2011 Şubat Anneleri

kızlar bugün dr gittik kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.bebişimiz 10 günde gelişim olarak.834 gr dedi dr.bebişin herşeyi normal yuvarlak yüzlü bir bebekmiş.böbreklerinde çok az büyüme var.panik olacak bir durum değil ama takip edeceğiz dedi.kilomu kontrol edecekmişim.1 ayda 4,5 kilo alınca.kendi bel boşluğundaki ağrılarımdan bahsettim.üroloji bölümüne yönlendirdi.orda tahlil yapıldı. ultarsyn bakıldı.bendede böbrek genişlemesi çıktı.dr bir ssürü tavsiyelerde bulundu.antibiyotik ve agrı kesici verdi.10 gün sonra tekrar gel dedi.kendi dr geçip gösterdim ilaçları.kullan dedi.ilerde iltihaplanma olmasın.önlem alınsın dedi.antibiyotikten korkuyorum yaaaaaaa.

ayrıca 50lilik şeker yüklemesi yapıldı.dr harika çok güzel dedi.85 çıktı.sınır 110muş.antibiyotiğe kafam takıldı.antibiyotik kullanan var mı?hepinize sağlıklı ve az kilolu haftalar diliyorum.bye

nurcum sana da geçmiş olsun canım kendini üzüp çok stres yapma içini ferah tut 100 lük testin inşallah temiz çıkıcaktır

canım çok geçmiş olsun dr.un kullan dediyse mutlaka kullan zaten zararlı olsa dr. kullanmana izin vermezdi ihtihaplanma olursa o daha kötü canım bize asıl zararı veren iltihap

geçmiş olsun canım antibiyotiği kullan dedilerse aksatma sana iyi gelicek dozda vwerilmiştir zaten bende 10 gün kullandım iltihap daha zararlı bebeğe böyle düşünn ve kullan inş işe yarar

asıl hamilelik 34. haftadan sonra canım. yere oturup bir ayağını dierinin üzerine bile koyamıyorsun, bebek bazen kafa atıyo bazen çadır kuruyo içerde karnın üçgen oluyo çook acıyo. Ve bir de nah uyuyorsun kısmı var. Allahım nolur sancım tutsun da bebiş içiden çıksın diye dua ediyodum ben son haftalarda.

selam kızlar, hepinize güzel bir hafta diliyorum.

çok geçmiş olsun, ben kullanmadım ama eğer faydası yan etkisinden fazla olmasa zaten dr. önermez antibiyotiği. umarım kısa zamanda atlatırsın.

sağol çiçekcim ya)) moral oldu böyle acı geçekleri antınca)) şimdi bir 10 hafta falan daha rahatım diye mi sevineyim, bu sıkıntılar bişey değil geriden katmerlisi geliyor diye mi üzüleyim bilemedim.
şaka şaka zaten böyle olacağını biliyorum da, gene de korkuyorum.
nah uyursun kısmına gelince, şimdiden gecede ortalama 3 kez kalkıyorum o zaman tuvalete çadır kurarım artık))

iyi akşamlar kızlar
2-3 gündür giremedim
inşallah sağlık ve keyifler yerindedir
kaynım vardı evde biri olunca iş bitmiyor malum bilgisayara oturulmuyor
biraz önce gitti çok yorgunum hemen yatacağım
ders programım değişti 30 saat haftanın her günü doluyum artık çok yoruluyorum
şimdilik öptüm
iyi akşamlarr

e güzelim kolay değil öyle bebişe kavuşmak ama sonra aşk yaşarsın kuzunla hepsini unutursun bak ben unuttum da ikinciyi yaptım bu kadar güzel bişey olmasa çekilir mi onca eziyet:)

Kızlar günaydınnn hepinize sizin az kilo aldığınız bebeklerinizin çok kilo aldığı sağlıklı güzel bir hafta hatta kasım ayı diliyorum

merhaba canım içine mi doğdu ne bebişim 600gr olmuş dr bile maş.tombişine dedi 2ci düzey ultrasonumuz temiz cıktı bunu ekleyelim kim ekleyecek acaba yardımcı olurmusun

Geçmiş olsun cnm antibiyotiği mutlaka al bide aynı saatte al her gün, ben kağanda 4-5 kutu enfexia antibiyotik kullanmıştım mecburen, şükür sağlamız ikimizde, merak etme dr uygun antibiyotiği yazıyor , şekerin normal olduğuna sevindim
Cnm inş 100lükte şeker çıkmaz güzel haberlerini bekliyorum, bu arada bugün misafir geldi bize arayamadım hastaneyi ya hep aklımda yarın sabahtan arıcam
kızlar bugün oğluşum hiç hareket etmedi yaw bu çocuk niye böyle bigün kuduruyor içerde bugün hiç tık yok

Cnm uyuyodur, bak şimdi çikolata yedim hareket etmedi demişsin ya, stres yaptığın için seni rahatlatacak bir yöntem söylicem, çok yapma ama, çalar saat varya, kur onu, karnına yakın bir yerde çaldır, (dalga geçmiyorum) kulakları sesi duyabildiği için uyuyorsada uyanacaktır, bunu bana halam söylemişti, almanyada yaşıyor oğluna hamileyken kendi doktoru uyuyan bebeği bu şekilde uyandırmış, bende kağan 1.5 gün oynamayınca yapmıştım, sonuç olarak bebek uyanıyor hareket etmeye başlıyor ve anne rahatlıyor
Cnm 50likteki değerin çok yüksek değilmiş muhtemelen 100lük temiz çıkacaktır bu kadar sıkıntı yaptığına değmeyecek bak görürsün , ki çıksada sorun değil yaklaşık 3 ay dikkat ediceksin ve sonuçta şeker hastalığından kurtulacaksın böyle düşün
Az kaldı cnm göz açıp kapayana dek alıcaz kucağımıza inş.
ay ne bilim ben çok kötü oldum öğrendiğimden beri ağlıyorum dediklerine dikkat edicem umarım bişi çıkmazzz

aa yapma ama böyle, şeker yoksa bile zorla çıkartıcan şekeri, bak üzülmektende şeker çıkar haberin olsun
kızlar bazen benım gobek delgımın etrafı curuk gıbı agrıyor herkes gerıldıgı ıcın dıyor oylemıdır acaba

Cnm kağanda olmuştu bunda yok
Geçmiş olsun cnm, kaynamış ılık su ve pamuk ile pansuman yap göz damarlarını açar iltihap varsa atılmasını kolaylaştırır, bide varsa kirpik kaş hijyeni için bebek şampuanını yarı yarıya sulandırarak gözünü kapatıp kaşlar kirpikler ve göz çevresini yıkayabilirsin, bunlar önlem,
benim ilk zamanlarda çıkmıştı gözümde iltihap hatırlarsın belki, ilaç almam o dönem için çok tehlikeli olduğu için dr um bu yöntemleri önerdi ve 4. ayda kontrole gittiğimde iltihap yoktu, ama su an damla vererekte geçirebilir
valla arkidişler ben bir daha gittiğimde iyice ayrıntıları konuşcamm
extradan masraf çıkarmasınlar da.bizimki de sgk anlaşmalı epidural içinde 400 demişti içisi içinde

konuş cnm tam zamanı

magnezyumu ağrım olunc bende alıyorum cnm baya rhatlatıyor
Cnm karnının üstüne düşmediysen bi problem olacağını sanmıyorum oldukça güvenli yerde bebekler, ama yinede bi haber verseydin dr una[
burdaki acıbademde komşumuzun bir tanıdığı doğum yapmış 10000 tl sonra bebeklerin karıştığı anlaşılmış
ve dna testi yapılarak bulunmuş

Cnm bebek doğar doğmaz koluna annenin adının yazılı olduğu bir bileklik takıyorlar böylece karışmıyor, asılsız söylenti olabilir muhtemelen[ Cnm geçmiş olsun, ıhlamuru sallama olandan yap cnm, çünkü kaynatmada konsantrasyonu fazlalasabildiği için ilaç yerine geçebiliyormuş
maş. kuzucuğa
maş. kuzuya, cnm inş. 100lükte bişi çıkmaz
Cnm hep idare dicez işte öyle, artık bebekten önceki kadar aktif olamayız
Benim doğumgünüm 22 ocak :)))
olabilri gerçeten zaten sezeryanla olacaklar 38. haftadan sonra pek beklemiyomuş drlar benim mesela sezeryan olursa 22 ocak falan gözüküyo bööle bakarsam 2,5 ay gibi bi süre kalmış ayy çok heycanlı

Hah haaaa bi 22 ocak daha:)) benim doğum tarihimde 22 ocak
kızlar demir ilacını aç mı tokmu içiyoruz.ben tok karna içiyordum yanlışmı

Aç karınla olacak cnm, yemekten en az yrım yada 1 saat önce, yemekten 2 saat sonra

Cnm bir duyum aldıysan değerlendir derim ben, tabi herkese olcak diye bişi yok ama bellide olmaz ,
Eğilip kalkmaktaaaaan :)
Cnm neyseki gaviskon almışsın o çok rahatlatır, advance olanını kullan o daha iyi
vallahi bende günde 2 kez kahvaltı 10 bir atıştırmalık 12de ögle yemeği akşam 9 a kadar meyve ve 9 da akşam yemeği yiyorum sanırım 70 kg oldum

olsun cnm napalm doğumdan sonra veririz artık kiloları,ben şimdilik toplamda 5 kg almış gözüküyorum bakalm doğuma kadar nolcek
aynı benim kayınvalidem gibi allahtan uzaktalarda yüzlerini görmüyorum nefret ediyorum zaten

Aman cnm gölge etmesinler başka ihsan istemez, boşveeeer sorun getirmesinlerde bi faydalarıda olmasın, sizden bişi beklemesin o da yeter[
Cnm yoğunmuşsun kolay gelsin

Kızlar komşu geldi bende geçiyorum içeri girmeye çalışıcam yine

Kızlar geldim :) benden sonra kimsede gelmemiş gerçi, komşu tansiyon ölçtürmeye gelmiş, gitti şimdi

saol canım benim ama sıpam bana naz yapmış babası gelince kudurmaya başladı eeee yapsın yapsın doğunca ısırırım nede olsa totosunu yazıyorum kenara buda iyi bilgi olur inş gerek kalmaz ama yaparsa mutlaka deniyecem

Hah ha çok sevindim cnm, neyse sende rahatlamışsındır bak uyuyomuş kuzucuk :))

canım antibiyotiği ihmal etme bence ben hastanede yattığım süre içinde 10 tane damardan yedim ve çıktıktan sonra 2 kutu daha bitirdim.ve dr söölediği için içim rahat kullandım.enfeksiyon sebebiyle başımıza daha kötü işler almaktansa içmek en güzeli

burcu senindemi doğumgünün 22 ocak valla benim içime ööle doğuyo 22 sinde gelcek bizim zilli :)
bu arada sana bişi sorcam kaç kilo aldın sen yahu fıstık gibi gözüküyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…