2011 Şubat Anneleri

Kızlae selam
Ne zamandır girememiştim. Dün oğluşumu görmeye gittik :)) Çok şükür olsun Allahıma iyiymiş herşey. 700 gr olmuş Çağlayan teyzesi. Hepinizi çok özledim dilerim herkes iyiydir!

Akşam eşimede gösteriyim ikna ederim zaten kesinde bir fikrini alıyım ona göre hemen sipariş verip alıcam canım :))

çağlayan nevresim takımları çok güzeL

Saol canım

Kızlae selam
Ne zamandır girememiştim. Dün oğluşumu görmeye gittik :)) Çok şükür olsun Allahıma iyiymiş herşey. 700 gr olmuş Çağlayan teyzesi. Hepinizi çok özledim dilerim herkes iyiydir!

Maşallah canım yaaa kocaman olmuş oğluşun

bızde yedık mamalarımızı karnımız tok olunca kıpırtılar kesılıyor acken daha cok hıssedıyorum sankı

masallah kızlar bebıslerınız cok buyumus bende ctesı gunu ogrenıcem ama ıcımde hep bı endıse var
sankı buyumemıs gıbı zaten 1 hafta gerıdende gıdıyordu umarım bı sorun cıkmaz

slm kızlar.. Geçmişi okuyup yazmaya sıra geldi:)

Cnm benimde kasılmalarım oluyordu. Doktora sorduğumda sıklığının önemli olduğunu söyledi. 1 saat avucunu karnının üzerine koy we bu 1 saatte olan kasılmalarını say. 3-4 kere sertleşme oluyorsa karnında mutlaka doktorunla görüş.

çok güzel canım benimkinin bir benzeri benim taçın mavilisi fiyatıda uygunmuş kaçırma kayınvalidem aldı benimkini taçdan 80 lira felandı..

Benim yaşadığım yerde Taç ın fabrikası war we burada ürünlerde satışta oluyor. Taçın lisanslı nevresim takımları 17 tl. bebek battaniyeleri 20 tl. yorganlar 16 tl :) ben bunları hep ordan aldım.

kızlar yarın şeker yüklemem var aç mı gideyim.çok korkuyorum.dua edin.annemdede şeker var zaten

Ewet cnm aç karnına yükleme oluyor. Hatta 10 saat aç olman gerek yani yatmadan önce yemek vb bişiler yememelisin ki doğru sonucu alabilesin. Korkmana gerek yok. Benim ailemde hiç kimsede şeker yok ama ben de şeker çıktı Yani hiç belli olmaz bu durum wardır dersin yok çıkar yoktur dersin war çıkar. inş ii sonuçlarla gelirsin.

Kızlae selam

maşallah canım kocaman olmuş oğluşun

Evet canım aç gitmen lazım
bence korkma cünkü korkulacak hiçbirşey yok

senacım msnde seni bekliyorum canım

kızlar ben gedim oğluşumla nasılsınız bebişler nasıl?

preeklempsi riski çıktı

üzülme arkadaşım geçmiş olsun öncelikle inşallah sağ salim atlatırız bu güzel yolculuğu,bende 26. haftadayım ve aynı riski taşıyorum hipertansiyon yüzünden tansiyon ilacı kullanıyorum gebeliğin başından itibaren kardiyolog ve kadın doğum uzmanı birlikte takip ediyorlar stres yapma,ne dedi doktor ilaca başladımı?

Merhaba güzel Anneler biz de yeni geldik hepiniz iyisinizdir umarım.Benim kızım bugün pek hareketli yine birkaç gündür hep öyle maşallah.Benimde ikinci kez şeker yüklemem yarın yapılacak...İnşallah benimkide iyi çıkar.Hepinize mutlu çok güzel bir gün diliyorum....Bugün benim işlerim var pek yazamayabilirim.Akşama ünv.arkadaşım gelecek bize bir kaç günlüğüne misafirliğe biraz hazırlık yapıcaz kızımla....

Hoşbulduk canım sende hoşgeldin ama neden gene grip oldun bakıyım sen dikkat etmiyormusun bakıyım sen kendine yazık değilmi oğluş'ta üzülüyordur böyle hasta olunca sen

valla canım temizlik yapıyorum ertesi gün grip oluyorum bende anlamadım hamilelikten önce çok nadir grip olurdum ama şimdi iyileşiyorum temizliğe başlıyorum bitiriyorum tekrar grip oluyorum oğlumda hasta galiba hiç durmadı gecede uyuyamadık böyle giderse bir daha temizlik yapmıycam galiba bütün yüzüm ağrıyor sanki suratımı komple iltihap kapladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…