kızlar ismimizin altındaki yazılar görünmüyor bende sizdede öylemi
mesela benimkinde
Fatma 2. bebeğini bekliyor
ve yaşadığı şehir:aksaray yazıyordu
çağlayancım bencede git en kral şeyleri aldır hiç parasına bakma,öle bol keseden atmak kolay icraata çıksınlar biran önce zaten eşinde sölemiş için iice rahatlamıştır artık
Kızlar dün akşam eşimin halasına gittik,saçlarımı kestirdiğimi görünce beni bir güzel fırçaladı neden kestirmişim ömrü ve aklı kısa olurmuş uğursuzlukmuş böyle şeyler,bendedim bu ikinci kestirmem oluyor bizde iyi görmezler bunları yapma böyle şeyler dedi bütün gece moralimi bozdu saolsunlar.
Bebişin eşyalarını almaya gidelim artık bizde para var hazırız dediler bende biz daha para biriktirmedik önümüzdeki ay inş.başlıycaz dedim,biz size paramı sorduk alıcaz dedik ya herşeyini dedi o zaman sen söyle almak istediklerini annemlerinde alacakları var dedim bir suratı asıldı bir tavır yaptı bana.Anlamadım gitti sonuçta o benim annem tabiki alacaklar çocuğuma birşey sonra anakucağını söyledim port bebesini takımı olmadan olmazmış bir kere kullanacağım şeyi almayalım nette gördüm bir tane gördüm onu alıcam dedim,civilim diye beğenmediler 70tl azmış daha güzelini daha iyisi almak gerekirmiş ne kadar paraya düşkünler ya,gidip onları en pahalı alışveriş merkezlerine sokup herşeyi aldırmak geliyor içimden böyle söyleyince onlar
ohhh çok dolmuşum yaa dünden beri eşimede anlatamadım size söyledim rahatladım kusura bakmayın kızlar ama çok moralimi bozuyorlar onlara gidince
sabahtan beri sessiz sedasız yazdıklarınızı okuyorum varya konuşmadığınız şey kalmamış bende soğukluk değilde tedirginlik var birazda ağrı oluo die korkuyorum bırakmıyorum
Tek derdimizi söyleyip içimizi dökeceğiz bizi anlayanların tek adresi burası olduğu için hepimiz birden böyle konuşup rahatlıyoruz bana terapi gibi geliyor burası :))
canım bende arkadaşların fikrine katılıyorum illede diretiyorlarsa aldır gitsin ne güzel gönüllülermişte herhalde bebk ihtiyaçlarını az zannediyorlar ama öyle olmadığını göreceklerdir söylediklerine pişman et sende gir en pahallı yerleri içinden ne geçiyorsa aldır ooooh sefan olsun
kızlar kaçma kovalma işi güldürdünüz beni valla kaydirigubbakcemileŞeniz
tabiki hormaon değişiklikleri çok ekiliyor bizi bazen bunu anlıyorlar bazende anlamıyorlar bizimde eskiye oranla fazla olmuyor ama hiç olmaması gibi bir durumda yok ama erkekler genelde bu aylarda daha sinirli oluyorlar oda malum konu
dediğiniz gibi genelde bebeğe birşey olur diye çok korkuyorlar
insanın karnı büyüyüncede varya çok zor oluyorkaydirigubbakcemile3
tamam kızlar bendede düzeldi görünüyor şehirler:)
ben artık biraz iş yapayım kahvaltı bulaşığım duruyor dahaakannehir
aynen canım ya aynı terapi gibi demin çok siirliydim şimdi gülüyorum
ne ilginç değilmi
sizi seviyorum kızlarrrr:1hug:a.s.
çağlayancım benim başımdakiler seninkilerden fena arayıp bişeyin varmı bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına anca para istemek için arıyorlar görümcelerimde kaynanamda bide hem çalışıyo hem emekli hemde bekar çalışan oğlu var ama çanta alıcak parası yok gelip benim çantamı istiyor görümcelerimde aynı sadece para istemek için arar bütün sülale düşün 5 kardeşi bide annesi artık çıldırıcam sinirden dünden beri titriyorum eşimin anneannesi sarılık olmuş kızını göndermiş ben hastaneye götürücekmişim tabi doktor ilaç parası varya bu kız hamile sarılık bulaşıcı onada geçer diye kimse düşünmüyo bende kusura bakmayın götüremem dedim 6 tane çocuğu var gelinleri oğulları damatları torunları var 10-15 tane bana mı düşermiş götürmek ohhh herkes evinde paşalar gibi otursun hamile halimde anneannelerini ben götürüyüm bide 1 hafta önce dr götürmüşler neymiş dr bişeyi yok demiş o zaman bidaha bana niye götür diyosunuz sinirden ölüyorum yakötükedihüso
ayyy bu arada bende kaçışlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?