2011 Şubat Anneleri

ben daha bebek cicilerine geçmedim bugün kendime cici aldım sempatiksalakcinni iyi ettim dimi malum kış geliyor havalar soğudu kıyafetlerde üstümüze olmuyor artık

lc waikiki den aldım 26 lira

Eklentiler

• $Görüntü001.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 25
ipek 2 oldu bakalım burdan sonuç ne çıkcakkkaydirigubbakcemile2isim bulmak ne zormuş hadi buldun bi de içine sinmesi lazımm

canım benim ben buralardayım... okuyorum çıkıyorum genelde.. iyiyim canım ne olsun idare ediyoruz... kuzu iyi yavrum.. masal okuyorum, sohbet ediyorum kızımla...

prensim nasıl??? nasıl nasılsın??

iyyiz biz de canım, sabah sağlık ocağında kalp atışını dinledim, yarın sabah da kan tahlili yaptırcam. az da olsa özlem gidermiş olduk)

ipek soyadım,eşim isteseydi bende ipek koyacaktım ama istemedi zaten soyadını kullanıyosun gerek yok dedi

kıyamam ya :)) cuma amniyosentez sonrası rutin kontrole gittik...ozaman görüştük kızımla.... 15 ekimde detaylı var.. ozamana kadar bekliycez bakalım... allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize de bizlere de :Saruboceq:

iyyiz biz de canım, sabah sağlık ocağında kalp atışını dinledim, yarın sabah da kan tahlili yaptırcam. az da olsa özlem gidermiş olduk)

inş. canım, yarın kayınvaldem geliyor benim de. 7 ekimde detaylıya giriyorum o da görmek istedi. ilk kez görecek babannemiz...
duru prensesin güzel haberlerine de az kaldı dimi, sonuçlar haftaya mı çıkıyor canım?

canım ipek istemediği için onu baştan eledik,şimdi birincisi Elvin o kesin ama ikinci isminde net değiliz

bende ipek diyorum banada ipek ismi hep güzel kızları anımsatıyo :)

hadi bakalım dualarım sizinle canım... babaannemiz bizim istanbulda
( iyiki kaydirigubbakcemile3 ) ama anneannemiz her hastaneye geliyor sağolsun... ilk torun olunca merak diz boyu kaydirigubbakcemile3

canım sonuçları hiç sorma.. 10 günde çıkar dedi doktorum.. meğer o fish yöntemiymiş ve çok güvenli değilmiş.. maksimumda 4 haftada çıkıyormuş gerçek sonuç.. 1 haftası bitti daha.. bakalım ayın 15 de detaylıya giricem ya belki gelmiş olur... ,inşallah güzel haberler olur şenay inşallahh :Saruboceq:

canım görüş günümüze az kaldı heyecan başladı sen kaçta idiceksin ayrıntılıya bakalım hangimiz önce görücek bebişini ben saat 13:30da

canım görüş günümüze az kaldı heyecan başladı sen kaçta idiceksin ayrıntılıya bakalım hangimiz önce görücek bebişini ben saat 13:30da

güzel haberler önce senden gelecek galiba canım. gittiğim hastanede detaylı ultrason için farklı bir perinatolog geliyor perşembe günleri akşam 5ten sonra bakıyor. biz de saat 7'ye randevu aldık. eşim iş yerinden izin almadan gelebilsin diye.
ben de çok heyecanlıyım, geçmiyor sanki günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…