selam kızlar nasılsınız..ben biraz gerinim..okuldan geldim..6 saat dersin üstüne ev işleri sinirimi bozdu. hafta sonu evde değildim tüm işler kaldı..şu an yemek yemeliyim ama yemek yok..alışverişe çıkmak lazım..ve çok yorgunum..bu ev işleri ve yemek yapma derdi sinirlerimi bozuyor..şu an inadına oturuyorum..sanki biri gelip yapacak;:)))))))))))))offffffff ne zor iş ya..çalışmak ve hamile olmak..keşke annem yanımda olsa..sıcak yemeğimi hazırlardı şimdi:)))))))))))
mrb arkadaşlar nasılsınız?haftasonu misafirim vardı gelemedimm geçmiş sayfalarıda bitiremedim umarım herşey yolundadır...
biz şimdi doktordan geldikk kızımızı gördük tam 850gr olmuş prenses
ayrıntılıya tekrar girdik bu sefer çok güzel pozlar verdi bize minişim cdmizida hazırladılar...
vee şeker yüklemesi yapıldı çok zorlandım içerken görevli şekerli suyun içine bir iki damla limon sıktı ve daha iyi oldu henüz şeker yüklemesi yapılmayan arkadaşların aklında bulunsun....bi yarım saat sonra falan sonuçlar çıkar herhalde telefonda görüşücez bakalım doktorumla....
yaa arkadaşlar moralim çokkk bozuk şeker yüklemesinin soncu 143 çıkmış çarşamba günü 100lük yapıcaklarr ama ben çok korkuyorumm ya
yaa arkadaşlar moralim çokkk bozuk şeker yüklemesinin soncu 143 çıkmış çarşamba günü 100lük yapıcaklarr ama ben çok korkuyorumm ya
kızlar ühühühühühü
ben az önce düştüm merdivenden 3 basamak kaydım ve popomun üstüne düştüm karnımda bir sancı yok ama popom acıyor merdivenin kenarına vurdum sanırım birşey olmamıştır inşallah ondan öncesinde bebişim oynuyordu ama şimdi oynamıyor moralim bozuldu vallainsan canı acıdığı için değil bebği için çok endişeleniyor inşallah birşey olmamıştır yaaaa
merhaba nur
bende çarşamba günü yaptırıcam şeker yüklemesini. Detaylı ultrasonada giricem. Cd den bahsetmişsin hemen verdimi doktor. Bende çok merak ediyorum bebişimi. Umarım bende de şeker çıkmaz. Çok fazla yemiyorum zaten. Sende moralini bozma çok yüksek değil. Birgün önce yediklerinde etkili olabilir. Ben kızıma hamilwyken ilk haftalarda yaptırmıştı doktor 100 gr. Tek kötü tarafı 4 defa kan vermiştim.
korkulcak bişi yok cnm o kadar yüksek deil sonucun. 100 grlıkta inş normal çıkar. Çarşambaya kadar hamurişi,pirinç,patates we tatlıdan uzak dur.
hiç korkma canım, benim bir arkadaşımın 150 nin üstünde çıktı 100 lüğü yaptılar o düşük çıktı.umarım seninde öyle olur.
burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış
ve dna testi yapılarak bulunmuş
kızlar ühühühühühü
ben az önce düştüm merdivenden 3 basamak kaydım ve popomun üstüne düştüm karnımda bir sancı yok ama popom acıyor merdivenin kenarına vurdum sanırım birşey olmamıştır inşallah ondan öncesinde bebişim oynuyordu ama şimdi oynamıyor moralim bozuldu vallainsan canı acıdığı için değil bebği için çok endişeleniyor inşallah birşey olmamıştır yaaaa
yok artık başkada birşey demiyorum ben buna hem o kadar para ver hemde bebğini bulama yok böyle birşey yaaa çok uçuk bir rakam valla insanın doğurası gelmez bu rakamı duyunca o hep içimde kalsın ben almayayım derim yani
çok keyifsizim bugün hiç birşey yapmak gelmiyor içimden gözümün ağrısı herşeyden uzaklaştırıyor beni yaaa buraya bile birşey yazmak gelmiyor bugün içimden akşam olsada eve gitsek bir an önce
Nur cumm kormaa herşey güzel olacak merak etmee
kızlar bazen benım gobek delgımın etrafı curuk gıbı agrıyor herkes gerıldıgı ıcın dıyor oylemıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?