insallah a geceleri zindan oluyo artik
mrb hg cnm, allaha sükür... ya ben bunu anlamiyorum sogprta ödemiyo mu trde dogumu???
ohhh bizde doguma 2 ay kala üye olunuyo o sitelere ondan önce göndermiyolar =)
sizde gidebiliyosaniz gidin kizlarrrr, bi ebeden bizi nelerin bekledigini duymakta faydali ayrica =)
ben oldum hemde ne bulduysam üye oldum...birtek milupadan geldi banada
ben geldim nabersiniz
prima,molfix yada diğer üye olduğunuz yerlerden başka hediye paketleri geldimi size kızlar
Babası o günlerin hep hayalini kuruyor zaten pazar günleri babamız bize kahvaltı hazırlıyor kızımla biz çayı demledikten sonra kaldırıyoruz onu kızım artık büyüde kahvaltıyı sen hazırla bana babacım hadi kalk sana kahvaltı hazırladım diye uyandır beni diyor :)))
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
aaa neden o kadar geç üye olunuyor
alman akli iste hihh
hg iyidir valla sizden nbrben geldim nabersiniz
günaydin evt benimki geceden beri durmuyo aman durmasin =)kızlarr günaydın hepinizee maşallah tepikler havada uçuşuyorr.
geçmişi okuyamadımmm.iyisinizdir inşallahh.
kızlar günaydın nasılsınızz bn geldim doktordann şükür kasılmalarım cıkmadı busefer nst ye girdim yine bebeğim kilo almış 860 gr olmuş boyu 37 cm dedi bacak boyu uzunmuş dr uzun boylu olucak dedi cok dikkat etmeliymişim riskli bir hamileligim var haftaya tekrar gidicez kontrole...
çağlayan sana birşey sorucam ben şeker yüklemesi için ayrıca para ödüyormuyyuz 2li testte ödediğimiz gibi
kızlar bugün dr gittik kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.bebişimiz 10 günde gelişim olarak.834 gr dedi dr.bebişin herşeyi normal yuvarlak yüzlü bir bebekmiş.böbreklerinde çok az büyüme var.panik olacak bir durum değil ama takip edeceğiz dedi.kilomu kontrol edecekmişim.1 ayda 4,5 kilo alınca.kendi bel boşluğundaki ağrılarımdan bahsettim.üroloji bölümüne yönlendirdi.orda tahlil yapıldı. ultarsyn bakıldı.bendede böbrek genişlemesi çıktı.dr bir ssürü tavsiyelerde bulundu.antibiyotik ve agrı kesici verdi.10 gün sonra tekrar gel dedi.kendi dr geçip gösterdim ilaçları.kullan dedi.ilerde iltihaplanma olmasın.önlem alınsın dedi.antibiyotikten korkuyorum yaaaaaaa.
ayrıca 50lilik şeker yüklemesi yapıldı.dr harika çok güzel dedi.85 çıktı.sınır 110muş.antibiyotiğe kafam takıldı.antibiyotik kullanan var mı?hepinize sağlıklı ve az kilolu haftalar diliyorum.bye
ben geldim nabersiniz
kızlar günaydın nasılsınızz bn geldim doktordann şükür kasılmalarım cıkmadı busefer nst ye girdim yine bebeğim kilo almış 860 gr olmuş boyu 37 cm dedi bacak boyu uzunmuş dr uzun boylu olucak dedi cok dikkat etmeliymişim riskli bir hamileligim var haftaya tekrar gidicez kontrole...
bana sadece milupadan geldi ama içidekiler çok güzeldi başka yerlerdende bekliyorumm
ayy ne güzel bizimkide baba kavga ettim başka okulun çocujlarıoyla felan der sanırım yada beraber maça gidelim der artık ben tek basıma bakarımm hemen kendime bi kız arkadas yapmam lazımm
iyi diyelim öyle olsun canım ya dün akşam üşüodum ya eve vardım bi baktım kaloriferler yanıyor ayy ne sevindim serdim önüne bişi uzandım ohh mis gibi hiçte kalkmadım
Günaydın canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim maşallah kızçeyede kocaman olmuş
Azıcık büyüsün annesi öyle yaparsın bir kızçe kendine daha minik gelmedi bir gelsin belki senin en iyi arkadaşın o olur .
ohhh birde süt ısıtıp içseydin kendine. bizimde saatlerin geri alınması çok iyi oldu iş yerinde eve erken gitmek banada çok iyi geldi eve gidince eşim bir yana ben bir yana attık kendimizi.İnsan hamişken daha çabuk yoruluyor
Günaydın güzel anneler,tatlı bebişler
umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir
benim bacağımdaki kasılma dışında sağlığım yerinde çok şükür.Ama bu ağrı dayanılmaz bişey vallahi.
Allah size kolaylıklar versin canım ya çalışırken hamilelik çok zor Rabbim yardımcınız olsun
Günaydın güzel anneler,tatlı bebişler
umarım hepinizin sağlığı keyfi yerindedir
benim bacağımdaki kasılma dışında sağlığım yerinde çok şükür.Ama bu ağrı dayanılmaz bişey vallahi.
preeklempsi riski çıktı
ohh cok sükür cnm tkr gecmis olsun, neden riskli ki hamisligin kasilmalarin oldu diye mi?
EVET CANIM doktor elimizden geldiğince içerde tutmaya çalışıcaz dedi erken doğmasını istemiyoruzz çünkü bnm kızım inatcıysa bende ondan inatcıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?