dinleniyordur annesii
iyi akşamlar canım biz iyiyiz sen nasılsın?
canım arada oluyor uyuyorlar galiba bir gün çok hareketliler bir gün tık yok normalmiş ama korkma istersen bi çikolata ye uzan hareketlenir oğluşun
kızlar bugün dr gittik kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.bebişimiz 10 günde gelişim olarak.834 gr dedi dr.bebişin herşeyi normal yuvarlak yüzlü bir bebekmiş.böbreklerinde çok az büyüme var.panik olacak bir durum değil ama takip edeceğiz dedi.kilomu kontrol edecekmişim.1 ayda 4,5 kilo alınca.kendi bel boşluğundaki ağrılarımdan bahsettim.üroloji bölümüne yönlendirdi.orda tahlil yapıldı. ultarsyn bakıldı.bendede böbrek genişlemesi çıktı.dr bir ssürü tavsiyelerde bulundu.antibiyotik ve agrı kesici verdi.10 gün sonra tekrar gel dedi.kendi dr geçip gösterdim ilaçları.kullan dedi.ilerde iltihaplanma olmasın.önlem alınsın dedi.antibiyotikten korkuyorum yaaaaaaa.
ayrıca 50lilik şeker yüklemesi yapıldı.dr harika çok güzel dedi.85 çıktı.sınır 110muş.antibiyotiğe kafam takıldı.antibiyotik kullanan var mı?hepinize sağlıklı ve az kilolu haftalar diliyorum.bye
kızlar bugün dr gittik kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.bebişimiz 10 günde gelişim olarak.834 gr dedi dr.bebişin herşeyi normal yuvarlak yüzlü bir bebekmiş.böbreklerinde çok az büyüme var.panik olacak bir durum değil ama takip edeceğiz dedi.kilomu kontrol edecekmişim.1 ayda 4,5 kilo alınca.kendi bel boşluğundaki ağrılarımdan bahsettim.üroloji bölümüne yönlendirdi.orda tahlil yapıldı. ultarsyn bakıldı.bendede böbrek genişlemesi çıktı.dr bir ssürü tavsiyelerde bulundu.antibiyotik ve agrı kesici verdi.10 gün sonra tekrar gel dedi.kendi dr geçip gösterdim ilaçları.kullan dedi.ilerde iltihaplanma olmasın.önlem alınsın dedi.antibiyotikten korkuyorum yaaaaaaa.
ayrıca 50lilik şeker yüklemesi yapıldı.dr harika çok güzel dedi.85 çıktı.sınır 110muş.antibiyotiğe kafam takıldı.antibiyotik kullanan var mı?hepinize sağlıklı ve az kilolu haftalar diliyorum.bye
işte aynısını yaşıyorum ben acaip bir ağrı ve ancak yatınca geçiyor.
Kızlar vallahi asıl hamilelik şimdi son trimester daymış meğer.
Ben iyice ağırlaştıgımı hissediyorum bacağım çok ağrıyor yerden eğilip bişey alamıyorum umarım bugünler çabucak geçer.Ama hiç tadım yok bu aralar((
asıl hamilelik 34. haftadan sonra canım. yere oturup bir ayağını dierinin üzerine bile koyamıyorsun, bebek bazen kafa atıyo bazen çadır kuruyo içerde karnın üçgen oluyo çook acıyo. Ve bir de nah uyuyorsun kısmı var. Allahım nolur sancım tutsun da bebiş içiden çıksın diye dua ediyodum ben son haftalarda.
selam kızlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum.
çok geçmiş olsun, ben kullanmadım ama eğer faydası yan etkisinden fazla olmasa zaten dr. önermez antibiyotiği. umarım kısa zamanda atlatırsın.
sağol çiçekcim ya)) moral oldu böyle acı geçekleri antınca )) şimdi bir 10 hafta falan daha rahatım diye mi sevineyim, bu sıkıntılar bişey değil geriden katmerlisi geliyor diye mi üzüleyim bilemedim.
şaka şaka zaten böyle olacağını biliyorum da, gene de korkuyorum.
nah uyursun kısmına gelince, şimdiden gecede ortalama 3 kez kalkıyorum o zaman tuvalete çadır kurarım artık))
nurcum sana da geçmiş olsun canım kendini üzüp çok stres yapma içini ferah tut 100 lük testin inşallah temiz çıkıcaktır
Kızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum
Benim 50 gr da sınırın üstü çıktı 100 lüktede 2 değerim yüksek çıktı we gizli şeker war dedi dr. Takip altındayım şuan we 2 hafta sonra yine tahlilim tekrar edilcek. Diyet uygulancak kadar yüksek değilmiş ama yinede hamurişi,patates,pirinç we şeker yasak.. Gebelikten kaynaklanıyormuş ama eğer ailedede şeker hastası warsa we gebelikte oluşan şeker kontrol altına alınmazsa kalıcı oluyormuş.
Çok sinir bozucu bir durumm ama dikkat ederek inş düşürücez.
Gebelik şekeri olanlarda sık idrara çıkma, sık susama, ellerde şişme falan oluyormuş. Bende hepsi wardı:)
kızlar bugün oğluşum hiç hareket etmedi yaw bu çocuk niye böyle bigün kuduruyor içerde bugün hiç tık yok
canım şeker yüklmesi yaptılar bugünn 143 çıkmışş sınırın üstü dedi doktor çarşamba 100grlık yapıcaklar:2:moralim çok bozuldu benm öyle işte........burada sanada geçmiş olsun canım...
işte aynısını yaşıyorum ben acaip bir ağrı ve ancak yatınca geçiyor.
Kızlar vallahi asıl hamilelik şimdi son trimester daymış meğer.
Ben iyice ağırlaştıgımı hissediyorum bacağım çok ağrıyor yerden eğilip bişey alamıyorum umarım bugünler çabucak geçer.Ama hiç tadım yok bu aralar((
ay ne bilim ben çok kötü oldum öğrendiğimden beri ağlıyorum dediklerine dikkat edicem umarım bişi çıkmazzz
kızlar bazen benım gobek delgımın etrafı curuk gıbı agrıyor herkes gerıldıgı ıcın dıyor oylemıdır acaba
:))
İnsan öylede çok kötü hissediyor kendini yaa.Aynı hastanedeki dr.git bugüne kadar sonra pat diye değiştir.Seninle ilgili birşeyler söyledi mi ben günümü iple çekiyorum bakalım neler diyecek bu seferde diye bekliyorum
Kesin ayağım uğurlu geliyor canım ercan bey'dede beklemiştim bir dünya :)))
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inş.önemli birşey çıkmaz yarın akşam gidicez bakalım kızçeyle çocukluktan bu yana gittiğimiz dr.bu arada normal göz muayenesinide çıkarmış olucaz aradan iyi oldu bir bakıma bizim için
valla arkidişler ben bir daha gittiğimde iyice ayrıntıları konuşcamm
extradan masraf çıkarmasınlar da.bizimki de sgk anlaşmalı epidural içinde 400 demişti içisi içinde
tüm güzel annelere güzel bebişlerine merhabalar
işler yoğundu yaklaşık 1 saattirde geçmişi okumaya daldım
hepinize sağlık dolu güzel bir hafta diliyorum
benim sol bacağımda geçen haftadan beri geçmeyen sanki kramp girmiş ama asla geçmeyen bir ağrı var.
sizlerde de varmı böle bişey kızlar?
bugün doktoruma söyledım bana MAGNESİUM DİASPORAL ŞASE verdi.Bunu içen var mı aranızda?
kızlar ühühühühühü
ben az önce düştüm merdivenden 3 basamak kaydım ve popomun üstüne düştüm karnımda bir sancı yok ama popom acıyor merdivenin kenarına vurdum sanırım birşey olmamıştır inşallah ondan öncesinde bebişim oynuyordu ama şimdi oynamıyor moralim bozuldu vallainsan canı acıdığı için değil bebği için çok endişeleniyor inşallah birşey olmamıştır yaaaa
yok artık başkada birşey demiyorum ben buna hem o kadar para ver hemde bebğini bulama yok böyle birşey yaaa çok uçuk bir rakam valla insanın doğurası gelmez bu rakamı duyunca o hep içimde kalsın ben almayayım derim yani
burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış
ve dna testi yapılarak bulunmuş
Cnm geçmiş olsun, ıhlamuru sallama olandan yap cnm, çünkü kaynatmada konsantrasyonu fazlalasabildiği için ilaç yerine geçebiliyormuşselam kızlar...okuldan geldim, sınav yaptım bebeleri.özellikle 8ler döküldü.hepsini de okulda okudum yarın da bir kısmını daha yapıcam.
sabah kalktığımda boğazım kötüydü,hala da yutkundukça acıyor .ıhlamur kaynatacağım az sonra.
diyet yapmaya devam ediyorum umarım işe yarar çarşamba şeker yüklemesine gireceğim,sabah erkenden.
moon cum dinlen kendini yorma fazla emi?
az sonra yine yemek olayına gireceğim kızlarrrr...isteyen akşama gelebilir.
mrb arkadaşlar nasılsınız?haftasonu misafirim vardı gelemedimm geçmiş sayfalarıda bitiremedim umarım herşey yolundadır...
biz şimdi doktordan geldikk kızımızı gördük tam 850gr olmuş prenses
ayrıntılıya tekrar girdik bu sefer çok güzel pozlar verdi bize minişim cdmizida hazırladılar...
vee şeker yüklemesi yapıldı çok zorlandım içerken görevli şekerli suyun içine bir iki damla limon sıktı ve daha iyi oldu henüz şeker yüklemesi yapılmayan arkadaşların aklında bulunsun....bi yarım saat sonra falan sonuçlar çıkar herhalde telefonda görüşücez bakalım doktorumla....
Merhaba kızlar.Hepiniz iyisinizdir umarım.Geçmişi biraz okuyabildim çok birikmiş.Biz de iyiyiz kızçemle bu sabah bayağa bir hareketliyiz tekmeler tekmeler üzerine.C,tesi dr a gittik.21 cm 724 gr olmuş kızım yüzünü yakınlaştırdı dr amcası yuvarlak ağzı burnu minicikti çok güzel görünüyordu kızım bacakları çapraz tutuyordu yine geçen ay gittiğimiz dede öyleydi.özlemişim ama 1 ayda kızımı:) şeker yüklememiz yapıldı 50 grda 142 çıktı sınır 140.3 gün sonra 100 gr da deneyelim dedi bakalım nasıl çıkacak tekrar yaptırmak istemiyordum ama yaptırıcaz mecburen hayırlısı olsun bakalım.Hepinize çok güzel bir gün diliyorum canlarım...
iyi günlerrrr....off ev işlerinden fırsat bulup bi türlü giremiyorum yaa...2 saatte bi iş yapıorum nolcak bölee bi kaç ay sonra nolcak halimhastane araştırmaları başlamışş ne güzel benim burda araştırabileceğim doğru düzgün bi hastane bile yokk...bakıcaz artık başımızın çaresineeee
Slm kızlar..
Bence şubat başı doğum tarihi olanlar Ocakta başlarlar doğumlara:) Benim 4 şubattı bebeğimin doğum tarihi ( benimde aynı tarih d. günüm) ama son kontrolde 22 ocak çıktı bu tarihte eşiminde doğum günü:) Ocakta herşeye rağmen hazır olmamız gerek die düşünüyorum.
olabilri gerçeten zaten sezeryanla olacaklar 38. haftadan sonra pek beklemiyomuş drlar benim mesela sezeryan olursa 22 ocak falan gözüküyo bööle bakarsam 2,5 ay gibi bi süre kalmış ayy çok heycanlı
kızlar demir ilacını aç mı tokmu içiyoruz.ben tok karna içiyordum yanlışmı
kızlarr bu hastane konusunda kafam çok karıştııı yaaa.şimdi bi tanıdığımla konuştum o da benim gittiğim hastanede doğum yapmıştı.Özel Gazi Hastanesinde.şimdi onunla konuştum o problem yaşadı hastaneyle.anlattıkları:doğum yaptık çocukta solunum yetmezliği oldu doktor hava verdi.istediğimiz halde sgk ya sevketmedi.bir gün sonrasında kendimiz götürdük.dokuz gün yoğun bakımda kaldı.gece hastanede doktor bulamadık.hemşirelerde pek ilgilenmedi.sana tavsiyem sgk hastanesine git.
offf yaaaaaaaa kafam karıştııı.ben en iyisi evde doğurcam
ya bu arada kızlarr nasılsınız 3 gündür girmedimm.iyisinizdir inşallah
,benimde kasıklarım ağrıyor hatta bacaklarımla vücudumun birleştiği yer işte (ne güzel anlattım dimi) çok yoruldum kaç gündür sürekli ayaktayım yürüyorum ondan olabilir mikii...neyse yarında geçsinn fulll yatıcamm
Günaydınn güzel anneler ve bebişler herkesler iyidir umarım
bende haftasonu sirke gittim üşütmüşüm oralarda midem çok fenaa hatta gece kustum midemden kan geldi midedeki asit midemi tahriş etmiş meğer ondan kan gelmiş korkudan ölecektim az kalsınn
kendinizze dikkat edin üşütmeyinn kızlarr
vallahi bende günde 2 kez kahvaltı 10 bir atıştırmalık 12de ögle yemeği akşam 9 a kadar meyve ve 9 da akşam yemeği yiyorum sanırım 70 kg oldum
aynı benim kayınvalidem gibi allahtan uzaktalarda yüzlerini görmüyorum nefret ediyorum zaten
iyi akşamlar kızlar
2-3 gündür giremedim
inşallah sağlık ve keyifler yerindedir
kaynım vardı evde biri olunca iş bitmiyor malum bilgisayara oturulmuyor
biraz önce gitti çok yorgunum hemen yatacağım
ders programım değişti 30 saat haftanın her günü doluyum artık çok yoruluyorum
şimdilik öptüm
iyi akşamlarr
Geçmiş olsun cnm antibiyotiği mutlaka al bide aynı saatte al her gün, ben kağanda 4-5 kutu enfexia antibiyotik kullanmıştım mecburen, şükür sağlamız ikimizde, merak etme dr uygun antibiyotiği yazıyor , şekerin normal olduğuna sevindim
Cnm inş 100lükte şeker çıkmaz güzel haberlerini bekliyorum, bu arada bugün misafir geldi bize arayamadım hastaneyi ya hep aklımda yarın sabahtan arıcam
Cnm uyuyodur, bak şimdi çikolata yedim hareket etmedi demişsin ya, stres yaptığın için seni rahatlatacak bir yöntem söylicem, çok yapma ama, çalar saat varya, kur onu, karnına yakın bir yerde çaldır, (dalga geçmiyorum) kulakları sesi duyabildiği için uyuyorsada uyanacaktır, bunu bana halam söylemişti, almanyada yaşıyor oğluna hamileyken kendi doktoru uyuyan bebeği bu şekilde uyandırmış, bende kağan 1.5 gün oynamayınca yapmıştım, sonuç olarak bebek uyanıyor hareket etmeye başlıyor ve anne rahatlıyor
Cnm 50likteki değerin çok yüksek değilmiş muhtemelen 100lük temiz çıkacaktır bu kadar sıkıntı yaptığına değmeyecek bak görürsün , ki çıksada sorun değil yaklaşık 3 ay dikkat ediceksin ve sonuçta şeker hastalığından kurtulacaksın böyle düşün
Az kaldı cnm göz açıp kapayana dek alıcaz kucağımıza inş.
aa yapma ama böyle, şeker yoksa bile zorla çıkartıcan şekeri, bak üzülmektende şeker çıkar haberin olsun
Cnm kağanda olmuştu bunda yok
Geçmiş olsun cnm, kaynamış ılık su ve pamuk ile pansuman yap göz damarlarını açar iltihap varsa atılmasını kolaylaştırır, bide varsa kirpik kaş hijyeni için bebek şampuanını yarı yarıya sulandırarak gözünü kapatıp kaşlar kirpikler ve göz çevresini yıkayabilirsin, bunlar önlem,
benim ilk zamanlarda çıkmıştı gözümde iltihap hatırlarsın belki, ilaç almam o dönem için çok tehlikeli olduğu için dr um bu yöntemleri önerdi ve 4. ayda kontrole gittiğimde iltihap yoktu, ama su an damla vererekte geçirebilir
konuş cnm tam zamanı
magnezyumu ağrım olunc bende alıyorum cnm baya rhatlatıyor
Cnm karnının üstüne düşmediysen bi problem olacağını sanmıyorum oldukça güvenli yerde bebekler, ama yinede bi haber verseydin dr una[
Cnm bebek doğar doğmaz koluna annenin adının yazılı olduğu bir bileklik takıyorlar böylece karışmıyor, asılsız söylenti olabilir muhtemelen[
Cnm geçmiş olsun, ıhlamuru sallama olandan yap cnm, çünkü kaynatmada konsantrasyonu fazlalasabildiği için ilaç yerine geçebiliyormuş
maş. kuzucuğa
maş. kuzuya, cnm inş. 100lükte bişi çıkmaz
Cnm hep idare dicez işte öyle, artık bebekten önceki kadar aktif olamayız
Benim doğumgünüm 22 ocak :)))
Hah haaaa bi 22 ocak daha:)) benim doğum tarihimde 22 ocak
Aç karınla olacak cnm, yemekten en az yrım yada 1 saat önce, yemekten 2 saat sonra
Cnm bir duyum aldıysan değerlendir derim ben, tabi herkese olcak diye bişi yok ama bellide olmaz
,
Eğilip kalkmaktaaaaan :)
Cnm neyseki gaviskon almışsın o çok rahatlatır, advance olanını kullan o daha iyi
olsun cnm napalm doğumdan sonra veririz artık kiloları,ben şimdilik toplamda 5 kg almış gözüküyorum bakalm doğuma kadar nolcek
Aman cnm gölge etmesinler başka ihsan istemez, boşveeeer sorun getirmesinlerde bi faydalarıda olmasın, sizden bişi beklemesin o da yeter[
Cnm yoğunmuşsun kolay gelsin
saol canım benim ama sıpam bana naz yapmış babası gelince kudurmaya başladıeeee yapsın yapsın doğunca ısırırım nede olsa totosunu yazıyorum kenara buda iyi bilgi olur inş gerek kalmaz ama yaparsa mutlaka deniyecem
Hah ha çok sevindim cnm, neyse sende rahatlamışsındır bak uyuyomuş kuzucuk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?