Sürmeli güle güle gidin, güle güle gelin inşallah.
Şenaycım okudum canım geçmiş olsun. Bugün benim de bir kız ögrenci arkamdan belime sarıldı ve sımsıkı sıktı
iyi akşamlar kızlar
neslim maşallah bebişine ne güzel poz vermiş yirim onu
çaglayancım çok mu yiyorsunda diyet verdi drun ? bu arada maşallah bebişine
bizde salı gecesi türkiyeye en önemliside babamıza bi 6 ay elveda diyeceğiz
nasıl dayanacağım bilmiyorum ama Allah elbet bir soğukluk verir diyorum
Kızlar herkese selam ve ben artık İMDAAAAAATTTT diyorum bu sitenin ve bilumum şubat anneleri topiklerinin hiçbirine yetişemiyorum.Aksilik aksilik üstüne uydunet kullanıyoruz ve yaklaşık 2 gündür internet yoktuşehrde genel bi sorun varmış buraya giremedim okuyamadım ama asıl yandığım bu değil. Çağlayanla buluşacaktık randevuda ama buraya giremediğim için ne giyeceğimi söyleyemedim ve onada soramadım AMAAAAAAAAAAAAAAA ben çağlayanı gördümmmmmmmmmmmm:)
Çağlayancım ben seni gördüm ama son dakikada randevumuz 10:40 ta olmasına rağmen o saatten 11:20 ye kadar malesef içeri girmeyi bekledik sende biliyorsunki doktor bi gitti bi geldi sinir oldum sinir.Bu arada sende kapı karşısında duran eşofmanlı bayanmışsın.Ama ben tabi o zman bunu bilmiyordum.Aslında uzun uzun baktım size acaba sen olabilir misin diye.Çünkü diğer bayanların çoğu tesettürlüydü ve yaşlarıda yüksekti.Birkaç kişi vardı.Onların yüzünede uzun uzun baktım ama tahmin edemedim tabi.
Neyse siz sonra aşağı inmişsiniz herhalde ayrıntılı ultrason için ismini okudular aa dedim şimdi bulucam tabi sen yoktunAllahım dedim gelmedi herhalde işi filan çıktı bende boşu boşuna bakınmışım dedim kendi kendime.Sonra girdik içeri nihayet Neyse sonra ayrıntılı ultrason için aşağı indik baktım ordada eşgale uygun kimse yok.Sonraaaa siz çıktınız içerden ve çağlayan hanım deyip size zarf uzattılar bende eşime hemen aa buymuş deyip sana seslenecektimki eşim durdurdu.Noldu dedim.Ya dedi baksana yüzüne çok üzgün görünüyor belki kötü bi haber almıştır tanımadığın insan nasıl karşılar seni filan dedi.Bende öyle kalakaldım arkandan.Aslında seslenecektim ama gerçekten yüzünde üzüntülü ağlamış gibi bi ifade vardı ne yapacağımı bilemedim bi yandan da çok endişelendim acaba kötü bişeymi oldu diye.Gerçi siz gittikten sonra duygulandığın için ağlamış olabilceğin geldi aklıma o zmanda kızdım kendime keşke seslenseydim diye Belki sende beni görmüşsündür ben siyah body gri kırçıllı etek giymiştim altıma.Eşimde takım giymişti.Malum okuldan geldiğimiz için oldukça klasiktik yani:)Hatta eşimin elinde şemsiye vardı.Benimde siyah çantam.Öff ya bu internet bana bu oyunu oynamasaydı ben yazacaktım sana şunu giyeceğim yarın diye nasip işte neyse bigün dışarda buluşuruz bizde olmazmı?
Bebeğimi gördüm bende 386 gram çıktı doktorumda ayrıntılıda da 402 gr. Şaşırdım bende hangisi doğru bilmiyorum. FL de 36.2 dolayısıyla benimkinin boyu 25.34 cm oluyor.Kocaman olmuş bebeişim maşallah teyzeleri:)
Herşeyide normal çıktı çok şükür:)
Hatunlar selam a.s.
Oğullarımdan biri uyuyor şu an diğeri fıkır fıkır oynuyor karnımda, bende memur alımı ilanlarına göz gezdirdim olsa keşke ya...
ayın 13nde ayrıntılı ultrasona giricem kızlar heyecanla bekliyorum, dün fenalaştım acile gittik, testler fln yapıldı sürekli kustum, bugün serum bağladı dr, şu an iyiyim şükür bulantım yok akşam 1 sefer kustum sadece...
Kramplarımda var dr magnezyum verdi, yarın alıcam inş.
Bu akşam eşim yola çıkacaktı, son anda yine işten problem çıktı ve yarın geliyor, geç olsun güç olmasın ne yapalım, 3 haftayı geçkindir tel hariç görüşemiyoruz, gözümde tütüyor...
Bende oğlanın yanına uzanayım saat 12 olmuş,
Bu aralar forumu takip edemiyorum , tüm anne ve bebekleri öpüyoruz umarım tüm sonuç bekleyenlerimizin sonuçları güzel çıkar ve bebekler nutella yemiş gibi oynarlar :))
Görüşmek üzere...
bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallahbebişlerinize kocaman olmuşlar darısı bizim başımıza bizde haftaya görüşücez kızımla:ecrin_bebek:
sürmeli canım iyi yolculuklar sizede dikkat et oralarda yazelimizede kendine
şenay canım sanada geçmiş olsun(
günaydın kızlar nasılsınız?
Hatunlar selam a.s.
Oğullarımdan biri uyuyor şu an diğeri fıkır fıkır oynuyor karnımda, bende memur alımı ilanlarına göz gezdirdim olsa keşke ya...
ayın 13nde ayrıntılı ultrasona giricem kızlar heyecanla bekliyorum, dün fenalaştım acile gittik, testler fln yapıldı sürekli kustum, bugün serum bağladı dr, şu an iyiyim şükür bulantım yok akşam 1 sefer kustum sadece...
Bu akşam eşim yola çıkacaktı, son anda yine işten problem çıktı ve yarın geliyor, geç olsun güç olmasın ne yapalım, 3 haftayı geçkindir tel hariç görüşemiyoruz, gözümde tütüyor...
Bu aralar forumu takip edemiyorum , tüm anne ve bebekleri öpüyoruz umarım tüm sonuç bekleyenlerimizin sonuçları güzel çıkar ve bebekler nutella yemiş gibi oynarlar :))
Görüşmek üzere...
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yine sayfalar akıp gitmiş amma çok konuşmuşsunuz,bebeklerini gören anneler gözünüz aydın,bende dün 3'lü test ve idrar sonuçlarımı elime aldım doktora göstermem lazım,3'lü testten anladığıma göre her hangi bir sorun görünmüyor ama idrar testinde bir sorun var gibi,HER SAFHADA 2-3 LÖKOSİT 5-6 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ,diye bir ibare var,anlayan biri bana bunu yorumlasın,enfeksiyon var sanırım,inşallah fazla ilerlememiştir,yarın görünücem bende doktoruma,şimdi gitmem lazım malum taşınma telaşı,yordu mahvetti beni,halen toparlanma aşamasındayım,dün kendime izin verdim akşama kadar yan gelip yattım,hepinizi çok çook öpüyorummm.
Günaydin, tskler idare ediyoruz sen nasilsin bakalim
günaydınnn kızlar bayanssulusmile
Hatunlar selam a.s.
Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?