2011 Şubat Anneleri

Kremin adını verde bizde bakalım canım.Bizde faydalanmış oluruz indirimden :))

Aynen canım onun böyle söyleyeceğini hiç düşünmezdim bazen toz kondurmuyor çünkü ailesine sizde destek verince rahatladım akşama yapıyorum listeyi arıyorum hadi gidelim diye kaydirigubbakcemile3

Çağlayancım valla böylesini bulmuşsun yap listeni çık alışverişe... eşimin ailesinde daha tık yok... Zaten almazlar da...sadece kayınvalidem bişeyler örüyor.
Benim de eşimin de onlardan bir beklentisi yok zaten...
Annem dün alışveriş yaptı... kraft'ın bebek bakım çantasını almış.zıbın seti almış.2 tane patikli alt almış.battaniye almış.bide alt açma minderi ve alt açma seti almış.
Geçen benim aldıklarımın da parasını verdi.
Ama eşimin tarafından hiç öyle bişi yok... Onlara kalsa bebek arabası falan da lüzumsuz... çocuk saldım çayıra mevlam kayıra büyür gider...Hiç sormuyorlar bile alınacak bişey var mı ? yardım edelim falan diye.
Senin yerinde olsam yaparım listemi giderim hep marka mağazalara mothercare,chicco,kraft v.s. donuna kadar herşeyini markalı alırım... Madem bu kadar istekliler,alsınlar tabi.

aaay ne sinir yaaaaaklava:klava:klava:

çok kızdım valla allahım ne kadar düşüncesiz insanlar var bu dünyada ya
çok iyi yapmışsın canım cevabını esirgeme eşinde senin yanındaysa zaten sorun olmaz
sen sinir olacağına cevabını ver onlar sinir olsunlar böyleleri herşeyi hakediyorlar

ben daha çatlak kremine başlamadım ama iki gündür karnımın üst kısmı kaşınıyor bakıyorum bakıyorum görünüğrde bişi yok ama tırstım bi an acaba çatlayacakmı diye ama alakasız bir yer acaba otururken falan göğsün altı göbeğin üstü çizgi halinde katlanıyor ya ondanmı acaba dedim bugün bişi yok

ahh bende kalkacam bi yemek neyim yapacam ama bırakıpta kalkasım gelmiyo valla ne yalan söyleyeyim ben yokken şimdi çok kaynatırsınız siz

demek her ev hemen hemen aynı şeyleri yaşıyormuşş:)ay ben yine acıktım yaa öf öf öf

aynen ayrılamıyorum burdan dönüp dolaşıp geri geliyorum:)

nuryasemin iyi yapmışsın canım bu halde bide hastanelerdemi gezeceksina.s.

geçen televizyonda sütlü havuç çorbası tarifi gördüm merak ettim besleyici bişi gibi görünüyor yapıcam ama bugünki menüme uymaz sempatiksalakcinni yapıp yiyen varmı hiç aranızda

bak bende acıktım şimcik

ben neredeyse 2 ay öncesinde hem sebamed'in duş yağını hemde dalin jel bebe yağını kullanmaya başladım ama buna rağmen çatlak oluştu maalesef.öbek deliğim ve genital gölge arasında kırmızı kırmızı kılcal damar gibi çatlaklar oluştu
Ama ben zaten tahmin etmiştim anneme çektiğimi.. annemin de çok çatlağı var karında.

yok bebek yağı ve nemlendirici krem kullanıyorum zaten yani özellikle çatlak kremi olanlara başlamadım.

valla annelere çekiyosak iyi annem pamuk gibi 4 tane doğurmuş ama bitane çatlağı yok maşallah ayyhh inşallah ona çekerim ama onun cildi benimkinden 10 kat güzel valla

hemen eşimi arayıp anlattım canım onlarda önce çünkü aryıp eşime beni şikayet ediyorlar bende dedim seni ararlarsa böyle böyle dedim sende hiç kusura bakma ama artık beni çok sinirlendiriyorlar birkere nasılsın birşeye ihtiyacın varmı diye aramadılar anca çıkarları için para için arıyorlar dedim eşimde tamam dedi artık oda bazı şeyleri görmeye başladı daha görümceme 2.5 sene borç vermiştik daha onu bile ödemediler sözde bikaç ayda vereceklerdi bide hala utanmadan evliler harçlığım bitti hesap numaram bu para yatırın diyolar bu kadar yüzsüzlük olurmu herşeyimi takılan altınlarımı bile bitirdiler dahada borç içinde bizi bıraktılar eşimde hepsi benden uzak olsun iyi olsun diyo ama isteyince hemen gidip yine veriyor kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

slm arkadaşlar.. Size sorum war.. Çok endişelendim we korktum şimdi. Gebelikte karın kasılması karnın sertleşmesiyle oluyormuş we erken doğum riskiymiş. Benim 3 oldu karnım taş gibi oldu. Elimi koyduğumda sanki altında bir taş var hissi oldu. Nette araştırdım we bunun bir kasılma olduğunu öğrendim. Ocak ayı topiğindede bir arkadaş böyle olmuş we dr gidince dr nst ye sokmuş we sancıları çıkmış ama kendisi hiç bişi farketmemiş sadece sertlik dışında.
Ben 1 hafta önce çok üzülüp ağlamıştım ilk o zmn karnım taş gibi sertleşti sonraki günlerde de 2 kere aynı sertlik oldu. Çok korktum yaa. Karnı sertleşen oldu mu hiç?

nuryasemin valla senin işinde zormuş.madem maddi yardım yapıyosunuz gerisinide kendileri halletsinler sen hamilesin öyle hastanelerde falan ne işin var.valla benim akrabalarım ziyaret için bile hastaneye gitmeme izin vermiyorlar ortalık hastalık kaynıyo boşver siz üzerinize düşeni yapıyosunuz zaten(fazlasıyla)

kızlar valla saat iki oldu ben bi yemek yapayım yine gelirim görüşürüz hadi bakalım kendinize iyicene bakın

ay bıunu görünce gidemedim

valla benim gazım olunca karnım sertleşiyosempatiksalakcinni muhtemelen sen üzüldüğün için oluyo olabilir ama bir kaç kez tekrarlamış sanırım.üzüntüye bağlı bir çok şey oluyor gebelikte ağrılar sancılar hatta kanama bile üzüntüye bağlı olabiliyor

kendini çok korkutma derim ben rahatlamaya çalış ve doktoruna mutlaka ama mutlaka söyle.bir kontrol ettir.psikolojik olabileceğini düşünüuyporum ama kontrol ettirmekte fayda var

kendinide çok üzme yazık demekki bebeğinde gerilmiş seninle

canım benim sanki bebiş kafasını yada biryerini diriyomuş gibi bir sertlik oluyor. arada bir oluyor ama bebiş yaslanıyo diye hiç korkmamıştım bu zamana kadar ama bi dr da danışmak gerekiyo demekki

hiç bilmiyorum ya ama çok korktum araştırıp bu sonuca warınca.. Bebeğimide üzdüm sanırım( dr gidicem inş sıradan basit bişidir.

Evet çağlayancım özelden sana telimi atıcam böyle olmuyor.Bigün buluşup iki lafın belini kıralım.Benim bayılmalarım başladı bu ara doktor şekerden şüphelendiği için şeker yükleme testi yaptırdı iyi çıktı Allahtan.Bu arada ben beklerken sizi süzdüm tabi acaba bunlar olabilirmi filan diye.Eşinin seni çok sevdiği davranışlarından belliydi canım çok tatlı bir çifttiniz maşallah:) Bide öyle yüzünü öyle allak bullak görmeyeydim gider ayak öğrenmişte olsam hemen damlayacaktım yanına.Şimdi dedim kötü haber aldıysa bende zargana gibi sırıta sırıta merahab çağlayan ben hale demeyeyim dedim.

manikk ve caglayan valla karşılaşmanız an meselesiymiş çok garip olmuştur herhalde sizin içinkaydirigubbakcemile3
sorma bacım ya bi kavuşamadık

evet canım beklerken bende çok sinir oldum ama bugün o kadar tenhaydı ki, orası şaştım kaldım.İzninde alması gerekn bütün hastaları perşembeye almış sanırsam mahvolduk o gün.Benide takrar kasımın ilk haftası çağırdı.
Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu.
Elacım orda bayılan bi bayan oldu doktorun koridorunda değilde asansörün orada o sen miydin yoksa? Ben kalkıp bakmadım gerçi insanlar doluştular ama öyle ise çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
ayy kıslaaaarrr ne kadar çok kaynatmışınız bulaşıkları yıkadım mutfağı süpürdüm lavaboları domestosladım geldim 6 sayfa olmuş daha toz alınacak yemek yapılacak ooo bi sürü iş....ben o zaman eşimin ailesini öpüp başıma koyayım bari sizi dinleyincekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…