2011 Şubat Anneleri

hoşgeldin nils....kızının ismi değişik ve güzel bir isimmiş biz daha bulamadık kızımıza isim....zemuszemus

Allah üniversiteye gittiği zamanları da göstersin canım

teşekkür ederim canıma.s.

ben artık master yaptım herhalde zayıflama üzerine...zayıflarız canım ne olacak
ayy nöbet çabuk düşsekkk
ayy bende canım bende hayatım dietle geçti umarım bu bebişlerden sonra normal sınırlara düşeriz:)

mezuniyetini de görürsün inş. canım

teşekkürler şenaycımma.s.

teşekkür ederim evridiki
evet annelik zor ama çookkk güzel bir duygu her an gözyaşın hazırda bekliyor çok duygusal oluyorsun :)
aman iyikide istememişsin erkenden izin çünkü nolur nolmaz şurda 2-3 hafta kaldı at sandalyeyi nöbet yerine otur yaa 2 haftada öyle olsun

geçmişler olsun canım
evet çok zor bir durum ama en azından için rahat edecek
sonra keşkelerle yaşamak zor olurdu...

canım mide yanması hamilelikte sıkça olan bir sorun
ben ilk gebeliğimdede çok yaşadım şimdide rennie çiğneyebilirsin hiçbir zararı yok günde 3 tane kadar kullanıyorum ben

canım o tarih bebeğin gelişimine göre sürekli değişir
benim ilk gittiğimde 22 şubattı sonra 18 şubat oldu en son 16 şubat bebiş biraz önden gidiyor gelişim olarak :)

eskişehirin neresindesin bende eskişehirdeyim benimde oğlum olcak allah nasip ederse 22 haftalık hamileyimm

bende eskişehirliyim:)

Ayyyy canımm teşekkür ederim darısı sizin kızların başınaaa :)
Doğmadan önce farklı doğunca bambaşka oluyor inan duygular .Allahım olmayanlarada yaşatsın çoook güzel çokkkzemuszemus

teşekkürler canım.
hepimizin yavrularına geçerli bu güzel dileklerin inşallah...
ayy evet eşim biraz benle fazlaca ilgilensin o bile yetiyor eminim sizdede öyledir dediğin gibi kadınlar hemen mutlu oluyor

Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito

cutie cim benim 2. hamileliğim ama bende hissetmiyorum merak etme normal bünyeye göre değişiyor:)

manikcim tesekkür ederim canım.Gerçekten çok duygusaldı.Doğum yaptığın anda bile şuanki duygulaının kat kat fazlasını hissedeceksin canım.Hepimizinki hayırlı bir evlat olsun inşallah.Okullu fotografı yok ama okul için çekilmiş vesikalık fotosunu ekliyorum canım :)

selammm demeden hemen cevaplara geçtim dünden buyana okadar çok şey yazılmışki daha 10 sayfa okuyabildim gerisini sonra okuyacağım sabahtan beri ayaktayım ayaklarım şişti biraz uzanacağım şimdi

geçmiş olsun canım.. Çok şükür ki kolay ve sorunsuz gecmııs umarım sonucuda aynı sekılde temız sorunsuz cıkarda burda o guzel sonuca bızımle paylasırsın kı oyle olacagınıda ınanıyorm.
Sen bol bol ıstırahat et kendıne de bebısıne de cok ıı bak emı

aramıza hoşgeldin canım a.s. tanem ismi çok güzel bence kulağada çok hoş geliyor

Son düzenleme:

iyi olmana çok sevindim canım umarım test sonuçları gelince dahada iyi olursunsen iyi olunca minişinde hissediyordur anne bak bende iyiyim diyordur sana:dance:

evet ara ara üzüntü hali geliyor ama çabuk geçiyor inşallah güzel gelecek sonuçlar

dünden beri belki 5 litre su içmişimdir...bol bol su içiyoruz işte birde dinleniyoruz şu an yapacak bişi yok

mrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınız?bi ara girmedim yanı aslında yazamadım...
çağlayancım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz....
fatmacım minik eylül ün okulu hayırlı olsun cimcime ne heyecanlıdır demi tabi sizde:)umarım bizde görürüz o günleride
biz bu gece yine yalnızız babamız nöbette...
yarın sabah 9buçukta doktor 10 buçukta ayrıntılı ultrason randevumuz var çok heyecanlıyızzzzemuszemus

iyi akşamlar canım gözün aydın ne güzel yarın kızınla hasret gidericeksin güzel haberlerinizi bekliyoruz

iyi haberlerle gelinşallah canım:CüvCüv:

kızlar size bişi sorucam bana fikir verin lütfen
oğlum olursa adı efe olacak diyodum taa öncelerden
ama şimdi az önce uras ismini de çok beğendim
anlamı da şans, talih demekmiş
hem anlamı hem söylenişi çok hoşuma gitti
ama uras efe ikisi birlikte yakışmıyo sanki
sadece uras koysam efe dedim hep şi,mdiye kadar
sizce hangisi daha iyi???

aynen canım öyle
benim ilk dr umda bana öyle yaptı doğurursun ama çok zor olur dedi
son kontrolümde aaa suyu bitmiş kireçlenme başlamış diye korkuttu bizi ben 1 gün daha beklemek istiyorum bari 12.12.2006 olsun doğum tarihi dedim oda birşey olursa sorumluluk sizin olur dedi bu durumda tüm hamile adayları yatar ameliyat masasına bende yattım mecburen saat 16 da ameliyata aldı beni hatta makyajlı falanım fotolarda çünkü kontrole gitmiştik sonra alışveriş yapacaktık
sonradan kendi ağzıyla söylediki ogün saat 16 daki ameliyatlık hastası gece acilen doğuma alınmış 16 randevusu boşmuş beni almış nekadar şanslısın dedi
boşu boşuna kesti beni adi adam hakkımı helal etmiyorum aylarca çektim acısını
şimdi mecburen sezeryan olacağım o yüzden

canım zaten saatlerce sancı çekmekten o bölgeler uyuşuyormuş kesinlikle hissetmiyormuşsun acısını kesiğin falan kızkardeşim anlattı zaten artık kesik atmadan normal doğumda yapmıyorlar ha yukarda kesik ha aşağıda kolayına geliyor dr ların tabi

fatmacım sen tecrübelisin ne zaman belli olur hangi doğumun uygun olduğu....ben doğumdan çok korkuyorum...hep normal doğum olsun istiyoruz eşimle ama ben çok korkuyorum kendimi çok şartlandırmışım ama sezeryan olursa sanki çok kötü birşey yapmış gibi hissetcem kendimieyvahedigeldismile

kızlar az önce nihayet kızımın ismini kesinleştirdik..eşimle beğendiğimiz ilk ortak isim..
"erva" ismini düşünüyoruz. yanına kısa bir isim eklesek mi..fikir verir misiniz..bu isimde tanıdıklarınız var mı

erva hoşmuş:)))
bence tek isim güzel
iki isim sevmiyorum ama insan birine karar veremiyo ki en güzeli olsun istiyo
bi türlü karar verilemiyo

güzel bir isim ...ama hem erkeğe hem kıza koyuyorlar bu ismi biliyorsunuzdur.bu arada anlamı neymiş merak ettim....

bencede tek ısım tercıh et canım zaten ıkı ısım aynı anda solenmıo zaten herkes bırını tercıh edıo olede bırı farklı bırı farklı soluo.
Erva kulaga hos gelıo anlamı ne?

Bende hep kızım olursa ısmını Ecrın koyucam derdım bu ısımı ılk duydugumda daha okuyodum ne evlılık ne cocuk planm vardı. Sımdı bu ısım cok yaygınlastı ama buyusu bozulsun ıstemıorum yıne koymak ıstıyorum ama nette asılmıdır asılsızmıdır anlamı ıle degısık hurafeler var o yuzden bıraz kafam karıstı ama yıne de koyucam gıbı dedıgım gıbı ısım buyusu bozulsun ıstemıorum cunku hep bı kızım olucak adını ecrın koyucam olursa bana Rabbımın hedıyesı olcak derdım hayırlısı bakalım

canım ben bir egeli olarak efe ismini çok beğeniyorum ama uras ta değişikmiş anlamıda güzell bilmiyorum kiii:uhm:ay bu isim olayıda çok zor bi iş yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…