2011 Şubat Anneleri

ben çıkıyorum kızlar dönünce görüşürüz

Görüşürüz canım.Oğluşunu görebilirsin inş.

Günaydin güzel anneler, gece beni uyutmadi kizcem öyle bi tekmeler atti ki kasiklarima dogru aklim gitti, hic biri benim canimi acitiyo diye böyle mutlu olacagimi düsünmezdim =) Sizler nasilsiniz bakalim?

Günaydın canım ahh ahhh annelik böyle birşey işte canımız acısa bile onlar iyi ve keyifleri yerinde diye mutlu oluyoruz

Günaydin güzel anneler, gece beni uyutmadi kizcem öyle bi tekmeler atti ki kasiklarima dogru aklim gitti, hic biri benim canimi acitiyo diye böyle mutlu olacagimi düsünmezdim =) Sizler nasilsiniz bakalim?

günaydın canım bizde iyiyiz oğluşumla teyzesi.annelik böyle güzel duygu canını acıtıo ama kızmıyosun mutlu oluosun cennet annelerin ayağı altında işte...

Görüşürüz canım.Oğluşunu görebilirsin inş.

Günaydın canım ahh ahhh annelik böyle birşey işte canımız acısa bile onlar iyi ve keyifleri yerinde diye mutlu oluyoruz

günaydın canım bizde iyiyiz oğluşumla teyzesi.annelik böyle güzel duygu canını acıtıo ama kızmıyosun mutlu oluosun cennet annelerin ayağı altında işte...

öyle valla, sabah esime anlatiyorum yaaa benim askima tekme atmasin bende ona kafa atarim diyo gülerek, saka maka ama sanki kiskanmaya basladi kocisim
kizlar aranizda 3d ultrasona girecek olan var mi? ben haftaya persembe girecem insallah bakalim yüzünü gösterecek mi bebisim, hee bide bugün dogum hazirlik kursum basliyo bakalim neler ögretecek ebemiz bize

ben girmedim canım inş. gösterir yüzünü...sen kursta öğrendiklerini anlat bizde burda öğrenelim canım bilgi alışverişi

ben girmedim canım inş. gösterir yüzünü...sen kursta öğrendiklerini anlat bizde burda öğrenelim canım bilgi alışverişi

tabisi nasil nefes alip vermemiz gerektigini anlatirim size masajda varmis en cok onu merak ediyorum belim sirtim cok agriyo bi haftadir

merhaba kızlar herkes iyidir inşallahh.

hastane ücreti için kimle görüşecegiz bilgisi olan varmıı?

Doğuma hazırlık kursuna mı başlıyorsun canım hayırlı olsun,gidip geldikten sonra bizede anlat neler yapmamız gerektiğini :))

Günaydın canım biz iyiyiz oğluşla sende iyimisin.
Hastane ücreti için muhtemelen dr.la görüşürüz heralde yada o yönlendirir kimle görüşmemiz gerektiğini

Kızlar dün akşam benim milupadan hediye setim geldi içeriğini tam olarak inceleyemedim akşam ama çok güzel ürünler göndermişler çok hoşuma gitti

bizde iyiyiz saol çağlayan teyzesi

bizim prenseste iyiymiş sabah sabah tekmeler oh ohh büyüyüncede senden önce uyanırda kahvaltıyı felan hazırlar belki

mimix aayyy ne güzel kursa gidiyorsun burada da olsa bende giderdim kesin evet bizede anlat özellikle masaj kısmına bayıldım şu sıralar çoook ihtiyacım var masaja valla
ben doğum ücreti ayrı yetkiliyle görüştüm doktoruna sor o yönlendiriyor

Herkese günaydın
yarın bende bebişim görücem. şeker yüklemesi yapılacak. Detaylı ultrasonada giricem. Bir öncekinde göstermemişti kendisini. Doktor bir daha bakarı zdemişti. Cd verecekmiş. Öğleden sonrada biraz alışveriş yapıcaz bebişime. Hoş haftasonu annem bir sürü şey almış.Park yatakda almış. Biz fazla bişey almıcaz.Oto koltuğu şeklinde ana kucağı, bebek odası süsü ve şekeri,banyo malzemeleri, nuk emzik, tırnak makası bide birkaç kıyafat ve alt açma takımı alıcam. Gerisi tamam benim. Sanırım bu ay tamamlarım hepsini.

bizde iyiyiz saol çağlayan teyzesi

bizim prenseste iyiymiş sabah sabah tekmeler oh ohh büyüyüncede senden önce uyanırda kahvaltıyı felan hazırlar belki

Babası o günlerin hep hayalini kuruyor zaten pazar günleri babamız bize kahvaltı hazırlıyor kızımla biz çayı demledikten sonra kaldırıyoruz onu kızım artık büyüde kahvaltıyı sen hazırla bana babacım hadi kalk sana kahvaltı hazırladım diye uyandır beni diyor :)))

çağlayan sana birşey sorucam ben şeker yüklemesi için ayrıca para ödüyormuyyuz 2li testte ödediğimiz gibi

Günaydın canım.Hadi bakalım 1 günün kalmış görüş günü için.
Annaneler en büyük kurtarıcımız zaten bizim herşeyini almış ne kadar güzel günlerde kullansın canım bebişin hepsini bende bu ay sonuna kadar herşeyimi tamamlamı düşünüyorum inş.

kızlar aranızda kan uyuşmazlığıı olan var mı?acaba onun için test falan yapıyo mu dr önceden

bizim aramızda kan uyuşmazlığımız var canım

ilk zamanlar test yaptırdık..4.ayda galiba tam hatırlayamıyorum bir test yaptırdık ordan çocukta rh uyumsuzluğu çocuğa etki etmişmi diye bakıldı çocukta bir etki yok Allah a şükür..amniyo sentez olduğumda bir iğne oldum kan uyuşmazlığı için aslında bu iğne doğumda olunacaktı ama bu olay olduğu için ne olur ne olmaz yapıldı.zaten ilk çocukta bir sorun çıkmıyormuş önlem olarak yapılıyormuş.

masajın faydası olur inş. hemencecik geçer ağrıların inş.

insallah a geceleri zindan oluyo artik

mrb hg cnm, allaha sükür... ya ben bunu anlamiyorum sogprta ödemiyo mu trde dogumu???
Doğuma hazırlık kursuna mı başlıyorsun canım hayırlı olsun,gidip geldikten sonra bizede anlat neler yapmamız gerektiğini :))

anlatirim cnm, bende cok merak ediyorum

Kızlar dün akşam benim milupadan hediye setim geldi içeriğini tam olarak inceleyemedim akşam ama çok güzel ürünler göndermişler çok hoşuma gitti

ohhh bizde doguma 2 ay kala üye olunuyo o sitelere ondan önce göndermiyolar =)

sizde gidebiliyosaniz gidin kizlarrrr, bi ebeden bizi nelerin bekledigini duymakta faydali ayrica =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…