2011 Şubat Anneleri

yarın bebısını gorcektın dımı ee buyuk bulusma ne guzel bende persembe gorucem ınsallah hersey yolundadır.
Insallah sende guzel haberlerle gelırsın canım :)

yarın bebikine teyzelerindende selam söuyle olurmuu

bende pazartesi gördüm ama amniyosentez esnasında hiç bişi anlamadım bakamadım zaten doğru dürüst gözlerim hep kapalı olduğundan

pazartesi kontrol için randevum var inşallah orda iyi olduğunu görürüm.belki cinsiyetinide öğrenirim gerç, şuanda derdimiz o değil ama olsun gösterirse çok memnun olurum valla

canım hala gostermedımı cınsıyetını masallah amma edeplıymıs :)
kızla genelde gec gosterır ama bakalım ınsallah hayırlısı olsunda.
Sende Ankara dasın heralde hangı hastaneye gıdıosun canım

göstermedi yaaa döndü arkasını

evet ankaradayım.medart a gidiyorum balgatta.haluk balkayaya

sen nereye gidiyosun

ben gazı hastanesı tıp fakultesıne gıdıyorum canım Doktorum Prof. Aydan BİRİ

geçen sene neredeyse hergün gazi deydik babam için.güzel hastane inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

kızlar giremedim ne zamandır
nasıl gidiyor:))

ve ayrıca oğlum oluyorrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçen sene neredeyse hergün gazi deydik babam için.güzel hastane inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Amin canım benım ınsallah hepımız saglıcakla kucagmıza alırızda daha sonra da burda onlardan bahsederız bırbırımıze sende guzel haberlerle gel de yuzumuzu guldur ınsallah

Hayırlı olsun oglusun canım..
Rabbım saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

Kızlar ben kaçar sız daha buralardasınız heralde aslında uykumda yok ama bıraz uzanayım.
Sizi de bebıslerınızıde opuyorum ıyı geceelerrrrr

tamamm inş yarın güzel kızıma cici teyzelerinden çokkk selam söylüyeceğim inşşş:sm_cool: bu arada bende ankaradayım bende balgatta akropol e gidiyorummmm

amin hadi sana ii uykular:)))))))

Aramıza hoşgeldin canım

Herşeyin hayırlısı allahtan canım,kendi moralini her zaman yüksek tut bak içindeki canda artık hareketlenmiş yavaş yavaş,bol bol dua et bizimde dualarımız senin ve yasminkamu için inş.herşey çok güzel olacak sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getireceğiz.

Gözünaydın canım

dillerim lal .Amniyosentez yaptırmışsın cnm. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın. zemuszemus .Kendini fazla yorma cnm bebiş de yorulmasın. Hep iyi düşün iyi olsun Allahın izniylee yerimseniben

Cnm hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla doğduğu günleri de görürüz. Yeni mi öğrendin genelde erkekler hemen belli oluyor derler. Biz de 4. aydan sonra öğrendik tahmin etmiştik artık kızlar geç gösteriyor kendini kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…