2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar
neslim maşallah bebişine ne güzel poz vermiş yirim onu
çaglayancım çok mu yiyorsunda diyet verdi drun ? bu arada maşallah bebişine
bizde salı gecesi türkiyeye en önemliside babamıza bi 6 ay elveda diyeceğiz
nasıl dayanacağım bilmiyorum ama Allah elbet bir soğukluk verir diyorum

Şenaycım okudum canım geçmiş olsun. Bugün benim de bir kız ögrenci arkamdan belime sarıldı ve sımsıkı sıktı

sağol canım sana da geçmiş olsun..

hayırlı yolculuklar sürmeli

ben nöbette rahattım 7. ve 8sınıftan bir kaç öğrenci alıyorum yanıma oturduğum yerden bütün her yere ulaşıyorum :))) ama nöbetler dönüşümlü bücürlerin katına inince ne olacak bilemiyorum (

Arkadaşlar bir sitede dolaşırken nuk un yeni doğan biberon setinin indirimde olduğunu gördüm we bana fiyatı çok uygun geldi.. Bir inceleyin isterseniz. Biz sipariş wericez. Aynı ürün farklı sitelerde 70 ile 85 tl arasında. Benim yaşadığım yerde kipa marketinde de nuk un bir biberonu 29 tl. Emziği ise 9 tl.

Nuk Hediye Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Hatunlar selam a.s.
Oğullarımdan biri uyuyor şu an diğeri fıkır fıkır oynuyor karnımda, bende memur alımı ilanlarına göz gezdirdim olsa keşke ya...
ayın 13nde ayrıntılı ultrasona giricem kızlar heyecanla bekliyorum, dün fenalaştım acile gittik, testler fln yapıldı sürekli kustum, bugün serum bağladı dr, şu an iyiyim şükür bulantım yok akşam 1 sefer kustum sadece...
Kramplarımda var dr magnezyum verdi, yarın alıcam inş.
Bu akşam eşim yola çıkacaktı, son anda yine işten problem çıktı ve yarın geliyor, geç olsun güç olmasın ne yapalım, 3 haftayı geçkindir tel hariç görüşemiyoruz, gözümde tütüyor...
Bende oğlanın yanına uzanayım saat 12 olmuş,
Bu aralar forumu takip edemiyorum , tüm anne ve bebekleri öpüyoruz umarım tüm sonuç bekleyenlerimizin sonuçları güzel çıkar ve bebekler nutella yemiş gibi oynarlar :))
Görüşmek üzere...

bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın maşallah bebişlerinize kocaman olmuşlar darısı bizim başımıza bizde haftaya görüşücez kızımla:ecrin_bebek:

sürmeli canım iyi yolculuklar sizede dikkat et oralarda yazelimizede kendine

şenay canım sanada geçmiş olsun (

İki çift öğretmen geldi oraya onlardan birinin sen olduğuna inanamıyorum yan yana kaç dk durduk ve görüşemedik şansa bak,ben sürekli seni aradım hatta sürekli eşime saati sordum saat kaç acaba ne zaman gelirler görüşürmüyüz diye,benimde 10:30 olan randevu 11:10 geçmesine rağmen almadılar bende ultrasonu kaçırmıyım diye beklemedim daha fazla keşke dursaymışım o zaman görürdüm seni,keşke seslenseydin canım içerde gene benim tansiyonum çıktı heyecandan dr.panik yapma gene dedi sonrada bir anda düşünce bende tabi moral falan kalmadı.Ama seni kaçırdığıma çok üzgünüm.Biz ayrıntılıdan çıkarken bekleyen çift sizdiniz o zaman sen oturuyordun eşinde ayaktaydın dimi,film gibi bir gün olmuş bizim için.Bebişinde maşallah kocaman olmuş canım.Ben dr.ultrasona girmedim,ayrıntılının sonuçlarını verdim sonra yanında bir beş dk durup çıktım sadece ama başka dr.gitmeyi aklımada koydum açıkçası :))
Bir dahaki gün için telefon numaralarımızı verelimde buluşalım bari :))

herkese günaydın arkadaşlar,
bu sabah ilk derslerim boş gitmeden size bir bakayım dedim. umarım bebekler ve güzel anneleri iyidir

çok geçmiş olsun Burcucum, yediğin bir şey mi dokundu acaba?

sağol canım, bakalım bugün neler olacak)

Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yine sayfalar akıp gitmiş amma çok konuşmuşsunuz,bebeklerini gören anneler gözünüz aydın,bende dün 3'lü test ve idrar sonuçlarımı elime aldım doktora göstermem lazım,3'lü testten anladığıma göre her hangi bir sorun görünmüyor ama idrar testinde bir sorun var gibi,HER SAFHADA 2-3 LÖKOSİT 5-6 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ,diye bir ibare var,anlayan biri bana bunu yorumlasın,enfeksiyon var sanırım,inşallah fazla ilerlememiştir,yarın görünücem bende doktoruma,şimdi gitmem lazım malum taşınma telaşı,yordu mahvetti beni,halen toparlanma aşamasındayım,dün kendime izin verdim akşama kadar yan gelip yattım,hepinizi çok çook öpüyorummm.

geçmiş olsun canım senin için gerçekten zor bir durum eşinin yanında olamaması ama ne güzel geliyormuş allah kavuştursun

sürmeli sanada hayırlı yolculuklar doğumu oradamı yapacaksınsen

manikk ve caglayan valla karşılaşmanız an meselesiymiş çok garip olmuştur herhalde sizin içinkaydirigubbakcemile3

günaydın herkese....

canım endişelenme benimde üçlü testim yapıldı güzel çıktı,fakat idrar sonucum '' bol lokosit,7-8 eritrosit ve bol epitel hücresi görüldü'' yazıyor,bol su iç dedi doktorum kötü bişi olsa söylerdi,senin sonucun benden iyi maşallah,endişelenme...

Günaydin, tskler idare ediyoruz sen nasilsin bakalim

teşekkürler canım nasıl olalım iyi diyelim iyi olalım ben kramplarla uğraşıyorum cok kramp giriyor buaralar bana her yerim kaskatı kesildi bugünün cuma olması biraz teselli veriyor hafta sonu bol bol uyucam:dance:

Merhaba kızlar
2-3 gündür siteye giremedim
Okulda dersler yoğunlaştı çok yorgun geliyorum eve sonra yemek bulaşık vs derken akşam 9 oluyor 10 gibide uyuyakalıyorum
Geçmişi okuyamadım 60 sayfa birikmiş
Umarım hepiniz bebişlerle beraber iyisinizdir
Dillerim lal ve yasemini merak ettim haberi olan varsa amniyosentezleri nasıl geçiş yazarsa sevinirim
Bugün boş günüm şimdi dip temel temizlik yapacağım arada uğrarım
Sevgilerrr öpüldünüz şimdilikk a.s.

geçmiş olsun burcucum...Alllah kolaylık versin buarada gözün aydın eşin geliyormuş bilirim çok zor ayrı kalmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…