2011 Şubat Anneleri

Perşembe günü benimde kontrolüm var bende çok merak ediyorum,kızçemi inş.büyümüştür detaylıya giricez bu sefer inş.gösterir kendini çok yormaz bu sefer bizi :))

kızlar merhaba nasılsınız bugün ben 2 de ayrıntılıya giricem :)))) kızçemi görücem çok heyecanlıyım inş. hayırlı haberlerle gelirim

kızlar merhaba nasılsınız bugün ben 2 de ayrıntılıya giricem :)))) kızçemi görücem çok heyecanlıyım inş. hayırlı haberlerle gelirim

Hasret bitiyor bugün ne güzel yaa bende görmek istiyorum bebişimi artık
güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar edıt geri gelmiş ama bir msj yazdıktan sonra 30 dk değiştirme hakkınız varmış 30 dk içinde değiştirmezseniz gene gidecekmiş edıt :))

merhabalar bende ınsallah subat 2011 annesı olucam bugun doktoruma kontrole gıdıorum 20 hafta 4gunluk hamıleyım bakalım neler solıcek,16 haftalıkken kız dedı ama tam goremedı.2lı ve 4 lu test yapmıstık hepsı guzel cıktı sukur.sevgıler herkese:CüvCüv:

kıslar bişi sorcam bebeğin boyunu doktor sölemiyo ama ultrason kağıdında hangi ölçüye bakarak boyu anlıyoruz
ac
fl
bd falan yazıyo ya bunların hangisine baıkıyoruz yada bunlarla alakalı değilmi:)

kıslar bişi sorcam bebeğin boyunu doktor sölemiyo ama ultrason kağıdında hangi ölçüye bakarak boyu anlıyoruz
ac
fl
bd falan yazıyo ya bunların hangisine baıkıyoruz yada bunlarla alakalı değilmi:)

canım bu aylardan sonra artık net boy ölçülemiyor yani baksanda seni yanıltı oradakiler zaten doktorlarda bu yüzden bu aylardan sonra söylemiyor boyu

merhaba güzel annişler ve bebişleri.
uzun zamandır girmedim nete.amniyosentez yaptıracak arkadaşların Rabbim yardımcısıolsun inşallah iyi haberlerrle dönerler.
biraz önce kontrolden geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama yine göstermedi.cinsiyetini.ne nazlıymış bizimkiside yaa.dr. uğraştı gösterir gibi oldu.yüzde 60 kız dedi ama yinede tam göremedi.bi dahaki kontrole inşallah.bütün iç organlarını omuriliğini ayak ve el parmaklarını falan gördük.
BPD(şakaklar arası):48mm.
HC(baş çev.):171.5mm
AC(karın çev.):151mm.
FL(bacak boyu):33.5 mm

cnm merhaba bende:CüvCüv: tup bebek yaptırdım 66,5 kg ıle hamıle kaldım sımdı bu sabah ac karnına tartıldım tam tamına 70 kg cıktım.Tup bebek doktroum bana sureklı yatıcaksın demedı cok yatmakta sakıncalı oldugunu normal yasantıma devam etmem gerektıgını ve sımdıkı doktorumda yuruyus yapmam gererktıgını soledı ve bana cok yeme kılo alma dedı 5 aya kadar.ben ılk 3ay kustum pek ıstahsızdım sonra ıstahım artınca vucut soka gırdı herlde 3.5 kg aldım toplamda ama ben abartı yemıorum yıne ıstedıgımı yıorum fakat asla nutella kola hamur ıslerı tatlı ıle cok hasır nesır deılım bunları yememızın bı faydası yok zaten cnm ısteyınce belkı 1 bardak yada 1 adet yıorum.LISTE OLAYINA gelınce bende ıstıorum yaş 27 hamıle kaldıgım kg 66,5 baska hangı bılgıler gereklı.Bende bugun kotrole gıdıcem 20 hft 4gunluk acaba neler ıstıycek doktor bılemıorum,arkadaslar bu haftada neler ıstedı doktorlarınız yazarsanız sevınırım.Benım kafam su 2 boyutlu ultrasonla 4 boyutlu arasında karıstı bıraz.sevgıler

cnm merhaba hayırlı ugurlu olsun,bende saat 14.15de kontrole gıdıcem bızede doktor 16.haftada yuzde 90 kız dedı bakalım bugun gosterıcekmı ben 20 hft+4 um sen kactasın ve doktorun ne gıbı seyler ıstedı yazarsan cok sevınrım.ben bu arada hep 2 boyutlu sıyah beyaz ultrasona gırdım 4d cok gereklımı?

sağol canım seninde bebişin hayırlı olsun.
dr.benden bişey istemedi canım bi dahaki kontrole aç karnına gidicem şeker yükleme testi yapılacakmış .sadece aç gel dedi bana.banada bazen 4 boyutluda göseriyor bebişi.zaten en iyisi 2 boyutluymuş bütün organlarını bunda görüyorlar ve ölçümlerini hep 2 boyutluda yapıyorlar.çok ta takma kafana canım boyutluya giricem diye.en güvenlisi 2 boyutlu.

haa unutmuşum bebişim 355 gr olmuş.

19+6 haftalık olduk .sağlıcakla görüp güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.yinede kafana takılanları dr.una sor istersen.

Olur tabi canım,ben hazan bugün gidecekmiş diye erkenden ekledim listeyi,cumartesi pazar yazan olursa takip ediyorum tek tek listeyi ona göre yapıyorum zaten canım.

canım şu bilgilerimide veriiim ben sana cinsietimiz:erkek gr:438 testlerimiz temiz isim düşüncemizde kararsısız ya utku veya rüzgar ben burda oylama yapayım sizce hangisi daha güzel kızlar referandum başladı hadi bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…