2011 Şubat Anneleri

ahahaha çok güldüm valla çağlayan hakkaten bizdede öyleydi ben onu kovalıyodum kaydirigubbakcemileönceleri gel korkma bişi olmaz diye kandırmaya çalışıyodumsempatiksalakcinni şimdi hiçç oralı olmuyorum ya pek rahat çok korkuyodu bebeğe bişi olur ayıp olur ne bilim etik diil falan diyip duruyodu. zaten karnın büyüdükçe tuhaf oluyodu yaaaabilmiyorumkismile

Sizin gazınıza geldim zaten yoksa ben surat yapar giderdim onlarla alışverişe ama şimdi daha bir hırslı gidicem ne görürsem aldırıcam ay buda lazım ayy onsuz olmaz diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 arkandayız canım benimkaydirigubbakcemile3

Arkama şubat annelerinin desteğini aldım telefon açıyımda akşama hazırım ben diyim ozaman kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bizde evde köşe kapmaca oynuyoruz.ilk zamanlar o kaçıodu ben kovalıodum şimdi de ben kaçıorum o kovalamakla kovalamamak arasında gidip geliyor.Oğluna zarar vermekten çok korkuyormuş kaydirigubbakcemile3

Yaa ama bu işler böyle her ay hormonlarımız bir önceki ayla aynı olmazmış ki biz ne yapalım isteyerek kaçmıyoruzki ,hele son aylarda mesela bizim tavan yaparmış hormonlar onlar kaçarlarmış bizde kızalım mı onlara o zaman azıcık daha sıksınlar dişlerini şurda 4.5-5 ay birşey kaldı zaten kaydirigubbakcemile3

Aynı şeyleri yaşıyormuşuz demekki zaman zaman.Az daha sıksınlar dişlerini başka çareleri yok kaydirigubbakcemile3

kızlar kocişler isyan bayraklarını çekmişler sanırım geçmişi okuyamadım...
Bize kocişimle sadece 1 kere birlikte olduk hamilelikten sonra... Ben istesem de o önce niyetleniyo sonra "yok olmaz.ya bişey olursa sonra vicdan azabı çekerim" diyor...

kızlar yüreğime su serptiniz ya..bende de hiç istek olmuyor ve inanın haftalarca da erkenden yatıyorum sonra eşim yatıyor..bu durum beni korkutuyordu..bana noluyor falan diyordum..eşim benden soğuyacak diye ödüm kopuyordu..çoğu zamanda ona haksızlık ettiğimi düşünüyordum..ama ne yapayım zorla güzellik olmaz ki:))
neyse iyiki eşim çok sorun etmiyor..ne yapalım herkes bir konuda fedakarlık edecek..

kızlar aynı yerde olanlar bir araya gelme kararı alıyor sanırım..bende rize ve arhavi veya hopa da olanlarla görüşebilirim..aslında çok güzel de olur..
eğer buralarda olanınız varsa haberleşelim:)))))))))))))))

canım bende tam kestirmeye gidecektimki teyzem aynı tepkiyi verdi,ve öyle etkilendimki vazgeçtim kezban gibi dolanıyorum valla..aslında takmamak lazım,herkes kestiriyor sonuçta...
eşinin ailesine gelince madem bu kadar net konuşuorlar sende net ol,ne gerekiyorsa fazlasıyla acımadan aldır,öyle konuşmak gibi olmadığını görsünlerkaydirigubbakcemile5

bişi kalmadı şurda kızlar onlarda bizde azıcık sıkıcaz artıkın dişimizi

bebiklerimiz sağlıklı olsunlar yeterkiiii

fatma doktor yasakladımı size ilişkiyi.gerçi bize yasak değil ama yapılmıyo pek .eşim korkuyo bişi olcak diye:))))

yok canım yasak değil
ilk 3 ay düşük tehlikesi varken yasaktı sonra zaten dr düşük tehlikesi tamamen bitti deyince eşimin dr a ilk sorduğu şey o oldu:kedi:
ama şimdi birkaç haftadır ben çok soğuğum canım istemiyor oda aylar oldu diye tutturmuş offf ne zor iş kadınlık
evet nolur nolmaz diye korkuyo insan ama ilk hamileliğimden biliyorum son ay bile olsa hiçbişey olmuyor canım

utanma canım burdaki bayanların çoğu aynı durumda bende kaçıorum nereye kadar kaçarsam artık :kedi:kaydirigubbakcemile3

hahahhah ben söyleyince herkes açıldı desene
herkes kaçıyormuş demekkikaydirigubbakcemile3

ayyy çok güldüm helede eklediğin hareketli eklentiyekaydirigubbakcemile

ayyyy kızlar son ay napacaksınız yine siz kovalayacaksınız ona göre kaydirigubbakcemile3

öyle öyle son aylar kovalayan kadın oluyor
ay ben eşimi kovalasam hiç kaçmaz sanırım :kedi:

ay ben 5 ayda 1 kere olsa evde kıyamet kopar bizim
2-3 hafta olmayınca kavga dövüş oluyor
he desem hergün ister benimki
ay iyi valla 2 çocukla kalmışızohaoldumsmile

Son düzenleme:

Şimdi eşimle konuştum kızlar,alışveriş olayını söyledim ne dedi biliyormusunuz yap listeyi ver ellerine madem dedi şok oldum almakakannehir almak istiyorlarsa onların listesini ayrı annemlerin listesini ayrı yap annemin aldıklarındanda almak istiyorsa yapacak birşey yok o zaman kendi istiyor bunu demek ki dedi, yani boşuna sıkıntı ediyormuşum görüyormusunuz eşim bile çözümü biliyormuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy çağlayancım sabah beri bebek alışveriş sitelerini geziyorum ay senin yerinde olsam perdesinden halısına oda takımından kapı süsüne 3-5 milyarlık alışveriş yaptırırdım görürlerdi günlerini

diğer konuya gelince erkes aynı dertten muzdarip

ben de çok isteksizdim,ama bizde sebebpler biraz farklıymış sanırım,iş yoğunluğu ev işleri vs gücüm kalmıyormuş,tatildeyken çok rahatladım heralde,herşey eskisi gibiydi:kedi:

ama gelince gerçekle yine yüzyüze geldim,tık yoksırnaşık şey

çalışırken gerçekten herşey çok zor valla takdir ediyorum çalışan anneleri anne adaylarını.

işe git çalış
eve gel yemek yap
pişir taşır süpür yıka ütüle
sonra kocayla ilgilen
sonra kendinle ilgilen

pööfff hakkaten kadın olmak çok zor zanaatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…