kızar ben kaçtıımm kayınvalideciğim beni çok özlemiş kaydirigubbakcemile3 herkese iyi akşamlarrr
bak yaf ben sana kızmadım mı kötü düşünme diyelmaz:
kızlar atladığım varsa kusura bakmayın.. hepinize çok ama çok tşk ederim...
bunu anlatmak çok ama çok zor.. allahım kimseye yaşatmasın diyorum tekrar tekrar... ama insan böyle zamanlarda destek, teselli, dua istiyor... o yüzden geçmişte biraz sitemli yazdım.. umarım kimse kırılmamıştır...
ALOCUM özellikle sana çok ama çok tşk ederim... bana çok ama çok desteek oldun.. allah razı olsun... seninde yüce rabbim yar ve yardımcın olsun... dualarım seninle canım.. perşembe günü detaylı ultrasonunda ben inanıyorum hiç bişey çıkmayacak allahımın izniye.. sende inan inancını asla kaybetme...
DİLLERİM LAL bende amniyosentezi yaşayan bir insan olarak sana bir kaç kere yazdım ama okuyabildin mi bilemiyorum... umarım iyi geçmiştir... umarım iyisindir.. allahım yar ve yardımcın olsun...
merhaba arkadaşlar emin olun bu topiği yeni gördüm:)bende şubat 2011 annesi olacağım inşallah:) 14 ünde doktora gitmiştim doktorum 21 cm ve 448( -50 gr +50 gr ) demişti bu normailmi sizce ? birde 29 unda tekrar çağırdı ayrıntılı ultrason için kağıt vereceğini söyledi,ben ve eşim tereddütteyiz ayrıntılı ultrason için yaptıranınız varmı?nerede yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız yardımcı olabilirmisiniz?boshayallersmile
canım benim bebeğin eşi rahim ağzını kapatıyo bu nedenle normal doğum yapmam imklansızlaştı.bende yoksa normal doğum düşünüyodum epidural ama malesef artık sezeryana döndüm ama bakalım bi ihtimal yukarı çıkarsa normal olabilr
cnm hayırlısı olsun bebıs ıcın ne ıyıyse ıns o olur.nette yazıodu zamanla yukarı cıkarmıs dıe umarım yukarı cıkar cnm.
cnm en iyisi aslında normal doğum ve bebeğin tam zamanında doğması benimde erken doğum riskkim var kasılmalarım cok oluyor karnımda doktrum erken doğum olablir dedi ama bn istemiyorum dayanabilceğim yere kadar dayanmak istiyorum cünkü bebeğimin gelişimini tamamlamasın istiyorum ....
ayy cnm umarım erken dogmaz tam zamanında dogar,kendıne cok dıkkat et gerekırosa baska doktorunda fıkrını al neden böyle oluormus dıe.
Bizim patronlar 15 gün önce pazar günü buraya gelmiş burasıda sanayi yeri bir sürü köpek var dışarda bir tanesi içeri girmiş onlarda farketmemişler köpeği dükkana bağlamışlar 1.5 gece köpek burda kalmış.
Patronlarım yeni farketti pirelendiğimizi ama ben dün şüphelendim eşime söyledim yoktur öyle şey dedi şimdi ilaççı arıyorlar dükkana.
Bende dr.gidicem işte çok kötü kabardım ve kaşınıyorum öyle birşeyki vucudum sanki böyle alerji olmuş gibi kıpkırmızı
cnm benımde bu yaz kedımde pıre gordum hemen pıre tozu falan doktu annem,once ılacladı onun bulundugu yerı ve bekleyıp cok ıyı temızledı bendede kasıntı falan olmustu ama senın gıbı fecı olmadım ve kızarıklık yoktu hatırladıgım kadarıyla ama sanırım bıse olmaz ama sen yınede sor sorustur doktora.cok gecmıs olsunnn..
bende sütlü meme olmak istiyoruuummm... bende memişlerim sütten dolsun istiyoruuuummmmafoldumben
olsun olsuuunn :lepi: kocaman sütlü memelerim olsun kaydirigubbakcemile3o kadar içten istedinki eminim sütleri taşan bi göğsün olucakkk bak o zaman onları nasıl idare ediceksin ::)))kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar anneler.
bende diş dolgusu yaptıracagım aranızda yaptıran varmı zararlımı,
Kızlar yaaa çok korkunç birşey oldu bizim dükkanı pireler basmış ben bir haftadır kaşınıyordum vucudümda kızarıklı ve şişlikler var acayip şekildede kızardım.Dr.aradım ama izinliymiş perşembeye kadar yokmuş 15:30da cildiyeden randevu aldım ona gidicem.Pire birşey yaparmı hamileler için bilginiz varmı?
kızlar yaa sizin göğüsleriniz ne durumda? benim göğüslerimde hiç büyüme yok gibi
ben 7 kilo aldım herhalde 4 ü göğüstür :kedi:...yakında patlayacaklar sanırım ohaoldumsmileohaoldumsmile
Selam arkadaşlar bende yeni girdim ve yeni gördüm çok sevindim bu sayfanın olduğuna bende şubat annesi olucam kızım 15şubat gibi doğacak heyecanla kucağımıza almayı bekliyoruz.Bu arada isim arıyorum eşimle Tanem düşündük sizce nasıl?bana fikir verirseniz çok sevinirim.nasıl geçiyor hamilelik benim bu aralar tansiyonum çok düşüyor yerimden kalkmak istemiyorum.tam 20haftalık olduk bugün.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
ben 7 kilo aldım herhalde 4 ü göğüstür :kedi:...yakında patlayacaklar sanırım ohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?