burcu senindemi doğumgünün 22 ocak valla benim içime ööle doğuyo 22 sinde gelcek bizim zilli :)
bu arada sana bişi sorcam kaç kilo aldın sen yahu fıstık gibi gözüküyosun
iyi aksamlar kızlar...
ooohoo masallah herkes seker yuklemesını bıle bıtırmıs her seyde en arkadan ben gelıorum hep benım daha 22 kasımda.. ama neyse kı sızden tecrubelenıorum :)
Dogum sekıllerı ve hastaneler bıle kesınlestırılmeye baslamıs bende bır daha kı kontrolumde dogum seklını konusucam. Bende myom oldugu ıcın normal dogum olabılır mı olmazsa sezaryanla myomu alırmı acaba onları goruscem.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah hayırlı saglıklı sorunsuz bı dogumla kuzulaırmızı kucagımıza alırız ve burda dogum hıkayelerımızı hayatımızda en guzel anımız olarak paylasırız.
Cnm eğer alınması gereken bir miyom varsa yani ilaçla halledilemeyecek kadar büyükse muhtemelen sezaryen yapar ikisinide alır gibi geldi bana, nasılsa miyomu almak için açıcak bi sefer, hayırlısı ne ise o olsuncnm
iyi akşamlar arkadaşlar.şeker testini mecbur yaptımak zorundamıyız.
ben 24 haftalık oldum.kontrolum ayın 9'unda ozaman doktormu der acaba
Cnm hamilelikte şeker önemli, varlığı halinde dikkat edilmezse anne ve bebek için hayati tehlike oluşturabildiği için yapılmasında büyük ayda var, şekerli su içip kan veriyosun
myomun ılac tedavısı yokmus canım.. Tek cozum amelıyatmıs. Myomumun buyuklugu gebelıkten once 4cm dı sımdı 5 cm oldu. Sezaryanla alınsa aslında ıı olur ınsallah alınabılcek bı yerdedır cunku bı daha amelıyat masasına yatmak ıstemem ama cogu dr dogum sırasında myom alma taraftarda deılmıs kanamalı bır amelıyat oldugu ıcın.. Hayırlısı bakalım hangısı ıı olcaksa o olsun.. Sen nasılsn canım esın gelmıs gecmısten okumustum kagan ıı vakıt gecırmıs masallah son durum ne yalnızlardamısın yıne?
o zaman bu kontrolumde doktor der sanırım.ikinci düzey ultrasonada giremedim.
Cnm en iyisini dr bilir artık o nasıl uygun görürse, hamileyken rahime daha fazla kan pompalandığı için büyüme yapmış olabilir belki rahim duvarına fln yapışıksa...
Bide dr sonra alalım derse o da mantıklı olabilir bak çünkü sezaryende bebeği alacakları kesik bölge alanı 5 cmlik miyomu çıkartacakları kesik bölge alanından daha fazla ,
Evt eşim izindeydi biraz beraber takıldık bu sabah gönderdim, kısmet bayrama gelecek artık, bende annemdeyim doğum burda olucak kısmetse
Cnm aç karınla yapılıyor bu test eczaneden glikoz alıyosun fln, önceden haber vermesi lazım yani, ayrıntılıyı her dr istemiyor fakat yaptırmak bence önemli çünkü bebeğin tüm iç organlarını ve beynini görüp sorun varmı yokmu olayını yüksek oranlarda tahmin edebiliyorlar, yerinde olsam bi dr ile konuşup hafta konuşunda geç kalınmamışsa yapılmasını isterdim
Allah kavustursun canım.. Benım esımde sureklı yurt dısına sehır dısına cıkıo zor oluo bılıorum.. ınsallah dogumunda yanında olur. Doguma kadar annende mı olcakasın sımdı hangı sehırdesın?
selam annelerrrr
anca gelebildim yarın günüm var mutfaktaydım bugünde valla yarında geçsin hayırlısıyla full time yatıcammm
selam annelerrrr
anca gelebildim yarın günüm var mutfaktaydım bugünde valla yarında geçsin hayırlısıyla full time yatıcammm
iyi aksamlar kızlar...
ooohoo masallah herkes seker yuklemesını bıle bıtırmıs her seyde en arkadan ben gelıorum hep benım daha 22 kasımda.. ama neyse kı sızden tecrubelenıorum :)
Dogum sekıllerı ve hastaneler bıle kesınlestırılmeye baslamıs bende bır daha kı kontrolumde dogum seklını konusucam. Bende myom oldugu ıcın normal dogum olabılır mı olmazsa sezaryanla myomu alırmı acaba onları goruscem.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah hayırlı saglıklı sorunsuz bı dogumla kuzulaırmızı kucagımıza alırız ve burda dogum hıkayelerımızı hayatımızda en guzel anımız olarak paylasırız.
selam annelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?