cok güzel cnm hemen siparisi ver bence, ben esimi ikna edemiyorum alisveris icin erken diyo deli ediyo beni :18:
bu haftalarda yalanci kasilmalar baslar, suanda normal bence dahada cogalirsa doktora git nstye baglasinlar ordan belli olur normal olup olmadigi cnm
çağlayan nevresim takımları çok güzeL
Kızlae selam
Ne zamandır girememiştim. Dün oğluşumu görmeye gittik :)) Çok şükür olsun Allahıma iyiymiş herşey. 700 gr olmuş Çağlayan teyzesi. Hepinizi çok özledim dilerim herkes iyiydir!
Bizde yemeğimizi yedik geldik teyzeleri kimler var bakalım burda :))
Kızlae selam
Ne zamandır girememiştim. Dün oğluşumu görmeye gittik :)) Çok şükür olsun Allahıma iyiymiş herşey. 700 gr olmuş Çağlayan teyzesi. Hepinizi çok özledim dilerim herkes iyiydir!
kızlar bu arada herkese selam bugün iş yok çok şükür evdeyim o yüzden rahat rahat yazıyorum dinleniyorum ,geçmiş o kadar uzunki gerçekten oku oku bitmiyor , şimdi size bir sorum olucak bir arkadaşın kasılmaları oluyormuş doktor erken doğum riski demiş , benimde kasılmalarım oluyor sık sık gün içinde en az 3 defa karnım taş gibi oluyor bir süre yürüyemiyorum sonra geçiyor ama 5 gün nce doktora gitti bana hiç bişey söylemedi şimdi korkmaya başladım bu kasılmalar sadece erken doğum riskindemi oluyor ??
çok güzel canım benimkinin bir benzeri benim taçın mavilisi fiyatıda uygunmuş kaçırma kayınvalidem aldı benimkini taçdan 80 lira felandı..
kızlar yarın şeker yüklemem var aç mı gideyim.çok korkuyorum.dua edin.annemdede şeker var zaten
kızlar yarın şeker yüklemem var aç mı gideyim.çok korkuyorum.dua edin.annemdede şeker var zaten
Kızlae selam
Evet canım aç gitmen lazım
bence korkma cünkü korkulacak hiçbirşey yok
preeklempsi riski çıktı
Biz geldik teyzoşlar ne yapıyorsunuzzzz bakalım yemeklerinizi yediniz mi :))
bizde yeni geldik hoşgeldin çağlayancım nasılsın prensesin nasıl ben yine grip oldum
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin ama neden gene grip oldun bakıyım sen dikkat etmiyormusun bakıyım sen kendine yazık değilmi oğluş'ta üzülüyordur böyle hasta olunca sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?