Selam arkadaşlar bende yeni girdim ve yeni gördüm çok sevindim bu sayfanın olduğuna bende şubat annesi olucam kızım 15şubat gibi doğacak heyecanla kucağımıza almayı bekliyoruz.Bu arada isim arıyorum eşimle Tanem düşündük sizce nasıl?bana fikir verirseniz çok sevinirim.nasıl geçiyor hamilelik benim bu aralar tansiyonum çok düşüyor yerimden kalkmak istemiyorum.tam 20haftalık olduk bugün.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
Allah üniversiteye gittiği zamanları da göstersin canım
ayy bende canım bende hayatım dietle geçti umarım bu bebişlerden sonra normal sınırlara düşeriz:)ben artık master yaptım herhalde zayıflama üzerine...zayıflarız canım ne olacak
ayy nöbet çabuk düşsekkk
mezuniyetini de görürsün inş. canım
zug, melocum, Fatmacım teşekkür ederim.
Fatmacım demek kızın okullu oldu. Maşallah :) Benim oglum 4 yıldır okulluBu sene 5. senesi O yazdıgın duyguyu inanki her yıl yaşıyorsun. Çok zor ya
Nöbet olayını sormuşsunuz arkadaşlar. 24 haftada nöbetten düşülüyor. Bugün doktor söyleyince ben de söyledim. Zaten 2 hafta var yazıp verin en azından 2 nöbetten kurtulayım dedim.
Vereyim ama 37. haftada dogum iznine ayrılırken sorun olabilir. Sonuçta resmiyete girecek dedi. Ama istersen vereyim dedi.Ben de tehlikeli iş yapmayalım kimseye bir şey olmaz gelir beni bulur diyerekten yok kalsın dedim.
merhaba canım.. tşk ederim iyiyim sen nasılsın?? sıkıntılı bir süreç şenay.. allahım kimseye yaşatmasın..acı??.. ağrı??... işlem yapılırken bebeğini düşünmekten başka hissetmiyorsun hiç bişey.. cuma günü kontrol var.. sanırım pazartesi salıyada sonuç çıkar.. herşeyin hayırlısı..
merhaba güzel hamisler ve bebekleri sizleri takip etmeye calısıyorum vaktım oldukca ıns herkes sag saglım yavrusunu kucagına alır hepımızın tek ıstedıgıde bu zaten yavrularımıza kavusmak hayırlısıyla arkadaslar bır sorum olacak benım cok fazla mıdem yanıyor ne yersem yanıyor maden suyu ıcıyorum bır zararı olurmu bıde sızdede mıde yanması sıkayetı varmı
kızlar bende 22. haftadayım erkek ultrasona girdiğimde erşilen kağıtta doğum 5 şubat yazıyor bikerede 31 ocak yazmıştı nasıl oluyor acaba bilen varmı? doktora sorsam tam tarih olarak söylermi bilirmi acaba? cvp yazın lütfen...
eskişehirin neresindesin bende eskişehirdeyim benimde oğlum olcak allah nasip ederse 22 haftalık hamileyimm
Ben dün geçmişe pek bakmadım canım kaçırmışım galiba,hayırlı olsun hem bale hem anaokulu ne çok zor olmuştur onu orda bırakıp giderken bende yiğenlerimden biliyorum ama anne olunca hissedeceğimiz duygular daha farklı olacak tabi..
Kızçenin resimlerini çektiysen eklesene bakalım bayanssulusmile
canım kızına başaılar diliyorum,daha nice mezuniyetlerini ve meslek sahibi olduğu günü de görürsün inşallah,, bende çok duygulanırdım heralde,sevmeyi ve sevilmeyi çok seviyorum,bende kızçemi bıraksam mutluluktan ağlardım senin gibi,ayy bizde görelim inşallah o günleri,,
senin eşinede 10 puan ozaman:lepi: insan nekadar mutlu oluyor dimi,kadınları mutlu etmek çok kolaykaydirigubbakcemile3
Ben henüz hiç hareket hissetmedim kızlar yaaa uffff....
Neyse sağlıklı olsun da ben beklerim sositososito
canım çok sevindim bende yeğenim kreşe başlayınca aynı duyguları hissetmiştim tabi anne olunca dahada katlanıyordur.Anneliği henüz tam manasıyla hissedemiyorum ama yolda kız çocuklarını görünce yüzüme koca bir gülümseme yayılıyor ve içim sevinçle doluyor.Allaha dua ediyorum o an bana bir kız çocuğu nasip ettiği için:)Umarım hayırlı bir evlat olur. Mümkün olursa kızının remini koysana görmek isterim.Daha önce koydunmu hatırlamıyorum ama okullu resminide görmek isteriz:)
merhaba arkadaşlar bi eski sayfaları okuyayım dedim ama maşallah uçmuşsunuz okuyamadım
evet amniyosentezi yaptırdık.çok kısa ve acısız bişiydi ama çok gerildim.doktorun eli çok hafifmiş hiç bişi anlamadım gerçi gözlerimi hiç açmadım iğneleri hiç görmedim.doktorum bana gayet başarılı geldi ne bir kan nede bir iz hiç birşey yoktu.5 dakikada bitti.
işlem sonrası 3 gün yatak istirahi verdi.önlem olarak.bende 2 gündür kayınvalidemdeydim 2 gün boyunca bir tek tuvalete kaktım.Allah razı olsunn çok güzel baktı yemeğimi meyvemi suyumu hep yatağıma getirdi.okadar çok uyudumki uykusuz stresli geçen günlerim çıktı heralde
işlem sonrası bizde kan uyuşmazlığı olduğu için bir iğne oldum.
sıvıyı özel bir laboratuvara verdik 10-15 gün içinde belli olur dedi.1 hafta sonra kontrole gidicez
amniyosentez 800 lira tuttu (özel sağlık sigortası %100 ödedi)
labaratuvar 194 lira tuttu
kan iğnesi 160 lira tuttu (oda devlet hastanesinde yazdırsaydık ödemeyecektik ama ne zamanımız nede halimiz vardı)
şuan iyiyim.yinede pek bir şey yapmıyorum istirahate devam.bir tek beklemek kaldı.Allah yardım eder inşallahta çabuk geçer bu süre ve güzel haberler alırım
bu arada bebişim son günlerde çok daha hareketlenmeye başladı artık net hissediyorum.tepinip duruyo..pıt pıt ediyo.hele sırt üstü yatınca bi debeleniyo ki sormayın
Selam arkadaşlar bende yeni girdim ve yeni gördüm çok sevindim bu sayfanın olduğuna bende şubat annesi olucam kızım 15şubat gibi doğacak heyecanla kucağımıza almayı bekliyoruz.Bu arada isim arıyorum eşimle Tanem düşündük sizce nasıl?bana fikir verirseniz çok sevinirim.nasıl geçiyor hamilelik benim bu aralar tansiyonum çok düşüyor yerimden kalkmak istemiyorum.tam 20haftalık olduk bugün.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
merhaba arkadaşlar bi eski sayfaları okuyayım dedim ama maşallah uçmuşsunuz okuyamadım
evet amniyosentezi yaptırdık.çok kısa ve acısız bişiydi ama çok gerildim.doktorun eli çok hafifmiş hiç bişi anlamadım gerçi gözlerimi hiç açmadım iğneleri hiç görmedim.doktorum bana gayet başarılı geldi ne bir kan nede bir iz hiç birşey yoktu.5 dakikada bitti.
işlem sonrası 3 gün yatak istirahi verdi.önlem olarak.bende 2 gündür kayınvalidemdeydim 2 gün boyunca bir tek tuvalete kaktım.Allah razı olsunn çok güzel baktı yemeğimi meyvemi suyumu hep yatağıma getirdi.okadar çok uyudumki uykusuz stresli geçen günlerim çıktı heralde
işlem sonrası bizde kan uyuşmazlığı olduğu için bir iğne oldum.
sıvıyı özel bir laboratuvara verdik 10-15 gün içinde belli olur dedi.1 hafta sonra kontrole gidicez
amniyosentez 800 lira tuttu (özel sağlık sigortası %100 ödedi)
labaratuvar 194 lira tuttu
kan iğnesi 160 lira tuttu (oda devlet hastanesinde yazdırsaydık ödemeyecektik ama ne zamanımız nede halimiz vardı)
şuan iyiyim.yinede pek bir şey yapmıyorum istirahate devam.bir tek beklemek kaldı.Allah yardım eder inşallahta çabuk geçer bu süre ve güzel haberler alırım
bu arada bebişim son günlerde çok daha hareketlenmeye başladı artık net hissediyorum.tepinip duruyo..pıt pıt ediyo.hele sırt üstü yatınca bi debeleniyo ki sormayın
mrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınız?bi ara girmedim yanı aslında yazamadım...
çağlayancım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz....
fatmacım minik eylül ün okulu hayırlı olsun cimcime ne heyecanlıdır demi tabi sizde:)umarım bizde görürüz o günleride
biz bu gece yine yalnızız babamız nöbette...
yarın sabah 9buçukta doktor 10 buçukta ayrıntılı ultrason randevumuz var çok heyecanlıyızzzzemuszemus
mrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasılsınız?bi ara girmedim yanı aslında yazamadım...
çağlayancım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz....
fatmacım minik eylül ün okulu hayırlı olsun cimcime ne heyecanlıdır demi tabi sizde:)umarım bizde görürüz o günleride
biz bu gece yine yalnızız babamız nöbette...
yarın sabah 9buçukta doktor 10 buçukta ayrıntılı ultrason randevumuz var çok heyecanlıyızzzzemuszemus
yok canım doktor normal doğuma uygun değilsin diyor çıkıyor işin içinden...
Şimdi şöyle düşün doktor muayene etse "Sezeryan olacaksınız normal doğuma uygun değil çatınız." falan dese ne yapacağız... Açıp kendimizi muayene edemeyeceğimize göre güvenip sözünü dinleyeceğiz doktorun. Doktorlar da ne yazıkki bunu biraz kullanıyorlar.
Öyle tabii ki canım... kimse erken doğurmak istemez. Ama bizim bebişler aceleci olurlarsa yapacak bişey yok. 7. ayda bi çok şeyi hazır olmalı ki süprize karşı hazırlıklı olalım... İnşallah hepimiz sağlıklı vakitli doğumlar yaparız.
Ben aslında normal doğumdan korkuyorum.Daha doğrusu sancıdan değil vajinaya atılan kesikten veya yırtılma olayından... Yani o acıya dayanır mıyım diye düşünüyorum... Sanırım normal de olsa epiduralli normal yapacağım.
Kendimi şimdiden her duruma psikolojik olarak ayarlamaya başladım.
güzel bir isim ...ama hem erkeğe hem kıza koyuyorlar bu ismi biliyorsunuzdur.bu arada anlamı neymiş merak ettim....kızlar az önce nihayet kızımın ismini kesinleştirdik..eşimle beğendiğimiz ilk ortak isim..
"erva" ismini düşünüyoruz. yanına kısa bir isim eklesek mi..fikir verir misiniz..bu isimde tanıdıklarınız var mı
kızlar size bişi sorucam bana fikir verin lütfen
oğlum olursa adı efe olacak diyodum taa öncelerden
ama şimdi az önce uras ismini de çok beğendim
anlamı da şans, talih demekmiş
hem anlamı hem söylenişi çok hoşuma gitti
ama uras efe ikisi birlikte yakışmıyo sanki
sadece uras koysam efe dedim hep şi,mdiye kadar
sizce hangisi daha iyi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?