2011 Şubat Anneleri

sağol canım bizde kızınla sana çok güzel bir gün diliyoruz inşallah yarında çok güzel sonuçlarla gelirsin canım kendini çok fazla yorma canım kolay gelsin sanada

bizde geldik oğluşumla doktor amcadan bu doktorA ilk defa ilaç yazdırmak için gittim ama acayip memnun kaldım çok güzel ilgilendi oğluşum uzun boylu olucakmış bütün doktorlr böyle diyor bakalım nasıl olucak bebeğin başı aşağıdaymış normal doğuma çok müsaitmiş ama sezeryan olmam daha iyiymiş kilosunu dsöylemedi bende unuttum 2 gündü tık olmayan çocuk usg aleti karnıma deyince tepiklemeye başladı yalancı çıkardı beni hiç durmadı yerinde zibidi oğlumm

hoşgeldin canım maşallah oğluşuna ama normal doğuma çok müsaitsen neden sezeryan olman daha iyi dedi onu anlamadım canım

Hoşgeldin canım çok yorma kendini ve kızçeni bak arkaşınla iyi vakit geçiremezsiniz sonra :))

ahhh canım ya neden bu kadar çok yoruyorsun ki kendini yazık değilmi ev işi yaparken biraz parçalara bölmek en iyisi oluyor.Biz temizliği artık hep eşimle yapıyoruz allah razı olsun hep yardım ediyor sende ondan yardım iste böyle hasta olma azıcık dikkat et kendine

ayy ne güzel görmüşsün canım oğluşunu bu bebişler hep bizi yalancı çıkartıyor zaten dr.amcasına oyun yapmıştır belki annesi kızma oğluşa :))

hoşgeldin canım maşallah oğluşuna ama normal doğuma çok müsaitsen neden sezeryan olman daha iyi dedi onu anlamadım canım

canım tüp bebekte riske atmıyorlar bebek çıkamaz diye başka bi komplikasyon olur diye doktorların dediği tek laf okadar para harcıyorsunuz manevi olarak yıpranıyuorsunuz riske atmayalım sonuçta sezeryan bi amelyat ama en basit doğum tekniği

kızarmıyım ben ona canım onun canı sağolsun ben her yaramazlığına razıyım

sağol canım bizde kızınla sana çok güzel bir gün diliyoruz inşallah yarında çok güzel sonuçlarla gelirsin canım kendini çok fazla yorma canım kolay gelsin sanada

Çok tşkr ederiz canım ama bence sende çok dikkat et kendine hastalığın tam geçmeden yine yoruyorsun kendine tekrar hasta oluyorsun tam iyi olana kadar yorma kendini ...

bundan sonra öyle yapıcam canım eşimin izin gününde ona yaptırıcam baba olmak o kadar değil birazda zorlukları onlarda çeksin dimi ama

hepimiz içinde hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım allah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bugün gözüm geçti nasıl oldu bilmiyorum ama şu anda çok iyiyim çok şükür kızımda çok iyi sabah beni o uyandırdı :))
günaydın demekki o hamilelikte rastlana göz kuruluğuyla ilgiliydi gene de gidecek misin doktora?
İYİ OLMANA sevindim.ben de seni merak ediyordum
benimki hiç hissetmiyo tubicim.karın yağlı tekmeler şiddetli ama dışardan belli olmuyor
merhaba kızlar herkes iyidir inşallahh.

hastane ücreti için kimle görüşecegiz bilgisi olan varmıı?
hastanede kiminle diye soruyorsan danışma ya da muhasebe bilir sanrım
ben de yarın şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım buket nasıl çıkacak

maşallah ya evet oldukça uzun
Kızlae selam
Ne zamandır girememiştim. Dün oğluşumu görmeye gittik :)) Çok şükür olsun Allahıma iyiymiş herşey. 700 gr olmuş Çağlayan teyzesi. Hepinizi çok özledim dilerim herkes iyiydir!
ayyy maşallah cutiecim,kocaman olmuş
Bizde yemeğimizi yedik geldik teyzeleri kimler var bakalım burda :))
ben burdayım,afiyet olsun kızına tombul tombul et olsun
bızde yedık mamalarımızı karnımız tok olunca kıpırtılar kesılıyor acken daha cok hıssedıyorum sankı
ben de tam tersi,açken hareketsiz yemek yedim mi hemen başlıyor
Biz geldik teyzoşlar ne yapıyorsunuzzzz bakalım yemeklerinizi yediniz mi :))
eveeeetttt,yedik yemeğimizi,sanırım kızım taklalar atıyor içerde

selam kızlar,okuldan geldikkkk,yemeğimizi yedikk.geçmişe baktık.banyo yapmam lazım ama çok üşeniyorum.yemeğim de var dün yapmıştım akşama doğru salata yaparım.banyomu yapıp dinleneceğim

amin canımmm inş bu bebek için okdar sınavlardan zorluklardan geçtikki ister sezeryan ister normal doğumun ne şekli var ise hepsine hazırım yeterki sağsağlim gelsinler

Çağlayan doğru söylüyor.Allah razı olsun benim eşimde hep yapıyor bana pek birşey kalmıyor sadece alırsam toz alıyorum.Onlar da Baba olacak kolay mı bize birşey olsa bebeklerimize de olacak allah korusun bu süreci eşlerimizle birlikte yardımlaşarak atlatmalıyız.Artık sizde öyle yapın zaten iyice ağırlaştıkça daha da zor oluyor iş yapmak...

Çok tşkr ederiz canım ama bence sende çok dikkat et kendine hastalığın tam geçmeden yine yoruyorsun kendine tekrar hasta oluyorsun tam iyi olana kadar yorma kendini ...

sağol canım bu sefer dersimi aldım ama çok ağır geçiriyorum artık yormak yok kendimi doğurana kadar eşime yaptırıcam ben neysede sanırım oğluşumuda hasta ediyorum gece hiç uyumadım ben ne zaman böyle hasta olsam oğluşumla sabahlıyoruz hiç durmadan tekmeliyo kızdı bana galiba

Ya kızlar ben şu alıntı yaparak yazdığınız toplu msjları yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz bir kaç msj aynı yerde cvplıyorsunuz ya:))))

mrb annişler ve bebişler....bşzde tavsiye edilen listeler uygun bir kahvaltı yaptık kızımla şimdi biraz biraz acıkmaya başladıkk güzel bi öğle yemeğide yersekk bizim için iyi olcak inş...yarın baya şeker yüklemesi yapılcak arkadaş var inşş hepimizin sonuçları iyi çıkar...
ya arkadaşlar seyahat konusunda bilginiz var mı?biz yarın yola çıkıcazda baştan beri hiç yasak koymadı doktorumuz ama artık büyüdük ya sakıncası olur mu ki?dün heyecandan sormayı unutmuşumm doktoraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…