Merhaba güzel Anneler biz de yeni geldik hepiniz iyisinizdir umarım.Benim kızım bugün pek hareketli yine birkaç gündür hep öyle maşallah.Benimde ikinci kez şeker yüklemem yarın yapılacak...İnşallah benimkide iyi çıkar.Hepinize mutlu çok güzel bir gün diliyorum....Bugün benim işlerim var pek yazamayabilirim.Akşama ünv.arkadaşım gelecek bize bir kaç günlüğüne misafirliğe biraz hazırlık yapıcaz kızımla....
bizde geldik oğluşumla doktor amcadan bu doktorA ilk defa ilaç yazdırmak için gittim ama acayip memnun kaldım çok güzel ilgilendi oğluşum uzun boylu olucakmış bütün doktorlr böyle diyor bakalım nasıl olucak bebeğin başı aşağıdaymış normal doğuma çok müsaitmiş ama sezeryan olmam daha iyiymiş kilosunu dsöylemedi bende unuttum 2 gündü tık olmayan çocuk usg aleti karnıma deyince tepiklemeye başladı yalancı çıkardı beni hiç durmadı yerinde zibidi oğlumm
Merhaba güzel Anneler biz de yeni geldik hepiniz iyisinizdir umarım.Benim kızım bugün pek hareketli yine birkaç gündür hep öyle maşallah.Benimde ikinci kez şeker yüklemem yarın yapılacak...İnşallah benimkide iyi çıkar.Hepinize mutlu çok güzel bir gün diliyorum....Bugün benim işlerim var pek yazamayabilirim.Akşama ünv.arkadaşım gelecek bize bir kaç günlüğüne misafirliğe biraz hazırlık yapıcaz kızımla....
valla canım temizlik yapıyorum ertesi gün grip oluyorum bende anlamadım hamilelikten önce çok nadir grip olurdum ama şimdi iyileşiyorum temizliğe başlıyorum bitiriyorum tekrar grip oluyorum oğlumda hasta galiba hiç durmadı gecede uyuyamadık böyle giderse bir daha temizlik yapmıycam galiba bütün yüzüm ağrıyor sanki suratımı komple iltihap kapladı
bizde geldik oğluşumla doktor amcadan bu doktorA ilk defa ilaç yazdırmak için gittim ama acayip memnun kaldım çok güzel ilgilendi oğluşum uzun boylu olucakmış bütün doktorlr böyle diyor bakalım nasıl olucak bebeğin başı aşağıdaymış normal doğuma çok müsaitmiş ama sezeryan olmam daha iyiymiş kilosunu dsöylemedi bende unuttum 2 gündü tık olmayan çocuk usg aleti karnıma deyince tepiklemeye başladı yalancı çıkardı beni hiç durmadı yerinde zibidi oğlumm
merhaba kızlar kaçıncı ayda bebek kafası aşağıya dönüyor
hoşgeldin canım maşallahoğluşuna ama normal doğuma çok müsaitsen neden sezeryan olman daha iyi dedi onu anlamadım canım
Hoşgeldin canım çok yorma kendini ve kızçeni bak arkaşınla iyi vakit geçiremezsiniz sonra :))
ahhh canım ya neden bu kadar çok yoruyorsun ki kendini yazık değilmi ev işi yaparken biraz parçalara bölmek en iyisi oluyor.Biz temizliği artık hep eşimle yapıyoruz allah razı olsun hep yardım ediyor sende ondan yardım iste böyle hasta olma azıcık dikkat et kendine
ayy ne güzel görmüşsün canım oğluşunu bu bebişler hep bizi yalancı çıkartıyor zaten dr.amcasına oyun yapmıştır belki annesi kızma oğluşa :))
sağol canım bizde kızınla sana çok güzel bir gün diliyoruz inşallah yarında çok güzel sonuçlarla gelirsin canım kendini çok fazla yorma canım kolay gelsin sanada
merhaba kızlar kaçıncı ayda bebek kafası aşağıya dönüyor
Hoşgeldin canım çok yorma kendini ve kızçeni bak arkaşınla iyi vakit geçiremezsiniz sonra :))
ahhh canım ya neden bu kadar çok yoruyorsun ki kendini yazık değilmi ev işi yaparken biraz parçalara bölmek en iyisi oluyor.Biz temizliği artık hep eşimle yapıyoruz allah razı olsun hep yardım ediyor sende ondan yardım iste böyle hasta olma azıcık dikkat et kendine
ayy ne güzel görmüşsün canım oğluşunu bu bebişler hep bizi yalancı çıkartıyor zaten dr.amcasına oyun yapmıştır belki annesi kızma oğluşa :))
canım tüp bebekte riske atmıyorlar bebek çıkamaz diye başka bi komplikasyon olur diye doktorların dediği tek laf okadar para harcıyorsunuz manevi olarak yıpranıyuorsunuz riske atmayalım sonuçta sezeryan bi amelyat ama en basit doğum tekniği
Hoşbulduk canım.Doğru söylüyorsun yormamak gerek:)))Hoşgeldin canım çok yorma kendini ve kızçeni bak arkaşınla iyi vakit geçiremezsiniz sonra :))
günaydın demekki o hamilelikte rastlana göz kuruluğuyla ilgiliydi gene de gidecek misin doktora?Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bugün gözüm geçti nasıl oldu bilmiyorum ama şu anda çok iyiyim çok şükür kızımda çok iyi sabah beni o uyandırdı :))
İYİ OLMANA sevindim.ben de seni merak ediyordumgünaydın artık işe geldiğimde bilgisayarı açar açmaz kk giriyorum bağımlılıkmı oldu neeeee
ben dün düşmüştümya akşam iş çıkışı ne olur ne olmaz diye gittim doktora nstye bağladılar allahtan herşey yolundaydı sadece moraran yerim acıdı üstüne yatamadım fazla neyse bebeğime birşey olmasında acıya bile razıyım
dün bayağı konuşmuştuk kızlar doğum ücretlerini bende sordum dün benim gittiğim özel hastanede 300 normal, 340 sezeryanmış. özel oda olursa 90 tl ek ödeme oluyor sezeryanlılar 2 gün hastanede kalıyormuş
bir arkadaş burada bebeğin ilk kont. refaketçi v.s. dahilmi diye sorun demişti bende sordum onlarda bu fiyatın içindeymiş ekstra bir ödeme olmuyormuş sevindim yani.
birde bebek yoğun bakım odasıda var
herhangi bir aksilik olmazsa orada yaptırmayı düşünüyorum tabii planlar tutarsa
benimki hiç hissetmiyo tubicim.karın yağlı tekmeler şiddetli ama dışardan belli olmuyorne güzel sizinkiler babaya tepki bilee veriyoo...benm kocik zavallı daha bi kere hissetti tekmesini...adam elini koyuncaa tekmeler bi anda kesiliyooo noluyosaaa naz yapıyoo sanırım minnak kızımm...gezmeyi sever inş dediğiniz gibi yaaa analı danalı gezeriz artık
hastanede kiminle diye soruyorsan danışma ya da muhasebe bilir sanrımmerhaba kızlar herkes iyidir inşallahh.
hastane ücreti için kimle görüşecegiz bilgisi olan varmıı?
ben de yarın şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım buket nasıl çıkacakHerkese günaydın
yarın bende bebişim görücem. şeker yüklemesi yapılacak. Detaylı ultrasonada giricem. Bir öncekinde göstermemişti kendisini. Doktor bir daha bakarı zdemişti. Cd verecekmiş. Öğleden sonrada biraz alışveriş yapıcaz bebişime. Hoş haftasonu annem bir sürü şey almış.Park yatakda almış. Biz fazla bişey almıcaz.Oto koltuğu şeklinde ana kucağı, bebek odası süsü ve şekeri,banyo malzemeleri, nuk emzik, tırnak makası bide birkaç kıyafat ve alt açma takımı alıcam. Gerisi tamam benim. Sanırım bu ay tamamlarım hepsini.
maşallah ya evet oldukça uzunkızlar günaydın nasılsınızz bn geldim doktordann şükür kasılmalarım cıkmadı busefer nst ye girdim yine bebeğim kilo almış 860 gr olmuş boyu 37 cm dedi bacak boyu uzunmuş dr uzun boylu olucak dedi cok dikkat etmeliymişim riskli bir hamileligim var haftaya tekrar gidicez kontrole...
ayyy maşallah cutiecim,kocaman olmuşKızlae selam
Ne zamandır girememiştim. Dün oğluşumu görmeye gittik :)) Çok şükür olsun Allahıma iyiymiş herşey. 700 gr olmuş Çağlayan teyzesi. Hepinizi çok özledim dilerim herkes iyiydir!
ben burdayım,afiyet olsun kızına tombul tombul et olsunBizde yemeğimizi yedik geldik teyzeleri kimler var bakalım burda :))
ben de tam tersi,açken hareketsiz yemek yedim mi hemen başlıyorbızde yedık mamalarımızı karnımız tok olunca kıpırtılar kesılıyor acken daha cok hıssedıyorum sankı
eveeeetttt,yedik yemeğimizi,sanırım kızım taklalar atıyor içerdeBiz geldik teyzoşlar ne yapıyorsunuzzzz bakalım yemeklerinizi yediniz mi :))
bundan sonra öyle yapıcam canım eşimin izin gününde ona yaptırıcam baba olmak o kadar değil birazda zorlukları onlarda çeksin dimi ama
hepimiz içinde hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
bundan sonra öyle yapıcam canım eşimin izin gününde ona yaptırıcam baba olmak o kadar değil birazda zorlukları onlarda çeksin dimi ama
hepimiz içinde hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Çok tşkr ederiz canım ama bence sende çok dikkat et kendine hastalığın tam geçmeden yine yoruyorsun kendine tekrar hasta oluyorsun tam iyi olana kadar yorma kendini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?