- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
Günaydın herkese :))
Fatma'cım geçmiş olsun canım.
Mucize'cim dualarım seninle içini ferah tut.
Gözde'cim annene çok geçmiş olsun, biopsi sonuıçlarınızda iyi çıkıcak sen hiç merak etme.
herkese hayırlı cumlar kızlarr Rabbim tammaına erdirsin hamileliklerimizi ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi inş
Canım dün sana cevap veremedim onu farkettim şimdi,benim 2 kere kanamam oldu, ikisindede çok ayakta kaldım, plesantam biraz aşağıdaymış yorulmman gerekiyor dedi doktorum, senin kanama sebebin neydi?
çok sağol canım,gece öyle kötü rüyalar gördüm ki, suyum geliyor nasıl bağırıyorum buraya kadar mı diye? yani psikolojim bozuldu:çok üzgünüm: sizlerinde canını sıkmazk istemiyorum...
benimde plesanta aşağıda canım yaa rahim ağzını tamamen kapatıyodu ama şimdi çok azıcık yukarı çıkmış çok şükür 10 gündür de kanamam falan da olmuyo 3 kasımda tekrar kontrol var dr o zamana çıktı çıktı çıkmazsa bidaha çıkma şansı yok gibi dedi.peki çıkmazsa nolur dedim ama şimdi seni strese sokmanın bi anlamı yok o zaman konuşuruz bunları dedi bakalım nolcak.hepimiz dinlenelim bol bol.
bi de kızlar ben bu hafta gittiğimde bebiş kilo almış ama drum 1 hafta geri gözüküyo dedi acaba kanamdan dolayı olabilirmi sonuçta plesanta beslemiyomu bebeği ben çünkü 10 gün öncesine kadr 10 günde 6 gün kanamam olmuştu bundan kaynaklanıyomudur sizce.çokmu takıldım bu duruma ben yahuu
günaydın esracım:)
biz iyiyiz sen nasılsın?
nolsun canım ya iyi olmaya çalışıyorum boğazım yine ağrıo yutkunamıyorum :çok üzgünüm:
Nesli kazasiz belasiz kullanin insallah, bize bi araba yetiyo esiminde benimde isim yakin hamisligimden beri arabayi ben aldim duruma göre ya esimi ben birakiyorum yada tabana kuvvet yürüyo garibim =)
ya ne hastalıkmıs anlamadım bendede 1 haftayı geçti ama hastalık geçmedibilmiyorumkismile
Mucizecim nasılsın canım bugün grip falan yok değilmi?
Ay rüyalara sinir olmaya başladım
bende rüyamda dedikoducu bir komşum var onu gördüm habersiz aniden bana geliyordu mutfağa girme dedim yinede girdi ağzına kadar bulaşık dolu tezgah
içerisi nasıl dağınık anlatamam
oturma odama gitti orada öyle ayyy stres oldu gece boyuncakafamçokkarıştı
esracım bol bol vitamin al
benimde plesanta aşağıda canım yaa rahim ağzını tamamen kapatıyodu ama şimdi çok azıcık yukarı çıkmış çok şükür 10 gündür de kanamam falan da olmuyo 3 kasımda tekrar kontrol var dr o zamana çıktı çıktı çıkmazsa bidaha çıkma şansı yok gibi dedi.peki çıkmazsa nolur dedim ama şimdi seni strese sokmanın bi anlamı yok o zaman konuşuruz bunları dedi bakalım nolcak.hepimiz dinlenelim bol bol.
bi de kızlar ben bu hafta gittiğimde bebiş kilo almış ama drum 1 hafta geri gözüküyo dedi acaba kanamdan dolayı olabilirmi sonuçta plesanta beslemiyomu bebeği ben çünkü 10 gün öncesine kadr 10 günde 6 gün kanamam olmuştu bundan kaynaklanıyomudur sizce.çokmu takıldım bu duruma ben yahuu
rüyalar gerçekten bilinç altı
ben en son kontrole gittiğimde oğlum 295 gr dı.
içimden yarım kilo kıyma kadar bile değil demiştim.
Geçen rüyamda hemşireler bana yarım kilo kıyma getiriyordu
bebeğinizi getirdik diyorlardı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?