2011 Şubat Anneleri

kızlar ismimizin altındaki yazılar görünmüyor bende sizdede öylemi
mesela benimkinde
Fatma 2. bebeğini bekliyor
ve yaşadığı şehir:aksaray yazıyordu

bizde de aynı sorun,bende hergün tama desem hergün bi aktivite olur bizde,ilk başlarda ben çok korkuodum ama biraz internetten baktım sonra koyverdim gitti,ama tabi hamile olmadan önceki gibi değil,herkesin nefsini tutacağı yer var az daha sabretsin sonra zaten evliliğimiz için herşey eski düzen olacak

çağlayancım bencede git en kral şeyleri aldır hiç parasına bakma,öle bol keseden atmak kolay icraata çıksınlar biran önce zaten eşinde sölemiş için iice rahatlamıştır artık

çağlayancım bencede git en kral şeyleri aldır hiç parasına bakma,öle bol keseden atmak kolay icraata çıksınlar biran önce zaten eşinde sölemiş için iice rahatlamıştır artık

Aynen canım onun böyle söyleyeceğini hiç düşünmezdim bazen toz kondurmuyor çünkü ailesine sizde destek verince rahatladım akşama yapıyorum listeyi arıyorum hadi gidelim diye kaydirigubbakcemile3

aslında bende eşimi özlemedim desem yalan olur ama endişeleniyorum.Bide ilk zamanlar lekelenmem falan olmuştu.sonrasında iyice korktum belki cinsel ilişkiden sonra da olur diye...
eşimde istemedi bişey olursa vicdan azabı çekeriz dedi.Kendi zevkimiz için onu tehlikeye atamayız falan dedi bende ısrar etmedim.

sabahtan beri sessiz sedasız yazdıklarınızı okuyorum varya konuşmadığınız şey kalmamış bende soğukluk değilde tedirginlik var birazda ağrı oluo die korkuyorum bırakmıyorum

Civilim'e yeni ürünler gelmiş kızlar bakın derim çok güzel kadife tulumlar var şu ay geçsede alsam artık bende kızçeme birşeyler

canım bende arkadaşların fikrine katılıyorum illede diretiyorlarsa aldır gitsin ne güzel gönüllülermişte herhalde bebk ihtiyaçlarını az zannediyorlar ama öyle olmadığını göreceklerdir söylediklerine pişman et sende gir en pahallı yerleri içinden ne geçiyorsa aldır ooooh sefan olsun

kızlar kaçma kovalma işi güldürdünüz beni valla kaydirigubbakcemileŞeniz
tabiki hormaon değişiklikleri çok ekiliyor bizi bazen bunu anlıyorlar bazende anlamıyorlar bizimde eskiye oranla fazla olmuyor ama hiç olmaması gibi bir durumda yok ama erkekler genelde bu aylarda daha sinirli oluyorlar oda malum konu
dediğiniz gibi genelde bebeğe birşey olur diye çok korkuyorlar
insanın karnı büyüyüncede varya çok zor oluyorkaydirigubbakcemile3

sabahtan beri sessiz sedasız yazdıklarınızı okuyorum varya konuşmadığınız şey kalmamış bende soğukluk değilde tedirginlik var birazda ağrı oluo die korkuyorum bırakmıyorum

Tek derdimizi söyleyip içimizi dökeceğiz bizi anlayanların tek adresi burası olduğu için hepimiz birden böyle konuşup rahatlıyoruz bana terapi gibi geliyor burası :))

tamam kızlar bendede düzeldi görünüyor şehirler:)
ben artık biraz iş yapayım kahvaltı bulaşığım duruyor dahaakannehir

Tek derdimizi söyleyip içimizi dökeceğiz bizi anlayanların tek adresi burası olduğu için hepimiz birden böyle konuşup rahatlıyoruz bana terapi gibi geliyor burası :))

aynen canım ya aynı terapi gibi demin çok siirliydim şimdi gülüyorum
ne ilginç değilmi
sizi seviyorum kızlarrrr:1hug:a.s.

çağlayancım benim başımdakiler seninkilerden fena arayıp bişeyin varmı bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına anca para istemek için arıyorlar görümcelerimde kaynanamda bide hem çalışıyo hem emekli hemde bekar çalışan oğlu var ama çanta alıcak parası yok gelip benim çantamı istiyor görümcelerimde aynı sadece para istemek için arar bütün sülale düşün 5 kardeşi bide annesi artık çıldırıcam sinirden dünden beri titriyorum eşimin anneannesi sarılık olmuş kızını göndermiş ben hastaneye götürücekmişim tabi doktor ilaç parası varya bu kız hamile sarılık bulaşıcı onada geçer diye kimse düşünmüyo bende kusura bakmayın götüremem dedim 6 tane çocuğu var gelinleri oğulları damatları torunları var 10-15 tane bana mı düşermiş götürmek ohhh herkes evinde paşalar gibi otursun hamile halimde anneannelerini ben götürüyüm bide 1 hafta önce dr götürmüşler neymiş dr bişeyi yok demiş o zaman bidaha bana niye götür diyosunuz sinirden ölüyorum yakötükedihüso
ayyy bu arada bende kaçışlardayım

kaydirigubbakcemile3 Son yazdıklarına çok güldüm canım,müdürem bakıyor bu kız neden gülüyor gene kendi kendine diye,seviyorum ben burayı acayip kafam dağılıyor moralim düzeliyor

birde kızlar mothercareden çatlak kremi aldım 18 liraydı şanslı günümdü herhalde 9 tl ye düşmüş hehehehe
normalde liera alıyordum ama oda çok çabuk bitiyor ve daha bayağı zaman var ve pahallı o yüzden birde bunu deneyeyim dedim aldığım hamilelik dergisinde görmüştüm
bir kullanayaım eğer beğenirsem hemen indirim bitmeden bir tane daha alamyı düşünüyorum
genelde birberonlarda felan % 25 indirim vardı

aynen canım ya aynı terapi gibi demin çok siirliydim şimdi gülüyorum
ne ilginç değilmi
sizi seviyorum kızlarrrr:1hug:a.s.

Bizde seni seviyoruz kızçe hedi git iş yap biraz yeter bu kadar çene işler seni bekler akşamda çalışan anneleri :))

akannehir benim durumum gayet iyiymiş o zaman canım senin yanında,kadın hem sarılık olmuş hemde senin bu halinle ilgilenmeni istiyorlar ne kadar düşüncesiz insanlar tepkini göstererek çok iyi yapmışsın canım.Boşver hep kadını götürmekte sana düşmez zaten kimsesi olmasa neyse ama o kadar çocuğunun torununun içinde ayıp yaptıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…