yarın bebikine teyzelerindende selam söuyle olurmuu
bende pazartesi gördüm ama amniyosentez esnasında hiç bişi anlamadım bakamadım zaten doğru dürüst gözlerim hep kapalı olduğundan
pazartesi kontrol için randevum var inşallah orda iyi olduğunu görürüm.belki cinsiyetinide öğrenirim gerç, şuanda derdimiz o değil ama olsun gösterirse çok memnun olurum valla
geçen sene neredeyse hergün gazi deydik babam için.güzel hastane inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
kızlar giremedim ne zamandır
nasıl gidiyor:))
ve ayrıca oğlum oluyorrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
karamel iinşallaahhh canım inşallahhhh
herbaryumm gözün aydıınnn
Hayırlı olsun oglusun canım..
Rabbım saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
Kızlar ben kaçar sız daha buralardasınız heralde aslında uykumda yok ama bıraz uzanayım.
Sizi de bebıslerınızıde opuyorum ıyı geceelerrrrr
herbaryum gözün aydınn...prensini sağlıkla kucağına al inş
Selam arkadaşlar bende yeni girdim ve yeni gördüm çok sevindim bu sayfanın olduğuna bende şubat annesi olucam kızım 15şubat gibi doğacak heyecanla kucağımıza almayı bekliyoruz.Bu arada isim arıyorum eşimle Tanem düşündük sizce nasıl?bana fikir verirseniz çok sevinirim.nasıl geçiyor hamilelik benim bu aralar tansiyonum çok düşüyor yerimden kalkmak istemiyorum.tam 20haftalık olduk bugün.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
merhaba arkadaşlar bi eski sayfaları okuyayım dedim ama maşallah uçmuşsunuz okuyamadım
evet amniyosentezi yaptırdık.çok kısa ve acısız bişiydi ama çok gerildim.doktorun eli çok hafifmiş hiç bişi anlamadım gerçi gözlerimi hiç açmadım iğneleri hiç görmedim.doktorum bana gayet başarılı geldi ne bir kan nede bir iz hiç birşey yoktu.5 dakikada bitti.
işlem sonrası 3 gün yatak istirahi verdi.önlem olarak.bende 2 gündür kayınvalidemdeydim 2 gün boyunca bir tek tuvalete kaktım.Allah razı olsunn çok güzel baktı yemeğimi meyvemi suyumu hep yatağıma getirdi.okadar çok uyudumki uykusuz stresli geçen günlerim çıktı heralde
işlem sonrası bizde kan uyuşmazlığı olduğu için bir iğne oldum.
sıvıyı özel bir laboratuvara verdik 10-15 gün içinde belli olur dedi.1 hafta sonra kontrole gidicez
amniyosentez 800 lira tuttu (özel sağlık sigortası %100 ödedi)
labaratuvar 194 lira tuttu
kan iğnesi 160 lira tuttu (oda devlet hastanesinde yazdırsaydık ödemeyecektik ama ne zamanımız nede halimiz vardı)
şuan iyiyim.yinede pek bir şey yapmıyorum istirahate devam.bir tek beklemek kaldı.Allah yardım eder inşallahta çabuk geçer bu süre ve güzel haberler alırım
bu arada bebişim son günlerde çok daha hareketlenmeye başladı artık net hissediyorum.tepinip duruyo..pıt pıt ediyo.hele sırt üstü yatınca bi debeleniyo ki sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?