Kadife seçeneği hiç aklıma gelmedi canım ama zaten pattaniyelere sarılıpta eve gelecekler birde zıbınların üstüne gene kıyafet giydiriliyor diye biliyorum.
İnş.canımhihoyyyt
canım bende 2 tane hastane çıkışı alıcam 1 tane penye almıştım 1 tanede kadife almayı düşünüyorum 2 sinde hastaneye götürürüm hemşireler hangisini giydirirse artık kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
çağlayancım bilgilerimi veriym
ayrıntılı ultrason temiz:)))çok şükür
23 cm boyunda
372 gr ağırlığında oğlum liste düzeldiği zaman eklersin
hmm onların üstüne tekrar bişi giydiriyomuyuzzz bilmiyodum bunu bende:) ya aslında ben bi sitede çokbeğendim ama üstü şeklliydi yani bide onun üstüne bişi giydirirsem o şekillerin anlamı kalmaz görünmez hiç sanırım onda gerekli değildi tekrar bişi giydirmek ama battaniye konusunda doğru cnm zaten sarıcaz ben yinede bi kadife tulum alırım heralde hastane çıkışı olmasada tulumu olsun değilmii ahahah bide havlu tulumlar sıkı tutar bebişlerimizi
Merhaba arkadaşlar.
Nasılsınız? Planlarla boguşuyorum.
Bugün saglık ocagına gittim. 28 Eylülde gel tetanoz aşısını yapalım dediler. Çok geç degil mi ama?
Alışverişler falan herkes bir şeyler almış. Ne güzel. Ben daha hiçbirşey almadım. Ama civilimdeki ürünler çok güzel. Ben de ordan alacagım :)
red_cake canım ben 8. kilomu aldım :) Hiçççç dert etme. Onlar kilo degil. Şişkinlik :) Dogumdan sonra balon gibi sönecegiz. Tecrübeyle sabittir :)
Çaglayancım yeni listeyi düzenlemişsin canım. Bizim ismimizi de degiştirir misin? Asya Naz olacak inşalla :)
hoşgeldin cnm bende hiç bişi almadım sadece düşünüyoruz liste yapıyoruz:)Merhaba arkadaşlar.
Bugün saglık ocagına gittim. 28 Eylülde gel tetanoz aşısını yapalım dediler. Çok geç degil mi ama?
Alışverişler falan herkes bir şeyler almış. Ne güzel. Ben daha hiçbirşey almadım. Ama civilimdeki ürünler çok güzel. Ben de ordan alacagım :)
red_cake canım ben 8. kilomu aldım :) Hiçççç dert etme. Onlar kilo degil. Şişkinlik :) Dogumdan sonra balon gibi sönecegiz. Tecrübeyle sabittir :)
Çaglayancım yeni listeyi düzenlemişsin canım. Bizim ismimizi de degiştirir misin? Asya Naz olacak inşalla :)
Çaglayancım canım ne yapayım. Ben de bir de ogluş olunca bir de üstüne çalışınca koşturmak zor oluyor.
Nurberra teşekkür ederim canım. evet civilimde hem fiyatlar uygun hem de çok güzel görünüyor yahu :)
Doğru söylüyorsun canım,seninde birde oğluş vardı dimi,yazın ne güzel tatil yaptınız şimdi tam koşturmaca dönemine girdiğiniz.Allah yardımcınız olsun :))
Kadife tulumlardan ben de alacagım. Zaten hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Normal zıbın takımı alacagım. Hastane çıkışının içinde çok gereksiz şeyler de var. Zaten 1 hafta sonra onları hiç giyemiyor :)
iyi e-akşamlar kızlaar
ayrıntılı ultrasondan geldik bugün çok şükür herşey yolundaymış
paşa oğlum asker selamı veriyodu:))))
ciciler de aldım çekip koyarım bi ara
geçmişi okuyamadım fufuka stres yapma 2 li test temiz çıkmamışmıydı senin???
çoğu doktor 2 li yapıldıysa 3 lü yaptırma bile diyo
önemli olan 2 li bence hiçbişi çıkmıcak stres yapıp boşa üzülme
gerekirse de amn,iyosentez yaptır iyi bi yerde ,
kalbini ferah tut
iyi geceler kızlar çok yoruldum ben
yarın da okul var ve hiç gitmek istemiyorum
bu arada bebeğim 23 cm
ve sanırım 374 gr
minicik:))))
Kızlar ben çok kötü hasta oldum yatak döşek yatıyorum.göğüs kafesimde resmen rüzgarlar esiyor dün akşamdan beri,gecede çok fena öksürmeye başladım.öksürmekten artık karın boşluklarım ağrımaya başladı,ne sesim çıkıyor ne kolum kalkıyor.ne oldu birden bire anlamadım ki nerde üşüttüm bu kadar,aman dikkat edin kendinize kızlar. oğluşumda perişan olmuştur içerde heralde yavrum yazık ben öksürdükçe kıpır kıpır kıpırdıyor, öksürünce çok kasılıyorum o da uyumadı sabaha kadar ben öksürdükçe pıtırdadı bi sağa bi sola(( bitkisel ne kullanabilirim diye bakmak için açtım pc'yi , dikkat edin sizde aman :gitme: ben yatmaya devam ediyim en iyisi görüşmek üzere annişler mirmirmirmir
Akşam bir kitapta okudum anne bebeğin hareketini net olarak hissettikte tam 147 gün sonra doğum gerçekleşiyormuş kızlar
Ekledim canım adıda çok güzelmiş ömrüm ela,adı gibi güzel bir ömrü olur inş.
Merhaba arkadaşlar.
gözün aydın canım.
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
bunu deneyelim melocum, bakalım kaçımızda tutacak)
çağlayancım benim de eksik bilgilerimi eklermisin. bebeğim erkek, şimdi 213 gr. 3lü yaptırmadık detaylı ultrasonu bekliyoruz, şafak 7 ekim) sağol şimdiden canım
ben de başlasam iyi olacak o planlara ama elim bir türlü gitmiyor canım.
maşallah kızının adı da çok güzel adıyla yaşasın inş.
ama bak adı naz olan bebekler pek nazlı oluyor) hazırmısın miniği nazlandırmaya
/B]
sonunda unnado benide kabul etti
Çağlayancım benim bebiş erkek listeye ekleyebilirsin.Henüz ismi belli değil,aklınızda güzel isimler varsa paylaşmanızı rica edeceğim.
benimde 3lü testimin sonucu çıktı kızlar riskim yokmuş:dance:
offf birde o dert var dimi,biberon emzik ayyy hiç bitmiycek galiba bu alışverişlerimiz bizim,
ben o konuda kararsızım ama diğer topik anneleri nuk'un damaklı emziklerini öneriyorlar öyle biberonda vardı çalışacağım için onu almayı düşünüyorum bende
kızlar bvişi sorcam ya bu hastane çıkışında kadife zıbın seti alsak olurmu hani soğuk olucak ya siz ne dersiniz diğer topikte sordum tecrübeli annler cevaplar inş ama sizede bi soriim dedim hani penyeler nekadar tutarki soğukta kadife ii olurmu
Merhaba arkadaşlar.
Kadife tulumlardan ben de alacagım. Zaten hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Normal zıbın takımı alacagım. Hastane çıkışının içinde çok gereksiz şeyler de var. Zaten 1 hafta sonra onları hiç giyemiyor :)
Selam kızlar detaylı ultrason sonucumu aldım.. herşey normalmiş şükür.. cinsiyetini sordum yine Kız dedi dr.
evridiki canım bende tetanoz aşısı olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?