2011 Şubat Anneleri

aman canım tekrar geçmiş olsun bebeğinde bişey olmamasına o kadar çok sevindim ki şükürler olsun bak şeker bundan sonra çooooook ama çooook dikkatli ol

günaydın canım bişey olmamasına sevindimm için rahat etmiştir hastane fiyatıda epey uygunmuş

teşekkürler bayanlar evet hastane fiyatı iyi benimde hoşuma gitti o kadar çok masrafımız oluyorki bari o uygun olsun yaaaaa
burada gerçi bayağı yüksek meblağlardan bahsetmişlerdi işte genelde aynı şehirde hemen hemen her hastanede fiyatlar aynıysa yapacak birşey olmuyor sanırım mecbur kalıyorlar o parayı vermeye yadad hastaneye alıştıkları için bırakmak istemiyorlar

ne güzel sizinkiler babaya tepki bilee veriyoo...benm kocik zavallı daha bi kere hissetti tekmesini...adam elini koyuncaa tekmeler bi anda kesiliyooo noluyosaaa naz yapıyoo sanırım minnak kızımm...gezmeyi sever inş dediğiniz gibi yaaa analı danalı gezeriz artık

bugün kan grubu kartı almaya gidicem gitmişken ilaç yazdırıcam kadın doğuma belki oğlumuda görürümm

Bende diyorum hep sen bir doğ her yerini ısırıcam bak ben senin nasıl babacı olursun sen diye babasını ben korurum kızım seni merak etme birşey yapamaz diyor
Bu hafta bende gidip ilaç yazdırmak istiyorum dr.belki bende kızçemi görürüm

İlk zamanlar onada tepki vermiyordu canım hiç bekliyordu babası başımda eli karnında ama tık yoktu şimdi artık onu tanımaya başladı sanırım hep tepki veriyor

hiç bir fırsatı kaçırmıyoruz bizde yeterki ucunda minişleri görmek olsunn

hiç bir fırsatı kaçırmıyoruz bizde yeterki ucunda minişleri görmek olsunn

bende öyleydim 10 günde bir dr daydım bu son gidişimde dr gülerek 1 ay sonra gelcen tamam mı dedii bi aksilik olursaa o ayrı ama bi sorun olmazsaa 1 ay sonraaa dedii adam bıktı benden bayramdan önce gitcem kızımla bayramlaşırım artık napiim

ben o konuda rahatttım çift doktor gidiyorum diye ama bu ay diğerini ırakıcam artık 1 ay geçermi bilmiyorum artık gerçi doğum yapacağım doktor 34. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyor ozaman yine rahata ererim bugün görürsem bebeişimi haftaya pazartesi tüp bebek merkezindeki doktoruma gidicem oğlumla bayramlaşmaya

Günaydin güzel anneler, gece beni uyutmadi kizcem öyle bi tekmeler atti ki kasiklarima dogru aklim gitti, hic biri benim canimi acitiyo diye böyle mutlu olacagimi düsünmezdim =) Sizler nasilsiniz bakalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…