kızlar sizce ipek ismi nasıl kızçeme isim arıyorum ya yaren ya ipek sizce hangisii
ipek bencede :ecrin_bebek:
canım benim ben buralardayım... okuyorum çıkıyorum genelde.. iyiyim canım ne olsun idare ediyoruz... kuzu iyi yavrum.. masal okuyorum, sohbet ediyorum kızımla...
prensim nasıl??? nasıl nasılsın??
iyyiz biz de canım, sabah sağlık ocağında kalp atışını dinledim, yarın sabah da kan tahlili yaptırcam. az da olsa özlem gidermiş olduk)
ipek soyadım,eşim isteseydi bende ipek koyacaktım ama istemedi zaten soyadını kullanıyosun gerek yok dedi
kıyamam ya :)) cuma amniyosentez sonrası rutin kontrole gittik...ozaman görüştük kızımla.... 15 ekimde detaylı var.. ozamana kadar bekliycez bakalım... allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize de bizlere de :Saruboceq:
bencede ipek kaydirigubbakcemile2
inş. canım, yarın kayınvaldem geliyor benim de. 7 ekimde detaylıya giriyorum o da görmek istedi. ilk kez görecek babannemiz...
duru prensesin güzel haberlerine de az kaldı dimi, sonuçlar haftaya mı çıkıyor canım?
inş. canım, yarın kayınvaldem geliyor benim de. 7 ekimde detaylıya giriyorum o da görmek istedi. ilk kez görecek babannemiz...
duru prensesin güzel haberlerine de az kaldı dimi, sonuçlar haftaya mı çıkıyor canım?
canım görüş günümüze az kaldı heyecan başladı sen kaçta idiceksin ayrıntılıya bakalım hangimiz önce görücek bebişini ben saat 13:30da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?