Ben geldim kızlar dr.gittim eşim kalk gidiyoruz gelmezlerse gelmesinler onları bekleyemem dedi ve gittik.Bebişimin kesin cinsiyeti kızmış,çok sağlıklı bir bebek dedi,ama yüzünü göstermedi,dr.bakarken sürekli pozisyon değiştirdi ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu miniğim sonra sırt üstü yatıp ellerini yüzüne kapadı dr.amcacı aç bakalım dedi açmadı baya bir uğraştı utandı minik kuzum benim.
355 gr.olmuş teyzeleri.Ama annesine yasak geldi diyete başlıyorum dr.da kızdı artık yeter bu kadar kilo dedi.Onun dışında herşeyimiz yolunda gidiyor 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrardan gidicem.
hadi gözün aydın canım ne güzel gördün sağlık durumuda iyiymiş sen ayrıntılıyamı girmiştin yoksa normal muayenemi
Ben geldim kızlar dr.gittim eşim kalk gidiyoruz gelmezlerse gelmesinler onları bekleyemem dedi ve gittik.Bebişimin kesin cinsiyeti kızmış,çok sağlıklı bir bebek dedi,ama yüzünü göstermedi,dr.bakarken sürekli pozisyon değiştirdi ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu miniğim sonra sırt üstü yatıp ellerini yüzüne kapadı dr.amcacı aç bakalım dedi açmadı baya bir uğraştı utandı minik kuzum benim.
355 gr.olmuş teyzeleri.Ama annesine yasak geldi diyete başlıyorum dr.da kızdı artık yeter bu kadar kilo dedi.Onun dışında herşeyimiz yolunda gidiyor 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrardan gidicem.
hadi gözün aydın canım ne güzel gördün sağlık durumuda iyiymiş sen ayrıntılıyamı girmiştin yoksa normal muayenemi
Saol ayrıntılıya girdim canım ben çok güzel ama onu orda görmek :))
Saol elifçim sende benden beter olmuşsun canım ya biz bir dahaki gidişte şeker yüklemesi yapıcaz bunuda söylemedi mi dr sana :))
Sedacım aslına bakarsan adreslerin tamamlanmasını bekliyorum sonradan göndermeyen olursa sorun yaşamak istemiyorum çekilişteki arkadaşa ayıp olmasın diye hepsini bir alıyım öyle açıklıyım diyorum
bebeğinin tam boyunu bilmeyen yada dr.u söylemeyen arkadaşlar FL değerini 7 ile çarptığımızda bebeğin yaklaşık boyu çıkıormuş.çünkü bu haftalardan sonra boyunu tam ölçmek mümkün olmuyormuş bacaklarını kıvırdıkları için.bizim bebiş bu durumda FL 33,5*7=23,5cm olmuş maşallah
yok canım yaa 3 lü test sonucuna baktı güzel çıkmış sonuçların dedi geçmiş olsun dedi bende başka bişey yapacakmıyızx dedim hayır dedi benneyaptımki bence o benden degilde doktorun odunlugundan kaynaklandı sanırım :dance:
zaten artık ona gitmiyorum değiştirdim doktorumu 10 tl veriyorum özel hastaneye gidiyorum en azından baya bi ilgi görüyorum her derdimi dinliyo :smiley-cool:
çağlayan merak ettim sevil birinin adımı
bizimde kızımız olursa eğer ismi kesin Ayşegül kayınvalidemin adı asıl adı ayşe ama ayşegül diyolar aslında ayşede olur ben seviyorum o ismi eşim çok istiyor bende seviyorum ismi
erkek olursa daha belli değil
rahmetli babamın ismini koyabiliriz dedi eşim ismi kenan ama ben pek istemiyorum babamı kaybedeli 5 ay oldu ama o hiç çocuklarında ve torunlarında aileden birinin ismini koymayı sevmezdi hep söylerdi aslında bir yandan istiyorum bir yandan hep o sözleri geliyor aklıma karar veremedik
caglayan ne kadar şanslısınn yaa kayınvaliden yokk benneyaptımki
Bende hesapladım şimdi 23.3 cm çıkıyor :))
ya kızlar FLyi 7 çarpınca benimki 238.7 çıkıyorr
Tamam işte canım 24cm olarak kabul edeceksin boyunu 238.7 : 24.7 olarakta kabul edebilirsin
bebeğinin tam boyunu bilmeyen yada dr.u söylemeyen arkadaşlar FL değerini 7 ile çarptığımızda bebeğin yaklaşık boyu çıkıormuş.çünkü bu haftalardan sonra boyunu tam ölçmek mümkün olmuyormuş bacaklarını kıvırdıkları için.bizim bebiş bu durumda FL 33,5*7=23,5cm olmuş maşallah
FL ne kızlar bilmiyorumkismile
çağlayancım sevil çok güzel isim Allah bebeğine uzun ömürler versin.herrkes farklı düşünüyor işte eşin ve sen mutlu olduktan sonra gerisi önemli değil
benim kayınvalidemde bir kere bile birşey söylemedi isim konusunda sormadı bile.biryerde sözü açılıncada kendileri bilirler sağlıklı olsunda dedi.
ama belli okadar mutlu olduki ayşegül koymak istediğimizi öğrenince
bizimki uzun olucakmış doktor teyzemiz öyle demişti ama kaç cm olduğunu sormayı akıl edemedimm
bende bilmiyordum 19 cm çıkıyor benimki..tabi 1 hafta önceki boy laelaelaelaelae
Kızlar son haline bakmayı unutmayın adresi göndermeyen arkadaşlarımda adresleri özel msj olarak atın olurmu bu akşam çekiliş yapıcam :))
Kayınvalidem yok ama öyle bir görümcem varki kayınvalidem olsa bu kadar yapmazdı emin ol.Oturmaya gittik geçen hafta nasılsın iyimisin bebek nasıl diye bir kere sormadı bile,öyle kös kös oturduk konuşmadan abisine sorular sordu ben öyle durdum yanlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?