2011 Şubat Anneleri

kızlar mrb çok mutluyum suan paylaşayım dedim.doktordan geldım.bebişim 1 kg 120 gr mış.kocaman olmuş oğlum.

Maşallah ne çok büyümük yavrun, kaçıncı haftadasın canım? altta cizelgen yok göremedim

26+5 olduk canım.ama sanırsam ultrason uzerınde 27 yazıyo.2 gün ılerı sankı.gerçi 2 günde cok değil ama olsun.ama canım benım cok kılo aldım.son 4 haftada şiştim ıyıce.

26+5 olduk canım.ama sanırsam ultrason uzerınde 27 yazıyo.2 gün ılerı sankı.gerçi 2 günde cok değil ama olsun.ama canım benım cok kılo aldım.son 4 haftada şiştim ıyıce.

kilo alman normal aslında canım, aramızda 3 hafta var senle, benim oğlum en son 500 gr civarıydı. eh bebekler 3 haftada bu kadar kilo alabiliyorsa bizim de tombikleşmemiz normal, takma sen kiloyu. sağlık olsun önemlisi o

ay maşşlah valla hepsi göbüşte birikmiş senin.gerçi bende henüz 4 kilo aldım ama sanki bu hafta irileştim gibi geliyo bana zaten 76 yla başlayınca 80i gördüm artık ayy ayyy

kızlar mrb çok mutluyum suan paylaşayım dedim.doktordan geldım.bebişim 1 kg 120 gr mış.kocaman olmuş oğlum.

mşallah pnrgl bebişine bakalım benimde çrş günü kontrol var en son 11 ekimde gitmiştik o zaman 508 grdı ve dr 1 hafta geri demişti kilosu o zamandan beri daha fazla yiyorum inş almıştır benim kuzumda ayy yarın bi geçse çrş sabhı görüş günümüz valla çok zor geçti zaman

yalnız değilsin canım, benimki de 22 kasımda. en sona biz kaldık galiba

dillerim_lal yarın akşam sendeyiz canım, pastalardan böreklerden bize de ayırırsın dimi birazcık

ne demek buyrun buyrunnn istediğiniz zaman buyrun ben size özelde yaparım ne demek

benimde cumartesi randevum var ayrıntılı ultrasona giricem inşallah

daha ben boyunu kilosunu bilmiyorum söylerler dimi ozaman

dillerim_lal+, nhlhsn, pnrgl, senaysn nasılsınız bu arada annişler

ne demek buyrun buyrunnn istediğiniz zaman buyrun ben size özelde yaparım ne demek

benimde cumartesi randevum var ayrıntılı ultrasona giricem inşallah

daha ben boyunu kilosunu bilmiyorum söylerler dimi ozaman

bazı drlar sormadan söölemiyomuş canım sor bence söölmezse

kilo alman normal aslında canım, aramızda 3 hafta var senle, benim oğlum en son 500 gr civarıydı. eh bebekler 3 haftada bu kadar kilo alabiliyorsa bizim de tombikleşmemiz normal, takma sen kiloyu. sağlık olsun önemlisi o

saolasın canım. sende merak etme bu 4 haftada 1 kg oluyolar nerdeyyse.demekkı bu haftalar hızlı buyuyolar.

iyilik canım. sen nasılsın, toparladın biraz di mi kendini? hala yatak istirahatindemisin?

yok canım toparladım çok şükür en son gittiğimizde biraz yukarı çıkmıştı plesanta.zaten 1 aydırdda hiç kanama olmadı çok şükür.eşimin bi kadın doğumcu arkadaşı da çıkmaya başladıysa çıkar demiş sanırım çıktı artık çünkü 29 ekimde baya gezdik eşimle çok şükür hiç bişi yoktu.
ama artık yatmaya alıştım diyemi yoksa ağırlaşmayamı başladım bilmem iş yapınca hemen yoruluyorum.çok bişi yapamaıyorum.çok da değişen bişi olmadı yani düzelmemle :))

canım merak etme arkadaslara soyledım.sende goreceksın şu 23 ve 28. hafta arası super buyuyolar.senınde kesın buyumuştur baya.

iyiyizzzz ama yorgunuzzz valla ne yalan söyliiimmm

benimkide söylemez o zaman kesinnn ben yinede sorayımm bakalımmm

yorma canım çok kendini amaaaaannn koy ver gitsin ben alıştım tembelliğe kimse bizden bişi beklemiyoki zaten.bende uzun zamandan sonra ilk kez yarın eşim olmadan dışarı çıkcam bakalım çok heycanlıyım arkadaşlar toplanıyomuş yoksa sizemi geliyoz bi seda :))

çok sağol canım, yapmış kadar oldun. kolay gelsin fazla yormamaya çalış kendini

çok sevindim gözdecim, aylar ilerledikçe ağırlaşıyoruz tabi ama kanaman olmaması çok güzel bir gelişme.

canım merak etme arkadaslara soyledım.sende goreceksın şu 23 ve 28. hafta arası super buyuyolar.senınde kesın buyumuştur baya.

inş ööledir sen en son gittiğinde kaç haftalıktın ve ne kadardı o zaman miniğin

çok sağol canım, yapmış kadar oldun. kolay gelsin fazla yormamaya çalış kendini

çok sevindim gözdecim, aylar ilerledikçe ağırlaşıyoruz tabi ama kanaman olmaması çok güzel bir gelişme.

evet yaa kanama insanı allak bullak ediyo allah kimseye yaşatmasın

arkadaşlar ben kaçtım eşimde başımda dikildi artık her eve 2 bilgisayar şart oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…