- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
toplam 5 kilo almışım bende 50 olmuşum 19. haftamdayım benim iştahım hep çoktu zaten yatıp kalkıp yiyorum valla
Hayır diyelim hayır olsun canım rüyan ben bu ara uyuyamadığımdan rüya falan birşey göremiyorum :)) Ne zamandan beri canım istiyor yemiyorum yasak diye ama bu akşam bende gidip yiycem dayanamıycam senin msjda görünce artık :))
aman kızlar dikkat edin hamburger falan yemeyin bilmediğiniz güvenmediğiniz yerden yemeyin malum hastalıklı etler hala kayıp
am yaaa çok lezzetliydi arda yasaklar çiğnenebilir canımmmmkaydirigubbakcemile3bende geleyim akşam seninlekaydirigubbakcemile3
aman kızlar dikkat edin hamburger falan yemeyin bilmediğiniz güvenmediğiniz yerden yemeyin malum hastalıklı etler hala kayıp
Gel madem beraber kaçamak yapalım ceza böylece yarıya bölünmüş olur ne yapalım.sadece onu yeriz madem yanında ekstra birşey yemeyiz. kaydirigubbakcemile3
kabul ediyorum canım yakalanmazsak ceza yemeyz kıskaydirigubbakcemile3
ay kızlar napıyosunuz....babamız aradı şimdi prenses anladı herhalde kıpır kıpır oldu...bizim kız şimdiden babacı dünde babamız sabah kalkınca konuştu kızımızla bizim nazlı sultanda babasına tepki verdi çok hoştu...opuyorumnanaktan
ay kızlar napıyosunuz....babamız aradı şimdi prenses anladı herhalde kıpır kıpır oldu...bizim kız şimdiden babacı dünde babamız sabah kalkınca konuştu kızımızla bizim nazlı sultanda babasına tepki verdi çok hoştu...opuyorumnanaktan
toplam 5 kilo almışım bende 50 olmuşum 19. haftamdayım benim iştahım hep çoktu zaten yatıp kalkıp yiyorum valla
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim mübarek saatler hürmetine hepimize bebeklerimizi sağlıkla nasip etsin inşallah
Kızlar dün akşam eşimin halasına gittik,saçlarımı kestirdiğimi görünce beni bir güzel fırçaladı neden kestirmişim ömrü ve aklı kısa olurmuş uğursuzlukmuş böyle şeyler,bendedim bu ikinci kestirmem oluyor bizde iyi görmezler bunları yapma böyle şeyler dedi bütün gece moralimi bozdu saolsunlar.
Bebişin eşyalarını almaya gidelim artık bizde para var hazırız dediler bende biz daha para biriktirmedik önümüzdeki ay inş.başlıycaz dedim,biz size paramı sorduk alıcaz dedik ya herşeyini dedi o zaman sen söyle almak istediklerini annemlerinde alacakları var dedim bir suratı asıldı bir tavır yaptı bana.Anlamadım gitti sonuçta o benim annem tabiki alacaklar çocuğuma birşey sonra anakucağını söyledim port bebesini takımı olmadan olmazmış bir kere kullanacağım şeyi almayalım nette gördüm bir tane gördüm onu alıcam dedim,civilim diye beğenmediler 70tl azmış daha güzelini daha iyisi almak gerekirmiş ne kadar paraya düşkünler ya,gidip onları en pahalı alışveriş merkezlerine sokup herşeyi aldırmak geliyor içimden böyle söyleyince onlar
ohhh çok dolmuşum yaa dünden beri eşimede anlatamadım size söyledim rahatladım kusura bakmayın kızlar ama çok moralimi bozuyorlar onlara gidince
nurcum gelmedi yaaaa Allah Allah bidaha yollarmısın
çağlayancım hakkatende bir tuhaflar yani
sen niye canını sıkıyosunki istediklerini liste yap ver ellerine gitsinler en pahalısını alsınlar beğenirsen kullanırsın beğenmezsen durur boşver madem istiyolar parası sendenmi çıkıyo isteyen yapsın boşver sıkma canını yaa
ahh ahh çağlayancım böle abuk subuk dülşünceler ve moral bozanlar oakdar çokki etrafımızda emin ol tek değilsin ya allah muhafa insanın böle aklına giriyolar sonra vicdanen rahatsızlık hissetmemizi sağlıyolar zaten allah ne yazmışsa o olur değişik hurafelerle bunun ble olacağını düşünmek bil çok yanlış ama malesef işte
banada ne dendi neymiş bebek ilk hareket ederken neye bakıyosan ona benzermiş tv ye çok bakmıcakmışım tövbe yarabbim yaa nasıl kötü oldum ağlamaya başladım bende yok sonra pişman olurmuşum allah muhafaza biz zaten duygusalız herşeyi düşünüyoruz bide etraftan böle gereksiz konuşanlar olunca işte napalım artık kualğımızı tıkıcaz cnm
kızz madem öle istiyolar sende git en pahalısından beğen aldırtt zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?