canım slm.. sanırım bana sordun.. benden başka yasmin varmı bilmiyorum ama... cuma günü yapıldı amniyosentez.. cumadan beri keyifsizdim çok.. çok ağladım.. ağrımda vardı.. bol su içerek ağrılarımı hafiflettim.. ama içimdeki acı hafiflemiyor.. sonuç gelene kadar.. herşeyin hayırlısı..
ilgin için tşk ederim.. pek kimse ilgilenmedi ama... bu dönemde insan ilgi alaka istiyor... allahım kimseye yaşatmasın diyorum sadece...
Merhaba arkadaşlar. Doktordan geldik. Kızımızı gördük. Çok tatlıydı abisine el sallıyordu :)
Doktor teyzemiz gelişimini çok begendi. 1 hafta önden gidiyor uzun boylu olacak dedi.
Bebişe çok iyi bakmışsın. 460 gr olmuş dedi :)
16 ekimde de şeker yüklemesi için çagırdı...
canım kargoyu sınırlamayalım bence, kim hangi kargo şirketi yakın gelirse onla yollasın. herkes gönderdiği kargonun parasını kendisi ödesin, böylece karşıdaki arkadaşa da ek maliyet olmasın. tam hediye olsun)
ben ptt pek kullanmıyorum mesela, mecbur tutmazsak yurtiçi ya da arasla yollarım. 2-3lira bişey farkedecek hediyeler çok ağır olmayacağı için. onlar daha güvenilir geliyor bana.tabi ne karar veriseniz uyarım,ille de ptt derseniz o da olur
kızlarrrr merhabaaa
anca girebildim bugün
sabah kızımı ilkkez anasınıfına götürdüm
güzelce gittik sınıfına girdik öğretmeniyle tanıştık , suluğunu çantasını astık askıya,masadaki küçük sandalyesine oturttum,liste verdiler ihtiyaçlar için snra biraz durdum yanında dersim vardı gitmek için ayaklandım öptüm kızımı sarıldım onda tık yok boya yapıyor bıcırık
sonra kapıdan çıktım ayyy birden bir ağlama geldi bana duygulandım okulun arkasına dolandım kızımın sınıfının camından içeri bakıp hem gözetledim hem ağladım onu orda tek başına savunmasız bırakıyorum gibi geldi
arabaya bindim okula gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım
okulda noldu diyenlerin yanında yine ağladım ayyy ne zormuş evladından ayrılmak
bakıcıya falanda gitti kaç sene ama okulda daha bir hisleniyor insan
sonra akşama kendisi servisle geldi teyzeleri büyüdü artık kızım bugün okullu oldu :)
kızlar merhaba ara ara girip okuyorum sizi ama yazamıyorum evde tadilat var başlarında durmak gerekiyorhediyeleşme yapıyormuşsunuz çağlayancım beni de katar mısın? bencede 15-30 uygundur.Ve kargoyu biz ödeyelim tabiki hem hediye gönderip hem kargo ödetmek olmaz.O yüzdende isteyen istediği kargoyla göndersin.
Kontrole giden arkadaşlar olmuş hepsinin gözü aydın.Bu arada Burcucum kaynanana hayran kaldım:) Valla okurken gülmekten koptum ama başıma gelse iyi bi cıngar çıkarırdım herhalde:) Şaka bir yana dehşet bişey ya resmen cam yemişsin Allah korusun inş bişey olmaz ama kusura bakma koca bir YUHHH demek istiyorum kayınvalideciğine!!!!
Çağlayan Perşembe hem bebişlerimizi hemde birbirimizi görüyoruz inş:) Çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider ve çok sağlıklı bebişlerimiz olduğunu öğreniriz.
selam kızlarrrrr
biz de ctesi buluşcaz oğluşumuzlaaa :) heyecanla bekliyoruz walla çok az kaldııııı...
ama benim gribim hala geçmedi, ben öksürüp hapşurunca üzülüyorum ufaklık etkileniyor diye
ne hediyesi canım ben kaçırmışım :kedi:
merhaba canım.. tşk ederim iyiyim sen nasılsın?? sıkıntılı bir süreç şenay.. allahım kimseye yaşatmasın..acı??.. ağrı??... işlem yapılırken bebeğini düşünmekten başka hissetmiyorsun hiç bişey.. cuma günü kontrol var.. sanırım pazartesi salıyada sonuç çıkar.. herşeyin hayırlısı..
canım slm.. sanırım bana sordun.. benden başka yasmin varmı bilmiyorum ama... cuma günü yapıldı amniyosentez.. cumadan beri keyifsizdim çok.. çok ağladım.. ağrımda vardı.. bol su içerek ağrılarımı hafiflettim.. ama içimdeki acı hafiflemiyor.. sonuç gelene kadar.. herşeyin hayırlısı..
ilgin için tşk ederim.. pek kimse ilgilenmedi ama... bu dönemde insan ilgi alaka istiyor... allahım kimseye yaşatmasın diyorum sadece...
hosbulduk cnm bende burayı bulduğum ıcın cok mutluyumm
yaş 27
muhtemel dogum tarıhı 10 subat 2011
hamıle kaldıgım kg 66,5
cınsıyet kız adı Eylül
2li ve 4 lü test yaptırdık ıkısının sonucu guzel bı sorun yok
detaylı organ taraması dedıgınız ayrıntılı ultrason ıse yanı anomalı testı ıse 2 hafta sonra
ama 16.haftada gıttıgımızde bebegıızın bıcok yerıne baktı sorun yok demıstı eger bu ıse
hedıye cekılısı ıcın ıse lınke ekledımm ve orda fıyat aralıgı konusunda fıkrımı yazdım,sımdıden herkese eglencelı hedıye arama turlarııbayanssulusmile
Günaydin, sonuclari bekleyen arkadaslar allah yardimciniz olsun sonuclariniz temiz cikar insallah.
bi sorum var kizlar gecen haftaya kadar okadar iyi hissediyodum ki kizimi sanki gidiklaniyo gibi gülüyodum ama haftasonundan beri cok azaldi hareketler hemde tekmeler eskisi kadar sert degil, doktora gitmem gerekiyo mu normal mi bilmiyorum..herkes gece hareketleniyo bebek diyo bende ciks gece bile tik yok beni aydinlatin noooluuurrr
canım ben ilk bebeğime 84 le hamile kaldım 95 te doğuma girdim eve döndüğümde 87 ye düşmüştüm ama sütüm olmayınca bi yedim bi yedim yine 95 i gördüm
şimdi 94,5 ile hamile kaldım hala 93.6 kiloyum umarım çok almam :)
doğumdan sonra zayıflama topiğinde buluşuruz artık :)
canım bu birazda vücut tipine göre değişiklik gösteren bişey
mesela ben hiçbirşey kullanmadım 1 tanede çatlağım olmadı ilk gebelikte
bundada henüz başlamadım ama bebeyağı kullanırım 7. aydan sonra sanırım
canım ben hala yüzüstü bile yatıyorum,sağ,sol sırtüstü farketmiyor
son aylarda dikkat etmek gerekiyor daha çok
şenaycım bugünde anasınıfına başladık çok heyecanlıydık çookk
kendisi istedi baleyi sorduk yorulmam dedi
bu arada mesajıma koca topikte sadece sen cevap vermişsin
halbuki sevincimi paylaşmak için yazmıştım
sağol canım
canım çantalar çok kullanışlı değilmiş
istersen tek tek fiyatlarını araştır hangisi ucuzsa ona göre alırsın
ama ben olsam niveayı alırdım çünkü kullandım ve memnun kaldım özellikle pişik kremi süper
umut çok güzelll
canımm benim kızımın ismi EYLÜL çokk güzel hitap etmeside güzel genelde Eylül isimlilerde pek güzel oluyorlar maşallah :)
benim dr um her kontrolde söylüyor canım bilgisayar ölçülerini girince otomatik olarak hesaplıyor bebeğin gelişimine göre
ayyy ne güzelll
benim eşimde hamile olduğumu öğrenince "çocuklarımın annesi seni çok seviyorum " diye not yazılmış güller almıştı çok duygulanmıştım hala saklıyorum
bencede 15-30 arası olsun
şimdi alt sınır 10 olsa kimi 10 tl lik alır kimi 30 sanki haksızlık gibi olur ama 15 olsa biraz daha iyi gibi olur yani bencee
şimdi diyeceksiniz hediyenin iyisi kötüsü olmaz diye
bencede öylede 10 da çok az değilmi yaaa
birde kargoyu kısıtlamayalım arkadaşlar isteyen istediği kargoyla göndersin
mesela direk internetten alıp yollayanlarda olabilir o zaman kargo seçme şansımız olmuyor biliyorsunuz
sonuçta gönderen verecek kargo parasını
banada geldi canım kızımla etkinlikleri yapıyoruz çok teşekkürler haber verdiğin için
arkadaşlar bazı arkadaşlar okadar uyarı olmasına ragmen hiç dikkat etmiyor hala yemek adı yazıyor hepimiz hamileyiz burada lütfen daha dikkatli olalım bu konuda alan var alamayan var bulan var bulamayan var
bilerek yapmadığına emin,im sudenurcum ama bu seni sanırım 3. uyarışım lütfen biraz daha dikkatt
canıııımmm çok sevindim senin adınaaa
bebişide büyütmüşsün maşallahhh
bende müdürüme söyledim ekimde nöbetten düşeceğim diye kağıt getir falan demedi tamam dedi:)
ayyy bende bugün nöbetçiydim öldüm yorgunluktan yaa
24. hafat dolunca veriyorlar ama bende önce isteyeceğim
Günaydın güzel anneler benim gene bacak kasılmalarım başladı ama özellikle çok yorulunca oluyor bu farkettim bunu kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama ev işide hiç bitmiyor :))
Dillerim_lal arkadaşımız geldimi buraya hiç dr.gidecekti ama ne oldu merak ettim bir daha gelmedi sanki
Katılmak isteyen arkadaşlarımızı topiğe bekliyorum ;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15370829&posted=1#post15370829
Günaydın güzel anneler benim gene bacak kasılmalarım başladı ama özellikle çok yorulunca oluyor bu farkettim bunu kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama ev işide hiç bitmiyor :))
Dillerim_lal arkadaşımız geldimi buraya hiç dr.gidecekti ama ne oldu merak ettim bir daha gelmedi sanki
Çağlayan, izmirliigulsah, mimix, mucize_1406 günaydın kızlar :))
Dilerim lal'den iyi haberler bekliyoruz hepbirlikte.
Bende 2 gündür baş ağrısı çektim dün dr'umu aradım kan basıncındandır dedi. Çok zor durumda kalırsan Parol iç ama gerçekten çaresiz hissedersen dedi. Bende gittim eczaneden aldım ve hop geçti. Yokyok ilacı almadan psikolojik demek ki birazı da. Yani biliyorum ya elimde bir ilaç var ozaman rahata kavuştum.
Onun dışında sormak istediğim ben şimdi 20 haftayım ya bu 5.ayın başlangıcı demek sanırım, 24.haftada bitince 6 aya girmişmi olucaz ya ben bi türlü anlayamıyorum. Şimdi 5'in içindemiyiz??
ah ahh hersey kafada bitiyo bende simdi bebegimi iyi hissetmiyorum ya usnda bi göreyim pit pit oynar icimde =) ahanda ufak bi kimildama hissettim oyhh cok sükür =)
bu ay hesabini bende merak ediyorum ben 21+6yim 6ayin icindesin dedi doktor ben hesapladigimda 5 ayin icindeymisim gibi geliyo, bide vergi dairesinde calisiyorum nsl hesap yaptigimi ögrenseler isten atarlar
günaydin, sonuclari bekleyen arkadaslar allah yardimciniz olsun sonuclariniz temiz cikar insallah.
Bi sorum var kizlar gecen haftaya kadar okadar iyi hissediyodum ki kizimi sanki gidiklaniyo gibi gülüyodum ama haftasonundan beri cok azaldi hareketler hemde tekmeler eskisi kadar sert degil, doktora gitmem gerekiyo mu normal mi bilmiyorum..herkes gece hareketleniyo bebek diyo bende ciks gece bile tik yok beni aydinlatin noooluuurrr
Çağlayan, izmirliigulsah, mimix, mucize_1406 günaydın kızlar :))
Dilerim lal'den iyi haberler bekliyoruz hepbirlikte.
Bende 2 gündür baş ağrısı çektim dün dr'umu aradım kan basıncındandır dedi. Çok zor durumda kalırsan Parol iç ama gerçekten çaresiz hissedersen dedi. Bende gittim eczaneden aldım ve hop geçti. Yokyok ilacı almadan psikolojik demek ki birazı da. Yani biliyorum ya elimde bir ilaç var ozaman rahata kavuştum.
Onun dışında sormak istediğim ben şimdi 20 haftayım ya bu 5.ayın başlangıcı demek sanırım, 24.haftada bitince 6 aya girmişmi olucaz ya ben bi türlü anlayamıyorum. Şimdi 5'in içindemiyiz??[/
günaydın cnm geçmiş olsun bnimde bildiğim 22 hafta sonunda 5 ay bitmiş oluyor
ah ahh hersey kafada bitiyo bende simdi bebegimi iyi hissetmiyorum ya usnda bi göreyim pit pit oynar icimde =) ahanda ufak bi kimildama hissettim oyhh cok sükür =)
bu ay hesabini bende merak ediyorum ben 21+6yim 6ayin icindesin dedi doktor ben hesapladigimda 5 ayin icindeymisim gibi geliyo, bide vergi dairesinde calisiyorum nsl hesap yaptigimi ögrenseler isten atarlar
Mimix çok alemsin valla sırnaşık şey
Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito
cnm bnmki daha minik ama bende artık ufak pıtırtıları hissetmeye başladı çok az sayıda da olsa ama geçen gün hiç hissedemedim öyle zor bi gün geçtiki bnm için çok mutsuzdum dünde artık dedim bi sağlık ocağına gidiim çok şükür geçte olsa kalp sesini duyabildim aletin ses ayarları bozulmuş yüreğim ağzıma geldi ama çok şükür duydum hemşire hareket etmediğinde şekerli şeyler ye dedi üzüm elma tatlı falan ozman hareketlenir dedi bakallım inş daha sert tekmelerini bekliyorum sende içini ferah tutu demesi kolay biliyorum ama işte olmadı bi sağlık ocağpına git cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?