2011 Şubat Anneleri

inş ööledir sen en son gittiğinde kaç haftalıktın ve ne kadardı o zaman miniğin

tatlım ben 3- 4 hafta once gıttım,suan 26+5 ısem ozaman 23+5 felandım 760 gr ddıler.ama 70 fazla yada eksı olabılırmiş.aslında senınde cok küçük değil yani.sen 23. haftanda 500 gr felandı.ama benım 23+5 yanı 24 sayılır 760 dedıler.anlıcan asıl sen bu aralar gıt bak nasıl buyumuştur bebeğin:)

Kızlar feci oldum ben yaa içim dışım bulanıyo, akşamdan beri 2 sefer kustum, inş yeniden bir kusma dönemine girmiyorumdur...

aman cnm olmasın bi dahada inş.
kızlar mrb çok mutluyum suan paylaşayım dedim.doktordan geldım.bebişim 1 kg 120 gr mış.kocaman olmuş oğlum.

MAŞALLAH
Kız biz yaklaşık aynıyız senleeee, bende 76- 76.5 la fln başladım 81im şimdi, hem sen benden az almışsın bide bana diyon :)))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bugün gözüm geçti nasıl oldu bilmiyorum ama şu anda çok iyiyim çok şükür kızımda çok iyi sabah beni o uyandırdı :))

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bugün gözüm geçti nasıl oldu bilmiyorum ama şu anda çok iyiyim çok şükür kızımda çok iyi sabah beni o uyandırdı :))

bizim iyiyiz oğluşumla canım gözünün geçmesinede sevindim ya heralde bugün dr gideceğini duyunca korktu gözün hemencecik geçiverdi

günaydın kızlar

bizim iyiyiz oğluşumla canım gözünün geçmesinede sevindim ya heralde bugün dr gideceğini duyunca korktu gözün hemencecik geçiverdi

Günaydın canım evet sanırım korkudan geçti gözüm :))

hipertansiyonla alakalıymış sanırım...dikkat et kendine canım...günaydın güzel annelerr...çağlayancım gözünün geçmesine sevindim canım kızında tekmelemiş ohh ohh

Günaydın canım çok saol kızçenle sen nasılsın uyandın mı prenses :))

günaydın artık işe geldiğimde bilgisayarı açar açmaz kk giriyorum bağımlılıkmı oldu neeeee
ben dün düşmüştümya akşam iş çıkışı ne olur ne olmaz diye gittim doktora nstye bağladılar allahtan herşey yolundaydı sadece moraran yerim acıdı üstüne yatamadım fazla neyse bebeğime birşey olmasında acıya bile razıyım
dün bayağı konuşmuştuk kızlar doğum ücretlerini bende sordum dün benim gittiğim özel hastanede 300 normal, 340 sezeryanmış. özel oda olursa 90 tl ek ödeme oluyor sezeryanlılar 2 gün hastanede kalıyormuş
bir arkadaş burada bebeğin ilk kont. refaketçi v.s. dahilmi diye sorun demişti bende sordum onlarda bu fiyatın içindeymiş ekstra bir ödeme olmuyormuş sevindim yani.
birde bebek yoğun bakım odasıda var
herhangi bir aksilik olmazsa orada yaptırmayı düşünüyorum tabii planlar tutarsa

Günaydın canım evet sanırım korkudan geçti gözüm :))

Günaydın canım çok saol kızçenle sen nasılsın uyandın mı prenses :))

benimki çok uykucu yaaa sabaha karşı iki tepik atıyoo sonradaa canı isterse ama ne zaman gezmeye gitsem tepik tepik üstüne hoşunamı gidiyo rahatsız mı oluyo anlamadım

günaydın cnımm gözünün geçmesine çok sevindimm kızınada maşallah tepikleriyle günaydın diyo annesine benimki naz yapıyor dün oynamadı akşama kadar tık yoktu eşim kapıdan girdi oynamaya başladı sıpam

aman canım tekrar geçmiş olsun bebeğinde bişey olmamasına o kadar çok sevindim ki şükürler olsun bak şeker bundan sonra çooooook ama çooook dikkatli ol

benimki çok uykucu yaaa sabaha karşı iki tepik atıyoo sonradaa canı isterse ama ne zaman gezmeye gitsem tepik tepik üstüne hoşunamı gidiyo rahatsız mı oluyo anlamadım

bence hoşuna gidiyordur gezmeyi çok sevecek minişin

günaydın canım bişey olmamasına sevindimm için rahat etmiştir hastane fiyatıda epey uygunmuş

Günaydın canım herhangi bir aksilik olmamasına çok sevindim bak.Hastane fiyatlarıda oldukça iyiymiş bu ay sonunda gidince bende detaylı olarak bir sorucam artık bunları araştırmaya başlamamız gerekiyor.

Hoşuna gidiyordur annesi gezmeye gidiyorsunuz diye bende ne zaman gezmeye gitsem gögüs kafesime yaslanıyor beni rahatsız ediyor sanırım çok fazla ayakta durup gezmemi sevmiyor kızçem rahatı bozuluyor galiba ben yürüdükçe :))

Saol canım.Valla bu hafta onun tepikleriyle uyanıyoruz gene.Senin oğluşta benim kız gibi babacı olacak gibi akşamda eşim sevil uyuyormu annesi dedi bilmiyorum ki uyuyor galiba dedim bizi duymuş gibi hemen başladı kıpırdanmaya tekme üstüne tekme tabii babasının ağzı kulaklarında kızım artık beni tanıyor diye çok sevindirdi kızım babasını :))

günaydın canım demekki bbacı olacak miniş annesi:))

bizim babamızda yatana kadar ağzı kulaklarındaydı annesini filan aradı söyledi tabi bende çatladım oğlum benim oğlum benim diye geziyodu evde o oğlu bi doğsun ısırılacak yerler çoğaldı diyorum bişey yapamassın diyor

günaydın canım...hadi gözünaydın bebişşee kolay kolay bişi olmaz ama ana yüreği işte naparsınhastanenin fiyatıda çok iyiymiş canım hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…