2011 Şubat Anneleri

Kızmaz mı Annesi artık hissediyorlar bizi sen hastalanınca oda duramıyor rahat edemiyor iyi bak annesi ikinizede az kaldı ...

Ya kızlar ben şu alıntı yaparak yazdığınız toplu msjları yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz bir kaç msj aynı yerde cvplıyorsunuz ya:))))

alıntı yapıcağın mesajları alıntı yapın yanında no yazan yere tıklıyorsun sonra en son mesaja yapıp alıntı yapı tıklıyorsun canım

selam kızlar,okuldan geldikkkk,yemeğimizi yedikk.geçmişe baktık.banyo yapmam lazım ama çok üşeniyorum.yemeğim de var dün yapmıştım akşama doğru salata yaparım.banyomu yapıp dinleneceğim

hoşgeldin canım

amin canımmm inş bu bebek için okdar sınavlardan zorluklardan geçtikki ister sezeryan ister normal doğumun ne şekli var ise hepsine hazırım yeterki sağsağlim gelsinler

aminnn inşallah canım

ben bundan önce eşime çalışıyo bir gün izni var bende bir kaç ay önce çıktım işten evdeyim o daha fazla yoruluyor dinlensin bir günde diye kıyamadım ama şimdi ben mahvoluyorum 1 gün dip köşe temizliyorum 10 gün çok fena yatıyorum artık eşimden yardım istiycem ama gerçekten ağırlaştıkça zor oluyor

Selam guzel anneler ve kuzucuklariii

selam canım nasılsın yazel nasıl

inşallah yarın güzel heberlerle gelirsin canım seyahatte benim bildiğim 32. haftadan sonra izin vermiyor dr canım

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun fiyatlar uygunmuş anaklinik çok pahalı bu arada düşmüşsün çok geçmiş olsun allahtan önemli birşey yok şükür

ben büyük anadolu çiftlik şubesine gidiyorum anaklinikte ne kadar evet oranın daha pahallı old. duymuştum

selam kızlar,okuldan geldikkkk,yemeğimizi yedikk.geçmişe baktık.banyo yapmam lazım ama çok üşeniyorum.yemeğim de var dün yapmıştım akşama doğru salata yaparım.banyomu yapıp dinleneceğim

Yok canım gitmiycem şu anda gayet iyi gözüm
Sende hoşgeldin canım ama yorgunsan hemen bir duş'a at kendini yorgunluğunu alsın

Ya kızlar ben şu alıntı yaparak yazdığınız toplu msjları yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz bir kaç msj aynı yerde cvplıyorsunuz ya:))))

"no" tuşları varya canım cevap yazmak istediğin her cevap için ona bas sonra alıntı yap tuşuna tıkla canım

selam canım nasılsın yazel nasıl

inşallah yarın güzel heberlerle gelirsin canım seyahatte benim bildiğim 32. haftadan sonra izin vermiyor dr canım

iyiyiz canim kizimda iyi teyzesi cilvele$iyoruz kizimla

canim ben 23 haftalikken ucak seyahati yaptim. dra rapor cikarttirdik.
32. haftadan sonra yasak diye biliyorum bende:18:

Kızlar biz çıkıyoruz hepinizi kocaman öptük kızçemle....Görüşmek üzere gününüzün bol tepikli ve mutlu geçmesi dileğiyle....

kızlar şimdi size çok zor bi zoru sorcagım grip ken vicks kullanan oldumu hiç aranızda burnum tıkalı geceleri uyuyamıyorum yaaa

kızlar şimdi size çok zor bi zoru sorcagım grip ken vicks kullanan oldumu hiç aranızda burnum tıkalı geceleri uyuyamıyorum yaaa

canım benime geçen hafta öyleydi yatarken uyuyamıyordum resmen ikisi birden tıkanıyordu
burun spreyi kullanamıyoruz biz bana doktor okyanus suyu vermişti oda çok işe yarmıyor ama viksten ziyade sana nane yağını tavsiye ederim süper aynı viks gibi burnunun kenarlarına sür süper beni çok rahatlatmıştı benim birde ikisi tıkalıydı zor nefes alıyordum onu bile baştan açtı etkisi azaldıkça sürdüm peçeteme sürdüm öyle burnumu sildim etkili yani viks gibi sonuçta viks kullanan kadar onu kullan bitkisel ben birde sıcak suyun içine damlatıp buharına tuttum kendimi acayip rahatlatıyor

bende bu nane yağını internetten araştırırken kk de birisi yazmış hiç duymamıştım onada doktoru önermiş memnun kalmış bende bir deneyeyim dedim bende memnun kaldım

canım resmi çektikten sonra önce kendi bilgisayarının resim bölümünden resim boyutlandırdırdan resmin boyutunu 800x600 yapman gerekiyor daha büyükse yüklenmiyor çünkü. daha sonra eklenti ekleden ekleyebilirsin

birde zencefil kökünü tavsiye ediyorum çok faydası var onu ince ince kesip ıhlamurun içine atıyorsunuz birazda limon atıyorsunuz ve içiyorsunuz dilerseniz birazda içerken bal katın çok iyi geliyor hiç hap kullanmama gerek kalmadı şükürler olsun belkide onlar sayesinde rahatladım bir deneyim derim zararlı değiller sonuçta bitkiseller

onda boyut kısmını ayarlamıyorsun direk mesaj yerine birşeyler yazman gerekiyor onu yazdıktan sonra gönder de o kadar

canım geçmiş olsun sanada aynı durumdayım bende evde viks te ama ben kullanmıyorum bi zararı olursa diye korkuyorum

bende kk da bi doktor var Bora Cengiz diye ona yazdım cevap bekliyorum nuryasemin bakalım ne diyecek:26:

aayy iyiki sormusum yaaa hemen almalıyım nane yagını saol arkadaşımm

slm kızlar artık geçmişi okurken bile başım ağrımaya başladı son 3 aya bir girdik pir girdik.Sırt ağrılarım devam bide uçuğum baş gösterdi şimdi Sizler iyisiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…