Maşallah ne çok büyümük yavrun, kaçıncı haftadasın canım? altta cizelgen yok göremedim
26+5 olduk canım.ama sanırsam ultrason uzerınde 27 yazıyo.2 gün ılerı sankı.gerçi 2 günde cok değil ama olsun.ama canım benım cok kılo aldım.son 4 haftada şiştim ıyıce.
Canımcım sağolasıntoplamdan bu haftaya kadar 5 kilo almışım, bundan sonra daha hızlı olur tabiki ama yinede 10 kilodan fazlaya çıkacak gibi olursam dikkat etmeye başlarım, şu an ne canım çekse yiyiyorum ama kağan faktörü var tabi cnm o koşuyor bende peşinden
kızlar mrb çok mutluyum suan paylaşayım dedim.doktordan geldım.bebişim 1 kg 120 gr mış.kocaman olmuş oğlum.
yalnız değilsin canım, benimki de 22 kasımda. en sona biz kaldık galiba
dillerim_lal yarın akşam sendeyiz canım, pastalardan böreklerden bize de ayırırsın dimi birazcık
ne demek buyrun buyrunnn istediğiniz zaman buyrun ben size özelde yaparım ne demek
benimde cumartesi randevum var ayrıntılı ultrasona giricem inşallah
daha ben boyunu kilosunu bilmiyorum söylerler dimi ozaman
kilo alman normal aslında canım, aramızda 3 hafta var senle, benim oğlum en son 500 gr civarıydı. eh bebekler 3 haftada bu kadar kilo alabiliyorsa bizim de tombikleşmemiz normal, takma sen kiloyu. sağlık olsun önemlisi o
dillerim_lal+, nhlhsn, pnrgl, senaysn nasılsınız bu arada annişler
dillerim_lal+, nhlhsn, pnrgl, senaysn nasılsınız bu arada annişler
iyilik canım. sen nasılsın, toparladın biraz di mi kendini? hala yatak istirahatindemisin?
ay maşşlah valla hepsi göbüşte birikmiş senin.gerçi bende henüz 4 kilo aldım ama sanki bu hafta irileştim gibi geliyo bana zaten 76 yla başlayınca 80i gördüm artık ayy ayyy
mşallah pnrgl bebişinebakalım benimde çrş günü kontrol var en son 11 ekimde gitmiştik o zaman 508 grdı ve dr 1 hafta geri demişti kilosu o zamandan beri daha fazla yiyorum inş almıştır benim kuzumda ayy yarın bi geçse çrş sabhı görüş günümüz valla çok zor geçti zaman
iyiyizzzz ama yorgunuzzz valla ne yalan söyliiimmm
benimkide söylemez o zaman kesinnn ben yinede sorayımm bakalımmm
ne demek buyrun buyrunnn istediğiniz zaman buyrun ben size özelde yaparım ne demek
yok canım toparladım çok şükür en son gittiğimizde biraz yukarı çıkmıştı plesanta.zaten 1 aydırdda hiç kanama olmadı çok şükür.eşimin bi kadın doğumcu arkadaşı da çıkmaya başladıysa çıkar demiş sanırım çıktı artık çünkü 29 ekimde baya gezdik eşimle çok şükür hiç bişi yoktu.
ama artık yatmaya alıştım diyemi yoksa ağırlaşmayamı başladım bilmem iş yapınca hemen yoruluyorum.çok bişi yapamaıyorum.çok da değişen bişi olmadı yani düzelmemle :))
canım merak etme arkadaslara soyledım.sende goreceksın şu 23 ve 28. hafta arası super buyuyolar.senınde kesın buyumuştur baya.
çok sağol canım, yapmış kadar oldun. kolay gelsin fazla yormamaya çalış kendini
çok sevindim gözdecim, aylar ilerledikçe ağırlaşıyoruz tabi ama kanaman olmaması çok güzel bir gelişme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?