Kızlar dün akşam eşimin halasına gittik,saçlarımı kestirdiğimi görünce beni bir güzel fırçaladı neden kestirmişim ömrü ve aklı kısa olurmuş uğursuzlukmuş böyle şeyler,bendedim bu ikinci kestirmem oluyor bizde iyi görmezler bunları yapma böyle şeyler dedi bütün gece moralimi bozdu saolsunlar.
Bebişin eşyalarını almaya gidelim artık bizde para var hazırız dediler bende biz daha para biriktirmedik önümüzdeki ay inş.başlıycaz dedim,biz size paramı sorduk alıcaz dedik ya herşeyini dedi o zaman sen söyle almak istediklerini annemlerinde alacakları var dedim bir suratı asıldı bir tavır yaptı bana.Anlamadım gitti sonuçta o benim annem tabiki alacaklar çocuğuma birşey sonra anakucağını söyledim port bebesini takımı olmadan olmazmış bir kere kullanacağım şeyi almayalım nette gördüm bir tane gördüm onu alıcam dedim,civilim diye beğenmediler 70tl azmış daha güzelini daha iyisi almak gerekirmiş ne kadar paraya düşkünler ya,gidip onları en pahalı alışveriş merkezlerine sokup herşeyi aldırmak geliyor içimden böyle söyleyince onlar
ohhh çok dolmuşum yaa dünden beri eşimede anlatamadım size söyledim rahatladım kusura bakmayın kızlar ama çok moralimi bozuyorlar onlara gidince
Kızlar dün akşam eşimin halasına gittik,saçlarımı kestirdiğimi görünce beni bir güzel fırçaladı neden kestirmişim ömrü ve aklı kısa olurmuş uğursuzlukmuş böyle şeyler,bendedim bu ikinci kestirmem oluyor bizde iyi görmezler bunları yapma böyle şeyler dedi bütün gece moralimi bozdu saolsunlar.
Bebişin eşyalarını almaya gidelim artık bizde para var hazırız dediler bende biz daha para biriktirmedik önümüzdeki ay inş.başlıycaz dedim,biz size paramı sorduk alıcaz dedik ya herşeyini dedi o zaman sen söyle almak istediklerini annemlerinde alacakları var dedim bir suratı asıldı bir tavır yaptı bana.Anlamadım gitti sonuçta o benim annem tabiki alacaklar çocuğuma birşey sonra anakucağını söyledim port bebesini takımı olmadan olmazmış bir kere kullanacağım şeyi almayalım nette gördüm bir tane gördüm onu alıcam dedim,civilim diye beğenmediler 70tl azmış daha güzelini daha iyisi almak gerekirmiş ne kadar paraya düşkünler ya,gidip onları en pahalı alışveriş merkezlerine sokup herşeyi aldırmak geliyor içimden böyle söyleyince onlar
ohhh çok dolmuşum yaa dünden beri eşimede anlatamadım size söyledim rahatladım kusura bakmayın kızlar ama çok moralimi bozuyorlar onlara gidince
Amaaann kızlar boşverin 1 tane alın kendiniz alın ağzınızın tadı bozulmaz en azından .Biz ne yapalım ya 1 kişiden tık yok bişey lazımmı diye 2. olunca hemde 2 taraftata çocuk çok nasılsa herşeyi kendimiz yapıyoruz biz.Evimizin eşyalarınıda biz aldık kimseden fayda yok sağolsun babamlar eşyama yardım etmişlerdi,şimdide alırlar ama artık oda emekli.Onun için az olsun öz olsun
Benimde moralim pek iyi değil eşimle tartıştık biraz ya
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim mübarek saatler hürmetine hepimize bebeklerimizi sağlıkla nasip etsin inşallah
Amaaann kızlar boşverin 1 tane alın kendiniz alın ağzınızın tadı bozulmaz en azından .Biz ne yapalım ya 1 kişiden tık yok bişey lazımmı diye 2. olunca hemde 2 taraftata çocuk çok nasılsa herşeyi kendimiz yapıyoruz biz.Evimizin eşyalarınıda biz aldık kimseden fayda yok sağolsun babamlar eşyama yardım etmişlerdi,şimdide alırlar ama artık oda emekli.Onun için az olsun öz olsun
çok doğru söylüyorsun sağlıklı olsunda birşeyi olmasın dünya malları bunlar gelip geçer
hayırdır niye kavga ettiniz akannehir inşallah önemli bişi diildir
ay canım insanlar sözleşiyorlar sanki moral bozmak için sıkma canını dicem ama sıkmadan olmuyor...benim kayınvalidemde ne dedi bana bak size anlatayımsempatiksalakcinni
ramazanda iftara gtmiştik oturuyoruz muhabbet falan işte...mayıs ayındada eşimin dayısının torunu olmuştu dayısıda çocuk odası takımı almış...kayınvalidem bize bunu anlattı arkasındanda biz alamayız ama dedi...sanki biz ondan oda takımı bekliyoz...o kadar sinir oldum ki anlatamamm birde bana telefonda habire bayramdan sonra gelelim bebeğin alışverişini yapalım diyordu acaba gelip ne almayı düşünüyo herhalde 2 takım hastane çıkışı alcak....benim annemler hazırlanıyorlar şimdi bizde herkes çokk heyecanlı onlarda tık yok...birde ilk torunn...o yüzden oluyo böyle şeyler boşverrmek lazım
çağlayancım ben senin yerinde olsam listemi yaparım annemlerin alcaklarını ayrı bi liste yapıp çıkarım alışverişe valla :)))))))) herşeyini tamamla bebişinin işte fırsat sana
her hamile özeldir her hamile farklıdır her hamile kendini özel hissetmek ister niye bunu kimse anlamıyorki.bebeğimize sevinsek tepki versek özensek ayıp oluyor görmemişlik oluyor ağrımızı sızımızı şikayetimizi dile getirsek azıcık belli etsek abartıyo oluyoruz.
bende bunu anlamıyorum bu zaten 9 ay yaşanabilecek bir şey ve bence çok ama çok özel.biraz fazla ilgi alaka özen istememizin neresi tuhaf aile eşrafı niyeyse hamileliğimizi tuhaflaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
elbette herkesin doğrusu yanlışı farklıdır ama ben niye başkasının doğrusunu kabullenmek zorunda olayımkli.bebek benim bebeğim onu ben dünyaya getiriyorum ben can veriyorum elbette kendi doğrularımı uygulayacağım.tabiki tecrübelerden faydalanacağım ama abuk subuk düşünceleride kafamıza dayamaları çok yanlış
Allah a şükür benim ne annem nede kayınvalidem böyle şeyler yapmıyor.çok sakin ve sağ duyulular.gerçi söyleseler ben duyarmıyım orası ayrı
amaan caanım bozma moralini saç konusuna gelince batıl inanç bunlar saç kesilmeyle Allah ın verdiği canı ne zaman alıp almayacağını saç mı belirlermiş saçmalık ötesi başka bişey diil..pahalı eşya konusuna gelince bende kızlara katılıyorum git ve en pahalısını aldır kendi düşen ağlamazmış hesabı olsun
yaa aslında tereddüt içindeyim utanıyorum ama yazmadanda edemeyeceğim
cinsellik yüzünden
benim canım istemiyor özel durumum var diyorum anlamıyor bir sürü laf:kedi::1no2:
cinsellik yüzünden
benim canım istemiyor özel durumum var diyorum anlamıyor bir sürü laf:kedi::1no2:
Ben bu konularda tek değilmişim yani.Herkeste varmı böyle birileri..
Haklısınız kızlar en iyisi öyle yapma kendileri istediler madem bende en pahalısını aldırıyım ilk torun deyip :))
Hayırdır canım ne oldu neden tartıştınız.
İşte bizim bu 9 ay süresince özel ve daha çok ilgi ve morale ihtiyacımız olduğunu algılamak istemiyorlar
Evet şimdi onlar için ayrı bir liste yapıcam canım.Gidecem onlarlada nerde en pahalısı var aldırıcam kendileri istediler madem kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıorsun arkadaşımkaydirigubbakcemile3senin durumunda olsam aynısını yapardım çünkü.
cinsellik yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?