2011 Şubat Anneleri

Mimix çok alemsin valla sırnaşık şey
Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito

bende şimdi aynı şeyi sorcaktım bende henüz hiçbirşey hissetmiyorum ve endişeleniyorum doktorumda 21. haftaya kadar hissedersin dedi sürekli ultrasonda görmek istiyorum :)

Sagol cnm ins dedigin gibi uyuyodur sadece. magnezyumu almiyosun dimi cokkk ayip =) bende cok oturunca bacagim uyusuyo allahtan rapor aldim yarim gün calisiyorum sadece yoksa yerimden kalkamazdim aksam

Ama işte böyle ulu orta almıyorsun dimi diye sorulmaz ki canım yaa..:kedi: Tadı çok kötü ne yapıyım içince midem bulanıyor muz ve maden suyu içmeye çalışıyorum onun yerine

Dr.banada günde 1 tane yeter dedi ama tadı kötü işte ne yapıyım içemiyorum :))
Kendimi ne zamandan beri akşamları bu kadar enerjik hissetmiyorum ya canım ondan sarılıyorum işlere ama yavaşlasam iyi olacak galiba dediğin gibi :1hug:

Bak bu güzel fikir canım saol hemen deniyim en iyisi,hiç olmazsa mide bulantımı keser belki

Ne kadar ağrım olursa olsun ilaç içmeme taraftarıyım,başım çok ağrıdığında paso su içiyorum yada temiz havada biraz duruyorum tavsiye ederim canım.
Gülşah liste vermiş canım ondaki gibi takip ediyoruz aylarımızı

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

günaydın kızlar ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? ne zaman yapılıyor

19-22 hafta arası ben 22.haftamda gideceğim canım

günaydın kızlar nasılsınız ay hesaplamasını konuşmuşsunuzda ben 2 doktor kontrolündeyim ikiside 5. ayın bittiğini söylüyor ama burdaki listede 5. aya yeni başlanmış gözüküyor kafam karıştı gerçi bence doktorun dediği önemli

Birde Çağlayancım benim son durumum cinsiyet bilmiyoruz ama 3'lü testimiz temiz çıktı çok şükür. Ama sanırım güncellemene yetişemem çünkü evde netim yok ancak p.tesi bildirebilirim. Neyse sağlıklı olsunda önemli değil. Birde facebook nerde? Nasıl giriliyor?

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün.bende en son 20 haftalık dr gittiğimde 6. aya döndük artık dedi ama her yerde farklı sööleniyo ay hesabı bu arada bizim doğum sezeryan olcak bu nedenle aslında ben ocak annesiyim artık :)

biz ikimiz çakma şubat annesi olucaz benimde sezeryan doktorum ocak 15 den sonra alırız dedi bi değişiklilk olmassa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…