne kadar ucuzmuş böle alanlar ürünlerden memnunmusunuz bi bahsedin ya
Ben çok memnunum canım kaliteside çok güzel yıkamadım gerçi renkleri solar mı solmaz mı bilmiyorum ama bir kaç parça birşey alıp kendinde gör derim kalitesini ben çok beğendim.Yalovada yada bursada bulursam civilim'in satan ürünlerini hepsi ordan almayı düşünüyorum açıkçası
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl kaç gündür bakamadım amma yazmışsınız anca ojkudum kızlar sizlerde saçma sapan birbirinden bağımsız birsürü rüya göryormusunuz ben maşallah her gece dallasdayım sanki bir sürü bağımsız sonu bebişime dayanan rüyalar görüyorum bidse hatırlasam film olur :))))
Civilimden hangi markaları aldın? Bana da çok uygun geldiler, deneyeyim diyorum.
Slm canım hoşgeldin,bende bir sürü rüya görüyorum ama hiç birinde bebeşimi görmüyorum,ama kalktığımda çok yorgun oluyorum nedense.Her gece bir yerden bir yere koşturup duruyorum :))
9076 Crazy Penye Uzun Kol Baskl ttl Badi 3-12 Ay | Crazy | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
509 Glck PEnye Empirme Uzun Kol ttl Badi 3-9 Ay | Glck | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
601 Glck Kapitone Nakl Bebek Yelek 6-18 Ay | Glck | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
Ben bu ürünleri almıştım canım markalarına bakarak almadım açıkçası,hoşuma gidenleri aldım sadece ilk alışverişimdi çünkü :))
Ufak tefek birşeyler alabilirsin aslında sende çünkü çok güzel şeyler var beğenmezsen bir daha almazsın zaten
zaten bende sizin sayenizde bu siteyi keşfettim benim bulunduğum yere göre fiyatları uygun eğer kaliteli görünüyorsa hemen hemen bütün alışverişimi bu siteden yapma kararı aldım hemn çok tatlı çeşitler var insan kayboluo sitede resmen
Slm canım hoşgeldin,bende bir sürü rüya görüyorum ama hiç birinde bebeşimi görmüyorum,ama kalktığımda çok yorgun oluyorum nedense.Her gece bir yerden bir yere koşturup duruyorum :))
9076 Crazy Penye Uzun Kol Baskl ttl Badi 3-12 Ay | Crazy | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
509 Glck PEnye Empirme Uzun Kol ttl Badi 3-9 Ay | Glck | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
601 Glck Kapitone Nakl Bebek Yelek 6-18 Ay | Glck | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
Ben bu ürünleri almıştım canım markalarına bakarak almadım açıkçası,hoşuma gidenleri aldım sadece ilk alışverişimdi çünkü :))
Ufak tefek birşeyler alabilirsin aslında sende çünkü çok güzel şeyler var beğenmezsen bir daha almazsın zaten
evet kesinleşti ama benim içime erkek doğuyordu hep şimdi yine bi acabamı var :)))))
B]pazar akşamı uzan mıştım bir kalktım iç çamaşırım kan içinde ama hiç ağrı yok dr aradım sabah ge dedi gittim çok şükür bebekte sorun yok rahim ağzı kanamasıymış 2 gündür uzanıyorum ve ilaç alıyorum.açıkçası kanı görünce çok korktum dr sonra kızkardeşimi aradım oda yeni ebe oldu biraz beni rahatlattı ama sabah kadar hep dua ettim[/B]şimdi pek kendimi yormuyorum
almayı düşündüğüm battaniyeler
131 Bebelinna Kadife Tavşan Nakışlı 3 Parça Battaniye Set | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
601 Bebessi Elyafl Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
6109 rser rme Bebek Battaniye | rser | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
nasıllar sizce
çağlayanın dediğine ek olarak şunu söyleyebilirim marka diye ayırt etme kaliteler eş değer hepsi çok iyi ama şunuda söylemeden edemiyecem bornoz havlu filan almayı düşünmeyin derim biraz sertler
bide bişey daha söyliyim ben ana kucağı aldım demiştim hatırlarsınız aynı tarz anakucağını kanzda gördüm kalite olarak benimki çok çok kaliteli ben sanırım 70 liraya aldım kanzda 197 liraydı eşim bile şok oldu fiyatı ve aradaki kalite farkını görünce
almayı düşündüğüm battaniyeler
131 Bebelinna Kadife Tavşan Nakışlı 3 Parça Battaniye Set | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
601 Bebessi Elyafl Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
6109 rser rme Bebek Battaniye | rser | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
nasıllar sizce
merhaba kızlar
okuldan geldim bugün düne göre iyiyim dün ilk günün moralsizliği ve halsizliği mahvolmuştum
gerçi hergün moral bozucu bir olay oluyorya neyse artık
bugünde karnımdan konuşuyor kızlar ayy kız karnına benziyor dedi biri diğeri yayvan gibi biraz dedi ötekide gelmiş yok kızlar ondan değil hocam biraz kalıplıya onun için dedi sinir oldum yaa bunu söyleyende yani benden az kalır yanı yokkötükedihüso bende sende çok patavatsızsın diyecektim ya tuttum o an kendimi
offf artık takmayacagım birşeye diyorum ama olmuyokiiibilmiyorumkismile
Neslicim bende hep öyle hissettim hissettim şimdi %95 kız dedi dr um artık inanıyorum kız olduğuna :)
canım kendine dikkat et bol bol dinlen
geçmiş olsun
korkunu tahmin edebiliyorum çok kötü bir duygu olmalıbilmiyorumkismile
selam kızlar herkese iyi günler okuldan geldim yemeğimi yedim döküldüm buralara belim çok ağrıdı bugün okulda sırtımda öyle klasik belini tutan hamile pozisyonuna girdim şimdiden:) Civilden bende dün tulum çorap patik ve battaniye aldım biri kadife biri penye bugün gelecek bakalım merakla bekliyorum:) Civilin Bursa mağazası kayınvalideme 20 dk uzaklıkta o yüzden oradan göre göre almayı planlıyorum.Ama internetten aldıklarımı görünce dayanamadım biraz alışveriş yaptım işte.Gelince yorumlarımı yazarım resimlerini ekleyip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?