http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi-4.html
Listemizin son hali kızlar 4.sayfada bulunmakta.
Eksik olanlar tekrardan bilgilerini bana versinler ama önümüzdeki haftadan önce yayınlamıycam listeyi bilginize :))
bunu sırf sen istedin diye ekledim bak değerini bil kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
çağlayan bu c tesi kontrolüm var beni bekle öle listeyi güncelle olmamı
kızlar merhaba nasılsınız bugün ben 2 de ayrıntılıya giricem :)))) kızçemi görücem çok heyecanlıyım inş. hayırlı haberlerle gelirim
kıslar bişi sorcam bebeğin boyunu doktor sölemiyo ama ultrason kağıdında hangi ölçüye bakarak boyu anlıyoruz
ac
fl
bd falan yazıyo ya bunların hangisine baıkıyoruz yada bunlarla alakalı değilmi:)
slm arkadaşlar sizin kaldığınız kilo nedirki ben 10 kilo aldım 69 dum şimdi 79 um ama bnmki tüp bebek ve riskli bi gebelik olduğu için sürekli yatıorum.bu arada listeyi yenilerken bnm bilgilerimide yazarmısınız yaş 29 hamiş kaldığım kilo 69,ayrıca dün ayrıntılı usg yaptırdım çok şükür bebeğim çok sağlıklı kız bebek 27 cm ve 527 grm.
merhaba güzel annişler ve bebişleri.
uzun zamandır girmedim nete.amniyosentez yaptıracak arkadaşların Rabbim yardımcısıolsun inşallah iyi haberlerrle dönerler.
biraz önce kontrolden geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama yine göstermedi.cinsiyetini.ne nazlıymış bizimkiside yaa.dr. uğraştı gösterir gibi oldu.yüzde 60 kız dedi ama yinede tam göremedi.bi dahaki kontrole inşallah.bütün iç organlarını omuriliğini ayak ve el parmaklarını falan gördük.
BPD(şakaklar arası):48mm.
HC(baş çev.):171.5mm
AC(karın çev.):151mm.
FL(bacak boyu):33.5 mm
Olur tabi canım,ben hazan bugün gidecekmiş diye erkenden ekledim listeyi,cumartesi pazar yazan olursa takip ediyorum tek tek listeyi ona göre yapıyorum zaten canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?