Neden utanıyorsun ki canım,bende 1-2 haftadır kaçıyorum eşimden bu aralar canım hiç istemiyor çünkü,onun içinde zor bir durum ama hormonlarım tavan yaptığında oda benden kaçıyordu birşey olur diye şimdide ben ondan kaçıyorum hepimizde olan şeyler 9 ay çok zorlu bir süreçmiş yeni yeni anlıyorum
Sizin gazınıza geldim zaten yoksa ben surat yapar giderdim onlarla alışverişe ama şimdi daha bir hırslı gidicem ne görürsem aldırıcam ay buda lazım ayy onsuz olmaz diye kaydirigubbakcemile3
biz 19+3 günlüktük başladık kudurmaya hemen hemen başlar canım bi başlarsa görürüm seni özellikle sabahları oynuo
ahahaha çok güldüm valla çağlayan hakkaten bizdede öyleydi ben onu kovalıyodum kaydirigubbakcemileönceleri gel korkma bişi olmaz diye kandırmaya çalışıyodumsempatiksalakcinni şimdi hiçç oralı olmuyorum ya pek rahat çok korkuyodu bebeğe bişi olur ayıp olur ne bilim etik diil falan diyip duruyodu. zaten karnın büyüdükçe tuhaf oluyodu yaaaabilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 bizde evde köşe kapmaca oynuyoruz.ilk zamanlar o kaçıodu ben kovalıodum şimdi de ben kaçıorum o kovalamakla kovalamamak arasında gidip geliyor.Oğluna zarar vermekten çok korkuyormuş kaydirigubbakcemile3
Arkama şubat annelerinin desteğini aldım telefon açıyımda akşama hazırım ben diyim ozaman kaydirigubbakcemile3
Kızlar dün akşam eşimin halasına gittik,saçlarımı kestirdiğimi görünce beni bir güzel fırçaladı neden kestirmişim ömrü ve aklı kısa olurmuş uğursuzlukmuş böyle şeyler,bendedim bu ikinci kestirmem oluyor bizde iyi görmezler bunları yapma böyle şeyler dedi bütün gece moralimi bozdu saolsunlar.
Bebişin eşyalarını almaya gidelim artık bizde para var hazırız dediler bende biz daha para biriktirmedik önümüzdeki ay inş.başlıycaz dedim,biz size paramı sorduk alıcaz dedik ya herşeyini dedi o zaman sen söyle almak istediklerini annemlerinde alacakları var dedim bir suratı asıldı bir tavır yaptı bana.Anlamadım gitti sonuçta o benim annem tabiki alacaklar çocuğuma birşey sonra anakucağını söyledim port bebesini takımı olmadan olmazmış bir kere kullanacağım şeyi almayalım nette gördüm bir tane gördüm onu alıcam dedim,civilim diye beğenmediler 70tl azmış daha güzelini daha iyisi almak gerekirmiş ne kadar paraya düşkünler ya,gidip onları en pahalı alışveriş merkezlerine sokup herşeyi aldırmak geliyor içimden böyle söyleyince onlar
ohhh çok dolmuşum yaa dünden beri eşimede anlatamadım size söyledim rahatladım kusura bakmayın kızlar ama çok moralimi bozuyorlar onlara gidince
fatma doktor yasakladımı size ilişkiyi.gerçi bize yasak değil ama yapılmıyo pek.eşim korkuyo bişi olcak diye:))))
utanma canım burdaki bayanların çoğu aynı durumda bende kaçıorum nereye kadar kaçarsam artık :kedi:kaydirigubbakcemile3
ahahaha çok güldüm valla çağlayan hakkaten bizdede öyleydi ben onu kovalıyodum kaydirigubbakcemileönceleri gel korkma bişi olmaz diye kandırmaya çalışıyodumsempatiksalakcinni şimdi hiçç oralı olmuyorum ya pek rahat çok korkuyodu bebeğe bişi olur ayıp olur ne bilim etik diil falan diyip duruyodu. zaten karnın büyüdükçe tuhaf oluyodu yaaaabilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 bizde evde köşe kapmaca oynuyoruz.ilk zamanlar o kaçıodu ben kovalıodum şimdi de ben kaçıorum o kovalamakla kovalamamak arasında gidip geliyor.Oğluna zarar vermekten çok korkuyormuş kaydirigubbakcemile3
Yaa ama bu işler böyle her ay hormonlarımız bir önceki ayla aynı olmazmış ki biz ne yapalım isteyerek kaçmıyoruzki ,hele son aylarda mesela bizim tavan yaparmış hormonlar onlar kaçarlarmış bizde kızalım mı onlara o zaman azıcık daha sıksınlar dişlerini şurda 4.5-5 ay birşey kaldı zaten kaydirigubbakcemile3
kızlar kocişler isyan bayraklarını çekmişler sanırımgeçmişi okuyamadım...
Bize kocişimle sadece 1 kere birlikte olduk hamilelikten sonra... Ben istesem de o önce niyetleniyo sonra "yok olmaz.ya bişey olursa sonra vicdan azabı çekerim" diyor...
canım bende tam kestirmeye gidecektimki teyzem aynı tepkiyi verdi,ve öyle etkilendimki vazgeçtim kezban gibi dolanıyorum valla..aslında takmamak lazım,herkes kestiriyor sonuçta...
eşinin ailesine gelince madem bu kadar net konuşuorlar sende net ol,ne gerekiyorsa fazlasıyla acımadan aldır,öyle konuşmak gibi olmadığını görsünlerkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?