ben çıkıyorum kızlar dönünce görüşürüz
Günaydin güzel anneler, gece beni uyutmadi kizcem öyle bi tekmeler atti ki kasiklarima dogru aklim gitti, hic biri benim canimi acitiyo diye böyle mutlu olacagimi düsünmezdim =) Sizler nasilsiniz bakalim?
Günaydin güzel anneler, gece beni uyutmadi kizcem öyle bi tekmeler atti ki kasiklarima dogru aklim gitti, hic biri benim canimi acitiyo diye böyle mutlu olacagimi düsünmezdim =) Sizler nasilsiniz bakalim?
Görüşürüz canım.Oğluşunu görebilirsin inş.
Günaydın canım ahh ahhh annelik böyle birşey işte canımız acısa bile onlar iyi ve keyifleri yerinde diye mutlu oluyoruz
günaydın canım bizde iyiyiz oğluşumla teyzesi.annelik böyle güzel duygu canını acıtıo ama kızmıyosun mutlu oluosun cennet annelerin ayağı altında işte...
öyle valla, sabah esime anlatiyorum yaaa benim askima tekme atmasin bende ona kafa atarim diyo gülerek, saka maka ama sanki kiskanmaya basladi kocisim
kizlar aranizda 3d ultrasona girecek olan var mi? ben haftaya persembe girecem insallah bakalim yüzünü gösterecek mi bebisim, hee bide bugün dogum hazirlik kursum basliyo bakalim neler ögretecek ebemiz bize
ben girmedim canım inş. gösterir yüzünü...sen kursta öğrendiklerini anlat bizde burda öğrenelim canım bilgi alışverişi
tabisi nasil nefes alip vermemiz gerektigini anlatirim sizemasajda varmis en cok onu merak ediyorum belim sirtim cok agriyo bi haftadir
öyle valla, sabah esime anlatiyorum yaaa benim askima tekme atmasin bende ona kafa atarim diyo gülerek, saka maka ama sanki kiskanmaya basladi kocisim
kizlar aranizda 3d ultrasona girecek olan var mi? ben haftaya persembe girecem insallah bakalim yüzünü gösterecek mi bebisim, hee bide bugün dogum hazirlik kursum basliyo bakalim neler ögretecek ebemiz bize
merhaba kızlar herkes iyidir inşallahh.
hastane ücreti için kimle görüşecegiz bilgisi olan varmıı?
Doğuma hazırlık kursuna mı başlıyorsun canım hayırlı olsun,gidip geldikten sonra bizede anlat neler yapmamız gerektiğini :))
Günaydın canım biz iyiyiz oğluşla sende iyimisin.
Hastane ücreti için muhtemelen dr.la görüşürüz heralde yada o yönlendirir kimle görüşmemiz gerektiğini
bizde iyiyiz saol çağlayan teyzesi
bizim prenseste iyiymiş sabah sabah tekmeler oh ohh büyüyüncede senden önce uyanırda kahvaltıyı felan hazırlar belki
Herkese günaydın
yarın bende bebişim görücem. şeker yüklemesi yapılacak. Detaylı ultrasonada giricem. Bir öncekinde göstermemişti kendisini. Doktor bir daha bakarı zdemişti. Cd verecekmiş. Öğleden sonrada biraz alışveriş yapıcaz bebişime. Hoş haftasonu annem bir sürü şey almış.Park yatakda almış. Biz fazla bişey almıcaz.Oto koltuğu şeklinde ana kucağı, bebek odası süsü ve şekeri,banyo malzemeleri, nuk emzik, tırnak makası bide birkaç kıyafat ve alt açma takımı alıcam. Gerisi tamam benim. Sanırım bu ay tamamlarım hepsini.
çağlayan sana birşey sorucam ben şeker yüklemesi için ayrıca para ödüyormuyyuz 2li testte ödediğimiz gibi
kızlar aranızda kan uyuşmazlığıı olan var mı?acaba onun için test falan yapıyo mu dr önceden
masajın faydası olur inş. hemencecik geçer ağrıların inş.
mrb hg cnm, allaha sükür... ya ben bunu anlamiyorum sogprta ödemiyo mu trde dogumu???merhaba kızlar herkes iyidir inşallahh.
hastane ücreti için kimle görüşecegiz bilgisi olan varmıı?
Doğuma hazırlık kursuna mı başlıyorsun canım hayırlı olsun,gidip geldikten sonra bizede anlat neler yapmamız gerektiğini :))
anlatirim cnm, bende cok merak ediyorum
Kızlar dün akşam benim milupadan hediye setim geldi içeriğini tam olarak inceleyemedim akşam ama çok güzel ürünler göndermişler çok hoşuma gitti
mimix aayyy ne güzel kursa gidiyorsun burada da olsa bende giderdim kesin evet bizede anlat özellikle masaj kısmına bayıldım şu sıralar çoook ihtiyacım var masaja valla
ben doğum ücreti ayrı yetkiliyle görüştüm doktoruna sor o yönlendiriyor
prima,molfix yada diğer üye olduğunuz yerlerden başka hediye paketleri geldimi size kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?