2011 Şubat Anneleri

Kadife seçeneği hiç aklıma gelmedi canım ama zaten pattaniyelere sarılıpta eve gelecekler birde zıbınların üstüne gene kıyafet giydiriliyor diye biliyorum.

İnş.canımhihoyyyt

hmm onların üstüne tekrar bişi giydiriyomuyuzzz bilmiyodum bunu bende:) ya aslında ben bi sitede çokbeğendim ama üstü şeklliydi yani bide onun üstüne bişi giydirirsem o şekillerin anlamı kalmaz görünmez hiç sanırım onda gerekli değildi tekrar bişi giydirmek ama battaniye konusunda doğru cnm zaten sarıcaz ben yinede bi kadife tulum alırım heralde hastane çıkışı olmasada tulumu olsun değilmii ahahah bide havlu tulumlar sıkı tutar bebişlerimizi

Merhaba arkadaşlar.

Nasılsınız? Planlarla boguşuyorum.

Bugün saglık ocagına gittim. 28 Eylülde gel tetanoz aşısını yapalım dediler. Çok geç degil mi ama?

Alışverişler falan herkes bir şeyler almış. Ne güzel. Ben daha hiçbirşey almadım. Ama civilimdeki ürünler çok güzel. Ben de ordan alacagım :)

red_cake canım ben 8. kilomu aldım :) Hiçççç dert etme. Onlar kilo degil. Şişkinlik :) Dogumdan sonra balon gibi sönecegiz. Tecrübeyle sabittir :)

Çaglayancım yeni listeyi düzenlemişsin canım. Bizim ismimizi de degiştirir misin? Asya Naz olacak inşalla :)

canım bende 2 tane hastane çıkışı alıcam 1 tane penye almıştım 1 tanede kadife almayı düşünüyorum 2 sinde hastaneye götürürüm hemşireler hangisini giydirirse artık kaydirigubbakcemile3

bende öle düşünüyorum cnm
10lulardan değilde biri 5li alırım biri 7li zıbın dediğin gibi bi jkadife olabilir nolur nolmaz burada iklim soğuk ikisinide götürürüz hayırlısyla o günler bi gelsee yarıya kauşmama az kaldı benmde sizden biraz küçüğüz oğluşumla

selam kızlar
çağlayancım bilgilerimi veriym
ayrıntılı ultrason temiz:)))çok şükür
23 cm boyunda
372 gr ağırlığında oğlum liste düzeldiği zaman eklersin

Ekledim annesi :))

Kadife tulum ekstradan bende alıcam canım,civilimde beğendiğim var bir kaç takım :))
Ama hastane çıkışını gene araştırmak lazım,onlar iyi oluyorsa onlardan alırız.

Hoşgeldin canım,kolay gelsin sana çok az uğruyorsun siteye özlüyoruz bak seni burda :))
Tamam canım bu yeni ismide çok güzelmiş :))

hoşgeldin cnm bende hiç bişi almadım sadece düşünüyoruz liste yapıyoruz:)
civilimi herkes tavsiye ediyo ya ordan bişiler lamak şart oldu kızın adıyla büyüsün inş cnm çok güzel ismi

Çaglayancım canım ne yapayım. Ben de bir de ogluş olunca bir de üstüne çalışınca koşturmak zor oluyor.

Nurberra teşekkür ederim canım. evet civilimde hem fiyatlar uygun hem de çok güzel görünüyor yahu :)

Kadife tulumlardan ben de alacagım. Zaten hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Normal zıbın takımı alacagım. Hastane çıkışının içinde çok gereksiz şeyler de var. Zaten 1 hafta sonra onları hiç giyemiyor :)

Doğru söylüyorsun canım,seninde birde oğluş vardı dimi,yazın ne güzel tatil yaptınız şimdi tam koşturmaca dönemine girdiğiniz.Allah yardımcınız olsun :))

tatllım evt ya dediğin gibi çok gereksiz şeyler var bende adı hastane çıkışı olarak değil zıbın takımı olarak alıcam inş bide çoklu alamya gerek yok gibi geliyo hani 10lu 12li falan 5lilerden alıcam çok çabuk büyüdükeleri için hemen küçük gelicek zaten ekonomik olaraakta düşünememiz şart:)

Canım evet. Bana oglumda kayınvalidem almıştı. Bir kaç parçasını kullanıyorsun. Gerisi işe yaramıyor. Zaten o kadar çok çabuk büyüyorlar ki. Oglum 3.600 dogmuştu. Dogumdan 11 gün sonra 5.500 gr olmuştu Ve onlar küçücük kalmıştı.Yani sadece hastanede giydi onları. O daha yarım saat falan yani. Kustu, degiştirdik. O kadar :) Ben de ihtiyacı olan birine verdim...

gözün aydın canım.

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Akşam bir kitapta okudum anne bebeğin hareketini net olarak hissettikte tam 147 gün sonra doğum gerçekleşiyormuş kızlar

bunu deneyelim melocum, bakalım kaçımızda tutacak)

Ekledim canım adıda çok güzelmiş ömrüm ela,adı gibi güzel bir ömrü olur inş.

çağlayancım benim de eksik bilgilerimi eklermisin. bebeğim erkek, şimdi 213 gr. 3lü yaptırmadık detaylı ultrasonu bekliyoruz, şafak 7 ekim) sağol şimdiden canım

ben de başlasam iyi olacak o planlara ama elim bir türlü gitmiyor canım.
maşallah kızının adı da çok güzel adıyla yaşasın inş.
ama bak adı naz olan bebekler pek nazlı oluyor) hazırmısın miniği nazlandırmaya

ay bende plan yapmadım daha

Selam kızlar detaylı ultrason sonucumu aldım.. herşey normalmiş şükür.. cinsiyetini sordum yine Kız dedi dr.
evridiki canım bende tetanoz aşısı olacağım..

red_cake canım ben 8. kilomu aldım :) Hiçççç dert etme. Onlar kilo degil. Şişkinlik :) Dogumdan sonra balon gibi sönecegiz. Tecrübeyle sabittir :)
/B]

meraba evridiki ay saool yaa inşaşllahh dedigin gibi bende sönerim balon gibi :1rolleyes:

sonunda unnado benide kabul etti

bu sitenin özelliği nedir?

biri benide davet edebilirmi acaba?

çağlayancığım ben yarın dr a gidiyorum son kontrol bilgilerimi yarın eklesem olurmu?
3lü test yaptırdım temiz.detaylı ultrason sonuçları güzel çıktı:)

Çağlayancım benim bebiş erkek listeye ekleyebilirsin.Henüz ismi belli değil,aklınızda güzel isimler varsa paylaşmanızı rica edeceğim.

doruk,başar,ulaş,ekin,sarp,eray
bunlar benim sevdiklerim:)

benimde 3lü testimin sonucu çıktı kızlar riskim yokmuş :dance:

tebriklerrr canıma.s.

minikim,sarısheker
geçmiş olsun kızlar.kendinize dikkat edin

bence bunları doğmadan almayın eğer sütünüz yeterli ise ilk 6 ay su bile verilmiyor biberona gerek yok
emzik ise sadece 1 tane alın bebek emziği almıyorsa boşuna para vermiş olursunuz
ben kızıma tam 4 sene önce 18 milyona emzik almıştım belki onu alır diye o dahil şuan evde 6 emzik var ve hiçbirini emmediCADIARZU

kadife bebeği çok terletiyor canım
sadece onu kullanma içine ayrıca penye battaniye al
tecrübe :)

ayyyyy canım yaaa Asya Naz iki ismide okadar çok severimki
Allahım adıyla yaşatsın çok güzel çoook beğendim teyzesi yer onuuu :)
bu arada uğraşma planları netten indir.paylaşhocam var site süper:)
ben hepsini yapıp teslim bile ettim
ilk aşınsa çok geç bence ben vuruldum senden geç olduğum haldeCADIARZU

aynen canım bende ya almayacağım yada sadece zıbın takımı eldiven şapka olan az parçalılardan :)

Selam kızlar detaylı ultrason sonucumu aldım.. herşey normalmiş şükür.. cinsiyetini sordum yine Kız dedi dr.
evridiki canım bende tetanoz aşısı olacağım..

tebriklerr sürmelia.s.
cinsiyetini yeniden niye sordunki?
kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar gündüzleri çok yazmayın akşam oku oku cevap ver bitmiyor:bbo::roflol:

öptüm hepinizi
çıkıyorum artıkkk
yarın randevum var 4 te çok heyecanlıyıımm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…