2011 Şubat Anneleri

günaydınnn güzel anneler...nasılsınızz?kalktığımızdan beri kızım kıpır kıpır galibaa çok acıktııcokacimcoookama yalnızız babamız işte yalnız kahvaltı yapasım gelmioooooo....sempatiksalakcinni

nur-45 canım ayrıntılı nasıl geçti senin?

fatmacım iyiydi ama bizim nazlı kız elleriyle yüzünü kapattı göstermedi,birdahaki ay tekrar giricez inş cd falan o zaman hazırlanıcak onun haricinde bir sorun yok dedi çok şükür...
sana allah kolaylık versin canım ya hem okul hem ev hem kızlar...ben evde olduğum halde bazen bunalıyorum kendine dikkat et

Ohh canım gözün aydın için rahatlamıştır.Cd yi bir dahaki ay mutlaka iste çok güzel anı oluyor:)
teşekkürler canım uzun bir tatilden sonra hızlı tempo gerçekten çok yorucu oluyor

Günaydın güzel anneler,nasılsınız bu sabah benim kızım pek huysuz bu sabah ayaklarıyla galiba gögüs kafesime bastırıyor o yüzden sorun yaşıyorum

Hediye çekilişi için adres göndermeyen arkadaşlarımız var,bana adreslerinizi özel msj atarmısınız çekilişi yapıyım artık.5 ekim'e kadar göndermeyeni çekilişe dahil edemiyoruz :))

hayırlı cumalar herkese ohh be bugün cuma hem yarın bebişimi görcem hemde evdeyim ne güzeel

çağlayancım geçmiş olsun bıdıklar büyüdükçe bunları yaşıcaz galiba....adersimi akşam göndermiştim ulaştı mı eline

çağlayancım geçmiş olsun bıdıklar büyüdükçe bunları yaşıcaz galiba....adersimi akşam göndermiştim ulaştı mı eline

Saol canım evet aldım teşekkür ederim :))
Bu arada kahvaltı etmemişsin daha kuşlar söyledi miniki aç bırakma yazık ona annesi :))

günaydın güzel anneler

bende kahvaltı yapıyorum nurcum gel beraber yapalım sohbet ede ede yavaş yavaş yeriz

hayırlı cumalar herkese ohh be bugün cuma hem yarın bebişimi görcem hemde evdeyim ne güzeel

sanada hayırlı cumalar tüm annişlerimize ve bebişlerine dua etmeyi unutmayalım....heyecan doruktatdır şimdi görüş gününe az kalmışşş canım

evet bir haftayı bitirdim nihayet kaldı 2 hafta malum sonuçlarımız 10-15 gün içinde belli olur denmişti

hayırlı bekleyişler hayırlı sonuçlar elde ederiz inşallah

gözünaydın canım,maşallah prensesine...

günaydın güzel anneler

bende kahvaltı yapıyorum nurcum gel beraber yapalım sohbet ede ede yavaş yavaş yeriz

ay canım nasıl mutlu olurum bir bilsen saatlerce kahvaltı masasında oturupp muhabbet etmeyi o kadar özledimm ki....arkasındanda köpüklü bir kahvekaydirigubbakcemile2süpper olurdu

sanada hayırlı cumalar tüm annişlerimize ve bebişlerine dua etmeyi unutmayalım....heyecan doruktatdır şimdi görüş gününe az kalmışşş canım

heyecanda var ama korkuda var ya kistler küçülmemişse ya başka bi anomali görülürse

hayırdır noldu da dr un canını sıktı çağlayan

Dün hiç ilgilenmedi ki bizimle normalde onunda kontrol edip beni ultrasona göndermesi lazımdı ama ben kendim gittim ultrasona sonradan ona çıktım oda sadece tansiyon ve kg baktı gönderdi birde ilaçların bittiyse yazıyım dedi o kadar.Çok kalabalıktı zaten kendi randevuma 1.5 saat sonra girdim düşün yani onun için bir başkasına daha gidicem beğenirsem onunla devam edicem artık

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz tedirginim dün eşimin anlamasının sorun olduğu bi gündü kalktı terası ilaçladı heryer kapalı olduğu halde eve sindi bende huzursuz bi gece geçirdim sayesinde bugün idrar tahlili yapmaya gidicektim gitmişken kontrolde olucam çok huzursuz bi ece geçirdim ya

aslında aynı şehirde olanlar bir toplantı düzenleyebiliriz

evet bu bir öneri olsun bşr buluşma yapsak aslında karınlarımız daha çok büyümeden hareket alanımız kısıtlanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…