2011 Şubat Anneleri

ay canım insanlar sözleşiyorlar sanki moral bozmak için sıkma canını dicem ama sıkmadan olmuyor...benim kayınvalidemde ne dedi bana bak size anlatayımsempatiksalakcinni
ramazanda iftara gtmiştik oturuyoruz muhabbet falan işte...mayıs ayındada eşimin dayısının torunu olmuştu dayısıda çocuk odası takımı almış...kayınvalidem bize bunu anlattı arkasındanda biz alamayız ama dedi...sanki biz ondan oda takımı bekliyoz...o kadar sinir oldum ki anlatamamm birde bana telefonda habire bayramdan sonra gelelim bebeğin alışverişini yapalım diyordu acaba gelip ne almayı düşünüyo herhalde 2 takım hastane çıkışı alcak....benim annemler hazırlanıyorlar şimdi bizde herkes çokk heyecanlı onlarda tık yok...birde ilk torunn...o yüzden oluyo böyle şeyler boşverrmek lazım

çağlayancım ben senin yerinde olsam listemi yaparım annemlerin alcaklarını ayrı bi liste yapıp çıkarım alışverişe valla :)))))))) herşeyini tamamla bebişinin işte fırsat sana

Amaaann kızlar boşverin 1 tane alın kendiniz alın ağzınızın tadı bozulmaz en azından .Biz ne yapalım ya 1 kişiden tık yok bişey lazımmı diye 2. olunca hemde 2 taraftata çocuk çok nasılsa herşeyi kendimiz yapıyoruz biz.Evimizin eşyalarınıda biz aldık kimseden fayda yok sağolsun babamlar eşyama yardım etmişlerdi,şimdide alırlar ama artık oda emekli.Onun için az olsun öz olsun
Benimde moralim pek iyi değil eşimle tartıştık biraz ya

her hamile özeldir her hamile farklıdır her hamile kendini özel hissetmek ister niye bunu kimse anlamıyorki.bebeğimize sevinsek tepki versek özensek ayıp oluyor görmemişlik oluyor ağrımızı sızımızı şikayetimizi dile getirsek azıcık belli etsek abartıyo oluyoruz.

bende bunu anlamıyorum bu zaten 9 ay yaşanabilecek bir şey ve bence çok ama çok özel.biraz fazla ilgi alaka özen istememizin neresi tuhaf aile eşrafı niyeyse hamileliğimizi tuhaflaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

elbette herkesin doğrusu yanlışı farklıdır ama ben niye başkasının doğrusunu kabullenmek zorunda olayımkli.bebek benim bebeğim onu ben dünyaya getiriyorum ben can veriyorum elbette kendi doğrularımı uygulayacağım.tabiki tecrübelerden faydalanacağım ama abuk subuk düşünceleride kafamıza dayamaları çok yanlış

Allah a şükür benim ne annem nede kayınvalidem böyle şeyler yapmıyor.çok sakin ve sağ duyulular.gerçi söyleseler ben duyarmıyım orası ayrı

amaan caanım bozma moralini saç konusuna gelince batıl inanç bunlar saç kesilmeyle Allah ın verdiği canı ne zaman alıp almayacağını saç mı belirlermiş saçmalık ötesi başka bişey diil..pahalı eşya konusuna gelince bende kızlara katılıyorum git ve en pahalısını aldır kendi düşen ağlamazmış hesabı olsun

çok doğru söylüyorsun sağlıklı olsunda birşeyi olmasın dünya malları bunlar gelip geçer

hayırdır niye kavga ettiniz akannehir inşallah önemli bişi diildir

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim mübarek saatler hürmetine hepimize bebeklerimizi sağlıkla nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım seninde v tüm annelerin cumaları mübaek olsun....bende dua na içtenlikle amiiiiiiiiin diyorum:Saruboceq:

aslında çok haklısın canım yaa...hayırdır niçin tartıştınız moralini bozma düzelir aranız canım

çok doğru söylüyorsun sağlıklı olsunda birşeyi olmasın dünya malları bunlar gelip geçer

hayırdır niye kavga ettiniz akannehir inşallah önemli bişi diildir

yaa aslında tereddüt içindeyim utanıyorum ama yazmadanda edemeyeceğim
cinsellik yüzünden
benim canım istemiyor özel durumum var diyorum anlamıyor bir sürü laf:kedi::1no2:

Ben bu konularda tek değilmişim yani.Herkeste varmı böyle birileri..

çağlayancım ben senin yerinde olsam listemi yaparım annemlerin alcaklarını ayrı bi liste yapıp çıkarım alışverişe valla :)))))))) herşeyini tamamla bebişinin işte fırsat sana

Haklısınız kızlar en iyisi öyle yapma kendileri istediler madem bende en pahalısını aldırıyım ilk torun deyip :))

Hayırdır canım ne oldu neden tartıştınız.

İşte bizim bu 9 ay süresince özel ve daha çok ilgi ve morale ihtiyacımız olduğunu algılamak istemiyorlar

Evet şimdi onlar için ayrı bir liste yapıcam canım.Gidecem onlarlada nerde en pahalısı var aldırıcam kendileri istediler madem kaydirigubbakcemile3

cinsellik yüzünden
benim canım istemiyor özel durumum var diyorum anlamıyor bir sürü laf:kedi::1no2:

gayet normal bir durum canım utanılacak birşey yok.ama sen haklısın tabi erkek milleti anlayamadıkları durumlarda oluyor.
bizdede tam tersi oluyordu sempatiksalakcinni eşim çekiniyordu ben de mızırdıyordum tipik sen beni beğenmiyosun artık falan diye :kedi: şuan bizde kardeş moduna geçtik riskler arttıkça hiç birşey sağlığımızdan bebeklerimizden önemli değil.
sakin sakin konuşun eminim seni anlayaktır.

cinsellik yüzünden

Neden utanıyorsun ki canım,bende 1-2 haftadır kaçıyorum eşimden bu aralar canım hiç istemiyor çünkü,onun içinde zor bir durum ama hormonlarım tavan yaptığında oda benden kaçıyordu birşey olur diye şimdide ben ondan kaçıyorum hepimizde olan şeyler 9 ay çok zorlu bir süreçmiş yeni yeni anlıyorum

en iyisini yapıorsun arkadaşımkaydirigubbakcemile3senin durumunda olsam aynısını yapardım çünkü.

fatma doktor yasakladımı size ilişkiyi.gerçi bize yasak değil ama yapılmıyo pek .eşim korkuyo bişi olcak diye:))))

en iyisini yapıorsun arkadaşımkaydirigubbakcemile3senin durumunda olsam aynısını yapardım çünkü.

Sizin gazınıza geldim zaten yoksa ben surat yapar giderdim onlarla alışverişe ama şimdi daha bir hırslı gidicem ne görürsem aldırıcam ay buda lazım ayy onsuz olmaz diye kaydirigubbakcemile3

off kızlar sağolun rahatlattınız beni
aslında bazen acıyorumda ona amaonunda beni anlaması lazım
istemiyorsan açıkça söyle diyor söyleyincede ohooo bir sürü laf sıralıyorCADIARZU
neyse geçer umarım kızımdada aynı süreçleri yaşamıştık zaten son aylar kocamann bir karnımız olduğu için korkudan pek yeklaşamıyorlar az kaldı sabır:CüvCüv::roflol:

cinsellik yüzünden

utanma canım burdaki bayanların çoğu aynı durumda bende kaçıorum nereye kadar kaçarsam artık :kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…