Nurcum ben senin durumunu kaçırdım galiba canım ne oldu inş.kötü birşey yoktur geçmişede pek okumadım şekerle ilgili bir durum mu .
:))
İnsan öylede çok kötü hissediyor kendini yaa.Aynı hastanedeki dr.git bugüne kadar sonra pat diye değiştir.Seninle ilgili birşeyler söyledi mi ben günümü iple çekiyorum bakalım neler diyecek bu seferde diye bekliyorum
Kesin ayağım uğurlu geliyor canım ercan bey'dede beklemiştim bir dünya :)))
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inş.önemli birşey çıkmaz yarın akşam gidicez bakalım kızçeyle çocukluktan bu yana gittiğimiz dr.bu arada normal göz muayenesinide çıkarmış olucaz aradan iyi oldu bir bakıma bizim için
canım şeker yüklmesi yaptılar bugünn 143 çıkmışş sınırın üstü dedi doktor çarşamba 100grlık yapıcaklar:2:moralim çok bozuldu benm öyle işte........burada sanada geçmiş olsun canım...
7 kilo almışım dikkat et dedi bundan sonrası için daha 3 ayımız var dedi.sebze ağırlılı ye dedi hamur işleri kızartmalrdan uzak dur dedi sana dedikleine benzer şeyler söyledi yani.Magnezyum,kan hapı ve çatlak kremi yazdı.bir dahaki kont ay sonunda.
Seviyorum ben bu dr.hiç olmazsa yüzüne bakarak konuşup sana yapman gerekenleri söylüyor ya en çok o hoşuma gidiyor hmm desene bir dahaki ay aynı zamanlarda gidicez.Çatlak kremi banada yazdı ama benim bu hafta sonuna kan hapım bitiyor gitsem olacak yazdırmak için ona belki bebeğimide gösterir bana :)))
Evet ben de sevdim.Git bakalım görürsün belki kızını güzel olur.İnşallah bu kez görüşebiliriz.Hale ne yaptı haberin varmı değişecekmi dr u?
kızlar bazen benım gobek delgımın etrafı curuk gıbı agrıyor herkes gerıldıgı ıcın dıyor oylemıdır acaba
ayy kızalr bööle şeker yüklemesinden bahsedince bende korkttum valla bizimde çrş günü yapılcak umarım bişi çıkmaz.
bu arada bu unnado daki ilk hediyem grubuna bayıldım.ne güzel yapmışlar
Benim 50 gr da sınırın üstü çıktı 100 lüktede 2 değerim yüksek çıktı we gizli şeker war dedi dr. Takip altındayım şuan we 2 hafta sonra yine tahlilim tekrar edilcek. Diyet uygulancak kadar yüksek değilmiş ama yinede hamurişi,patates,pirinç we şeker yasak.. Gebelikten kaynaklanıyormuş ama eğer ailedede şeker hastası warsa we gebelikte oluşan şeker kontrol altına alınmazsa kalıcı oluyormuş.
Çok sinir bozucu bir durumm ama dikkat ederek inş düşürücez.
Gebelik şekeri olanlarda sık idrara çıkma, sık susama, ellerde şişme falan oluyormuş. Bende hepsi wardı:)
vallahi canım bende neredeyse 15 dakıka da bir idrara çıkıyorum çok su içiyorum çünkü ağzım çok kuruyor şişme yok ama bende gebelik şekeri çıkmadı çok şükür.
Sen çok su içtiğin için idrara çıkıyorsundur cnm. Ben su içsemde içmesemde idrara her daim çok sık çıkmaya başlamıştım. Ne güzel şekerinin çıkmaması senin adına sewindim.
yaa arkadaşlar moralim çokkk bozuk şeker yüklemesinin soncu 143 çıkmış çarşamba günü 100lük yapıcaklarr ama ben çok korkuyorumm ya
canım ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kramplar içinmiş ben kramplarım başlamadan kullanmaya başladım arkadaşım söylemişti doktora sordum oda yazdı.Gayet iyi bi ürün ben çok memnunum.tüm güzel annelere güzel bebişlerine merhabalar
işler yoğundu yaklaşık 1 saattirde geçmişi okumaya daldım
hepinize sağlık dolu güzel bir hafta diliyorum
benim sol bacağımda geçen haftadan beri geçmeyen sanki kramp girmiş ama asla geçmeyen bir ağrı var.
sizlerde de varmı böle bişey kızlar?
bugün doktoruma söyledım bana MAGNESİUM DİASPORAL ŞASE verdi.Bunu içen var mı aranızda?
bende sorsam mı diye düşünüyordum erken olduğunu düşünmezler umarım hatta nereden öğrenicez diye hemşireye sormuştum hasta yatış bölümüne sorup öğrenebilirsiniz dediler.Saol yasese'cim inş.gidicez
Kızlar ne kadar pahalı hastane fiyatları yaaa ben bizim burda 500tl diye biliyorum oda en fazla ama bu ayki gidişimde bende sorucam artık fiyatları ona görede başka bir hastane araştırıcam doğum için
dr.yarın için randevu aldım en erken 16:30'a verebiliriz dediler yaaa benim gittiğim dr.lara nedense acayip derecede talep oluyor inş.yarın gidene kadar daha kötü olmaz gözüm
Selam kızlar biz geldik kızımla ama hiç iyi değilim ben gözüm çok fena ya pc'ye bile zor bakıyorum artık.
Sol gözüm seyirme ve batma arası birşeyler oluyor çok acıyor.İç kısmı kızardı iyice
Merhaba kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Geçmişi biraz okuyabildim çok birikmiş.Biz de iyiyiz kızçemle bu sabah bayağa bir hareketliyiz tekmeler tekmeler üzerine.C,tesi dr a gittik.21 cm 724 gr olmuş kızım yüzünü yakınlaştırdı dr amcası yuvarlak ağzı burnu minicikti çok güzel görünüyordu kızım bacakları çapraz tutuyordu yine geçen ay gittiğimiz dede öyleydi.özlemişim ama 1 ayda kızımı:) şeker yüklememiz yapıldı 50 grda 142 çıktı sınır 140.3 gün sonra 100 gr da deneyelim dedi bakalım nasıl çıkacak tekrar yaptırmak istemiyordum ama yaptırıcaz mecburen hayırlısı olsun bakalım.Hepinize çok güzel bir gün diliyorum canlarım...
Kızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum
canım geçmiş olsun çok korkma benimde 50lik yüksek çıktı 100lük normal çıktı tabi buda bi sorun ama önemli bişey değil biraz dikkat etmek gerekir sadece ben şimdi tatlı yemiyorum çok canım istemedikçe sebze yiyorum şekeri meyvelerden alıyorum çok abartmadan tabi beyaz ekmek yok çiğ havuç patates pirinç makarna yememeye dikkat ediyorum bulgur yiyebilirsin Ama çok istersen yada esmer prinç makarna kullanabilirsin azıcık dikkat edtmek lazım bizim içinde iyi olur daha az kilo alırız bebişler beslenir
kızlar bugün oğluşum hiç hareket etmedi yaw bu çocuk niye böyle bigün kuduruyor içerde bugün hiç tık yok
kızlar iyi akşamlar uzun süredir giremiyorum
nasılsınız bakalım ?
kızlar bugün oğluşum hiç hareket etmedi yaw bu çocuk niye böyle bigün kuduruyor içerde bugün hiç tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?