2011 Şubat Anneleri

bak yaf ben sana kızmadım mı kötü düşünme diyelmaz:

Tamam düşünmiicem belki benimkiler sonradan başlicaklar büyümeye...

Canım benim her zaman için brbirimize desteğiz burada.... hem öyle sitemli yazdım falan diye üzülme... burda kimse kimseye alınmaz... Konu bebeklerimiz olunca duygusal davranmamız gayet normal.Böyle zamanlarda kusura bakılmaz.
İnşallah güzel haberin gelince kol kola verip halay çekeceğiz burada

bende sütlü meme olmak istiyoruuummm... bende memişlerim sütten dolsun istiyoruuuummmmafoldumben

hoşgeldin canım bende henuz dun kesfettım burayı emın ol cok eglenıceksın burda aynı kaderı paylasıoruzz...herkes bırbırıne ınanılmaz destek oluorr..ıykı varızzz.cnm ayrıntılı ultrason dedıgın anomalı taraması mı,benım doktorum kendı deılde bu konuda özel ultrason egıtımı almıs bırıne yonlendırdı ben suanda 20hft+5gunlugum 2 hafta sonra gıdıcem ve bakılcak eger bahsettıgın bu ıse..fıyatıda 140tl akdenız unıversıtesınde.

kızlar nasılsınız..umarım hepinizde iyisinizdir..amniyosentez olan veya olacak olan arkadaşlara ayrı ayrı Allah yardımcıları olsun diyorum.inşallah herşeyin hayırlısı olur..iyi haberlerinizi bekliyoruz. ben amniyosentez yaptırmak istemedim. risk vardı ben de de..herşeyin hayırlısı..
bu arada benim göğüsler büyüktü zaten şimdi biraz daha büyüdü. arada sancı oluyor nedenini bilmiyorum ama iyiki uzun sürmüyor..
kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın..hepinizi öptümmhihoyyyt

kızlar yaa sizin göğüsleriniz ne durumda? benim göğüslerimde hiç büyüme yok gibi

ben 7 kilo aldım herhalde 4 ü göğüstür :kedi:...yakında patlayacaklar sanırım ohaoldumsmileohaoldumsmile

iyi akşamlar annecikler bende arada girip bi bakıp kaçıyorum bugün ananemizle çıkıp biraz alışveriş yaptık :)))
yasemincim inşallah iyi haberlerin gelir inan hepimizin aklındasınızı dillerimlal ve senden iyi haberler bekliyoruz dualrımız sizlerle

kızlar dolgu yaptırabiliyor muyuz...buna çok sevindim..benim iki dolgum var yapılması gereken ve..çok korkuyordum dolgu zamanını kaçırdım diye..dr sormam lazım..umarım yapılıyordur..

Selam arkadaşlar bende yeni girdim ve yeni gördüm çok sevindim bu sayfanın olduğuna bende şubat annesi olucam kızım 15şubat gibi doğacak heyecanla kucağımıza almayı bekliyoruz.Bu arada isim arıyorum eşimle Tanem düşündük sizce nasıl?bana fikir verirseniz çok sevinirim.nasıl geçiyor hamilelik benim bu aralar tansiyonum çok düşüyor yerimden kalkmak istemiyorum.tam 20haftalık olduk bugün.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)

hoşgeldin aramıza kızının ismide çok güzel

merhaba arkadaşlar bi eski sayfaları okuyayım dedim ama maşallah uçmuşsunuz okuyamadım

evet amniyosentezi yaptırdık.çok kısa ve acısız bişiydi ama çok gerildim.doktorun eli çok hafifmiş hiç bişi anlamadım gerçi gözlerimi hiç açmadım iğneleri hiç görmedim.doktorum bana gayet başarılı geldi ne bir kan nede bir iz hiç birşey yoktu.5 dakikada bitti.

işlem sonrası 3 gün yatak istirahi verdi.önlem olarak.bende 2 gündür kayınvalidemdeydim 2 gün boyunca bir tek tuvalete kaktım.Allah razı olsunn çok güzel baktı yemeğimi meyvemi suyumu hep yatağıma getirdi.okadar çok uyudumki uykusuz stresli geçen günlerim çıktı heralde

işlem sonrası bizde kan uyuşmazlığı olduğu için bir iğne oldum.

sıvıyı özel bir laboratuvara verdik 10-15 gün içinde belli olur dedi.1 hafta sonra kontrole gidicez

amniyosentez 800 lira tuttu (özel sağlık sigortası %100 ödedi)
labaratuvar 194 lira tuttu
kan iğnesi 160 lira tuttu (oda devlet hastanesinde yazdırsaydık ödemeyecektik ama ne zamanımız nede halimiz vardı)

şuan iyiyim.yinede pek bir şey yapmıyorum istirahate devam.bir tek beklemek kaldı.Allah yardım eder inşallahta çabuk geçer bu süre ve güzel haberler alırım

bu arada bebişim son günlerde çok daha hareketlenmeye başladı artık net hissediyorum.tepinip duruyo..pıt pıt ediyo.hele sırt üstü yatınca bi debeleniyo ki sormayın

amniyosentez sonucu bekleyen arkadaşlar yakın zamanda sağlık haberleri vereceksiniz inşallah

kızlar ben bugün oğluma müzik dinlettim kulaklıkla
önce kıpırdandı korkar diye çok abartmadım(((
şimdi de uyudu sanırım hareket etmiyo dün kıpır kıpırdı
bugün yüz vermiyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…