2011 Şubat Anneleri

sütün yanı sıra iyi bi marka kaşar peyniri ve canım içinde herşeyden dsaha fazla kalsiyum var sütte 150 ml kalsiyum var 100grmında kaşarın 100 gramında 700küsür mg kalsiytum var been sütü neredeyse günlük 500 gr içiyorum arada kaytarsamda

çok merak ediyorum neden hep terslikler erkek tarafından çıkar anlamıyorum

neyse Allah daha beterinden korusunun bizleri :1rolleyes:

Bizleri çekemediklerinden olabilirmi acaba canım.
Kocaman bir amin diyorum bunun için
Elif teyzesi kızımın sana tepikleri var bak çok heyecanlandı galiba peşpeşe atıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Peyniri bilmiyordum bak bende sütü hem iş yerinde hemde evde içmeye çalışıyorum hazır küçük sütlerden aldım,burnumu tıkayarak sade olarak içmeye çalışıyorum artık evde gene nesguikli süte devam :))

bende nesguikli içiyorum yoksa aynen burnumu kapatıp içiyordum arada muzlu yada evdeki meyvelerlede karıştırıp içiyorum :))) bide semizotu yiyin bol bol oda kalsium açısından çok zengin yeşil mercimek nohut filan

Çağlayan sana mesj attım cnm.

Kızlar ben dünden beri içeriden minişimi hissediyorum. Yani uyanık mı değil mi anlıyorum ama tuhaf ve kelimelerle anlatılmaz bişiy. Artık eşimde hissetsin istiyorum :))

Ama resmen kıpırdıyor ya çok enteresan :))

Semizotunu biliyorum ama sevmiyorum hiç tadı çok kötü geliyor ama mercimek ve nohut'u hiç ayırt etmem bak :))

Aldım canım msj.Benim kızımda bugün pek hareketli teyzesi artık tam zamanları zaten kıpır kıpır olacaklar bundan sonra böyle :))

Hayır canım birşey gelmedi bana

nasıl göndericem ki özel bir işlemi yok herhalde. İsmine tıkladığımda özel mesaj gönder kısmına tıkladım ve bilgileri yazdıktan sonra gönder dedim. Niye gelmedi tekarar deneyeyimmi[/QUOTE]

hayır özel bir işlemi yok ben sana msj attım geldimi istersen mail at,çünkü özel msj kutumda boş ama gelen birşey yok

Sağol cnm bende seviyorum ismimi doğrusu az olduğundan :))

Bakalım kızım olursa Duru oğlum olursa Emir düşünüyorum bende gerçi sanırım çok klişe ama... Aklıma yatan da başka isim bulamadım.
Hala bilmiyoruz kızmı erkek mi Allah'ım sağlıklı versin de . . .

Yok bence çok klişe değil tamam bu sene duru moda olabilir ama istersen ikinci bir isim ekle sana özel olsun Emir ismide çok güzel canım,inş cmt.günü gösterir kendini minik

oğluşun olursa bizimkiyle adaş olucaklar olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…