2011 Şubat Anneleri

Süprizi nerde kaldı kızçe o zaman bekleyin azıcık daha müdürem iş verdi onu yapmaya çalışıyorum ama size laf yetiştirmekten kadının işini yapamadım kaydirigubbakcemile3

Yaa bana facede yasak amma durun bakıyım yapabilecekmiyim

red_cake elif sana faceden msj yazdım geldimi canım :))

Çok merak ediyorum kim çıkacak :ecrin_bebek:

ben öğrendiiiimmmm zemuszemuszemuszemus

merhabalar kızlar ben hediyeye geç kaldım sanırım pek sık giremiyorum siteye.
Ama bir konuda yardıma ihtiyacım var.
Hafta sonu bebek arabalarına baktım.
Maxi cosi ya da Maclaren kullanan satın alan var mı?
Bu konuda bir forum bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.

ekim anneleri topiğinde vardı sanırım bu konuyla ilgili yanlış hatırlamıyorsam

Hani hediyeleşmeye birşey yazmamışsın çabuk yazbakıyım aldım diye

Buna özen gösterin kızlar adresi alınca yazın lütfen karışmasın sonra gönderdiklerimle göndermediklerim

kızzzz topiği anca buldum da yazdııımm...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

çağlayancım ben bişey anlamadım canım bu hediyeleşme ile ilgili... bana adres ve isim gelmedi... sana özelden mi mesaj atmam gerekiyor...çok karıştı ya okudum okudum bişey anlamadım valla :kedi:

canım benim ben buralardayım... okuyorum çıkıyorum genelde.. iyiyim canım ne olsun idare ediyoruz... kuzu iyi yavrum.. masal okuyorum, sohbet ediyorum kızımla...

prensim nasıl??? nasıl nasılsın??

yaseminkamu SAT arkadaşım nerelerdesin ?
nasılsın teyzesinin kuzusu nasıl?

canım maxi cosi ya da maclaren diye arama yaptırıncada birsürü yorm çıkıyo

ayyy ben ipek ismini çok seviyorum gördüğüm tüm ipeklerde öyle güzel öyle narinkiiii

aslında bende ipek koymak isterdim kızım olursa ama eşim ayşegül isminde öyle ısrarlı öyle heveslikiii

annemle bir antares yaptık geldik ama öyle yorulmuşumki anlatamammmm bide ben bişi dicektim ama unuttum yaaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…