2011 Şubat Anneleri

moonsun82 canım korkma bişi olmamıştır.yiğenimde öyle banyoda düşmüştü yanlamasına.doktor en güvenli yer orası mrk etme demişş.ama sen yine de doktorunu ara bilgilendir canım.nede olsa en uzmanımız o dimi :)))))))))))

yaa arkadaşlar moralim çokkk bozuk şeker yüklemesinin soncu 143 çıkmış çarşamba günü 100lük yapıcaklarr ama ben çok korkuyorumm ya

canım yaa evet insanın bazen sinirleri bozuluyo herşey üst üste gelince bence sen eşini ara bu akşam seni yemege götürsün her çileyi bizmi çekicez dimi yaaa

yaa arkadaşlar moralim çokkk bozuk şeker yüklemesinin soncu 143 çıkmış çarşamba günü 100lük yapıcaklarr ama ben çok korkuyorumm ya

merhaba nur
bende çarşamba günü yaptırıcam şeker yüklemesini. Detaylı ultrasonada giricem. Cd den bahsetmişsin hemen verdimi doktor. Bende çok merak ediyorum bebişimi. Umarım bende de şeker çıkmaz. Çok fazla yemiyorum zaten. Sende moralini bozma çok yüksek değil. Birgün önce yediklerinde etkili olabilir. Ben kızıma hamilwyken ilk haftalarda yaptırmıştı doktor 100 gr. Tek kötü tarafı 4 defa kan vermiştim.

Son düzenleme:

korkulcak bişi yok cnm o kadar yüksek deil sonucun. 100 grlıkta inş normal çıkar. Çarşambaya kadar hamurişi,pirinç,patates we tatlıdan uzak dur.

hiç korkma canım, benim bir arkadaşımın 150 nin üstünde çıktı 100 lüğü yaptılar o düşük çıktı.umarım seninde öyle olur.

çok keyifsizim bugün hiç birşey yapmak gelmiyor içimden gözümün ağrısı herşeyden uzaklaştırıyor beni yaaa buraya bile birşey yazmak gelmiyor bugün içimden akşam olsada eve gitsek bir an önce

Canım korkma.... Allah onları o kadar korunaklı bir yerde tutuyor ki.Öyle kolay kolay bişey olmaz onlara.Şimdi birden o da korkmuştur.Dinlenebileceğin bir yer varsa sol tarafına dönük şekilde bir müddet yat... Bir süre sonra hareketlenir minişin merak etme.

cdyi hemen verdiler...video şeklinde değil fotolar var cdnin içinde....inş kötü bişi çıkmaz....

korkulcak bişi yok cnm o kadar yüksek deil sonucun. 100 grlıkta inş normal çıkar. Çarşambaya kadar hamurişi,pirinç,patates we tatlıdan uzak dur.

ay ne bilim ben çok kötü oldum öğrendiğimden beri ağlıyorum dediklerine dikkat edicem umarım bişi çıkmazzz

ayy kızalr bööle şeker yüklemesinden bahsedince bende korkttum valla bizimde çrş günü yapılcak umarım bişi çıkmaz.
bu arada bu unnado daki ilk hediyem grubuna bayıldım.ne güzel yapmışlar

hiç korkma canım, benim bir arkadaşımın 150 nin üstünde çıktı 100 lüğü yaptılar o düşük çıktı.umarım seninde öyle olur.

inş canım ya o kadar mutluydum ki hastaneden çıktığımda kızımız çok güzel pozlar vermişti bize ama sonucu öğrenince moralimm tuzbuz oldu

burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış
ve dna testi yapılarak bulunmuş

ben olsam hastaneye hemen dava açardım
naısl bi dikkatsizlik bu ya

canımm geçmiş olsunn çok üzüldüm okurken dikkat et kendine ve bebişe

benimde 148 çıktı doktorum 100lüğü yaptırmıyor yanlış mı yönlendiriyor acaba beni içime kurt düştü ıyy bu tabirde ne kadar mide bulandırıcı oldu :18:
çok keyifsizim bugün hiç birşey yapmak gelmiyor içimden gözümün ağrısı herşeyden uzaklaştırıyor beni yaaa buraya bile birşey yazmak gelmiyor bugün içimden akşam olsada eve gitsek bir an önce

aynen dakikaları sayıyorum bende

kızlar bazen benım gobek delgımın etrafı curuk gıbı agrıyor herkes gerıldıgı ıcın dıyor oylemıdır acaba

kızlar bazen benım gobek delgımın etrafı curuk gıbı agrıyor herkes gerıldıgı ıcın dıyor oylemıdır acaba

Benimde oluyor bazen ama benim 2-3 gündür karnımın tam aldı ağrıyor sanki dikiş yerim varmışta oralar ağrıyor gibi oluyor herkes karnın büyüdüğü için geriliyor onun için ağrıyor diyorlar

Nurcum ben senin durumunu kaçırdım galiba canım ne oldu inş.kötü birşey yoktur geçmişede pek okumadım şekerle ilgili bir durum mu .

ayy benim göbüşümde deprem oluyo kızlarrr oğlum coştu müzik dinlemeyi çok seviyo bu bebiş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…