2011 Şubat Anneleri

kız bence biz çok hassas olduk benimde dr um bi öle bi böle bende diom ilglenmio fln kızıom bi sonraki gidişimdede çok ilgilenio

Günaydın canım,geçen gece bende aynı şeyleri yaşadım ama eşime hiç cam kapı kapattırmadım hepsi açık yattım hasta olacağımı bile bile,bence içinde tedirginlik kalmasın bir git görün dr.seni çok iyi anlıyorum bu konuda

aslında aynı şehirde olanlar bir toplantı düzenleyebiliriz

evet bu bir öneri olsun bşr buluşma yapsak aslında karınlarımız daha çok büyümeden hareket alanımız kısıtlanmadan

Ayy süper olur sizin için biz dün 3 hatun buluşamadık ya ona yanıyorum en çokta hale'yi göremedim.Yani yan yana kim bilir kaç dk durduk öyle birbirimizi gördük belkide ama tanımak için birşeyimiz olmadığından gübe gitti büyük buluşma :))

benim için güzel olur...hangi semttesin canım sen

etlikteyim ben

ya o iş kötü olmuş ama özel bir toplantı yapsanız sizde belirli bir yerde belirli bir saatte buluşsanız böyle olmaz hem vakitlice ve özel olur

aslında çokda hoş olur sayılar çoğaldıkça kahvaltılar düzenleriz ne bilim çay saati falan yaparız..çevremizde kaç tane hamile arkadaşımız varki çoğu zaman aynı telden çalamıyoruz

kız bence biz çok hassas olduk benimde dr um bi öle bi böle bende diom ilglenmio fln kızıom bi sonraki gidişimdede çok ilgilenio

Tamam geçen seferki gittiğimizde çok ilgilendi saolsun ama bunda erken gitmiş olmama rağmen nst'ye bağlanacakları aldı tamam dedim aciller girdiler,test sonucu olanları aldı,yeni doğum yapmış bir bayan geldi randevusu yokmuş ebe söyledi onu aldı muayene etti.Biz randevulu hastalar kapıda kaldık öylece sonra sürekli doğuma gitti geldi gitti geldi öylece 1.5 saat bekledik durduk kısacası

bende açık bıraktım heryeri ama uyurken üzerimde hiç bişey bırakmadığımdan eşim hasta olmiyim diye kapatmış sözde iyilik yaptıalsanaalsanasmile kaç kere bırak yarın kardeşin yapsın sonuçta evde olmuyacağız dedim bide fırçaladı üstüne kızdım yattım bende bunun intikamı acı olacak kocacım diyorum başka bişiey demiyorum:mymeka:

Oda sana iyilik yapmak istemiş ama bilse içine nasıl bir kurt düşürdü.Bazen bunları anlamakta çok zor oluyor canım ama sen git dr.benim gibi sende sonra birşey oldumu acaba diye yeme kendi kendini

Oda sana iyilik yapmak istemiş ama bilse içine nasıl bir kurt düşürdü.Bazen bunları anlamakta çok zor oluyor canım ama sen git dr.benim gibi sende sonra birşey oldumu acaba diye yeme kendi kendini

gidicem canım sabah çok kalabalık oluyor dr. öğleden sonra gidip hem tahlilimi yaptırım hemde muayene olayım yoksa kudurururm perşembeye kadar

Evet işte hale giremeyince kaç gündür tellerde yok birbirimizde,ama aynı şehirde olanlarla görüşmek çok güzel birşey sonuçta bizi bizden başkası anlamıyor zaten.Bizede resim çekip faceden gösterirsiniz artık buluşmaları

günaydınn topiğn tüm güzel annelerine...nasılsınız bugün gününüz nasıl başladı...ben dün gece rüyamda bebeğimi gördüm(Allah hayırlara getirsin)çok tatlıyd maş.ı dünde güzel görmedim ama bugün güzel gördüm...birde sabah uyanmadan önce de rüyamda pizza yemeye gitmişştimkaydirigubbakcemile3acıktım heralde:)))))

smyr hayırlara yoralım rüyanı.acıkmışsın anlaşılan bari bugün pizza falan ye de içinde kalmasın.

bizde dün akşam kuzenimize gitmiştik kurtlar vadisinde yşyecek bişi pişiriyolardı o an çok cazip geldi

ordan çıkınca eşimin içi rahat etmedi atatürk orman çiftliğine gittik aldık yedim ama saat 12ydi sempatiksalakcinni bi uyumuşum onun üstüne sormaaa

ayy afiyet olsun canım en iyisini yapmışsın canım gidip yemekle....bende bugün fırsat bulursam gidip yiyeyimyerimseniben

bazen anlamaları zor oluyor cidden ince düşünemiyorlar halbuki kimyasaldan ne kadar uzak durursak o kadar iyi gelde anlat değilmi

nerelere kayboldunuz hanımlaaarrrr

buralardayızda ben bir yandanda işlerime bakıyorum yorumları okuyorum iki işi birden yapmaya çalışıyorum

kızlar ben arık çok çabuk acıkıyorum yaaa ne olacak bu böyle
21+3 üm ve 6-7 kilo olmuşum daha doğumada çok var bu gidişle 15 kiloyu geçerim

canım benim bende çok yiyorum ama bu ay almamışım ayy ne kadar sevindim tarif edemem kaydirigubbakcemile3 ccanım ciddimisin 15 kilo alırmıyız doğuma kadar eyvahedigeldismileşimdiye kadar ben hep 1 kilo aldım ayda

nerelere kayboldunuz hanımlaaarrrr

Benim malum ay sonu işlerim arada gidip geliyorum işte :))
Akşamda yediklerin bebişine yarasın canım ohhh bazen benimde canım istiyor gece yemek ama eşim engelliyor rahatsız olurum diye :))

Ayyy bir ben gördüm şimdi karşımda bunu okuyunca :))
Aynı şekilde canım bende kesin rejime başladım bugün dr.liste falan vermedi ama kendimce yapıcam artık.

Hayır diyelim hayır olsun canım rüyan ben bu ara uyuyamadığımdan rüya falan birşey göremiyorum :)) Ne zamandan beri canım istiyor yemiyorum yasak diye ama bu akşam bende gidip yiycem dayanamıycam senin msjda görünce artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…