Mimix çok alemsin valla sırnaşık şey
Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito
günaydın kızlar ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? ne zaman yapılıyor
Sagol cnm ins dedigin gibi uyuyodur sadece. magnezyumu almiyosun dimi cokkk ayip =) bende cok oturunca bacagim uyusuyo allahtan rapor aldim yarim gün calisiyorum sadece yoksa yerimden kalkamazdim aksam
günaydın canım,benimde gece çok acayip bi kasılmam oldu, hala ağrı var bacağımda doktorum bana haftada bir magnezyum tozu iç dedi, sende dene istersen ben başlayacağım,ev işini de çok abartma hiç bi iş kızçelerimizden önemli değil dimikaydirigubbakcemile5
dilerim lal i bende merak ediyorum,inşallah güzel haberlerle döner...
cnm bnm günaydın bnmde kasılmaları oluyor hatta cok sık doktorum magnezyum verdi ve cok yordugumu söyledi kendimi ani hareketlerden kaçınman gerekior eğilirken kalkarken dikkat et birde magnesıum verdi onu su ile içmek zor oluyor bn meyve suyuna katıp içiyorum daha iyi bir tat veriyor sende öyle al ama sakın aksatma olur mu ?
Çağlayan, izmirliigulsah, mimix, mucize_1406 günaydın kızlar :))
Dilerim lal'den iyi haberler bekliyoruz hepbirlikte.
Bende 2 gündür baş ağrısı çektim dün dr'umu aradım kan basıncındandır dedi. Çok zor durumda kalırsan Parol iç ama gerçekten çaresiz hissedersen dedi. Bende gittim eczaneden aldım ve hop geçti. Yokyok ilacı almadan psikolojik demek ki birazı da. Yani biliyorum ya elimde bir ilaç var ozaman rahata kavuştum.
Onun dışında sormak istediğim ben şimdi 20 haftayım ya bu 5.ayın başlangıcı demek sanırım, 24.haftada bitince 6 aya girmişmi olucaz ya ben bi türlü anlayamıyorum. Şimdi 5'in içindemiyiz??
ah ahh hersey kafada bitiyo bende simdi bebegimi iyi hissetmiyorum ya usnda bi göreyim pit pit oynar icimde =) ahanda ufak bi kimildama hissettim oyhh cok sükür =)
bu ay hesabini bende merak ediyorum ben 21+6yim 6ayin icindesin dedi doktor ben hesapladigimda 5 ayin icindeymisim gibi geliyo, bide vergi dairesinde calisiyorum nsl hesap yaptigimi ögrenseler isten atarlar
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Ama işte böyle ulu orta almıyorsun dimi diye sorulmaz ki canım yaa..:kedi: Tadı çok kötü ne yapıyım içince midem bulanıyor muz ve maden suyu içmeye çalışıyorum onun yerine
suya katip iciyosunuz siz herhalde, ben hap kullaniyorum tadini pek hissetmiyorum =)
Ama işte böyle ulu orta almıyorsun dimi diye sorulmaz ki canım yaa..:kedi: Tadı çok kötü ne yapıyım içince midem bulanıyor muz ve maden suyu içmeye çalışıyorum onun yerine
suya katip iciyosunuz siz herhalde, ben hap kullaniyorum tadini pek hissetmiyorum =)
evet cnm bize toz verdi tadı iğrenç ben suyla içemedim doktorum meyve suyuyla iç dedi tadı daha güzel oldu :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.bende en son 20 haftalık dr gittiğimde 6. aya döndük artık dedi ama her yerde farklı sööleniyo ay hesabı bu arada bizim doğum sezeryan olcak bu nedenle aslında ben ocak annesiyim artık :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.bende en son 20 haftalık dr gittiğimde 6. aya döndük artık dedi ama her yerde farklı sööleniyo ay hesabı bu arada bizim doğum sezeryan olcak bu nedenle aslında ben ocak annesiyim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?