2011 Şubat Anneleri

Anladım canım tamam ama şimdi kızlar hepiniz için hazırladım adresleride 600 dk dolmadan atamıyorum lütfen kızmayın bana tek tek atıcam hepinize ama sizde msjlar geldikten sonra lütfen adresi aldım diye msj yazmayı unutmayın hediye çekiliş topiğine :))

çağlayan bence sen facede adresi olanlara face üzerinden gönder kafan rahatlar her seferinde 600 dk beklemek mesele

çağlayan bence sen facede adresi olanlara face üzerinden gönder kafan rahatlar her seferinde 600 dk beklemek mesele

Mail atıyım dimi doğru söylüyorsun canım onlar gene buraya msj yazarlar aldık diye saol canım yaa büyük bir dertten kurtardın beni opuyorumnanaktan

çağlayancım kimin kime alacağını söylesen,özel mesajları sonra yine atarsın

Süprizi nerde kaldı kızçe o zaman bekleyin azıcık daha müdürem iş verdi onu yapmaya çalışıyorum ama size laf yetiştirmekten kadının işini yapamadım kaydirigubbakcemile3

ben aldım adresi ve yazdım hediyeleşme topiğine inşallah herkes memnun kalır aldığı hediyeden önemli olan arkadaşlar birbirimize buradaki arkadaşlığımız hatrına temsilen bir şeyler vermek

dillerim lal gözün aydın ne güzel görmüşsün bebeşini seninkide gerçekten pek nazlıymış canım bayağı büyüdü ama göstermemekte kararlı

:teytey::teytey::teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gider ayak krize girdim
şenaycım senin yazdığını okumadım sanma evet eşim bile dio sana demiştim naparsın ana yüreği dayanamıo yavrusuna bişi olmasına

Kendi işlerimi teslim etttim facede kayıtlı olanlara mail atıyorum işten çıkana kadar bitirmeye çalışıcam hepsini

Süprizi nerde kaldı kızçe o zaman bekleyin azıcık daha müdürem iş verdi onu yapmaya çalışıyorum ama size laf yetiştirmekten kadının işini yapamadım kaydirigubbakcemile3

yap yap bu sefer bizim yüzümüzden net yasaklanmasın sana

ya sonuçta hediye bu beğenip beğenmemek diil mesele mesele kaynaşmaak

kızlar öptüm hepinizi ben çıkıyorum fazla yazmayın sonra yetişemiorum okumaya

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun....

yap yap bu sefer bizim yüzümüzden net yasaklanmasın sana

ya sonuçta hediye bu beğenip beğenmemek diil mesele mesele kaynaşmaak

bende zaten onu demek istedim bence güzel olacak
ilk kez hiç tanımadığım birine hediye alacağım ve hiç tanımadığım birinden hediye alacağım
çok farklı bir duyguuuuuhihoyyyta.s.

Yaa bana facede yasak amma durun bakıyım yapabilecekmiyim

red_cake elif sana faceden msj yazdım geldimi canım :))

başın sağolsun Nur, allah sana ve ailene sabır versin.

Kızlar bugün bende pek iyi değilim. Kalça kemiğim o kadar ağrıyorki. Doğru düzgün yürüyemiyorum bile. Bu nasıl bir ağrı ya resmen bıçak saplanır gibi. sizde de böyle ağrılar varmı.

benim de var canım, dr. söyledim kontrolümde kalça genişlediği için bu ağrılar olacak hatta son aylarda artan yükle ağrı da artabilir dedi, sen tecrübelisin zaten bilirsin.
yatıp dinlenmeye çalış, ağrı kesici almanı pek tavsiye etmiyorum dedi.

çok biliyormuş dr. ne demek 1 kilo ya;(( iyi bari canım diyet yap zayıfla doğuma kadar dememiş

ayy bu kız annelerini pek kıskanıyorum, cicileriniz çoook güzel. umarım çekilişte bana bir kız annesi çıkar da gözüme kestirdiklerimi alabilirim doya doya.

Mrb canım geçmiş olsun.Bebişin kalp atışlarını sağlık ocağında dinletiyorlarmı ben hiç dinlemedim daha :))
Çekilişi yapıyorum çok heyecanlı geçiyor yaaa :))
evet canım bir cihazı var monitörü yok tam ultason gibi değil. karnına jel sürüyor gene ve cihazdan sesleri dinletiyor. güm güm güm nasıl atıyor duymalısın, doyamadım biraz daha dinleyebilirmiyiz diye rica ettim hemşireye) görmediğin bebeği olmuş demiştir içinden. ne derse desin gerçi...
ayy evet canım, mesajını bekliyorum sabırsızlıkla. kolay gelsin sana daopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…