2011 Şubat Anneleri

anladım canım ben de 71 le kaldım şimdi 78 im
ama ben 24 kilo verip hemen hamile kalınca diyeti bıraksan da bu kadar alırdın dedi.
haftada 350 gr falan normalmiş canım

anladım canım ben de 71 le kaldım şimdi 78 im
ama ben 24 kilo verip hemen hamile kalınca diyeti bıraksan da bu kadar alırdın dedi.
haftada 350 gr falan normalmiş canım

Bende 13 kg verdikten sonra hamile kalmıştım dr.verdiklerini almamaya çalış geri dedi.Onun için spor ve diyetle destekliycem bundan sonra.

O anın büyüsüne kapılıp unutma sakın canım ben unuttum eşiminde aklına gelmemiş o kadar konuşuyorduk isteriz unutmayalım diye :))

bende hep öyle oluyorum şunu sorcam bunu sorucam die ama gel görki hiçbirni sormadan o heyecanla geri geliyorum bu sefer liste yapıcam ordan kopya çekicem :kedi:

bende hep öyle oluyorum şunu sorcam bunu sorucam die ama gel görki hiçbirni sormadan o heyecanla geri geliyorum bu sefer liste yapıcam ordan kopya çekicem :kedi:

Bugün dr. banada bir şikayetin varmı nasıl gidiyor dedi sadece beni pire ısırdı birşey olur mu dedim,Halbuki bir sürü sorum vardı.Ama unuttum heyecandan. :))

kızlar hero baby numune istemiştim az önce geldi ama insan içine numune koyar kargoya yazık ya boşa ödüyolar :))) 1 tane kitapçık çıktı okadarcık

selam kızlarrr minik bir aradan sonra yine geldim

ankarada yağmur var hava biraz karardı gibi kışı özlemişim sanırım mis gibi toprak koktu.

boş boş yatılmıyor malum ihtirahtteyiz biraz kitap okudum biraz el işi yaptım.maalesef örgü bilmediğim için bebikime bişiler öremiyorum neyse bende bu yaptıklarımdan çocuğumun çeyizine koyarım -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
selamm kızlarr herkes iyidir umarımm :teytey:

Çağlayan dün okumuştum inan bugün bilgisayarıı açınca tekrar okudum teşekkür ederim arkadaşım nefis bi yazı :))

selamm kızlarr herkes iyidir umarımm :teytey:

Hoşgeldin kızçe biz iyiyiz sen nasılsın :))

Çağlayan dün okumuştum inan bugün bilgisayarıı açınca tekrar okudum teşekkür ederim arkadaşım nefis bi yazı :))

Saol canım,gelmişsen sende bana adres bilgilerini özel msj atsan hazır burdayken :))

Hediyeleşecek olan arkadaşlar bana yavaştan adreslerinizi özel msj olarak atarmısınız.Son ana kalmasın adresler.

Son durum olaraktan 15-30 tl arası hediye alımı yapıyoruz hediye çekilişine KATILMAK İÇİN BUGÜN SON GÜN
1-5 ekim arası adres yolluyoruz (ama siz erkenden gönderin unutmayalım sonra)
25-31 ekim arası hediyeleri göndermiş oluyoruz.Yani 31 ekim son gün ama o zaman'a kadar hediyelerimiz arkadaşlarımıza gitmiş olacak.(31 ekim tarihinde herkesin hediyesi arkadaşına gitmiş olacak) Herkes onaylıyorsa son şeklimiz bu olsun.

Adres Bilgilerinde gerekli olanlar ;
Ad Soyad
Açık Adres ve Kargo için Tel.numarası

1.Caglayancicek
2.Gozdeati
3.esraa47 (adres gönderdi)
4.dillerim_lal (adres gönderdi)
5.moonsun82 (adres gönderdi)
6.red_cake (adres gönderdi)
7.nesli81(adres gönderdi)
8.s3nna (adres gönderdi)
9.gyshnky
10.maviumutolsun (adres gönderdi)
11.yasese (adres gönderdi)
12.fns93
13.yasminkamu (adres gönderdi )
14.too_be (adres gönderdi bilgiler eksik )
15.senaysn (adres gönderdi )
16.melocum (adres gönderdi )
17.sevim_li (adres gönderdi )
18.fukuka (adres gönderdi )
19.cnnp
20.evridiki (adres gönderdi)
21.nuryasemin
22.hazel28
23.yesimpk35 (adres gönderdi bilgiler eksik)
24.mucize_1406
25.cutie
26.manikk
27.arc_en_ciel
28.minikimm (adres gönderdi )
29.sshele (adres gönderdi)
30.nur_45
31.nhlhsn (adres gönderdi )
32.buket111

Son düzenleme:
Hoşgeldin kızçe biz iyiyiz sen nasılsın :))

Saol canım,gelmişsen sende bana adres bilgilerini özel msj atsan hazır burdayken :))

ben sana gözün aydın yazmıstrım ama onlar cıkmamıss caglayan kaydirigubbakcemile3

ay sen en azından doktora pirenin ısırıgını sormussun ben hiçbişey sormadım ne zaman geleyim diye bile sormadım oda bişey demedi ne4 zaman gidecegimi bilmiyorum

valla bende bissürü şey hazırlıyorum soracam diye hatta eşime tembihliyorum unutursam sen hatırlat diye ohooooo ne o nede ben aklımıza bile gelmiyo hadi doktor sormasa soracak bişiyin varmı diye soramadım diyecem onun üstüne atıcam ama yok yani efsunlanmış gibi oluyorum salak salak suratına bakıyorum doktorun aklinialirimsmile

Saol elifçim sende benden beter olmuşsun canım ya biz bir dahaki gidişte şeker yüklemesi yapıcaz bunuda söylemedi mi dr sana :))

Sedacım aslına bakarsan adreslerin tamamlanmasını bekliyorum sonradan göndermeyen olursa sorun yaşamak istemiyorum çekilişteki arkadaşa ayıp olmasın diye hepsini bir alıyım öyle açıklıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…