Saol canım inş.Bebişlerimiz adlarıyla uzun ve sağlıklı bir ömür sürerler ben tepkilerini anlayamadım ama hiçte önemli değil benim için ben seviyorum ismi eşim söylediğinde aa neden bunu istiyorsunda demedim tamam çokta güzel olur demiştim.
Evet canım,maşallah bende bundan sonra süt oranını artırıyım diyorum bebişim dahada kuvvetlensin boyu uzasın :))
Annesi şimdi kimbilir kaç cm olmuştur sürekli değerler artıyor zaten
çok merak ediyorum neden hep terslikler erkek tarafından çıkar anlamıyorum
neyse Allah daha beterinden korusunun bizleri :1rolleyes:
sütün yanı sıra iyi bi marka kaşar peyniri ve canım içinde herşeyden dsaha fazla kalsiyum var sütte 150 ml kalsiyum var 100grmında kaşarın 100 gramında 700küsür mg kalsiytum var been sütü neredeyse günlük 500 gr içiyorum arada kaytarsamda
Peyniri bilmiyordum bak bende sütü hem iş yerinde hemde evde içmeye çalışıyorum hazır küçük sütlerden aldım,burnumu tıkayarak sade olarak içmeye çalışıyorum artık evde gene nesguikli süte devam :))
bende nesguikli içiyorum yoksa aynen burnumu kapatıp içiyordum arada muzlu yada evdeki meyvelerlede karıştırıp içiyorum :))) bide semizotu yiyin bol bol oda kalsium açısından çok zengin yeşil mercimek nohut filan
Çağlayan sana mesj attım cnm.
Kızlar ben dünden beri içeriden minişimi hissediyorum. Yani uyanık mı değil mi anlıyorum ama tuhaf ve kelimelerle anlatılmaz bişiy. Artık eşimde hissetsin istiyorum :))
Ama resmen kıpırdıyor ya çok enteresan :))
canım ben bilgileri gönderdim eline ulaştımı acaba.
Hayır canım birşey gelmedi bana
Çğalayan ya ne güzel kızını görmüşsün gözün aydın canım. Bende CMT :))
Çağlayan özel mesaj atmak için mesaj sayısının 100 olmasımı lazım acaba.
50 diye biliyorum ben msj sınırlamasını ama resim için 100 olması gerekiyorda
Sağol cnm bende seviyorum ismimi doğrusu az olduğundan :))
Bakalım kızım olursa Duru oğlum olursa Emir düşünüyorum bende gerçi sanırım çok klişe ama... Aklıma yatan da başka isim bulamadım.
Hala bilmiyoruz kızmı erkek mi Allah'ım sağlıklı versin de . . .
Neyse senin mail adresine attım. Bu sefer alırsın herhalde.Sayende ne nerde öğreniyorum. Çok fazla bilgim yok forumla deneye deneye öğreniyorum. Genelde okuyorum.
Mail'in geldi ama bak :))
Saol canım,bu arada senin ismin çok güzelmiş bizim buralarda pek yok senin isminden kulağa çok hoş geliyor :)
Sağol cnm bende seviyorum ismimi doğrusu az olduğundan :))
Bakalım kızım olursa Duru oğlum olursa Emir düşünüyorum bende gerçi sanırım çok klişe ama... Aklıma yatan da başka isim bulamadım.
Hala bilmiyoruz kızmı erkek mi Allah'ım sağlıklı versin de . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?