çağlayancım kimin kime alacağını söylesen,özel mesajları sonra yine atarsın
çağlayan bence sen facede adresi olanlara face üzerinden gönder kafan rahatlar her seferinde 600 dk beklemek mesele
işte kimin kime çıktığını söyliyemiyor sadece hediyeyi alacak kişi bilcek heyecanlı olsun die
çağlayancım kimin kime alacağını söylesen,özel mesajları sonra yine atarsın
Mail atıyım dimi doğru söylüyorsun canım onlar gene buraya msj yazarlar aldık diye saol canım yaa büyük bir dertten kurtardın beni opuyorumnanaktan
şimdi anladım
Süprizi nerde kaldı kızçe o zaman bekleyin azıcık daha müdürem iş verdi onu yapmaya çalışıyorum ama size laf yetiştirmekten kadının işini yapamadım kaydirigubbakcemile3
ben aldım adresi ve yazdım hediyeleşme topiğine inşallah herkes memnun kalır aldığı hediyeden önemli olan arkadaşlar birbirimize buradaki arkadaşlığımız hatrına temsilen bir şeyler vermek
dillerim lal gözün aydın ne güzel görmüşsün bebeşini seninkide gerçekten pek nazlıymış canım bayağı büyüdü ama göstermemekte kararlı
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun....
yap yap bu sefer bizim yüzümüzden net yasaklanmasın sana
ya sonuçta hediye bu beğenip beğenmemek diil mesele mesele kaynaşmaak
mrb arkadaşlar umarım keyifler yerindedir....ben nasıl olduğum konusunda pek yorum yapamıyorum...cumartesi akşam annemle konuşmuştuk dedem rahatsızdı baya ağırlaşmıştı birkaç gündür annem telefonda ağlamaklııydı daha kötü oldu dedi....aklım orda kaldı sonra pazar günü sabah arkadaşlar geldi kahvaltımızı yaptık teyzesi kızıma ciciler almış falan sonra dıaşrıya çıktık falan dıaşrdayken annem eşimi aradı onunla konuştu ama bana bişi demediler ...sonra prensesimize ufak tefek alışveriş yaptık taa akşam üstü eşim dediki dedem vefat etmiş şok oldum babam gelmeyin nur etkilenmesin demiş ama çok değişik bir durumduu...annemin yanında olmayı çok isterdim ama olmadıı
Kızlar bugün bende pek iyi değilim. Kalça kemiğim o kadar ağrıyorki. Doğru düzgün yürüyemiyorum bile. Bu nasıl bir ağrı ya resmen bıçak saplanır gibi. sizde de böyle ağrılar varmı.
kızlar ben cuma günü doktora gittim şükür herşey yolunda bir problem yokmuş
451 gr olmuş benim yakışıklı oğlum
direk baktığımızda esnerken yakaladık bizimkini sanırım uyandırdık çok tatlıydı ama dönmeye başladı beni rahatsız ettiniz der gibi tüh felan derken tekrar bize kıyamayıp yüzünü döndü ağzını,ellerini,bacaklarını sürekli oynattı çok hareketliydi maşallah doktor teyzesi iyi kafa atacak topa vuracak dedi
inşallah sonunda da sorunsuz sağlıklı bir şekilde kollarıma alırım yavrumu
18 ekimde de ayrıntılıya gireceğim
21+3 günlükken 7 kilo toplamdA aldım doktora söyleyince tepkisi her zmanki gibi çok kilo almışsın demek oldu ve yasaklar ve yenecekler listesi verdi hadi bu birşey değil
komik olanı aslında 1 kilo hakkım kalmış hemde doğuma kadar sadece 1 kilo alacakmışım
kaydirigubbakcemile3
düşüne biliyormusunz zaten doğuma kadar çocuk 3 kilo alıyor benim ağzım acık kaldı tabiki şaşırdım
evet canım bir cihazı var monitörü yok tam ultason gibi değil. karnına jel sürüyor gene ve cihazdan sesleri dinletiyor. güm güm güm nasıl atıyor duymalısın, doyamadım biraz daha dinleyebilirmiyiz diye rica ettim hemşireyeMrb canım geçmiş olsun.Bebişin kalp atışlarını sağlık ocağında dinletiyorlarmı ben hiç dinlemedim daha :))
Çekilişi yapıyorum çok heyecanlı geçiyor yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?