2011 Şubat Anneleri

bebeğinin tam boyunu bilmeyen yada dr.u söylemeyen arkadaşlar FL değerini 7 ile çarptığımızda bebeğin yaklaşık boyu çıkıormuş.çünkü bu haftalardan sonra boyunu tam ölçmek mümkün olmuyormuş bacaklarını kıvırdıkları için.bizim bebiş bu durumda FL 33,5*7=23,5cm olmuş maşallah

yok canım yaa 3 lü test sonucuna baktı güzel çıkmış sonuçların dedi geçmiş olsun dedi bende başka bişey yapacakmıyızx dedim hayır dedi benneyaptımki bence o benden degilde doktorun odunlugundan kaynaklandı sanırım :dance:

zaten artık ona gitmiyorum değiştirdim doktorumu 10 tl veriyorum özel hastaneye gidiyorum en azından baya bi ilgi görüyorum her derdimi dinliyo :smiley-cool:

Bende hesapladım şimdi 23.3 cm çıkıyor :))

çağlayan merak ettim sevil birinin adımı

bizimde kızımız olursa eğer ismi kesin Ayşegül kayınvalidemin adı asıl adı ayşe ama ayşegül diyolar aslında ayşede olur ben seviyorum o ismi eşim çok istiyor bende seviyorum ismi

erkek olursa daha belli değil

rahmetli babamın ismini koyabiliriz dedi eşim ismi kenan ama ben pek istemiyorum babamı kaybedeli 5 ay oldu ama o hiç çocuklarında ve torunlarında aileden birinin ismini koymayı sevmezdi hep söylerdi aslında bir yandan istiyorum bir yandan hep o sözleri geliyor aklıma karar veremedik

:)) valla bende burda çok bekledim bu dr.acaba diyorum başka bir dr.daha gitsem mi karar veremedim düşünüyorum ama değiştirmeyi bende

Sevil eşimin rahmetli annesinin adı canım,bende o ismi çok severim zaten.
Allah rahmet eylesin canım.En doğru kararı siz verirsiniz gene canım.Eşimin ailesindende pek tepki geldi aa sevil mi neden başka birşey değil diye millet deli olur kendi isimi konsun diye bunlarda istemiyor bende eşimde bende istediğimiz için koyuyoruz diyorum.

caglayan ne kadar şanslısınn yaa kayınvaliden yokk benneyaptımki

Kayınvalidem yok ama öyle bir görümcem varki kayınvalidem olsa bu kadar yapmazdı emin ol.Oturmaya gittik geçen hafta nasılsın iyimisin bebek nasıl diye bir kere sormadı bile,öyle kös kös oturduk konuşmadan abisine sorular sordu ben öyle durdum yanlarında

FL ne kızlar bilmiyorumkismile

çağlayancım sevil çok güzel isim Allah bebeğine uzun ömürler versin.herrkes farklı düşünüyor işte eşin ve sen mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil

benim kayınvalidemde bir kere bile birşey söylemedi isim konusunda sormadı bile.biryerde sözü açılıncada kendileri bilirler sağlıklı olsunda dedi.

ama belli okadar mutlu olduki ayşegül koymak istediğimizi öğrenince

bende bilmiyordum 19 cm çıkıyor benimki..tabi 1 hafta önceki boy laelaelaelaelae

FL uyluk kemiği uzunluğuymuş .vücuttaki en uzun kemikmiş.7 ile çarpınca bebeğin yaklaşık boyu bulunuyor

Kızlar son haline bakmayı unutmayın adresi göndermeyen arkadaşlarımda adresleri özel msj olarak atın olurmu bu akşam çekiliş yapıcam :))[/QUOTE]

canım ben bilgileri gönderdim eline ulaştımı acaba.

Saol canım inş.Bebişlerimiz adlarıyla uzun ve sağlıklı bir ömür sürerler ben tepkilerini anlayamadım ama hiçte önemli değil benim için ben seviyorum ismi eşim söylediğinde aa neden bunu istiyorsunda demedim tamam çokta güzel olur demiştim.

bizimki uzun olucakmış doktor teyzemiz öyle demişti ama kaç cm olduğunu sormayı akıl edemedimm

Evet canım,maşallah bende bundan sonra süt oranını artırıyım diyorum bebişim dahada kuvvetlensin boyu uzasın :))

bende bilmiyordum 19 cm çıkıyor benimki..tabi 1 hafta önceki boy laelaelaelaelae

Annesi şimdi kimbilir kaç cm olmuştur sürekli değerler artıyor zaten

çok merak ediyorum neden hep terslikler erkek tarafından çıkar anlamıyorum

neyse Allah daha beterinden korusunun bizleri :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…