birde kızlar mothercareden çatlak kremi aldım 18 liraydı şanslı günümdü herhalde 9 tl ye düşmüş hehehehe
normalde liera alıyordum ama oda çok çabuk bitiyor ve daha bayağı zaman var ve pahallı o yüzden birde bunu deneyeyim dedim aldığım hamilelik dergisinde görmüştüm
bir kullanayaım eğer beğenirsem hemen indirim bitmeden bir tane daha alamyı düşünüyorum
genelde birberonlarda felan % 25 indirim vardı
Aynen canım onun böyle söyleyeceğini hiç düşünmezdim bazen toz kondurmuyor çünkü ailesine sizde destek verince rahatladım akşama yapıyorum listeyi arıyorum hadi gidelim diye kaydirigubbakcemile3
çağlayancım benim başımdakiler seninkilerden fena arayıp bişeyin varmı bi ihtiyacınız varmı diye soracaklarına anca para istemek için arıyorlar görümcelerimde kaynanamda bide hem çalışıyo hem emekli hemde bekar çalışan oğlu var ama çanta alıcak parası yok gelip benim çantamı istiyor görümcelerimde aynı sadece para istemek için arar bütün sülale düşün 5 kardeşi bide annesi artık çıldırıcam sinirden dünden beri titriyorum eşimin anneannesi sarılık olmuş kızını göndermiş ben hastaneye götürücekmişim tabi doktor ilaç parası varya bu kız hamile sarılık bulaşıcı onada geçer diye kimse düşünmüyo bende kusura bakmayın götüremem dedim 6 tane çocuğu var gelinleri oğulları damatları torunları var 10-15 tane bana mı düşermiş götürmek ohhh herkes evinde paşalar gibi otursun hamile halimde anneannelerini ben götürüyüm bide 1 hafta önce dr götürmüşler neymiş dr bişeyi yok demiş o zaman bidaha bana niye götür diyosunuz sinirden ölüyorum yakötükedihüso
ayyy bu arada bende kaçışlardayım
Ben geldim kızlar dr.gittim eşim kalk gidiyoruz gelmezlerse gelmesinler onları bekleyemem dedi ve gittik.Bebişimin kesin cinsiyeti kızmış,çok sağlıklı bir bebek dedi,ama yüzünü göstermedi,dr.bakarken sürekli pozisyon değiştirdi ilk gittiğimizde yüzüstü yatıyordu miniğim sonra sırt üstü yatıp ellerini yüzüne kapadı dr.amcacı aç bakalım dedi açmadı baya bir uğraştı utandı minik kuzum benim.
355 gr.olmuş teyzeleri.Ama annesine yasak geldi diyete başlıyorum dr.da kızdı artık yeter bu kadar kilo dedi.Onun dışında herşeyimiz yolunda gidiyor 1 ay sonra şeker yüklemesi için tekrardan gidicem.
Bu arada ne hazel28'i gördüm nede manikk'i yani çok insan vardı orda gidipte sen ela yada hale misin diyemedim kimseye :))
Canım gözün aydın görmüşsün kızını ne güzel...Dün gerçekten çok kalabalaıktı.Ultrasonda bile 10:30 da iken randevumuz ancak 11 e doğru girebildik.Bende ultrason çıkışı fenalaştım biraz tansiyonum düşmüş sanırım dr odasınıın yanında bir oda var orada yatırdılar beni biraz bende kimseyi göremedim.gözlerim aradı bayağa ama.Neyse artık kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah.Kızımı görücem diye fazla heyecan yaptım ondan fenalaştım sanırım :)))
Ben de kızımı gördüm ayaklarını çapraz yapmış kapatıyordu elleride çapraz yüzünü kapatıyordu:CüvCüv: zorla biraz açtırdı dr amacası.bizim kızlar utandı sanırım bu kadar ayrıntıya girince dr amcaları :))) Bizimde herşeyimiz yolunda çok şükür bizimde bir dahaki randevumuz ekim sonunda hayırlısı olsun bakalım:)))
ben daha çatlak kremine başlamadım ama iki gündür karnımın üst kısmı kaşınıyor bakıyorum bakıyorum görünüğrde bişi yok ama tırstım bi an acaba çatlayacakmı diye ama alakasız bir yer acaba otururken falan göğsün altı göbeğin üstü çizgi halinde katlanıyor ya ondanmı acaba dedim bugün bişi yok
ahh bende kalkacam bi yemek neyim yapacam ama bırakıpta kalkasım gelmiyo valla ne yalan söyleyeyim ben yokken şimdi çok kaynatırsınız siz
aaay ne sinir yaaaaaklava: klava: klava:
çok kızdım valla allahım ne kadar düşüncesiz insanlar var bu dünyada ya
çok iyi yapmışsın canım cevabını esirgeme eşinde senin yanındaysa zaten sorun olmaz
sen sinir olacağına cevabını ver onlar sinir olsunlar böyleleri herşeyi hakediyorlar
slm arkadaşlar.. Size sorum war.. Çok endişelendim we korktum şimdi. Gebelikte karın kasılması karnın sertleşmesiyle oluyormuş we erken doğum riskiymiş. Benim 3 oldu karnım taş gibi oldu. Elimi koyduğumda sanki altında bir taş var hissi oldu. Nette araştırdım we bunun bir kasılma olduğunu öğrendim. Ocak ayı topiğindede bir arkadaş böyle olmuş we dr gidince dr nst ye sokmuş we sancıları çıkmış ama kendisi hiç bişi farketmemiş sadece sertlik dışında.
Ben 1 hafta önce çok üzülüp ağlamıştım ilk o zmn karnım taş gibi sertleşti sonraki günlerde de 2 kere aynı sertlik oldu. Çok korktum yaa. Karnı sertleşen oldu mu hiç?
slm arkadaşlar.. Size sorum war.. Çok endişelendim we korktum şimdi. Gebelikte karın kasılması karnın sertleşmesiyle oluyormuş we erken doğum riskiymiş. Benim 3 oldu karnım taş gibi oldu. Elimi koyduğumda sanki altında bir taş var hissi oldu. Nette araştırdım we bunun bir kasılma olduğunu öğrendim. Ocak ayı topiğindede bir arkadaş böyle olmuş we dr gidince dr nst ye sokmuş we sancıları çıkmış ama kendisi hiç bişi farketmemiş sadece sertlik dışında.
Ben 1 hafta önce çok üzülüp ağlamıştım ilk o zmn karnım taş gibi sertleşti sonraki günlerde de 2 kere aynı sertlik oldu. Çok korktum yaa. Karnı sertleşen oldu mu hiç?
ay bıunu görünce gidemedim
valla benim gazım olunca karnım sertleşiyosempatiksalakcinni muhtemelen sen üzüldüğün için oluyo olabilir ama bir kaç kez tekrarlamış sanırım.üzüntüye bağlı bir çok şey oluyor gebelikte ağrılar sancılar hatta kanama bile üzüntüye bağlı olabiliyor
kendini çok korkutma derim ben rahatlamaya çalış ve doktoruna mutlaka ama mutlaka söyle.bir kontrol ettir.psikolojik olabileceğini düşünüuyporum ama kontrol ettirmekte fayda var
kendinide çok üzme yazık demekki bebeğinde gerilmiş seninle
İki çift öğretmen geldi oraya onlardan birinin sen olduğuna inanamıyorum yan yana kaç dk durduk ve görüşemedik şansa bak,ben sürekli seni aradım hatta sürekli eşime saati sordum saat kaç acaba ne zaman gelirler görüşürmüyüz diye,benimde 10:30 olan randevu 11:10 geçmesine rağmen almadılar bende ultrasonu kaçırmıyım diye beklemedim daha fazla keşke dursaymışım o zaman görürdüm seni,keşke seslenseydin canım içerde gene benim tansiyonum çıktı heyecandan dr.panik yapma gene dedi sonrada bir anda düşünce bende tabi moral falan kalmadı.Ama seni kaçırdığıma çok üzgünüm.Biz ayrıntılıdan çıkarken bekleyen çift sizdiniz o zaman sen oturuyordun eşinde ayaktaydın dimi,film gibi bir gün olmuş bizim için.Bebişinde maşallah kocaman olmuş canım.Ben dr.ultrasona girmedim,ayrıntılının sonuçlarını verdim sonra yanında bir beş dk durup çıktım sadece ama başka dr.gitmeyi aklımada koydum açıkçası :))
Bir dahaki gün için telefon numaralarımızı verelimde buluşalım bari :))
sorma bacım ya bi kavuşamadıkmanikk ve caglayan valla karşılaşmanız an meselesiymiş çok garip olmuştur herhalde sizin içinkaydirigubbakcemile3
evet canım beklerken bende çok sinir oldum ama bugün o kadar tenhaydı ki, orası şaştım kaldım.İzninde alması gerekn bütün hastaları perşembeye almış sanırsamDün hiç ilgilenmedi ki bizimle normalde onunda kontrol edip beni ultrasona göndermesi lazımdı ama ben kendim gittim ultrasona sonradan ona çıktım oda sadece tansiyon ve kg baktı gönderdi birde ilaçların bittiyse yazıyım dedi o kadar.Çok kalabalıktı zaten kendi randevuma 1.5 saat sonra girdim düşün yani onun için bir başkasına daha gidicem beğenirsem onunla devam edicem artık
Fatmacım bizde seninle kaderdaşız galiba:) Bizde evlenirken herşeyimizi kendimiz aldık.Eşimin ailesi pek karışmayınca bende kendi ailemi karıştırmadım.Böylece herşey bize kalmış oldu.Amaaann kızlar boşverin 1 tane alın kendiniz alın ağzınızın tadı bozulmaz en azından .Biz ne yapalım ya 1 kişiden tık yok bişey lazımmı diye 2. olunca hemde 2 taraftata çocuk çok nasılsa herşeyi kendimiz yapıyoruz biz.Evimizin eşyalarınıda biz aldık kimseden fayda yok sağolsun babamlar eşyama yardım etmişlerdi,şimdide alırlar ama artık oda emekli.Onun için az olsun öz olsun
Benimde moralim pek iyi değil eşimle tartıştık biraz ya
Elacım orda bayılan bi bayan oldu doktorun koridorunda değilde asansörün orada o sen miydin yoksa? Ben kalkıp bakmadım gerçi insanlar doluştular ama öyle ise çok geçmiş olsun canım.Canım gözün aydın görmüşsün kızını ne güzel...Dün gerçekten çok kalabalaıktı.Ultrasonda bile 10:30 da iken randevumuz ancak 11 e doğru girebildik.Bende ultrason çıkışı fenalaştım biraz tansiyonum düşmüş sanırım dr odasınıın yanında bir oda var orada yatırdılar beni biraz bende kimseyi göremedim.gözlerim aradı bayağa ama.Neyse artık kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah.Kızımı görücem diye fazla heyecan yaptım ondan fenalaştım sanırım :)))
Ben de kızımı gördüm ayaklarını çapraz yapmış kapatıyordu elleride çapraz yüzünü kapatıyordu:CüvCüv: zorla biraz açtırdı dr amacası.bizim kızlar utandı sanırım bu kadar ayrıntıya girince dr amcaları :))) Bizimde herşeyimiz yolunda çok şükür bizimde bir dahaki randevumuz ekim sonunda hayırlısı olsun bakalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?