2011 Şubat Anneleri

Günaydin, sonuclari bekleyen arkadaslar allah yardimciniz olsun sonuclariniz temiz cikar insallah.
bi sorum var kizlar gecen haftaya kadar okadar iyi hissediyodum ki kizimi sanki gidiklaniyo gibi gülüyodum ama haftasonundan beri cok azaldi hareketler hemde tekmeler eskisi kadar sert degil, doktora gitmem gerekiyo mu normal mi bilmiyorum..herkes gece hareketleniyo bebek diyo bende ciks gece bile tik yok beni aydinlatin noooluuurrr

Canım izinden yeni döndüm geçmişi yeni okuyabiliyorum,içini ferah tut kuzucuğun sağlıkla gelecek inşallah senin ve hepimizin dualarıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Gözünaydın canım bebişini görmüşsün maşallah kocamanda olmuş
Şeker yüklemesi nasıl oluyor azıcık bahsedebilirmisin.

Tamam canım anlaştık kaydirigubbakcemile5

Ben dün geçmişe pek bakmadım canım kaçırmışım galiba,hayırlı olsun hem bale hem anaokulu ne çok zor olmuştur onu orda bırakıp giderken bende yiğenlerimden biliyorum ama anne olunca hissedeceğimiz duygular daha farklı olacak tabi..
Kızçenin resimlerini çektiysen eklesene bakalım bayanssulusmile

Evet perşembe günü büyük gün inş.bebişlerimizde iyidir bizde birbirimizi görücez inş. :))
Ama herkese sanırım perşembe günü vermişler randevu bu konferans varmış diye inş.oraya gidince çok beklemeyiz :))
Çekilişe ekledim senide :))

ne hediyesi canım ben kaçırmışım :kedi:

Geçmiş olsun canım sen daha atlamadın mı çok zordur biliyorum.İnş.bir an önce iyileşirsin
Kendi aramızda hediye çekilişi yapıyoruz,canım bebişlerimiz için hediye alıp göndericez son katılım 30 eylül katılmak istersen eğer 2011 şubat anneleri hediyeleşiyor topiğine bende varım yaz :))

Geçmiş olsun yasmincim inş.bundan sonraki süreç hem senin hemde bebişin için çok güzel geçer.Dr.sana bu dönemde dikkat etmen gereken birşey olduğunu söyledimi.

Bana birde son satını söyleyebilirmisin canım.Listede seni ona göre ekliycem kusura bakma yazmayı unutmuşum onu.

Günaydın canım bebişin hareketlerini hissetmek istiyorsan tatlı birşeyler yiyip sol tarafına yatıp bekle bebişin o zaman hareketlenir.Ama onlar daha çok küçücük belki uyuyordur annesi endişeye kapılma hemen :))

Mısra, ayşebetül günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Günaydın güzel anneler benim gene bacak kasılmalarım başladı ama özellikle çok yorulunca oluyor bu farkettim bunu kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama ev işide hiç bitmiyor :))

Dillerim_lal arkadaşımız geldimi buraya hiç dr.gidecekti ama ne oldu merak ettim bir daha gelmedi sanki

Katılmak isteyen arkadaşlarımızı topiğe bekliyorum ;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15370829&posted=1#post15370829

Son düzenleme:

canım kızına başaılar diliyorum,daha nice mezuniyetlerini ve meslek sahibi olduğu günü de görürsün inşallah,, bende çok duygulanırdım heralde,sevmeyi ve sevilmeyi çok seviyorum,bende kızçemi bıraksam mutluluktan ağlardım senin gibi,ayy bizde görelim inşallah o günleri,,
senin eşinede 10 puan ozaman:lepi: insan nekadar mutlu oluyor dimi,kadınları mutlu etmek çok kolaykaydirigubbakcemile3

Sagol cnm ins dedigin gibi uyuyodur sadece. magnezyumu almiyosun dimi cokkk ayip =) bende cok oturunca bacagim uyusuyo allahtan rapor aldim yarim gün calisiyorum sadece yoksa yerimden kalkamazdim aksam

günaydın canım,benimde gece çok acayip bi kasılmam oldu, hala ağrı var bacağımda doktorum bana haftada bir magnezyum tozu iç dedi, sende dene istersen ben başlayacağım,ev işini de çok abartma hiç bi iş kızçelerimizden önemli değil dimikaydirigubbakcemile5
dilerim lal i bende merak ediyorum,inşallah güzel haberlerle döner...

cnm bnm günaydın bnmde kasılmaları oluyor hatta cok sık doktorum magnezyum verdi ve cok yordugumu söyledi kendimi ani hareketlerden kaçınman gerekior eğilirken kalkarken dikkat et birde magnesıum verdi onu su ile içmek zor oluyor bn meyve suyuna katıp içiyorum daha iyi bir tat veriyor sende öyle al ama sakın aksatma olur mu ?

Çağlayan, izmirliigulsah, mimix, mucize_1406 günaydın kızlar :))
Dilerim lal'den iyi haberler bekliyoruz hepbirlikte.
Bende 2 gündür baş ağrısı çektim dün dr'umu aradım kan basıncındandır dedi. Çok zor durumda kalırsan Parol iç ama gerçekten çaresiz hissedersen dedi. Bende gittim eczaneden aldım ve hop geçti. Yokyok ilacı almadan psikolojik demek ki birazı da. Yani biliyorum ya elimde bir ilaç var ozaman rahata kavuştum.
Onun dışında sormak istediğim ben şimdi 20 haftayım ya bu 5.ayın başlangıcı demek sanırım, 24.haftada bitince 6 aya girmişmi olucaz ya ben bi türlü anlayamıyorum. Şimdi 5'in içindemiyiz??

ah ahh hersey kafada bitiyo bende simdi bebegimi iyi hissetmiyorum ya usnda bi göreyim pit pit oynar icimde =) ahanda ufak bi kimildama hissettim oyhh cok sükür =)
bu ay hesabini bende merak ediyorum ben 21+6yim 6ayin icindesin dedi doktor ben hesapladigimda 5 ayin icindeymisim gibi geliyo, bide vergi dairesinde calisiyorum nsl hesap yaptigimi ögrenseler isten atarlar

günaydın kızlar hepinizeee

YASMİNKAMU canım daha yeniş gördüm kusura bakma nolur inşallah amniyosentez sonucun hayırı bi şekidle sağlıklı bi şekilde çıkar Allah yar ve yardımcımız olsun hepmizin anne olmak çok zormuş gerçekten her an aklımız onlarda sende ilgi beklemekte çok haklısın tatlım dualarımız sizinle inş hepimiz birbirmiz için dua edelim şu şubat bi gelsinde sağlıkla alalım bebekelrimizi kucaklarımıza inş

Son düzenleme:

Mimix çok alemsin valla sırnaşık şey
Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito

cnm bnmki daha minik ama bende artık ufak pıtırtıları hissetmeye başladı çok az sayıda da olsa ama geçen gün hiç hissedemedim öyle zor bi gün geçtiki bnm için çok mutsuzdum dünde artık dedim bi sağlık ocağına gidiim çok şükür geçte olsa kalp sesini duyabildim aletin ses ayarları bozulmuş yüreğim ağzıma geldi ama çok şükür duydum hemşire hareket etmediğinde şekerli şeyler ye dedi üzüm elma tatlı falan ozman hareketlenir dedi bakallım inş daha sert tekmelerini bekliyorum sende içini ferah tutu demesi kolay biliyorum ama işte olmadı bi sağlık ocağpına git cnm

hadi gözün aydın cnm ohh ii barii :)

Mimix çok alemsin valla sırnaşık şey
Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito

ben ozamanlar belli belirsiz bisiler hissediyodum ama emin degildim

evt ya cok zor, benim doktora hastaneye gittigim kadar kimse gitmemistir artik esimde isyanlarda askim cocuk simdiden ögreniyo kadin dogum dru olacak kadar bilgi sahibi oldu sayende diyo ama napyim
benimki üzüm yiyince sanki daha bi hareketleniyo kac gündpr yemiyodum aliymda yiyim bugün bakalim belki sertlesir tekmeleri yavrumunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…